En sexhistorie om min fantasi

Oprettet den 12. august 2013

Min hotte sexhistorie om en fræk fantasi. Så stille, ligger jeg her ved dine fødder. Overmandet af kærlighed og kvæstet af træthed. Sikke en dag. Du trækker vejret med en let rallende, men hyggelig lyd. Du sover dér i sengen, og jeg kan lige ane din kontur i sommernatten, når jeg strækker halsen, holdt tilbage af kæden i mit halsbånd.

Du var kommet hjem og havde proklameret at vi bare skulle fede den sammen foran skærmene og lade os underholde. Jeg var helt med på din bølge, og så frem til at slænge mig i sofaen med de hjemmestrikkede strømper og bamsepyjamassen, som du elsker at hade. For en gangs skyld havde vi intet vi skulle, hverken med arbejde, forberedelser eller unger. Du og jeg, en kæmpe skål frugt i mundrette stykker og litervis af sodavand.

Jeg gik i bad, inden sofaen skulle indtages og nynnede under bruseren, sang kor med naboen der, som jeg også elsker at synge sange man ikke helt kender teksten til. Jeg tørrede de viltre lokker og stavrede ind i stuen med et håndklæde om livet for at give dig et kys inden bamsepyjamassen skulle erobre min frodige krop.

Du smilede stort og rakte en hånd ind under håndklædet og lod en finger finde min klitpiercing i en legende bevægelse. Jeg sukkede lidt anstrengt, ikke fordi jeg ikke havde lyst – men fordi jeg havde taget fri. Små mørke hår er ikke det du sætter mest pris på, ved jeg…

Du grinte af min forlegenhed og driblede lidt med tanken om straf, mens du pillede ved den store dråbeformede kugle du satte i ringen ved min sidste fødselsdag. Jeg var blevet for vant til “standard ringen” havde du smilet og sagt. Jeg havde nikket og nydt.

Jeg var for meget kvinde til at ignorere dine fingre, og snart strømmede min gennemsigtige væde ud over dine fingre. Du bød mig at knæle ved din side, og stak dine fedtede fingre ind i min mundhule. Du ved jeg hader det, men nyder min kamp imod min egen lyst og mit behag. Denne vekslen mellem ustyrlig liderlighed og uvilje er én vi begge nyder.

Min nakke omfavnedes af dine store hænder, og et fast greb i håret, guidede mine læber imod dit lem, som du havde siddet med i hånden en tid. “Åbn munden,” var din første kommando og jeg adlød dig. Jeg samlede læberne om dig, men fik straks dine hænder at mærke om mine kinder, hvor de klemte mig, så jeg ikke kunne lukke munden om dig. Flov sænkede jeg blikket, du havde ikke bedt mig om at lukke, det var sandt.

Med munden stående åben, drog du din stav ind i min mundhule og afsøgte hver en krog. Pikhovedet imod mine kinder, min tunge, mine tænder… Du hyggede dig med at smørre savlet rundt i mit ansigt, for selvfølgelig havde jeg ingen krontrol over mundvandet. Min drøbel mærkede dig, og du gik endnu dybere. Jeg ved og vidste at jeg glæder dig, når du kan mærke min hals og blokerer den frie luftpassage. Jeg lukkede øjnene og sank ind mig selv, for at holde vejret så længe som muligt. Jeg vidste jo ikke hvor længe du ville lade mig kæmpe.

Stakåndet gav du mig luft, og slap mine kinder med et smil. Du kyssede stille min hånd, og lod mine læber og min tunge røre ved dig. Jeg fik roret en stund. På egen foranledning tog jeg dig i halsen, tvang mig selv til at tage lidt ekstra, og give dig alt jeg kunne. Dine suk og salige støn, belønnede min indsats og jeg lavede en synkebevægelse, så der strammedes bag dit pikhovede. Lidt frem, lidt tilbage, op og ned. Gniden. Sugen. Et par negle under din pung.

Du måtte bede mig stoppe, og bød mig gå ind i soveværelset og finde mit halsbånd i den aflåste kuffert. Jeg kom tilbage med det, og du hjalp mig det på. Custom made collar. Eet eneste hul til splitten i spændet. Mit… der gør mig til din… eller… dit… legetøj.

En bevægelse, og jeg var nøgen fra halsen og ned. Du kærtegnede min krop og trak mig ved den lille o-ring med ind til spisebordet, hvor du lod mig stå. Du kom ind med latexmasken. Jeg hader den. Jeg elsker det den gør ved mig. Anonymiseret, sanseberøvet og grim. Stram, mørk og lugtende af gummi, er den aldrig mit eget valg, men dit. Mine reaktioner vises ufiltreret, for jeg ved ikke hvad der sker. Kan kun én ting; være. Den du beder mig være.

En hånd på lænden og et reb gennem o-ringen i nakken og jeg stod lænket til bordet, foroverbøjet, med mine fugtige talenter stillet til skue. Du satte ligeledes det bløde hampreb i manchetterne du plantede om mine hænder og fødder, kort forinden. En spredestang mellem benene, den hjemmelavede.

Du stak dit lem ind i min kusse, og lo. Dine kommentarer om min dryppende kusse, bragte farven i mine kinder til nye nuancer, og hænderne om bordkanten fik mine hofter til at hugge imod det hårde træ. Jeg nød din rytme, men selvfølgelig stoppede du snart igen.

Et slag hen over min store svulmende røv, gav mig et sæt. Jeg havde ikke set eller fornemmet du havde fundet den frem. Dette redskab. Slagene haglede ikke ned over min bag, for du ved og vidste at jeg ville gå kold og du ønskede at holde mig varm. Smerten var ikke målet, den er i sig selv nem nok at finde… med “tilstanden” er det en anden sag. Så du varmede mig op, farvede mine balder let rosa, øgede styrken og intensiteten i farvens glød.

Jeg forsvandt og hvirvlede ud af mig selv. Smerten forsvandt, og blev til et værktøj. Dine strategisk placerede slag på de kødfulde dele af mig, bragte mig nærmere dig. Befriede mig fra mig selv og ansvaret for den seksuelle akt. Min mission kendte jeg.

Så stoppede du, og gik. En køkkenlåge hørtes smækket, og du kom tilbage for at lade mig stå. Jeg ved ikke hvor længe, men hørte du tastede og bladrede i bøger. Du havde lidt forberedelse der skulle laves, og jeg kunne jo fint stå der imens. Flov og ydmyget med safterne dryppende ud af mit skræv i lange åer ned af lårene. Enkelte løsrevne tråde, frit svævende i den varme sommerluft.

Du rejste dig og gik hen bag mig, hvor du uden varsel stak pikken ind i mig. Uden tanke for mit velbefindende kørte du en finger i min røv, så du kunne mærke dig selv gennem den sarte væg. Ivrigt rejste du til paradis, og kneppede hvert et sekund af færden, for fuld styrke. Din hånd greb det du kunne nå af mit hår, og du hev til. Brugte mig som modvægt for dit uhæmmede ridt.

Spermen havde drevet ud af mig en tid, da du løsnede mig fra bordet. Masken kom af, og du gelejdede mig ned på alle fire. Du satte dig ind i den anden stue, og pegede på pladsen foran dig. Dette var min plads, viste dit kropssprog, og jeg kravlede henad plankegulvet hen til dig. På bordet foran dig, stod en tallerken, som du satte ned foran mig. Jeg gloede mærkeligt. Små klatter af hvidt, drivende rundt i en sø af blankt. Du havde haft den stående under mig, for at skåne gulvet. For at kunne ydmyge mig ved at få mig til at tage ikke bare dine safter, men også mine egne.

“Stik din tunge ud, og lad mig se hvor dygtig du er,” sagde du blidt. Jeg reagerede for langsomt, og mærkede din hånd tvinge min nakke ned, og mit ansigt nær tallerkenen. “Madskål,” tænkte jeg, og blev igen bevidst om min liderlighed. Jeg smagte på det. Lukkede øjnene, men fik besked om at åbne dem, så du kunne se mit indre og mit ydre.

Det våde kom ned, indimellem med brækfornemmelser, da den kolde sperm havde samlet sig og hang sammen som små klumper af snot. Men modviljen i mig, og kampen tændte endnu engang os begge…

Dine hænder fandt mine bryster og du masserede dem og kyssede mit ansigt. Du elskede mig og vendte bunden i vejret på mig, så du kunne komme til. Liggende på ryggen med spredte ben på gulvet, fik jeg din tunge. Legende og lækker orgasmejagt. Skrigende ind i min arm, da de åbne vinduer før havde givet anledning til en klage fra overboen, oplevede jeg orgasmen overvældende.

Grædende og smilende trak jeg dig ind til mig, og tog imod dig for anden gang. Kærligt og blidt. Vanille-sex når det er bedst. Ømt. Omfavnende. Overvældende. Din sperm leveredes igen i min grotte, og vi slappede af i hinandens arme.

Dagen og aftenen blev lang, og vi har endnu natten for os. Jeg ligger i din fodende, lænket til krogen under madrassen. Jeg kan ikke sove, for liderligheden har overmandet mig igen. Jeg overvejer at vække dig.

Indsendt af Tove

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *