Et spændende malerarbejde

Oprettet den 11. april 2013

Min kone og jeg var lige flyttet ind i et ældre hus på Amager. Som det jo er normalt ved ældre huse skulle der jo males over det hele. Til den lejlighed havde vi allieret os med min kones veninde som mødte op fuld af kamplyst og energi. Efter en lang svedig dag og et færdigt resultat var det tid til lidt afslappet spisning. Pizzaen og vinen røg ned i rigelige mængder og det varede ikke længe før det var tid til at flade ud på sofaen og gulvet. Vi blev hurtigt enige om at det var tid til en film og da vi lige havde købt Basic Instinct med Sharon Stone og Michael Douglas så røg den jo på.

Jeg ligger pænt på gulvet og tøserne ligger på sofaen og slapper af. Pga. varmen ligger jeg kun med underbukser på under et tæppe. Filmen når frem til scenen hvor Sharon Stone er under forhør af et par mandlige detektiver og snurrer rundt på en kontorstol så man kan se op mellem hendes ben at hun ikke har trusser på!!! Efter dette kan jeg mærke en hånd krybe ned under tæppet og langsomt begynde og kæle MEGET tæt på min pik. Jeg kigger op og ser min kone i øjnene og kan se at hun er ude på mere. Hånden fortsætter stille ned i underbukserne og tager fat om min nu lidt stive pik. Tilsyneladende har veninden ikke opdaget hvad der foregår under tæppet og har øjnene på skærmen. Efter et stykke tids nulren og puslen med min nu stive pik trækker hun pikken op af bukserne og begynder at gnide frem og tilbage i et langsomt tempo.

Pludselig trækker hun tæppet til side og spørger hendes veninde om ikke det ville være synd hvis denne pik ikke blev brugt til noget fornuftigt. Veninden nikker og kravler ned og tager fat på at slikke den op og ned af skaftet samtidig med at hun nulrer mine tunge nosser. Min kone Ulla trækker sit tøj af og kravler overskrævs over min mund og jeg skyder tungen frem og leger med hendes dryppende kusse. Veninden Dorte sutter det bedste hun har lært og snart stønner vi alle som besatte. Ulla kravler ned og slikker på mine nosser mens Dorte slikker på mit blottede pikhoved. Jeg bliver vildt liderlig af min kone og hendes venindes leg med mig og skal anstrenge mig for ikke at komme. Ulla sætter sig overskrævs over min nu totalt stive pik og glider langsomt ned så den går helt i bund i hendes stramme fisse. Imens sætter Dorte sig med sin fisse over min drillende tunge og fronten mod min kone. Mens Ulla rider vildt på min kæp sutter Dorte på hendes store bryster som hopper op og ned. Imens tager hun fat i roden på min pik mens den banker op i min Ullas drivvåde fisse. På et tidspunkt bytter de plads og jeg mærker nu for første gang Dortes fisse om min pik.

Det er ved at drive mig til vanvid af ophidselse og jeg lukker øjnene mens jeg arbejder med tungen i min kones grotte. Efter lang tids sukken og stønne kan jeg snart ikke styre det mere. Jeg vender begge pige om på alle fire og fører pikken langt op min kones fisse alt imens jeg lader to fingre bearbejde Dortes. Jeg kører den op så mine nosser banker op af hendes faste røv. Der bliver byttet plads. Denne gang kravler min kone ned under Dorte og begynder at holde om min stive kæp mens jeg pumper løs i hendes veninde. Jeg mærker mine safter trække sig sammen og trækker pikken ud af Dorte og lader de to veninder sutte min pik og kommer ud over deres bryster. De bukker sig ned og slikker min sperm af hinanden mens jeg slikker og nusser deres våde misser.

Vi falder alle hen i en døs og vågner først ud på natten tæt omslyngede. Dette var kun en af de episoder vi har haft med Dorte og senere har vi også prøvet at bytte partner med hendes kæreste og min kone.

Indsendt af A Jensen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *