Et Domina besøg

Oprettet den 19. april 2013

Jeg havde længe gået med tanken om at gå til en professionel Domina for at finde ud af, hvorvidt de virkeligt kunne deres kram, eller om de blot var inde i branchen for at tjene til det daglige brød – jeg er selv en meget erfaren slave, der kender sin plads og ikke er i tvivl om rollen som m. Som så mange gange før forvildede jeg mig ind på Scor og ledte efter mulige emner – jeg bestemte mig egentlig for at ville besøge Janice om fredagen, men jeg så, at Domina Gitte var på chatten og besluttede mig for at veksle et par ord med Hende. Som sagt så gjort. På trods af at chatten ikke er verdens bedste eller for den sags skyld den hurtigste, fandt jeg ud af, at Hun var på vagt netop denne aften, og Hun sagde, at Hun gerne ville “lege” med mig, og jeg bestemte mig for at prøve det. Efter at have nærlæst hendes beskrivelse på www.Maitresse.dk begav jeg mig af sted. På vejen fløj mine tanker rundt i hovedet. Der går jo ikke så lidt rygter om, at de personer som tilbyder sex og relaterede oplevelser tager meget let på sandheden i beskrivelserne af sig selv og ikke mindst deres færdigheder. Derudover var der ingen anmeldelser af Domina Gitte på xxxx, som jeg også tit besøger, for at se hvad markedet kan tilbyde. Vel ankommet til adressen ringede jeg på, og døren blev åbnet, og jeg trådte ind. Belysningen i entréen var meget diskret – evt. for at skjule pigens i realiteten dårlige udseende? Men nej – alle de pessimistiske tanker om Domina Gitte røg væk i samme øjeblik, jeg så Hende. Beskrivelsen af Hende på Hendes hjemmeside underdriver nærmest – Hun var ca. 175 høj og havde en krop som en Gudinde. Hun var iført en sort g-streng med tilhørende Bh og havde en tætsiddende sort netdragt på, som dækkede Hendes flotte krop. På Hendes venstre balle var der en tatovering, som fremhævede Hendes yderst veltrænede røv – hele Domina Gitte’s krop er absolut veltrænet – nogle ville endda sige muskuløs, men på ingen måde så Hun har mistet sin feminitet. Hendes ansigt var pænt sminket og fremhævede de rigtige detaljer og dækket af et flot hår, som bestemt er en hanløves manke værdig, som der står på Hendes hjemmeside. Alt i alt udstrålede Hun lige netop det, som jeg mener er essentielt for en Domina – magt. Efter et fast håndtryk fik Hun mig anbragt på en sofa og satte sig ved siden af mig. Jeg fik i hast tændt en smøg for at dulme mine allerede tyndslidte nerver og fortalte Hende, hvad jeg var ude efter. Jeg nævnte, at jeg var til stort set alt – dog ikke shit, hvilket hun bestemt heller ikke var til…men efter et stykke tid afbrød hun mig og lagde en hånd på mit lår. Hun kunne mærke, at jeg var nervøs, og spurgte mig, om jeg stolede på Hende…..Ja, blev svaret, hvorpå hun sagde, at hun ville have det bedst med at få frie hænder. Når man sidder overfor en kvinde som Domina Gitte giver man hende lov til det Hun ønsker, og selvfølgelig indvilligede jeg gladeligt. Pengene skiftede ejermand, og jeg fik et bad før vi – eller rettere Hun – begyndte. Jeg blev bedt om at gå ned i kælderen, tage tøjet af og vente på Hende. Desuden fortalte Hun mig, at i samme øjeblik jeg hørte Hende på trappen, var legen begyndt – ikke noget med at snakke frem eller tilbage. Hun bad mig om at finde det sted i kælderen, hvor jeg mente, at Hun ville blive mest glad for at se mig, når Hun kom. Tøjet kom af, og jeg studerede det meget store spankingrum – både af nysgerrighed og for at finde et passende sted at placere mig. Skulle jeg lægge mig på gynækologbænken, stille mig ved korset eller lægge mig under toiletbrædtet? Tankerne fløj, og jeg besluttede mig for at placere mig knælende midt på gulvet med overkroppen mod jorden. Jeg mente dog, at belysningen i kælderen var alt, alt for diskret – så jeg tændte noget mere lys i håb om, at Hun ikke ville have noget imod det. Man er vel en mand, og synet af Domina Gitte i ordentlig belysning kunne kun gøre min kommende oplevelse bedre…. Tiden gik, og jeg hørte Hende mange gange gå rundt med sine høje hæle på etagen over mig, og pludselig hørte jeg hende gå ned af trappen. Jeg placerede min overkrop så tæt mod gulvet, som jeg kunne og så direkte ned i jorden med min slaverøv strittende op i luften. Hun kom langsomt ned af trappen og hen imod mig. Jeg ville ikke kigge op, da jeg ville gøre det helt klart for Hende, at jeg kendte min plads. Hun gik rundt om mig og roste mig for netop dét. Hun stillede sig foran mig og bad mig kysse hendes støvler – hvorpå hun beordrede mig op på knæ. Jeg så nu, at hun havde taget et par meget stramme lædershorts hen over netdragten og desuden en tilhørende lædertop. Hun tog mig under hagen og rettede mit blik mod Hendes smukke øjne – man kunne se et lille smil på Hendes læber. Hun tog et fast greb om min slavepik og bad mig om at kigge Hende i øjnene. Så fortalte Hun mig tre ting, som jeg skulle følge under legen. 1: Min slavepik skulle konstant være mellem 7 og 9 på en skala fra 1 til 10 under hele legen. 2: Jeg var her for at gøre Hende liderlig, og hvis jeg gjorde det, ville der vanke en belønning. Endelig et tredie punkt som jeg desværre ikke kan huske og sikkert får en passende straf for, når jeg får lov at besøge Hende igen… Hun bad mig om at rejse mig op og stillede mig foran et af de mange spejle og bandt mine arme op, så jeg havde dem ud til siden. Derpå tog Hun en snor, tog et hårdt greb i min slavepik og bad mig om at kigge Hende i øjnene – Domina Gitte vil hele tiden kunne se slavens reaktioner på det Hun gør. Hun lagde snoren rundt om min slavepik og nosser og strammede til, indtil Hun kunne se på mit ansigtsudtryk, at det var stramt nok. Da Hun ikke har haft muligheden for at lege med mig før, fik Hun bekræftet, at snoren ikke var for stram ved at spørge mig. Min slavepik var nu overordentlig stiv – godt hjulpet på vej af den stramme snor omkring den. Derefter blev mine ben bundet ud til hver sin side, så jeg nu stod med totalt spredte arme og ben. Domina Gitte trådte et skridt tilbage for at beundre sit værk og var tilsyneladende tilfreds med det. Hun vendte sig om, så jeg havde udsigt til Hendes flotte røv pakket ind i stram læder, og samtidig kunne jeg se Hendes front inde i spejlet. Hun bøjede sig ned og gned pirrende sin røv op af mig og strejfede engang imellem min slavepik. Jeg kunne se i spejlet, at Hun nød, at Hun havde mig, lige hvor Hun ville. Domina Gitte trådte lidt væk og gik over til kassen Hun havde medbragt og tog en masse lodder frem og lagde dem foran mig. Med et lod i hånden stillede Hun sig foran mig og sagde, at jeg nu ville få hængt disse lodder i snoren, som var bundet rundt om min slavepik og nosser. Hun sagde, at for ikke at skuffe Hende skulle jeg op på et vist antal – et antal som Hun selvfølgelig ikke ville fortælle mig…… Hun hængte det første lod i snoren og gik lidt rundt om mig og bad mig om at nævne de tre ting Hun havde sagt til mig tidligere – da jeg ligesom nu ikke kunne huske den tredie, mente Hun, at det var yderst passende, at jeg blev straffet lidt. Der blev hængt en klemme i hver brystvorte og Hun tog en pisk i hånden og stillede sig foran mig. “Stå stille” – sagde Hun og begyndte at hvirvle pisken rundt for at lade den ramme mit opsvulmede pikhoved eller klemmerne et par gange – hver gang med det resultat at det gav et ryk i mig. Indimellem stillede Hun sig foran mig med ryggen til og trak pikken ind mellem Hendes ben og gned sin røv op af mig. Med jævne mellemrum blev der skruet endnu et lod i, og efterhånden begyndte det at blive en ret tung byrde. Især når Hun med foden drejede stakken af lodder op, så de var vandrette, og gav slip…..Udover at pirre mig visuelt ved at posere foran mig med røven vendt mod mig, tog hun med jævne mellemrum et fast greb om min slavepik for at checke kvaliteten. Både min pik og nossser fik en gang i mellem nogle hårde krads af Hendes negle, som bestemt var til at mærke. En gang eller to forlod Domina Gitte mig stående hjælpeløs med min pik og nosser bundet stramt op og udstyret med efterhånden en del lodder. Den sidste gang Hun forlod mig, føltes det som en evighed – det var som om, at jeg kunne abstrahere fra smerten, så længe jeg havde noget ophidsende og smukt at kigge på – men når Hun forlod rummet, blev jeg husket på det – ikke mindst af de to klemmer, som hang i mine brystvorter. Når Hun var til stede, var Hun hele tiden over mig – Hun tirrede mig, klemte på klemmerne på brystvorterne, lod mig slikke Hendes ene finger og meget andet. På et tidspunkt blev jeg nødt til at sige stop mht. flere lodder – og Domina Gitte tog dem af. Hun fortalte mig, at Hun var tilfreds, men at det bestemt kunne blive bedre. Mine hænder og fødder blev sluppet fri, og Hun tog sine lædershorts af og satte sig på en stol med en cigaret i hånden. Efter en smule tøven fra min side spurgte Hun mig, om jeg ikke havde i sinde at hjælpe Hende, og hentydede til cigaretten. Jeg kravlede hen og tog et fyrfadslys og lod Hende tænde sin cigaret. “Det er meget vigtigt for mig, at se hvor meget du begærer mig” sagde Hun – “det er en betingelse for, at jeg kan blive ophidset. Nu starter du med at kysse – IKKE slikke – mig fra mine støvler og hele vejen op – gerne med dine hænder som hjælp, og du skal vise mig, at du nyder det.” Efter at være blevet irettesat et par gange gjorde jeg det tilsyneladende tilfredsstillende – jeg kyssede og kælede for Hende, det bedste jeg havde lært. Da jeg kom op til Hendes mis, som stadig var pakket ind i en sort G-streng, var jeg bange for at dvæle for meget omkring den, og begav mig hurtigt videre op mod Hendes bryster og hals. Jeg pressede mig ind mod Hende og indåndede Hendes dejlige duft – hvilket fik Hende til at tage rundt om mig og presse mig hårdt ind til sig, imens jeg kærtegnede Hendes hals. Domina Gitte vidste temmelig sikkert godt effekten af, at Hun pressede sig ind til mig….jeg havde stadig de to klemmer på mine brystvorter, og de var efterhånden begyndt at smerte godt og grundigt og at få klemmerne presset ind mod Hendes bryster gjorde det ikke mindre smertefuldt. Pludselig rejste Domina Gitte sig op og sagde, at nu skulle legen have en anden drejning. Hun tog langsomt klemmerne af mine brystvorterne – jeg var ikke sen til at takke Hende for at tage dem af meget langsomt…..alle vi slaver ved jo nok, hvilken effekt det har, når de bliver taget af hurtigt…….. Hun bad mig om at sætte mig på knæ med min overkrop ned mod gulvet og dermed med min slaverøv strittende op i luften – nøjagtigt som da hun entrede kælderen første gang. Hun gik på hug bagved mig, og i spejlet kunne jeg se, at Hun nu havde iført sig gummihandsker. Handskerne blev smurt, og hun borede en finger op i min usle røv. Efter at have kørt fingeren frem og tilbage et par gange blev Hun træt af det og holdte hånden stille og bad mig om selv at kneppe Hendes finger. Hvor mange fingre det blev til, ved jeg ikke – det var længe siden, at jeg var blevet brugt analt. Med jævne mellemrum hev Hun min slavepik ind mellem mine ben for at checke om den nu lå rigtigt på skalaen. Domina Gitte rejste sig op, tog en påspændingsdildo på og satte sig på en stol. “Hvad tror du den her skal bruges til slave?” – spurgte Hun – og jeg svarede, at den skulle bruges til at kneppe slaven med. Men nej….slaven skulle sutte den og gøre den godt våd, for at den derefter kunne bruges i Hendes mis. På det tidspunkt var min mund ret tør og gjorde ikke dildoen ret våd, så Domina Gitte drak noget Cola og spyttede det ind i min mund. Det hjalp på det, og inden længe var Hun tilfreds og tog dildoen af sig. G-strengen blev trukket til side, og jeg blev bedt om at mærke efter, om Hun var våd. Det var Hun – hendes mis var forøvrigt dejlig glatbarberet og piercet. Hun gav mig dildoen i hånden og bad mig om at bruge den. Jeg førte meget forsigtigt dildoen hen imod Hendes mis og begyndte at indføre den langsomt, det var dog ikke helt i Domina Gitte’s smag, som med et hurtigt pres selv pressede dildoen i bund. Jeg kneppede Hende med dildoen og prøvede ihærdigt at komme til at slikke Hende samtidigt. Inden længe tog Domina Gitte’s liderlighed overhånd, og Hun trak dildoen ud og nærmest pressede min tunge mod Hendes klit. Jeg slikkede Hende hårdt, og Hun kom med stor vellyst – jeg prøvede at få lov til at blive ved med at slikke Hende, men området blev for følsomt og kildent for Hende, så Hun tvang mig væk. Efter at have sundet sig et kort øjeblik blev jeg placeret på gulvet med ryggen nedad. Hun stillede sig over mig og kiggede mig dybt i øjnene. “Åben din mund” – blev der sagt. Hun tog position over min mund og lod et par spytklatter dale ned i min slavemund. Domina Gitte havde et tyggegummi i munden, så smagen var dejlig forfriskende. Jeg blev bedt om at holde min pik lige før udløsningspunktet – og Domina Gitte spredte sine skamlæber. Jeg var ikke i tvivl om, hvad der nu ville ske – jeg ville få lov at smage Domina Gitte’s gyldne dråber. Med ét begyndte det at strømme ud med med urin, hvilket fik min slavepik til om muligt at vokse endnu mere. Hun beordrede mig til at komme, inden Hun var færdig, og det var bestemt intet problem – jeg kom med et ordentlig brag med både krop og sjæl – al den ophidselse Domina Gitte havde fået opbygget i mig i løbet af den lange seance blev nu udløst på én gang. Domina Gitte sagde til mig, at nu var legen forbi, og jeg kunne tiltale Hende normalt. Jeg lå på gulvet og lod urinen tørre ind på min krop, imens vi snakkede om seancen. Hun tilbød mig en længe tiltrængt cigaret, og Hun gik imens og ryddede lidt op – stedet lignede jo et torturkammer, som netop var blevet brugt….hmmm. Jeg gik op i bad og iførte mig mit tøj og gik op for at sige farvel til Hende. Vi var de eneste tilbage på klinikken, og Hun bød mig indenfor i pigernes rum – hvor vi længe sad og snakkede om løst og fast. Vi delte hinandens erfaringer om scor og i det hele taget vores erfaringer med S/M-verdenen. Domina Gitte må have vurderet, at jeg var en reel fyr, for Hun delte ting med mig, som jeg ikke lige regnede med og jeg ligeså med Hende. Efter et stykke tid begyndte trætheden at overvælde os begge, og det udtrykte sig ved, at vi nærmest begyndte at gabe om kap. Domina Gitte lukkede mig ud af bagdøren til klinikken efter et dejligt knus. “Vi ses forhåbentlig igen” – sagde Hun – og det kan Hun lige bande på….. Jeg kørte derfra med en dejlig fornemmelse i min krop og mit sind – dette var den bedste oplevelse, jeg nogensinde havde haft i forbindelse med S/M – seancen var ikke speciel hård, men på intet tidspunkt var jeg i tvivl om hverken Hendes eller min rolle i legen. Domina Gitte gav mig en fantastisk oplevelse, især når man tænker på, at dette var vores første møde, og som alle, der bare har snuset lidt til S/M-verdenen ved, bliver legene bedre og bedre efterhånden, som man lærer hinanden at kende – på intet tidspunkt gav Domina Gitte mig et indtryk af, at jeg blot var en betalende kunde, som Hun skulle betjene – dette var den ægte vare – til glæde for både Hende og mig. Seancen varede desuden langt over den tid, jeg egentlig havde betalt for. Jeg håber at få lov at besøge Hende igen – og få lov er det rigtige ord, for Domina Gitte gider ikke at beskæftige sig med lege, som Hun ikke selv får noget ud af.

Indsendt af TOMY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *