En våd firmafest

Oprettet den 9. maj 2013

Min kone, Helle og jeg var inviteret på weekendophold, af min arbejdsgiver. Det var på en kro i det sydlige Jylland og vi skulle køre et stykke vej for at komme dertil. Helle havde været i byen med hendes arbejdskollager aftenen i forvejen og var plaget af tømmermænd, mens vi køret ned gennem Sydjylland . Så hun havde planlagt at skulle drikke danskvand hele aftenen. Det passede mig godt, fordi Helle bliver altid meget fræk og udfordrende når hun bliver beruset og det ville jeg godt undgå foran min chef. Vel ankommet til kroen, fik vi anvist vores værelser og mødtes til kaffe nede i de dertil indrettede lokaler. En af mine kvindelige kollegaer, Irene kom alene, da hendes ven lige havde slået op med hende. Irene er omkring 25 år, lidt overvægtig, men til gengæld har hun de største bryster man kan forestille sig. Helle kender godt Irene og hun snakkede med hende og trøstede hende så godt hun kunne. Om aftenen skulle vi så spise, vi var ca. 30 stykker og sad ved et langt bord. Jeg havde Helle ved min side og Irene sad lige overfor. Vinen flød sammen med den gode mad, Helle startede med danskvand, men Irene overtalte hende til at drikke et glas vin. Da hun havde drukket de første par glas, betroede hun mig at nu var hendes tømmermænd væk!. Snakken gik godt, jeg talte en del med Irene, da Helle snakkede meget med hendes bordherre, som var min chef. Jeg kunne se at han hele tiden sørgede for at holde Helles glad fyldt. Det samme sørgede jeg for at Irenes var og hun tog godt fra, hun var åbenbart indstillet på at drikke hendes kærligheds- sorger væk. Irene havde en kort sort nederdel på og en skjortebluse som tillod at man kunne kigge ned i hendes imponerende kavalergang.

Efterhånden som hun blev mere og mere påvirket af vine lænede hun sig tit frem over bordet når hun skulle fortælle mig noget og jeg kunne se ned på de mælkehvide kæmpebryster, som blev holdt fast af en hvid BH. Da vi var nået til desserten, var Irene godt lakket til, hun havde røde kinder og hun grinede og fnisede fjollet, da tjenerne spurgte om hun ville have dessertvin tror du jeg kan tåle mere fnisede hun. Naturligvis svarede jeg. Irene er altid en meget stille pige på arbejde og jeg kunne godt tænke mig at se hvad der skete når hun fik en kæp i øret. Samtidig kunne jeg godt mærke på Helle at hun havde glemt sit løfte til sig selv om ikke at drikke, hun var faktisk allerede godt beruset og hun pjattede og flirtede med min chef, selvom hans kone sad lige ved siden af. Da vi var færdig med at spise var der dans, men først skulle bordene ryddes til side, så jeg satte mig i baren med Irene. Helle satte sig ved et bord sammen med mig chef og en anden fyr som jeg knapt kendte. Irene og jeg fik nogle Irish coffees. I hendes efterhånden meget berusede tilstand betroede hun mig intime detaljer om hendes forhold til hendes ex-kæreste. Jeg sad og kiggede på hende store bryster og forestillede mig hvordan de ville se ud i fri dressur. Trods Irenes berusede tilstand, bemærkede hun at hvor jeg kikkede hen. Kan du li dem fnisede hun. Det måtte jeg jo indrømme og hun lod sin hånd glide ned på mit lår og sagde D-du må godt røre hviss du vil. Jeg kiggede ned til bordet hvor Helle sad, men hun var travlt optaget, hun sad i midten af min chef og ham den anden fyr, hun havde en hånd nede under bordet og jeg kunne godt se den lå på min chefs lår.

Mener du det spurgte jeg Irene. Hun nikkede samtidig med at et lille hik undslap hende, nej jeg er fuld! fnisede hun, du bliver nød til at hjælpe mig op på værelset. Vi drak ud og Irene gled ned af barstolen, hendes nederdel var gledet op og hun prøvede at trække den ned på plads, men mistede balancen på de højhælede sko og vaklede ind mod baren. Hun fnisede sjeg tror sgu gulvet vipper.
I det samme kiggede Helle op. Jeg hjælper lige Irene op på hendes værelse, så kommer jeg sagde jeg til hende. Bare ioorden schat snøvlede Helle, hun var også kanonfuld. Jeg kunne se at de tre var ved at dele en flaske rom og at den næsten var tom!. Jeg tog Irene i armen og støttede hende ud at lokalet, hendes ben ville ikke helt som hun ville og hun vaklede usikkert ind i mig mens vi gik.

Da vi kom op til hendes værelse fumlede hun hendes nøgle frem fra håndtasken og prøvede forgæves at ramme nøglehullet, så jeg tog nøglen og låste op for hende. Hun nærmest tumlede ind af døren og jeg tændte lyset og lukkede døren. Irene stod mit på gulvet i det lille værelse og svajede frem og tilbage. Tak hjælpe for tak for hjæælpen snøvlede hun hjælpeløst. Nu skal du vist i seng Irene sagde jeg. Scku du ik se mine brysser sagde hun og begynde at knappe skjorteblusen op med usikre hænder. Skal jeg hjælpe spurgte jeg. Hun nikkede og fnisede igen Jeg er for fuld!

Jeg knappede skjorten helt op og trak den op af hendes nederdel. Hun var lidt overvægtig men ikke så meget som jeg havde troet, hendes mave buede lidt, men ikke så meget. Jeg lynede nederdelen op og den gled ned omkring hendes fødder. Som hun stod der og svajede i højhælede sko, iført trusser og BH, var hun noget af det mest sexede jeg nogensinde havde set. Hun lod mig knappe Bh’en op uden protester, hende kæmpebryster kom til syne, de var mælkehvide med at par store brystvorter, de hang naturligvis en smule, jeg lod mine hænder glide omkring dem, men de var så store at jeg slet ikke kunne havde dem i mine hænder. Kys dem forlangte Irene og jeg bukkede mig ned og tog en kæmpe brystvorte i munden, hun stønnede lidt, men jeg lod tungen spille rundt om den. Min pik kunne knapt være bukserne mere og jeg prøvede at lirke en finger ned i hendes trusser, men hun stoppede mig og sagde sjeg skal lige ud for mig schel. Hun vaklede ud på toilette i højhælede sko og trusser, jeg satte mig på sengen og ventede, jeg kunne hører hun trak op og så kom hun ind værelset igen, hun var nu fuldstændig nøgen. Hendes store bryster skælvede da hun vaklede og måtte støtte sig til væggen. Hun kom svajende hen til sengen og stillede sig foran mig, så jeg havde hendes sorte trekant lige foran mig. Jeg lade mine arme om hende og trak hendes skød ind mod mig, jeg lod min tunge glide ind i revnen og fandt hendes kilder, hun stønnede og pressede sig imod mig.

Jeg slikkede et par minutter, om hun kom tættere på en orgasme ved jeg ikke, men pludselig vred hun sig fri og vaklede rundt om sengen og smed sig så kæmpebrysterne gyngede. Hun fnisede sengen drejer rundt hold mig. Jeg smed bukserne og min pik stod lige ud i luften. Knep mig med din pikkemand snøvlede hun. Jeg spredte hende ben og trængte ind i hende. Hendes fisse var stram og synet af hendes bryster der gyngede op og ned mens jeg kneppede hende fik mig hurtig på kanten af udløsning. Sperm i mig sagde hun og et par sekunder senere kom jeg i hende. Hun tog min pik og gned den da jeg trak mig ud af hende. Vi lå lidt, men hun var så fuld at hun hurtig faldt i søvn. Jeg kom i tøjet og ville lige ind på vores værelse og friskes lidt op inden jeg gik ned til de andre. Men mens jeg var ude på badeværelset hørte jeg døren gå op, jeg kiggede ud af sprækken fra badeværelsedøren og så Helle kom vaklende ind i værelset med min chef og den anden fyr.

Indsendt af ole

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *