En tur i parken

Oprettet den 17. april 2013

Vi sidder på en bænk og deler 2 øl – snakker og småpjatter. Vi har tilsyneladende hele parken for os selv. I hvert fald kommer ikke en eneste forstyrrende forbi. Vi sidder tæt sammen og kysser mange, mange gange. Efterhånden bliver kyssene længere og længere, mere og mere intense. Det er lidt koldt, når vinden ind imellem kommer susende mellem træerne, så vi kryber endnu tættere sammen og varmer hinanden. Den tætte kropskontakt er ret inspirerende. Jeg kan ikke lade være med at tage på dig. Min ene hånd finder vej op under din trøje og din bluse og finder dit bryst – får skubbet Bh?en til side, så jeg kan komme til at dyrke en af mine yndlingsbeskæftigelser. Jeg krammer dit bryst og mærker brystvorten stivne. Jeg nulrer den lidt med min tommelfinger og mærker den vokse sig stor og stiv. Nu kan jeg slet ikke styre mig længere. Selv om vinden er kold må jeg simpelthen bare smage. Jeg hiver op i dit tøj og bøjer mig ned og ta´r brystvorten i munden, suger på den, bider lidt i den. Mellem et par “bider” mumler jeg stønnende en undskyldning til dig, men du svarer blot, at det er dejligt, at jeg skal blive ved. Vi begynder begge at tage på hinanden i skridtet uden på tøjet, kysser hinanden igen og igen, bruger vores tunger, bliver mere og mere stakåndede.

Hvad var det der skete ? Vi ser os begge undrende om. Solen er ligesom mere intens, varmere og vinden er fuldstændig væk. Der er ingen støj i det fjerne, intet at høre fra den nærliggende by. De eneste lyde kommer fra os selv og de fugle, der er lige i nærheden. Vi kigger på hinanden – ved vist begge, hvad der er sket. Et blik på vore ure bekræfter det: Ha ! en tidslomme ! Vi har al den tid vi vil ha´, og vi er helt sikre på at være alene, for alle de andre er gået i stå Kun vi to har tid lige nu, og når vi vender tilbage fortsætter verden bare igen, som om intet var sket. Det er der jo i virkeligheden heller ikke, undtagen for os altså.

Vi går lidt ind i skoven og finder en lysning, der aldrig har været der før. Den er perfekt. Blødt og tørt græs med mos ind imellem – ikke en myre eller en flåt – bare en elskovsrede til os to. Vi klæ´r hinanden af, mens vi står midt i lysningen. Kulden er væk, ingen af os fryser. Du stiller dig helt ind til mig og kysser mig, mens du bruger dine hænder til at undersøge, om jeg er helt stiv og parat til at trænge op i dig. Jo, den er god nok. Jeg løfter dig op, så du kan føre mig ind, la´r dig langsomt synke ned over mig, mens du slynger dine ben omkring mig. Imens slynger vores tunger sig vildt om hinanden. Vi står længe sådan og nyder fornemmelsen af at være ét, står bare stille og kysser. Så tumler vi om i det bløde græs og ender i den stilling vi brugte den aller første gang. Du sidder på mig, spiddet på mig med hænderne på mit bryst, opfyldt af mig, og jeg ligger nydende og kigger op på dig, ser på dit ansigt, der er malet af henført salighed. Begge er vi kun optaget af ét: at give og tage nydelse og begær. Jeg ta´r dig på brysterne, rejser mig lidt op og kysser dem på skift, men må snart opgive det og lægge mig tilbage igen for at koncentrere mig om at støde imod, når du hæver og sænker dig på mig, sikre at jeg ikke glider ud af dig, fordi dit tempo bliver mere og mere vildt. Du kaster hovedet bagover, stønner mit navn. Hjælper dig selv mod udløsningen med en finger. Du bevæger dig nu i et afsindigt tempo og skriger højt idet vi begge kommer i en eksplosion af orgasme, kommer, kommer, kommer.

Du falder sammen over mig, ligger bare på mig, mens vi begge forsøger at få styr på vejrtrækningen igen. Så løfter du hovedet og kigger på mig. Vi smiler til hinanden, kigger dybt i øjnene, der er sorte af tilfredsstillelse. Du kysser mig på munden. Jeg la´r mine hænder kærtegne din ryg og dine baller, mens jeg nyder, at du kysser mig overalt i ansigtet. Igen kigger vi bare på hinanden, smiler og aer hinanden ømt. Du siger “jeg elsker dig” i samme øjeblik som jeg, og vi kommer til at grine over at ha´ fået den samme tanke samtidigt.
Grinet bli´r til pjat og pjank. Vi triller rundt i græsset og morer os sammen. Vi er begge optaget af at nyde dette, der i virkeligheden kun er en brøkdel af et øjeblik, men som vi har fået lov at nyde, som en slags kompensation for de dårlige muligheder, vi ellers har.

Mens vi tumler leende rundt kommer ophidselsen igen op i os. Vi begynder at kysse hinanden overalt, vi skiftes til at udforske hinanden med hænder, læber og tunge. Skiftes til at være øverst. Det ene øjeblik er det dig der er øverst. Du kysser min mave, mine ben, min pik. Så triller vi rundt, og jeg kysser din hals, dine bryster, dine skamlæber. Sådan bli´r vi ved længe til jeg endelig må ha´ dig igen. Jeg vender dig om på maven og spreder dine ben, lægger mig mellem dem. Mens jeg balancerer på den ene arm, rækker jeg den anden ned mellem os og tager fat om min pik. Jeg fører den mod dig, fumler lidt – kan ikke finde vej. Du bevæger dig lidt og pludselig er den der. Jeg kan mærke din varme, våde grotte åbne sig for mig, og jeg trænger op i dig med et gisp. Jeg lægger mig ned over dig. Mine hænder finder dine bryster, og jeg kysser dig i nakken og i det ene øre. Jeg er lige ved at komme med det samme, men det lykkes at styre mig ved at holde en lille pause, hvor jeg bare ligger og nyder det fantastiske. Hvordan kan det være, at det er så forskelligt fra de andre stillinger vi har elsket i ? Det føles virkelig som om min pik er dobbelt så langt oppe i dig, og din kusse føles på en anden måde. I den stilling er den i stand til at omklamre hver millimeter af mig. Samtidigt er det ophidsende, at jeg er herre over tingene. Du kan bare ligge der og blive taget, du er i min magt og du nyder det i den grad. Du er så ophidset, at du stønner ord og sætninger, som ellers aldrig ville komme over dine læber, og det ender med, at du kommer før mig.

Jeg ligger helt stille oven på dig, mens jeg mærker hvordan du efterhånden slapper af. Jeg kysser dig og stryger dig gennem håret. Så bruger jeg musklerne i mit underliv til at får pikken til at bevæge sig i dig, hidser dig op igen uden at bevæge mig. Det ender med at du siger: “tag mig nu igen”, og det hele genta´r sig, men denne gang kommer vi begge.

Vi forlader parken hånd i hånd og kysser farvel før der er nogen der ser os, tager der fra hver for sig med løfter om at ses igen – snart.

Indsendt af POLLE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *