En tur i byen kan ende med sex

Oprettet den 8. april 2013

De ville gerne os med hjem, det var klart nok. Jeg kunne ikke rigtigt finde ud af hvad jeg ville, så jeg besluttede mig for at lade Lotte bestemme, det var trods alt hende jeg var kommet for at besøge, og bare fordi man tog med dem hjem betød det vel ikke, at jeg skulle gå i seng med Lars. Når to tøser lige skal have en privat snak er der kun en ting at gøre, så vi undskyldte os og gik ud på pigetoilettet.

“Det er da et par søde fyre, synes du ikke Tina?” spurgte Lotte, da vi stod og kom læbestift på foran spejlet.

“Jo, de er meget søde, men jeg synes ikke det ville være fair overfor Michael at tage med dem hjem, og det er jo næsten som at sige ja til at gå i seng med Lars, hvis vi tager med” sagde jeg. “Jo, men du har jo selv sagt, at Michael ikke har noget i mod at du tager med en fyr hjem, og det er jo ikke sikkert vi ender i kanen” svarede Lotte. Vi besluttede os for at tage med dem hjem, og en halv time senere stod vi i entréen i Michaels hus.

“Nå Lotte, nu skal du få the grand tour of mio casa”, sagde Michael og slæbte afsted med Lotte under armen. Der stod vi så tilbage og kiggede tavst på hinanden. Til sidst brød Lars tavsheden og spurgte om jeg ville have en øl. Lidt senere sad vi i sofaen og nød en stille øl, mens CD’en spillede noget stille musik, der passede til lejligheden.

“Jeg tror ikke vi ser Lotte og Michael foreløpig”, sagde Lars. “Næh, det tror jeg heller ikke, men det gør mig nu heller ikke noget” svarede jeg. Vi sad og kiggede hinanden dybt i øjnene, mens Lars forsigtigt lod fingrene glide gennem mit hår. “Tina, jeg synes du er skide sød” sagde Lars og lænede sig frem mod mig for at kysse mig.

Jeg mødte ham på halvvejen, og vores læber mødtes blidt. Jeg åbnede mundenfor at modtage hans søgende tunge. Jeg følte mig helt beruset af øjeblikket, og mærkede en dejlig varme brede sig ned mod mit skød. Vi glemte alt om forspil, og nærmest flåede tøjet af hinanden, mens vi kyssede lidenskabeligt. Da vi lidt efter var helt nøgne satte jeg mig overskrævs på Lars. Hans pik hvilede stiv og dejlig mod hans maveskin, og jeg satte mig sådan, at jeg kunne mærke hans lem mellem skamlæberne. Mens vi kyssede vuggede jeg blidt op og ned af hans lem, så undersiden af hans pik stimulerede min klitoris. Det var en dejlig fornemmelse, og samtidig masserede Lars mine bryster og nulrede mine brystvorter. Hver gang Lars klemte mine brystvorter, og hver gang jeg vuggede frem og tilbage sprang to stråler af varme ud fra mine bryster og min klitoris. De bredte sig til alle celler af min krop, og hvor de mødtes, på et punkt lige omkring navlen opstod en række små mini eksplosioner. Jeg kunne have blevet ved sådan i timer, men min vuggen op og ned af Lars´ lem ophidsede Lars i den grad, at han på et tidspunkt tog et fast tag i min ene balle med den ene hånd, og løftede mig op, mens han med den anden hånd tog fat om sin pik og rejste det op i en mere lodret position, hvorefter han skænkede mig ned over sit svulmende lem. Selv om jeg var drivende våd mødte han temmelig meget modstand, for jeg var ikke vant til en pik af den størrelse, men lidt efter lidt gled han helt ind og i bund. Jeg begyndte at bevæge mig op og ned, først langsomt, men efterhånden som jeg blev “blokket ud” øgede jeg tempoet.
Jeg kunne mærke jeg var ved at få en vaginal orgasme, noget jeg ellers kun sjældent får, og et sted langt væk hørte jeg Lars’ stemme, “Åhh Tina, jeg kommer!”, og så eksploderede alt omkring mig. Jeg faldt ind mod Lars’ bryst udmattet og fuldstændigt tilfreds stillet. Jeg kunne mærke hvordan Lars’ pik langsomt blev slap inden i mig, og jeg kunne mærke hvordan Lars’ sæd sivede udfra min elskovshule. Da vi havde siddet sådan et stykke tid spurgte Lars mig, om jeg ville med ind på gæsteværelset hvor han skulle sove.
Vi samlede skyndsomt vores tøj sammen og hastede ind på gæsteværelset. Under dynen i hinandens arme faldt vi hurtigt i søvn. Da vi vågnede elskede vi igen, men denne gang tog vi os tid til forspil.

Indsendt af LS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *