En våd sexhistorie

Oprettet den 12. august 2013

Min frække sexhistorie starter her. Det hele var pakket. Jeg havde på ca. ½ time pakket min taske. Ret vildt taget i betragtning af hvor lang tid det plejer at ta’. Det var selvfølgelig fordi jeg skulle afsted med hende på weekendtur. Jeg havde kun sagt til hende hvad hun skulle pakke og til hvornår, resten ville jeg overraske hende med.

Jeg sad lidt og tippede frem og tilbage i sædet mens toget kørte. Kiggede ud på den kolde grå himmel og de millioner dråber af vand der faldt. Regnen slog hårdt mod ruden, og jeg var glad for vi ikke skulle være meget udsat for regnen, overvejede faktisk et øjeblik at droppe det, men jeg vandt focus da toget stoppede og det gik op for mig hvad jeg ville sige nej til. Jeg droppede planerne lidt for at kaste mig ud i drømmene om hende. Hun var så dejlig. Jeg kunne se hende for mig, sidde lige foran mig, med sit fine blonde hår, sine blå øjne og de smukkeste læber. Uopnåelig, men alligevel min. Det var som at have vundet i lotto men kun at kunne se præmien en gang imellem. Jeg savnede hende stærkt lige nu! Bare at kunne holde hende i hånden ville være godt nok, men jeg måtte vente.

Jeg stod af på stationen, gik den velkendte vej hjem til min kæreste. Det havde klaret op, og jeg smilede for mig selv, forestillet mig jeg havde et kort der ville føre mig frem til min skat. Kort tid efter åbnede hun døren, jeg var fuldstændig ligeglad med om jeg havde begge ben lige der, bare jeg kunne tage hende i armene og mærke savn blive til glæde. At holde om en stjerne er et rush jeg ikke kan beskrive. Men jeg kan sige at det er det tætteste man kan presse hele verden sammen til. Det er som om at hele verden kun drejer sig om det.

Desværre kunne det ikke blive ved. Jeg var lige inde og hilse på svigerforældrene, imens hun fik samlet sine ting sammen.

På vejen ned til stationen spurgte hun hvor vi skulle hen, men jeg sagde bare at det nok skulle blive hyggeligt!

Da vi steg af toget i Fredensborg var hun lidt rundt på gulvet. Forståeligt nok, hun havde jo ikke meget at gå efter. Hun spurgte om det var fordi vi skulle besøge nogen heroppe, og jeg greb chancen og drejede samtalen ind på det emne, væk fra overraskelsen. Jeg fortalte hende om nogen jeg kendte der boede her i byen og det gik der lidt tid med.

Vi gik op over en bakke dækket af et grønt græstæppe, og da horisonten steg højt over bakken, med vand så langt som man kunne se, delt af solens gyldne stråler der reflekterede i midten, var det en pause værdig. Der blev ikke sagt noget, det var bare nogle sekunder man lige skulle ta’. Jeg holdt hende i hånden imens jeg lukkede øjnene og trak vejret dybt. Et værdigt motiv til hvad der kunne blive verdens smukkeste maleri. Et kærestepar hånd i hånd med ryggen til, stående på en bakketop, kigger ud over havet og nyder solens stråler.

Da verden tog form igen sank billedet et hak og hun fik øje på skoven. Hun begyndte at smile og jeg var sikker på at hun havde gættet det nu. Vi løb ned af bakken og ind gennem de første par træer. Allerede 50 meter inde i skoven blev den ret tæt og man kunne godt nok godt se solen, men vi bestemte at det var godt nok.
Vi fik slået min fars telt op, og lavet et lille bål udenfor. Skovbunden var frygteligt tør, så af brandsikkerhed fik vi omringet bålet med sten.

Efter vi havde spist aftensmad, kogt nudelsuppe, gik vi en lille tur ned til stranden og nød solnedgangen. Den var utroligt smuk, og jeg begynder at forstå hvorfor hun synes bedre om solen. Da solen var halvvejs nede, kiggede jeg på hende. Der gik lige et lille øjeblik inden hun kiggede på mig, og i det øjeblik så jeg solen og dens refleksion afspejlet i hendes øjne. Der kan man snakke om dybde. Hun kiggede mig i øjnene, og jeg kunne mærke mit hjerte banke hurtigt. Jeg lænede mig over og kyssede hende. Lysten, jeg følte hvordan mit hjerte hamrede hurtigere og hurtigere. Blodet pulserede i hele min krop, det var som om alle sanser var samlet i den kinetiske. Alle sammen: smagen, sommerens første søde jordbær, lugten, duften af græs om foråret eller løvfaldet om efteråret, lyden, at stå til en koncert og mærke sjælen synge med, billedet, at nyde den nøgne krop på den man elsker, alle sammen samlet i nervebanerne, for at forstærke den guddommelige følelse det er at mærke hendes læber mod mine.
Min krop er urolig, det er umuligt at leve op til hvor godt hun kysser. Jeg føler mig ikke god nok til hende, så jeg trækker mig uvilkårligt tilbage. Inden jeg får lænt mig helt tilbage mærker jeg hendes hånd holde mig på hagen, som tegn til at komme ned til hende igen. Jeg tøver, og i det samme sekund læner hun sig op til mig og kysser mig. Vi bliver ved et kort stykke tid, inden jeg gør det mere behageligt og læner mig helt ind over hende og lader hende hvile nakken ved at ligge hovedet ned i det bløde græs. Sådan bliver vi ved i lang tid, og igen står tiden stille for kun os to.

Da vores læber skilles og vi åbner øjnene er solen gået helt ned og det er faktisk blevet lidt mørkt, så jeg foreslår vi går tilbage, og det gør vi. På vejen tilbage går vi hånd i hånd. Jeg er glad, glad for hende, glad for at jeg er mig og glad fordi at det er det eneste man kan være i den situation!

Da vi kommer tilbage til teltet er det igen blevet lidt mørkere. Bålet er blevet meget hyggeligere at se på, og vi tar en trøje mere på hver og sætter os ned og kigger lidt på det. Spændende at se hvor meget ilden ligner éns tanker, viltre og ustyrlige men stadig er de der for én ting, at skabe glæde. Og glad bliver jeg, måske lidt for glad.
Vi ligger i ske, og jeg kærtegner hendes krop. Jeg kysser hende igen, men den her gang er det noget nyt der ligger i det. Ikke brændende glæde. Flammende begær! Jeg har lyst til hende nu! Jeg kæler lidt for hendes bryster imens jeg kysser lidt alá fransk med hende. Det hele kranser i mit hoved om at gøre hende varm. Jeg kæler mere for hende, og hendes mave er ved at blive lidt varm af at ligge tæt på ilden. Forsigtigt kører jeg min hånd op under hendes trøje for bedre at kunne mærke hende. Jeg rykker mig lidt tættere ind til hende, og vi ligger nu fuldstændig i ske. Jeg vover mig højere op og mærker under hendes bh hvor dejlige hendes bryster er. Hun kigger op på mig, og jeg kysser hende igen, imens jeg kærtegner hende blidt på overkroppen. Jeg nusser hende lidt i nakken, og mærker hvordan hun gyser over hele kroppen ind mod min. Det virker som magi, og jeg er nu helt klar, og det var jeg sikker på hun kunne mærke, men jeg vidste ikke om hun var, så jeg mærkede lige efter, og hun var godt nok lidt hård. Jeg kiggede hende ind i øjnene og kunne se hvad hun ville, så jeg førte stille og roligt min hånd ned til hendes bukser, knappede dem op og lynede ned. Jeg tog blidt om hendes ben så mine fingerspidser var på hendes inderlår og spredte det fra det andet ben. Så tog jeg fat en gang i nederste del af bukserne og hev dem lidt ned, for at give plads. Jeg kyssede hende fransk en gang til, og førte stille og roligt min hånd op til midten af hendes krop, og kærtegnede hende hele vejen ned. Stille førte jeg to fingre ned over hendes trusser for at mærke. De var våde på ydersiden, så jeg smilede lumsk imens jeg kyssede hende, og jeg fornemmede uden at åbne øjnene at hun gjorde det samme. Jeg var tændt nu og det var hun også, så inden hun kunne få nogen ideer pressede jeg mig helt op af hende, så ikke hun kunne gøre noget ved mig. Det var hendes tur nu!

Jeg kunne mærke at hun lå og vred sig for at få mig til at gå derned, men jeg blev ved med at pirre hende ved kun lige at føre fingrene ekstremt blidt henover hendes trusser. Så tog jeg hånden op af hendes bukser og kørte den op ad hendes lår. Jeg kunne mærke hun var vild og blodig med sine kys imens jeg kørte min hånd stille ned af hendes lår. Da jeg nåede ned til klimaks af hendes efterhånden ret spredte ben, begyndte hun at gnide sig op af min hånd, og jeg lod hende gøre det, jeg hjalp hende endda lidt. Men kort efter tog jeg igen min hånd til mig, førte den stille ned af hendes side, ned til hoften, så trussekanten, hen over den frække barbering og så ned til hendes klit. Jeg masserede hende roligt imens jeg kyssede hende, og imens rykkede jeg lidt tilbage så hun kunne vende og ligge på ryggen. Straks efter jeg havde givet hende plads søgte hun med hånden ned til mine bukser, men jeg hviskede stille til hende: ”Nej skat! Det er din tur nu!”
Hun tøvede, med hånden på højdepunktet af mine bukser, jeg havde ustyrligt lyst til bare at smide bukserne og la’ hende gøre som hun vil! Men hun trak hånden til sig og jeg fortsatte. Med højre hånd trak jeg langsomt hendes trøje op, så hendes top og til sidst fik jeg fjernet hendes bh, alt imens hun lå med lukkede øjne, tungt åndedræt og nød min massage mod hendes følsomme punkt. Jeg løftede hovedet, kiggede ned over hendes krop, og igen på hendes lukkede øjne. Jeg trak hendes trøje helt op, og tog mig den frihed at kysse lidt med hendes hårde punkt. Jeg var efterhånden kommet godt i gang, og jeg kunne høre på hendes vejrtrækning at det blev værdsat! Jeg slap hendes bryst efter en sidste gang at slikke lidt. Blidt kyssede jeg ned af hendes krop og tog mig god tid med maven. Da jeg nåede til trussekanten, gik jeg tilbage til navlen og slikkede lidt om den, imens jeg trak hendes bukser og trusser helt af. Hun var meget hjælpsom så det skulle hun da ha tak for! Tungen blev ført fra navlen og lagde en våd stribe hele vejen ned til hendes klit, hvor den gjorde holdt og slikkede lidt frem og tilbage. Nu var der gang i den for oven. Hun hævede sig fra græsset op på albuerne og så med lukkede øjne og tungen på overlæben på hvordan jeg nød at tilfredsstille hende. Der var ikke så meget andet at gøre, så jeg blev bare ved sådan her, men hun skiftede stilling jævnligt, nogle gange sad hun op og kiggede lige op i luften, andre gange var det på albuerne og når hun blev træt lå hun ned, alt imens hun stønnede, og det var så frækt den måde jeg kun tilfredsstillede hende på imens jeg selv lå og var lige så liderlig!
Efter lang tids massage med tungen var hun vidst ved at være der. Hun stønnede højere og hurtigere hvert sekund. Til sidst satte jeg fart på!
Og før jeg vidste af det, sad hun op og sagde: ”Tak skat… Du må godt stoppe nu!”
Jeg hævede mit hoved, slikkede mig en gang om munden og smilede til hende.
Før jeg kunne få mig selv til at kysse hende skyllede jeg lige munden i et glas vand, men bagefter fik jeg så også et rigtig dejligt et!

Vi fik slukket bålet, smidt resten af tøjet og lagt os ind i teltet bagefter. Men da jeg havde pustet luftmadrasserne op, og lagt mig på den ene, så satte hun sig på mig, lænede sig frem og begyndte at kysse mig. Det var så dejligt så hvad der var på vej ned, var nu helt stift igen! Hun sagde: ”Skal vi så også finde noget sjov til dig? Hun begyndte at kysse mig ned af kroppen, jeg har aldrig været så liderlig før og fået så gode stimulanser – hun er min skat!

Indsendt af Anders

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *