En smuk pige

Oprettet den 6. maj 2013

Jeg så hende i City-2 i cafeen. Hun sad sammen med en veninde, men sendte mig lange blikke. En smuk pige, måske 16-17 år. Da veninden gik ud på toilettet så jeg at hun skrev en lille seddel. Den dumpede diskret ned på mit bord da pigerne gik. Der stod ‘Mød mig her kl 17’. Hvad nu, tænkte jeg. Men, alligevel sad jeg på plads allerede en halv time før. Så kom hun og satte sig ugenert ned. Jeg fremskaffede hurtigt en cola til hende. Vi snakkede om løst og fast, men jeg fornemmede, at der var noget hun sad inde med. Efter en tid kiggede hun mig lige i øjnene og bomben sprang. ‘Vil du lære mig om sex’, spurgte hun. Sig mig den mand, især i min alder, som ville modstå fristelsen. Alligevel spurgte jeg om hendes alder og hvorfor sex og hvorfor lige mig, jeg er en ældre herre på 44 år. Hun var 16 år og jomfru, i hvert fald hvis man ikke regner lidt heavy petting med. Men, nu ville hun vide, hvordan fyrene tænker, hvordan de skal behandles. Hun ville også opdage ægte orgasme. Hun havde længe tænkt over sagen og var blevet klar over, at det skulle være en ældre, erfaren mand. Altså mig. Jeg var hooked. Vi aftalte, hvornår hun kunne komme til mig til lektion nr 1. På aftalt tid ringede hun på dørklokken. Iklædt en meget kort nederdel og en stramsiddende bluse, der frembød et par små, delige bryster. Vi satte os i sofaen hvor jeg havde champagnen klar.

Efter to glas fornemmede jeg at hun var afslappet. Jeg lagde armen omkring hende og kyssede hendes hals. Med den anden hånd knappede jeg hendes bluse op. Ingen BH, bare et par absolut fortryllende bryster som jeg kærtegnede. Min hånd gled ned til hendes knæ og uendeligt langsomt op under nederdelen. Med fingeren kildrede jeg hendes skamlæber, først udenpå trusserne og så lidt ind til elskovsgrotten. Hun begyndte at stønne lidt. Jeg foreslog, at vi skulle gå ind i soveværelset. Her lagde jeg hende på sengen og befriede hende for tøjet. Nøgen, lækker og fristende låg den unge pigekrop foran mine liderlige øjne. Hurtigt fik jeg selv smidt tøjet. Mine varme læber begyndte vandringen fra hals ned over brysterne og maven. Sprang til tææerne og listede sagte op langs de velformede ben. Kyssede hendes inderlår. Fandt frem til elskovsgrotten og lod tungen glide langs kanten. Nu stønnede hun åbent. Tungen fandt hendes følsomme punkt. Min pik dunkede af forventning.

Snart skulle den trænge op i ungpigefissen, bore sig vej helt i bund, åbne for kommende års elskov. Sagte kravlede jeg højere op. Tog fat i pikken og gned den frem og tilbage langs revnen. Fandt indgangen. Sagte og forsigtigt lod jeg pikhovedet trænge en centimeter ind. Langsomt nærmede det sig den sidste forhindring. Hun rykkede til når min pik nåede mødommen. Så stødte hun selv underlivet op imod mig og mit stive jern åbnede porten til himmelriget. Længe lå vi stille. Hun skulle vænne sig til at have en kraftig mandepik. Så beyndte jeg at bevæge mig, stille og roligt. Afpassede rytmen efter hendes stigende ophidselse. Snart begyndte hendes underliv at bevæge sig. Stødte imod hver gang jeg trak mig lidt tilbage. Ville have mere pik.

Tempoet blev skruet op, hendes vejrtrækning hurtigere. Det varede ikke længe før et skrig fortalte mig, at hun havde nået orgasmens glæde. Jeg holdt inde et øjeblik. Lod hende falde bare lidt ned. Så øgede jeg takten igen. Hun fulgte villigt med op ad vellystens bjerg. Igen nåede hun toppen. Da hun var afslappet trak jeg pikken ud, tørrede den af og rejste mig på knæ foran hendes ansigt. Nu skulle hun lære at sutte pik. Jeg lagde jernet mod hendes læber. Forsigtigt rakte hun tungen ud og lod den røre ved pikhovedet. Så masede jeg pikken ind mellem hendes læber. Fortalte hende, hvordan hun skulle sutte og slikke en mandepik. Snart havde hun fået lært grundreglerne for piksutning. Jeg viste hende, hvordan hun skulle behandle kuglerne, hvor mandens følsomme punkter var. Hun var lærenem og ivrig. Spurgte om det hun gjorde var rigtigt. Legede helt fint med den stive pik og nosserne. Et naturtalent. Til sidst spurgte jeg om hun ville se pikken sprøjte varm sperm. Det ville hun. Med nogle hurtige ryk gik kanonen af og varm sperm ramte hendes læber. Inden hun gik fik vi da gjort det hele en gang til. Nu lærte hun at sutte en slapper op til kampstilling. Næste lektion, aftalte vi, skulle være i det andet hul.

Indsendt af Jørgen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *