En tur i Biografen

Oprettet den 9. april 2013

Vi har aftalt at mødes inde i byen, vi skal i biffen og se en eller anden film. Du står udenfor, som aftalt, og ser totalt lækker ud i dit frække outfit. Stramme bukser og en fræk stram T-shirt, som fremhæver dine dejlige bløde bryster. Det er lige før jeg kan se vorterne gennem stoffet.

Vi giver hinanden et kæmpe knus, og jeg overvældes af din duft af sensuel parfume, en anelse sved og så den der udefinerbare duft som går direkte til pikken. Jeg nyder at stå og mærke dine bryster presse sig ind mod min krop, og jeg begynder straks at gå på opdagelse, mine hænder glider ned over din frække stramme røv, og du presser dit underliv ind mod mig. Jeg mærker varmen fra fissen og min tissemand begynder straks at røre på sig. Også fordi du lader en lækker spids tunge glide ind i mit øre samtidig med du nusser mig i nakken. Du stønner et hej, i mit øre, og lader du hånd glide ned over min røv og presser mig nu kraftigt ind mod dig.

Vi slipper hinanden og går hånd i hånd op for at stille os i kø. Du står forrest, og jeg holder dig om livet så jeg kan mærke din stramme røv mod min pik. Der selvfølgelig er høflig og rejser sig op for dig. Du læner dig tilbage mod mig så jeg endnu kan nyde duften af dig, dit hår kilder mig i næsen og det dufter også dejligt af shampoo. Jeg fortæller dig, jeg har lyst til at smage dine safter, samtidig med jeg diskret lader en hånd glide ned til din fisse og mærker hvor varm og våd du er uden på bukserne, jeg lyner ned og stikker en finger ind. Den kravler om bag trussekanten, og glider uhindret ind i en totalt varm og våd stram fisse. Jeg støder fingeren i dig et par gange og trækker den så ud, for at stikke den i munden på dig så du kan smage dine safter. Jeg spørger dig om du kan lide smagen og du stønner et ja. Jeg gentager så succesen og lader endnu en gang fingeren glide ind i din varme kusse så den bliver vædet godt til. Denne gang smager jeg selv på den. Du smager HIMMELSK, og jeg glæder mig til at lade min tunge forsvinde ind i dine kussefolder og drikke dine safter.

Nu er vi fremme ved billetskranken og jeg køber to billetter til filmen, vi finder vores pladser. Vi er heldige, fordi der er ikke nogen i nærheden af os, så vi kan boltre os som vi lyster. Vi sidder hånd i hånd og kikke op på lærredet, men der går ikke ret lang tid for jeg mærker du vil have jeg røre ved dig og du lader da også din hånd dumpe ned til min pik, som du straks begynder at nulre, efter et stykke tid tager du pikken frem, kan du mærke hvordan den vokser i din hånd??

Jeg har hånden nede i dine bukser og er travlt beskæftiget med at finde ud af hvor mange fingre du kan have oppe i dig på samme tid. Du bliver nød til at bide dig i underlæben for ikke at skrige din indestængte liderlighed ud i biografen. Du har nu et fast greb om pikken som bevæger sig ud og ind af din dejlige bløde hånds kærtegn.

Du kan ikke tilbageholde din stønnen nu, du bliver nødt til at gøre noget, så du dykker ned og jeg mærker hvordan dine læber nu omslutter pikhovedet og din levende tunge begynder at lege. Jeg har sluppet taget i din fisse, og leger i stedet med dine bryster, vorterne er nu så stive at de er ved at gå gennem stoffet på T-shirten. Du stønner med munden fuld af pik og jeg nyder din leg med den. Der går ikke lang tid før jeg sprøjter kaskader af sperm ud i din mund, men du sluger og synker det hele med velbehag og da pikken er færdig med at sprøjte, slikker du den helt ren og putter den tilbage i bukserne.

Efter jeg har sundet mig et stykke tid, begynder jeg at tage på dig igen. Din fisse er dampende varm, våd og villig, jeg kravler ned foran dig, der er ikke meget plads, men det lykkes til sidst. Jeg kysser fissen udenpå tøjet. Jeg lyner ned, knapper op og løsner dit bælte. Du løfter røven lidt så jeg kan komme til at trække dine bukser en smule ned, lige nok til jeg kan dufte og se din fisse er ophoven og åben. Klar til min tunge, og senere min stive pik. Jeg kysser forsigtigt venusbjerget, og lader tungen vandre ned forbi klitoris, og ned til dine skamlæber som bliver suttet rene for safter, men de kommer hurtigt igen, jeg lader en finger trænge ind i dig mens jeg suger din klitoris ind mellem mine læber. Jeg prøver at bide lidt i den og det gipper i dig. Derefter får den en ordentlig omgang med læber, tunge og tænder indtil du nærmest sprøjter dine safter ud i munden på mig.

……. Da filmen er slut går vi hånd i hånd ud på gaden, og får fat på en taxa… vi er blevet enige om at vi gerne vil lære hinanden bedre at kende… (SMILER SKUMMELT)…

Vi beder taxa manden om bare at køre lidt rundt…

Mens vi kører og sidder og snakker begynder jeg stille at masserer dit lem… det vokser hurtigt igen og hilser, som om at det kan genkende mig… jeg kigger op i bakspejlet og ser at chaufføren smiler og nikker et lille “jeg ved godt hvad i laver” jeg smiler tilbage og nikker et lille “vent og se”… Jeg gnubber lidt og tager så min hånd op under din bluse og leger lidt med dine stive brystvorter du ligger hovedet tilbage og smiler sageligt. Jeg flytter stille min hånd ned af igen og den ender i dine bukser hvor mine fingre stille leger “ettagfat” med dit fugtige hoved… du gengælder mine berøringer ved stille at lade dine fingre først glide lidt frem og tilbage i min buksekant, for bagefter at lade dem glide ned i mine bukser, hvor du stille begynder at massere mit fugtige venusbjerg, du lader stille din finger glide ind og ude af min saftige skedeåbning… jeg smiler til chaufføren som skævt kigger med i bakspejlet, hvorefter jeg sætter mig overskrævs på dig så dit stive lem masserer min klit… jeg begynder at rykke lidt frem og tilbage, mens du nusser mig på ryggen, i nakken hvorefter du kærtegner min struttende numse…

Jeg åbner dine bukser og tager din stive pik frem mens jeg blidt kærtegner den, hvor efter jeg bukker mig ned og lader min tunge lege lidt med dit “hoved” jeg rejser mig op og du trækker mine bukser lidt ned, så du kan se min våde klit, som du begynder at kærtegne mens du tager din anden hånd og masserer min skede åbning, hvorefter du lader din ene finger glide ind i mig frem og tilbage frem og tilbage jeg fjerner dine hænder stille og sætte mig så din stive pik glider frem og tilbage mellem min våde skamlæber mens den masserer min dunkende klitoris som skriger efter berøring… jeg sætter mig blidt så din dejlige stive pik kommer op i mig og kører frem og tilbage… du stønner stille og begynder at roterer med dit underliv hvorefter du er ved at nå klimaks…. Nu vil du at det skal gå stærkt og begynder hurtigere og hurtigere og hurtigere og støder op i mig jeg løfter mig drillende så din pik glider ud… hvorefter jeg lader den glide frem og tilbage mellem mine skamlæber for til sidst at lade den glide ind i mig igen, jeg løfter mig op og ned så du vender det hvide ud af øjnene…. Du stønner mere og mere, men jeg løfter mig drillende igen… for til sidst at lade dig komme indenfor i varmen igen…. jeg løfter mig hurtigere og hurtigere og hurtigere mens du sveder mere og mere for til sidst at stønne JAAAAAAAAAAA…… jeg bliver siddende lidt mens vi kysser og nusser, for til sidst at opdage at vi stadig sidder i taxaen som holder stille omme bagved biografen, mens chaufføren smilende, lidt fnisende spørger : Var det godt????

Jeg smiler saligt til ham og siger “ja det var det”. Jeg giver ham min adresse og han sætter i gang igen og kører af sted. Vi sidder og holder om hinanden. Din hånd ligger uden på min pik som du stille nusser og jeg lader min ene hånd udfylde af dit ene bryst. Jeg kan mærke vorten gennem stoffet. Du læner dig mod min skulder og vi nyder bare hinandens nærværd.

Da vi er vel ankommet og chaufføren er betalt, stiger vi ud og går over til opgangen hvor jeg bor. Du standser og giver mig et knus. Vores læber mødes, først forsigtigt, men efter et stykke tid, mere krævende. Din tunge trænger ind i min mund og vil lege et ta? fat med min. Vi står og omfavner hinanden mens vores tunger har travlt med at lege. Jeg lader min hånd glide ned over din ryg og ender ved røven, som du villigt skubber ind mod min krop. Efter et stykke tid går vi op til min lejlighed. Jeg står med nøglerne i hånden, du står bagved, og pludselig mærker jeg din hånd på min pik, du lyner bukserne ned og tager den frem og onanere den mens jeg febrilsk prøver at låse døren op.

Da vi er kommet indenfor, omfavner vi hinanden igen, og jeg begynder at tage tøjet af dig. Stykke for stykke bliver vi mere og mere nøgne, for til sidst at stå helt nøgne overfor hinanden. Du ser bare GUDESKØN ud. Jeg omfavner dig og begynder at kysse dine bryster, mærker vorterne blive stive i min mund. Jeg bider lidt i dem og du stønner liderligt samtidig med du har dine hænder på mine baller. Jeg fortsætter med at kysse hele dit bryst, først det venstre derefter får det højre samme tur (er de store nok til jeg kan sutte på begge vorter samtidig når jeg klemmer dem sammen? Og måske store nok til jeg kan onanere min pik mellem dem?)

Jeg fortsætter nedefter, og havner ved din navle, som jeg lader tungen lege længe med, nyder at høre din langtrukne “ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH JJJJAAAAAAAHHHHHHH” efter mere, du prøver forgæves at trykke mit hoved ned til fissen som driver af fissesaft??Jeg forbarmer mig til sidst og lader tungen vandre ned, ned, ned for endelig at nå dit venusbjerg, som bliver grundigt slikket. Jeg bruger hænderne til at sprede dine skamlæber ud så jeg kan se helt op i dit våde oprørske indre. Jeg slikker dig lidt, men stopper så lige før du kommer??.

Du bliver ført ind i soveværelset hvor jeg ligger dig på min seng, med benene udover kanten. Jeg hvisker til dig, at du skal vente, og ikke noget med at begynde at pille ved dig selv.

Da jeg kommer tilbage ser du hvad jeg har i hånden, og jeg kan se på dig din liderlighed stiger endnu et par grader?.. Jeg stiller vandfadet på gulvet og begynder at slikke dig igen, for at gøre dine kussehår rigtig våde, ved hjælp af mit spyt og dine safter. Du stønner nu at jeg skal give dig orgasme, men jeg har besluttet mig at holde dig lidt på pinebænken endnu. Du tager fat i mit hoved og beder mig stikke min stive pik op i din våde kusse, som skriger efter min pik, men jeg siger du skal nok få pik, masser af pik. Faktisk alt den pik du ønsker, men der er lige noget der skal ordnes først. Jeg rejser mig lidt op og tager din hånd og fører den hen til pikken, du begynder staks at gnide på den, den har aldrig været så stiv før og det er lige før jeg oversprøjter dig, men det lykkes mig at få dig til at slippe, mens jeg siger til dig “vent bare, skat, dine skamlæber skal nok få lov at klemme om kalorius!” Jeg går i knæ igen, og begynder at sprøjte barberskum ud på fissen. Jeg gnidder den ind og “kommer til” at røre din klit, der går nogle jag gennem din krop hver gang det sker. Da fissen er smurt godt ind, tager jeg skraberen og lader den glide kærtegnende ned over, først venusbjerget, derefter, først den venstre skamlæbe derefter den højre. Det er svært fordi du har svært ved at ligge stille. Dit underliv køre frem og tilbage og op og ned mens du stønner “HHHNNNNNNNNNNN, AAAAAAAAHHHHHHHHHH” og du prøver at få mit til at røre din klit så du kan få din længe ventede orgasme. Det lykkes ikke. Da fissen er helt bar, beder jeg dig stikke benene op i luften, så jeg kan komme til at fjerne hårene mellem fissen og røven. Da jeg ser dine delikate fissesafter løbe ned til stjernen, kan jeg ikke lade være med at lade en finger kærtegne det forbudte hul og lade en finger trænge ind. Du strammer sammen om den er det fordi du vil have mere, eller kan du ikke lide det??

Jeg fjerner hårene, og du sænker benene igen. Jeg vasker dig ren for barberskum og betragter mit værk?Rejser mig op og lader pikken køre ind mellem dine skamlæber, uden den kommer ind i varmen. Du har dine hænder på min røv og du presser til så pikken smutter ind, jeg stønner uhæmmet da jeg mærker den intense varme stråle ud fra pikhovedet og videre ud i kroppen. Jeg strækker mig langsomt ud og støder så hurtigt ind igen. Hvor er det dejligt at mærke dine stramme våde skamlæbers kærtegn på min pik igen. Og det er skide frækt og se pikken glide ud og ind mellem din glatte fisse. Efter et stykke tid trækker jeg mig ud og du vender dig om på alle fire, og jeg trænger ind i dig igen, denne gang bagfra. Du rækker bagud og krammer mine spermfyldte nosser mens du beder mig om at gennemkneppe dig. Vi finder hurtigt en fælles rytme som stiger i fart og intensitet. Jeg støder og støder og støder og vi stønner nu i kor, det lyder som et par hunde efter en lang løbetur? Jeg trækker min pik ud og du vender dig om på ryggen og stønner du vil have spermen på din nye glatte fisse. Jeg støder atter op i dig og der går ikke længe før pikken sprøjter kaskader af sæd ud over din glatte fisse. Jeg falder ned over dig og vil ligger og vender langsomt tilbage til den virkelige verden?

Indsendt af Tanken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *