Fantasi og virkelighed

Oprettet den 9. maj 2013

Denne fantasi er skrevet af to elskende, som længe havde drømt om at få en hel nat for sig selv. Hidtil havde de stjålet sig til at elske på tidspunkter og steder, hvor de troede sig sikre, men altid frygtede opdagelse. Begge havde partner og børn. Begge svigtede ved at mødes med den anden, men ingen af dem kunne lade være. Deres forhold havde på få uger udviklet sig fra ingenting til noget der næsten fuldstændigt optog deres tanker og drømme.

Elskoven og kærligheden var ikke til at undvære; men heller ikke helt tilfredsstillende, fordi den altid afsluttedes med farvelkys og afgang til hver sin familie.

De besluttede at forsøge at få lejlighed til nogle dages samvær, og imens legede de med tanken på skrift – udvekslede breve med bidrag til den fælles fantasi. Det blev til: Tanker om en vinterferie.

Hun:
Vi havde huset for os selv…for første gang var vi helt alene, og vi havde en hel nat til at udforske hinanden… Vi lå nøgne på sengen, og jeg længtes efter at mærke dine hænder på min krop. Du kyssede mig på munden, på halsen, du kyssede mine bryster og lod tungen lege med brystvorterne. Jeg skælvede af lyst, og skubbede dit hoved ned mod mit skød. Du kyssede min mave og mine lår, og du lod forsigtigt en finger glide ind i varmen. Din tunge gled rundt og rundt og sendte lyn rundt i hele min krop. Jeg kunne mærke dine hænder på mine bryster, på min mave, og dybt oppe i mig. Du vendte mig, så jeg lå på maven…du spredte mine ben, kærtegnede mine lår, mine baller, skilte mine skamlæber og trængte så dybt ind i mig. Det var som en eksplosion da vi kom, og vi faldt i søvn – stadig viklet ind i hinanden.

Han:
Noget senere vågnede jeg. Jeg skulle tisse. Forsigtigt trak jeg mig ud og smuttede ud af sengen. Jeg kiggede lidt på dig, før jeg gik. Du mumlede lidt i søvne, vendte dig om og krøllede dig sammen under dynen. Sov videre. Jeg listede ud på toilettet, smed kondomet væk og tissede. Vaskede mig og listede ind til dig igen. Du lå på ryggen, kun halvt dækket af dynen.

Fristende ! Jeg kunne ikke lade være at kysse dig overalt, hvor jeg kunne komme til. Du vågnede, da jeg nærmede mig dine bryster og sukkede dybt, da jeg koncentrerede mig om dine brystvorter. Jeg lagde mig på ryggen og fik dig til at sætte dig på mit bryst. Jeg krammede dine bryster, kærtegnede dine lår og trak dig frem, så jeg kunne komme til at slikke dig. Du stønnede og begyndte at bevæge dig på min mund, mens du rakte hånden bagud og tog på mig. Jeg fandt et nyt kondom og rakte dig det. Du satte dig ned mellem mine ben og tog mig i munden et øjeblik, før du satte kondomet på. Du satte dig på mig og førte mig ind. Vi elskede længe i den stilling. Til sidst strakte du dine ben ned langs mine, lagde dig ned over mig og kyssede mig. Vi kom samtidigt og lå længe og nød hinanden. Vi faldt i søvn igen i denne stilling, men hvor længe mon ……?

Hun:
Jeg vågnede, da det begyndte at blive lyst udenfor. Blev lidt trist til mode ved tanken om, at vi kun havde nogle få timer tilbage. Jeg kunne ha´ levet i den seng en hel uge med dig, hvis det var muligt. Du sov, og jeg lå og betragtede dig i det svage morgenlys. Jeg kyssede dig forsigtigt, og du smilede i søvne. Din krop var varm, og jeg puttede mig tæt ind til dig… Jeg lå og tænkte på vores nat sammen, på de gange vi havde elsket… og jeg kunne mærke, hvordan jeg blev våd… jeg trillede om på maven. og begyndte at røre ved mig selv. Selvom jeg prøvede at være stille, for ikke at vække dig, vågnede du alligevel. Du vendte dig mod mig, og kærtegnede min ryg… Nu kunne jeg mærke din hårde pik mod mit lår, og jeg var tæt på at komme ved tanken om, at jeg snart skulle mærke dig.
Jeg vendte mig om mod dig, og du lagde dig ind over mig… Jeg var utålmodig, og kunne næsten ikke vente. Du lod mig vente, trak tiden ud og ophidsede mig bare endnu mere…

Han:
Det var nødvendigt at drille dig lidt endnu. Jeg vidste bare, at ophidselsen ville resultere i orgasme i samme øjeblik, jeg trængte ind. Jeg ventede så længe som muligt og brugte imens fingrene og pikken til at kærtegne dig. Jeg blev ved på den måde til du lå stønnende og tiggede om at blive taget og gav så endelig efter. Jeg gled let i bund i dig, vild af ophidselse ved den direkte kontakt mellem min sprængfyldte pik og din silkebløde, våde skede. Kort tid efter skete det. Jeg kom dybt oppe i dig – kom, kom, kom, mens du pressede mig mod dig med hænder og ben.

Ekstasen afløstes efterhånden af behagelig, doven afslappethed. Du lå med lukkede øjne og smil om munden. Jeg kyssede dine øjne, din mund og din hals, mens du strøg mig blidt over ryggen. Jeg kunne slet ikke få stoppet med at kysse dig, og du havde vist ikke lige frem noget imod det. Du begyndte at hviske mig i øret, mens du ind imellem kyssede mig. Små kærlige, halvfrække ting til at begynde med, men efterhånden krævede du mere. Du var fristende og lokkende – krævede intens udnyttelse af de sidste timer. Jeg gav mig til at dække din krop med kys fra top til tå, mens jeg hele tiden kærtegnede dine bryster og dit skød med mine hænder – gemte begge dele til sidst. Så bed jeg let i dine brystvorter og så dem vokse sig store og dejlige at sutte på. Imens brugte jeg mine fingre flittigt mellem dine ben. Jeg stak et par fingre op i dig og lod min tunge lege med dine skamlæber og din klitoris. Du havde svært ved at ligge stille, og jeg måtte holde dig fast med et solidt greb om dine lår. Du stødte imod min mund i en stadig hurtigere rytme – stønnede højere og højere til du til sidst greb mig i håret og pressede mig mod dig , mens du kom. Jeg lagde mig ned ved siden af dig.

Her blev fantasien afbrudt. Det samme blev forholdet; men kun for ganske kort tid. Det var ikke til at undvære. Der var opstået noget mellem de to, som ikke bare lod sig stoppe. Det var ikke kun sex, men det seksuelle fortalte måske alligevel historien bedst. De kunne give hinanden noget som ingen anden kunne. De kunne tænde hinanden som ingen anden , og de kunne give og tage tilfredsstillelse og kærlighed som ingen andre. Fantasien blev nok afbrudt, fordi den – sædvanen utro – ikke kunne leve op til virkeligheden bortset fra et eneste punkt: i fantasien var det altid trygt at elske med hinanden og der var ingen dårlig samvittighed.

De ses ikke så tit mere. Helst ville de vel være sammen altid, men sådan er det altså ikke. De ses når de kan – når det er tilstrækkelig sikkert. Endnu en opdagelse – endnu et tvungent brud skulle helst undgås, for undvære hinanden det vil/kan de altså ikke!

De næste afsnit bliver erindringer fra det virkelige. De bliver en slags internet-livline i en sommerpause – tvunget af omstændighederne. Måske bliver sommerpausen også en anledning til at genoptage fantasien, hvis ellers han kan overtale hende.

Han sad og forsøgte at få lidt arbejde fra hånden. Det lykkedes ikke rigtigt. Han så hele tiden på uret, lyttede til, om nogen kom hen ad gangen. Han var taget hen på arbejdspladsen om aftenen og havde sagt til konen, at han havde noget, der bare skulle være færdigt til næste dag. I virkeligheden havde han en fræk aftale ! De havde mødt hinanden til en fest for nylig. Den var sluttet af med tæt dans og hede afskedskys. De havde omtrent rørt hinanden overalt under tøjet, da han fulgte hende ud til cyklen. Siden havde de kigget langt efter hinanden på arbejdet og endelig taget sig sammen til at prøve, om det bare havde været en festflirt eller …

Han var meget spændt på at se hende igen. Ville de mon komme til at kysse og kramme igen ? Han vidste godt, at det kun var anden gang, de skulle ses, faktisk første gang de ville være rigtig alene, men alligevel med fare for, at nogen kom og overraskede dem, så han satte ikke næsen op efter det helt store.

Da han havde været der en halv time, hørte han skridt på gangen, og pludselig stod hun smuk og smilende i døren, lidt genert og usikker. Han følte gysene kildre langs rygraden, da han mindedes de sidste kys. De mødtes midt i lokalet, gled ind i et tæt knus og stod der og kyssede lidt. Han havde trukket gardinerne tæt for og trukket en flaske vin op, som han bød hende af. De satte sig og snakkede lidt om det uvante. Ingen af dem var vant til at snyde sig hjemmefra, i al fald ikke med det formål at møde en anden. Det var også lidt akavet at mødes på arbejdspladsen, som ikke lige frem var hyggelig, slet ikke romantisk.

Men det var som om det slet ikke gjorde noget. De glemte snart alt omkring sig og var bare optaget af hinanden. Snart blev kyssene længere og længere, hændernes vandring mere og mere dristig. Hans hænder var meget optaget af hendes bryster, først uden på tøjet, men inden længe fandt de vej til de små bryster, der passede så perfekt i hans hænder. Ved den mindste berøring voksede brystvorterne sig store som det yderste af en lillefinger, det perfekte sted at lege for hans tunge. Han ventede halvt om halvt at blive stoppet, da hans kærtegn blev mere og mere dristige, men det skete ikke. Hun blev tvært imod lidt utålmodig, når han ind imellem holdt lidt igen.

Han kunne ikke lade være at tænke “havde vi dog bare været et hyggeligt sted, hvor der også var en seng”, men forsøgte at overbevise sig selv om, at det under alle omstændigheder var for meget at forvente, at hun ville gå i seng med ham allerede nu. Så tog hun pludselig initiativet. Hun tog noget af sit tøj af så han bedre kunne komme til, rykkede tættere på og kyssede ham meget intenst, mens hendes hænder ivrigt forsøgte at komme i kontakt med hans pik. I en forpustet pause mellem kyssene sagde hun: “Jeg kan slet ikke lade være. Jeg må have mere !”
“Her ?!?!” spurgte han. “Der må da være et sted, er der ikke ?”

“Hmmm, måske. Jeg går lige et øjeblik. Jeg skal for resten også på toilettet.” Han kyssede hende og gik. Han havde fået en ide. Han skyndte sig på toilettet og fandt så sine nøgler frem og låste en dør op, tændte lyset og kiggede ind. Jo, det skulle nok kunne bruges ! Han fik travlt med at trække gardiner for og arrangere nogle puder, madrasser og tæpper. Så slukkede og lukkede han igen og gik tilbage til hende.

Han ventede, at hun nok havde fortrudt, men da han fortalte, hvad han havde arrangeret, var hun straks med. De snuppede et par stearinlys i en skuffe og fulgtes ad, mens de lyttende forsikrede sig om, at der ikke var andre i bygningen.

Han låste op til lokalet, og de skyndte sig ind og fik låst igen, stearinlysene blev tændt og det øvrige lys slukket. De stod et øjeblik lidt usikkert ved madrasserne på gulvet, men begyndte så at kysse igen, mens de klædte hinanden af. De lagde sig kyssende ned, mens de med hænderne udforskede hinanden. For første gang var de sammen helt uden tøj på. Det var ubeskrivelig dejligt. De var fuldkommen opslugt af hinanden og lå bare og kyssede, krammede, gramsede.

Igen tog hun initiativet. Han lå på ryggen, og hun satte sig op på ham. Egentlig var han lidt skuffet, for han havde aldrig rigtig brudt sig om den stilling. Han følte, at han havde for lidt kontrol over begivenhederne, men med hende var det bare perfekt. Hun tog fat i hans pik og førte ham op i sig. Han var lige ved at komme, før den var i bund. Hendes kusse var silkeblød og meget våd. Den omsluttede ham og kærtegnede hver millimeter af ham og gav ham en nydelse, han ikke havde kendt før. Hun gav sig til at bevæge sig på ham allerede helt opslugt af elskoven Hun var langt væk i nydelsen og alligevel så nærværende, delte rundhåndet ud af kys og kærtegn. Hans hænder fandt igen hendes bryster, som han krammede og krammede. Af og til satte han sig op, så han kunne komme til at sutte på de store, dejlige vorter, men lagde sig snart ned igen for at kunne støde igen, med sin stive, bristefærdige pik.

Hun satte tempoet op, og de begyndte begge at stønne. Hun skiftede mellem at bevæge sig op og ned og lidt mere frem og tilbage, kærtegnede ind imellem sig selv. Endelig – da hun mærkede, at han nærmede sig – satte hun sine hænder på hans brystkasse og gav sig helt hen. Hendes underliv bevægede sig stadig hurtigere frem og tilbage, op og ned. Pludselig jog hun hånden ned mellem dem, gned sig intenst på klitoris, mens hun pumpede løs på ham, og endelig kom de begge i en forrygende orgasme. Hun lagde sig ned over ham, og de lå længe og nød de sidste orgasmekramper, der efterhånden blev til døsig afslappelse. De kærtegnede blidt hinanden, begge optaget af tilfredsstillelsen, begge sikre på, at her havde de fået og givet noget, som det var meget fristende at prøve igen. De lå længe i hinandens arme og kærtegnede og kyssede. Begge havde de mest lyst til at fortsætte det meste af natten, men ingen af dem havde mod til, at det skulle blive for sent. Det ville koste for mange besværlige forklaringer der hjemme.

De tog tøjet på, ryddede op og forlod stedet hånd i hånd, mens de snakkede om, hvor og hvornår de kunne mødes igen. På P-pladsen satte de sig i hver sin bil og kørte hjem.

Den dag havde de begge tidligt fri. For en gangs skyld var han i bil på arbejde, så han spurgte hende om de skulle køre en tur sammen. De kørte uden for byen, ud på de små veje. Da de kom forbi en lille skov, bakkede han bilen et stykke ind ad en skovvej, De stod ud af bilen og gik en tur i det kolde, fugtige vejr. De snakkede om deres næste møde. Hun ville have ham til at komme hjem til sig den følgende fredag, hvor hun var alene hjemme. Han tøvede, vidste at det ville være en dårlig ide. Det endte med, at han overtalte hende til i stedet at skaffe en barnepige til den aften. På vejen tilbage til bilen snakkede de om sex, om hvad de kunne lide og ikke lide, om deres fælles fantasi, som de skrev på i de dage.

De blev begge ret ophidsede af det, og trods kulden stod de et stykke tid op ad bilen og kyssede og tog på hinanden, var halvvejs ved at smide tøjet og elske der i skoven, men kulden forhindrede det – trods alt.

Få dage senere, om fredagen, mødtes de igen på arbejdspladsen. Netop det, at det var en fredag, gav en vis sikkerhed for at være alene og uopdaget. De havde 3 timer helt for sig selv. Hun kom gående fra sin bil med sin dyne i armene, og de skyndte sig at trække gardinerne for og tænde en masse stearinlys. Så smed de tøjet og hoppede frysende ned under hendes dyne. De lå et stykke tid og nød hinandens kropsvarme, kælede for hinanden og kyssede. Han kælede for hendes bryster, og de store brystvorter rejste sig snart stive og indbydende. Han kyssede dem begge på skift, suttede dem endnu stivere, bed forsigtigt i dem. Imens kælede han for hendes kusse, legede med hårene og lod et par fingre forsvinde op i hendes allerede drivvåde indre. Hun tog også på ham, frydede sig over hans piks hårdhed og gned den så den var klar til at erstatte hans fingre, til at give dem begge tilfredsstillelse.

Han tunge snoede sig om hendes, mens deres hænder havde travlt med at udforske den anden. Så begyndte han at kysse hendes krop, startede fra halsen og arbejdede sig nedad. Dvælede længe ved brysterne, fortsatte nedad og var længe optaget af hendes rynkede navle. Han elskede at kysse den og begrave sin næse i den, men løsrev sig til sidst og bevægede sig længere ned. Han tøvede lidt, for han viste ikke, om hun brød sig om at blive slikket, men mærkede snart, at hun nød det. Han lod sin tunge skille hendes skamlæber og smagte hende for først gang. Han stak tungen inden for et øjeblik og lod så en finger overtage, så han kunne koncentrere sig om hendes klitoris. Hun stønnede og stødte imod ham, fandt hans rytme og lod sig rive med. Han stoppede ret hurtigt sit slikkeri, for han kunne ikke vente længere med at tage hende.

Han lagde sig op over hende. Hun rakte sin hånd ned imellem dem og tog fat i ham, førte ham ind og slyngede sine ben om ham. Han gled let og ubesværet ind i hende. Hun var våd og glat, uimodståelig dejlig. Han forsøgte at koncentrere sig om ikke at komme med det samme. Det lykkedes ikke helt, men han mistede ikke sin rejsning. Han kunne fortsætte uden pause. Han elskede hende blidt. Trak sig næsten helt ud og gled så igen helt i bund. Han åbnede sine øjne og kiggede ned på hende og så hendes smukke ansigt overtrukket af nydelse. Han kyssede hendes øjne, hendes mund, hendes hals. Så hævede han sig op på sine arme og satte tempoet op, mens han kiggede ned mellem deres kroppe. Han så, hvordan hans stive pik bevægede sig rytmisk ud og ind i hendes kusse.

Så kom han i tanker om deres sidste elskov og fik lyst til igen at se hende sidde på sig. Han rullede af hende, lagde sig på ryggen, og hun smuttede hurtigt op på ham åbenbart med det samme i tankerne. Nu havde han hænderne fri til at kramme hendes dejlige bryster. Et øjeblik kiggede de hinanden dybt i øjnene, mens de genoptog elskoven, men snart var de langt væk i ophidselsen igen. Hun bevægede sig stadig vildere på ham, og han stødte hårdere og hårdere igen. Stod ind imellem i bro for at trænge så dybt som muligt op i hende og endelig nåede de højdepunktet sammen. Hun stønnede hans navn flere gange, han svarede ja, ja og så kom orgasmen. Hun faldt sammen over ham som i krampe, havde fat i hans skuldre med begge hænder og knugede dem hårdt, så det gjorde ondt. Imens pumpede han sin sæd op i hende i noget der føltes som flere minutter. Det var som om hendes orgasme malkede ham.

Bagefter lå de og hviskede ømt til hinanden, gav hinanden blide kærtegn. Han havde stadig sin pik oppe i hende, var stadig stiv, og al deres kæleri og kyssen resulterede snart i, at de igen begyndte at bevæge sig mod hinanden. “mhmm, må jeg gerne igen ?” spurgte hun, men hun behøvede vist ikke mere svar, end hun selv kunne mærke. De elskede igen intenst og kom begge igen. Så lå de et stykke tid ved siden af hinanden og nød den behagelige afslappelse, der følger efter elskov. De blev lidt døsige. Hun vendte sig om på siden med ryggen til ham, og han lagde sig ind til hende med hånden om hendes ene bryst. Sådan lå de længe nær ved at falde i søvn. På et tidspunkt vågnede han op og var bange for at have sovet et stykke tid, men han var vist bare væk et lille øjeblik.

Han tvang sig selv ud af døsigheden og gav sig til at stryge hendes lår. Hun skubbede sig endnu tættere på ham og skuttede sig søvnigt. Hun var vist også faldet i søvn. Han lod sin hånd glide om på hendes mave. Han strøg hende fra brysterne og ned over navlen. Frem og tilbage flere gange og kom efterhånden tættere og tættere på hendes skød. Han fik lyst igen og fik hende til at sprede benene. Han lod en finger glide op i hende og gnubbede sig imens op imod hendes bagdel. Rigtig tændte – for alvor – blev de ikke, men begge havde alligevel lyst igen. Han gled op i hende bagfra og elskede hende langsomt og dovent. De nød begge elskoven i lang tid, men lod sig ikke rigtig rive med som de første gange. Det var vist mere en lidt “avanceret” måde at være kærlige på, men dejligt var det. Det måtte gerne have fortsat på den måde i flere timer.

Men flere timer havde de ikke. Hun havde allerede overskredet aftalen med barnepigen, og han måtte også hjem, før det blev så sent, at der ville blive stillet nærgående spørgsmål. Endnu en gang måtte de rydde op i en fart og skynde sig hjem, men de var begge opsat på at ses igen – snart !

Hun var taget i byen sammen med en flok venner. De skulle holde en lidt tidlig julefrokost, og hun havde antydet derhjemme, at det ville blive sent; men selvfølgelig ikke sagt noget om, at hun ville blive hentet ved 22-tiden. Hun var ret svimmel, da hun forlod festen og gik ud og fandt ham holdende i sin bil som aftalt. Han syntes det klædte hende godt at være fuld og i højt humør. De kyssede hinanden og kørte af sted. De nåede deres mål i løbet af få minutter og havde hele bygningen for sig selv. Han havde været der på vejen for at sætte varme på, trække vin op og i det hele taget gøre klar til en nats elskov.

Han måtte støtte hende lidt, da de gik gennem bygningen. Hun var hurtig til at komme af tøjet og smed sig i sengen og forsøgte at få verden til at holde op med at snurre så ubehersket rundt. Næh tak, hun skulle ingen rødvin have ! “Jeg har vist fået nok i aften !” Nå, så måtte han vel drikke det selv. Han tog et par forsvarlige slurke, mens han trak af tøjet. Han kunne ikke lade være at grine lidt af hende imens. Det var ret tydeligt, at hun ikke havde sparet på de våde varer.

Han lagde sig ned til hende, nussede lidt med hendes hår, aede hende og kyssede hende. Han spurgte, om hun ikke havde fortrudt, om ikke det var en skam at forlade en god fest så tidligt.
“Nej, jeg har glædet mig sådan.” Hun trak ham nærmere og kyssede ham og knugede ham ind til sig. De nød at ligge nøgne sammen og have god tid. Han lagde sig tæt ind til hende og gav sig til at kramme hendes bryster. Hun lå med lukkede øjne og smilede. Hans berøring sendte ild og gys gennem hende. Hendes brystvorter rejste sig stive og indbød til kys, og hendes skød flød næsten øjeblikkeligt over. Han havde et af sine helt store følelsesmæssige øjeblikke. Tænk at ligge her nøgen med hende, røre hende, kysse hende, snart elske hende og se hendes smil og vide hvad hans kys og berøringer gjorde ved hende, mærke hvad det gjorde ved ham selv. Hans lem føltes som var det ved at sprænges, stod stort, stift og bankende. Han dvælede lidt ved øjeblikket, havde svært ved at løsrive sig, men kunne på den anden side slet ikke vente med at tage hende. Han kyssede hendes brystvorter på skift, suttede og sugede på dem mens han lod en hånd glide ned mellem hendes ben.

Hun var allerede utroligt våd. Han finger gled uden besvær ind i hende. Han gled ned mellem hendes ben og gav sig til at kysse hendes kusse, mens hans finger forsigtigt bevægede sig ud og ind. Hun stødte stønnende imod. Lidt efter lagde han sig op over hende, støttede på den ene albue og rakte den anden hånd ned. Han tog fat om pikken og brugte dens spids til at gnubbe hendes skamlæber og hendes klitoris, hidsede hende mere op. Han lod pikhovedet komme inden for og rejste sig op på begge arme og gled langsomt i bund. Han lå helt stille et øjeblik for at nyde den vidunderlige fornemmelse af hendes kusse, der omsluttede ham helt. Så begyndte han at bevæge sig blidt ud og ind. Lidt senere bad han hende samle sine ben og ville trille rundt, så hun kom øverst. Fnisende sagde hun at det vist ikke kunne lade sig gøre, og det lykkedes da heller ikke, men pikken kom snart på plads igen.

Hendes rus var efterhånden væk, eller rettere erstattet af en anden rus. Den man får, når man kun tænker på et: at elske til tilfredsstillelsen kommer væltende, brusende og befriende. Hun nød at sidde der med ham oppe i sig, stor og hård, nød fornemmelsen af hans pik, der fyldte hende ud og hele tiden forsøgte det umulige: at komme endnu længere ind.

Hun bevægede sig hurtigere og hurtigere på ham, nærmede sig langsomt klimaks, men trak det alligevel ud for at forlænge nydelsen. Han blev lidt utålmodig, stødte hårdere imod og trak hende ned mod sig, kyssede hende. Han lod hende igen bestemme tempoet og fandt ind i hendes rytme, som nu blev hurtigere. Hun sad med lukkede øjne og bevægede sig frem og tilbage med nydelsen malet i hvert træk, mens hun tog sig til brysterne. Tog så i stedet for på ham på brystkassen, skuldrene, armene, krammede ham så hårdt, at han havde blå mærker i flere dage der efter. Imens var hans hænder travlt optaget af hendes bryster, som han ind imellem rejste sig op og fangede med munden.

Så var det som om hun mistede tålmodigheden. Hendes ridt blev så vildt, at han af og til var lige ved at smutte ud af hende. Han måtte gå i bro for at være sikker på at blive i hende. Hun jog en hånd ned i skridtet for at hjælpe sig selv det sidste stykke mod klimaks. Pludselig skreg hun og krummede sig sammen over ham, jog hans pik i bund et par gange og frøs så krampagtigt fast i en stilling, som hun holdt i lang tid, mens hun sitrede over det hele. Hans orgasme kom netop som hun for sidste gang trykkede sig ned over ham. Han kom og kom, så det til sidst gav ham en sød smerte allernederst på pikken bag pungen. Han følte sig tømt, men alligevel var det som om hans krop forsøgte at pumpe videre, gøre orgasmen evig. Han nød fornemmelsen af hendes orgasme, følte hvordan hendes kusse krammede hans pik, malkede den for de allersidste dråber.

Sådan lå de længe som låst fast. Så kom afslappelsen. Hun lagde sig ned over ham, strakte sine ben og lagde dem oven på hans, lå på ham uden at røre madrassen og med kinden ind til hans, med armene om ham. Hans hænder strøg hende blidt på ryggen og på ballerne. Hun blev døsig og sov vel også lidt, mens han lå og kærtegnede hende, men efter lang, lang tid løsrev de sig endelig. Han gik ud for at tisse, og kom frysende tilbage og lagde sig ind til hende, trak et tæppe over dem begge. De lå længe og snakkede, kælede og kyssede, elskede et par gange og stod så endelig op for at tage hjem.

For en gangs skyld fulgtes de ad i hans bil. Han satte hende af i nærheden af hendes hjem. De sad lidt i bilen og kyssede og snakkede om, hvornår de kunne ses igen. Han blev siddende lidt i bilen og kiggede efter hende, da hun gik. Så startede han og kørte hjem.

De var til julefrokost på arbejdspladsen. De havde aftalt at deltage i frokosten uden at være sammen, bare deltage hver for sig, blive til festen ebbede ud og så liste sig til at smutte ubemærket – uden at nogen lagde mærke til, at de tog af sted samtidigt. Det kom til at gå lidt anderledes. Hun kom lidt for sent, og den eneste ledige plads var ved samme bord som han. Det lykkedes at holde gode miner, og da først spisningen var overstået, blev det hele meget lettere. Alle cirkulerede fra bord til bord, gik i baren eller dansede. De morede sig begge, fik hver især danset, snakket og drukket med arbejdskollegerne. De holdt lav profil med de våde varer, ønskede ikke at natten skulle ødelægges af for meget alkohol.

Ud på aftenen, da de fleste var taget hjem, aftalte de hviskende, at nu skulle det være. De gik rundt og sagde god jul til de tilbageværende og smuttede så. Ingen bemærkede tilsyneladende, at de gik samtidigt. På en måde var de også ligeglade, nu skulle de bare nyde nogle timer sammen før en alt for lang juleferie. Han havde for længe siden sørget for, at der var varme på i den fjerneste del af bygningen. De listede sig af sted ad mørke gange og korridorer, låste sig ind og tændte et hav af stearinlys, som blev arrangeret i en kreds rundt om deres sædvanlige “elskovsrede”.

De klædte sig af leende og småpjattende, var begge fyldt af forventningens glæde over at de nu havde 6-7 timer sammen. Da det sidste tøj var lagt, stod de et øjeblik nøgne og kiggede på hinanden i skæret fra de mange lys. Efterhånden kendte de hinandens kroppe godt, var fortrolige med de små “skavanker”, men alligevel stod de der og slugte den andens krop med øjnene optændt af begær og kærlighed. De gled sammen i et heftigt knus famlende med hænderne over den andens ryg og baller. Han tog hendes ansigt mellem hænderne og kyssede hende. Hendes tunge søgte hans, og de væltede om på madrasserne, rullede rundt, mens kysset blev ved og ved.

Så kyssede han sig vej ned over hendes krop. Han var længe optaget af hendes brystvorter, som han krammede og kyssede store. Han bed let i dem, sugede sig fast og lod tungen cirkulere. Han arbejdede sig videre ned over maven, opholdt sig lidt ved navlen og fortsatte så. Han sprang let over hendes skød og kyssede og slikkede hendes lår, knæ, fødder og tæer. Så gik han opad igen og nærmede sig endelig hendes våde kusse. Han lod tungen følge hendes skamlæber, op ad den ene, ned ad den anden, slikkede alt andet end den lille strittende knop. Hun skubbede sig utålmodigt tættere på hans mund, og han forbarmede sig over hende, gjorde tungen bred og hård og slikkede hendes klitoris, stak en gang imellem tungen indenfor. Imens kiggede han op mod hendes ansigt for bedre at kunne se, hvad hun nød mest. Lidt efter stoppede han og smed sig på ryggen ved siden af hende.

Hun var straks over han. Hun satte sig op på knæ og kyssede ham først på munden og halsen, derefter på hans brystvorter. Hun bed lidt i dem og bøjede sig så over hans pik. Hun tog den i munden og lod tungen køre rundt om det følsomme hoved. Han lukkede gispende øjnene, koncentrerede sig om den vidunderlige fornemmelse, følte at hans lem svulmede op til en umulig størrelse. Havde det haft den størrelse, han følte, kunne hun slet ikke have haft det i munden. Han holdt om hendes hoved og bevægede sig i hendes mund, kneppede hende lidt, men kun et lille øjeblik, så stoppede han og fjernede blidt hendes hoved fra pikken. Nu skulle det være !

Hun satte sig på hans lår, tog fat om hans pik med et solidt tag, gned lidt på den mens hun smilede til ham. Så satte hun sig lidt frem og førte den mod sin kusse. Hun sank langsomt ned over den sprængfyldte pik. Begge var langt væk i nydelsen. Det var så stærk og intens en oplevelse, at de trak denne start ud så længe som muligt. Han følte hver millimeter af sin pik finde vej op i hende, følte hvordan hendes silkebløde, våde og varme skedevægge langsomt sank ned omkring ham. Det tog så lang tid, at man skulle tro han var flere meter lang. Så endelig var han helt i bund. Var de mon begge kommet undervejs ? Det var i hvert fald noget der lignede en orgasme uden at være det – og næsten bedre !

Hun sad stille på ham og nød fornemmelsen af at være fyldt af ham, et med ham, kiggede ned på ham med store, intense, sorte øjne – opfyldt af begær. Han stødte hårdt op i hende og trak hende samtidig ned mod sig. Hun halvt sad, halvt lå på ham og lod ham bestemme farten til at begynde med. Han kneppede hende med lange, langsomme stød, trak sig næsten ud og stødte langsomt ind igen, forsøgte at gentage den første indførsel. Så øgedes hans tempo og han fortsatte til sveden drev af ham. Så tog han en pause og lagde sig tilbage og nød , at hun nu var den aktive. Hun satte sig op og bevægede sig stille frem og tilbage, stoppede en gang imellem og roterede med underlivet, brugte sine skedemuskler til at massere hans pik. Efterhånden fandt de ind i en fælles rytme. Stadig hurtigere og voldsommere blev deres bevægelser mod hinanden til de til sidst kom samtidig i en fælles eksplosion.

Bagefter lå de længe stille ved siden af hinanden. Kiggede i den andens øjne, smilede, kyssede og pjattede lidt. Sagde næsten intet, men fortalte alligevel hinanden alt uden ord. Alle de mange kærtegn tændte dem igen, og han kom i tanker om sit forsæt: at kysse hende overalt. Han manglede jo “bagsiden”! han fik hende til at lægge sig på maven, så han kunne komme til at dække hendes nakke og ryg med kys. Imens krammede han hendes baller. Så spredte han hendes ben og satte sig på knæ mellem dem. Han kyssede begge hendes baller og lagde sig ned over hende, fandt hendes bryster og lå stille lidt. Hun listede sin hånd ned mellem sine ben, fandt hans pik og førte ham ind i sig.

De elskede til de begge kom og lagde sig så og slumrede lidt hen. En gang imellem vågnede en af dem puttede sig ind til den anden, begyndte på endnu et samleje, som ikke rigtig blev til noget. De var begge tilfredsstillede og havde egentlig nok i det at ligge sammen, varmt og trygt og småsove. Da det nærmede sig tiden for at tage hjem elskede de igen.

De klædte sig på og forlod stedet sammen meget tidligt om morgenen og gik stille hjem gennem den øde by. Det havde sneet, og det var stille og koldt. Turen hjem var alt for kort. De nød det sådan at gå der hånd i hånd ganske åbenlyst, uden at behøve at være bange for, at nogen skulle se dem. Den morgen “opfandt” han udtrykket “åndelig orgasme”, for det var det han følte, han fik ved at gå sammen med hende, som han elskede så højt. Det eneste de manglede den morgen var, at de skulle hjem til sig selv og ikke hjem til hver sin familie. Han fulgte hende næsten helt hjem, og de stod længe i kulden og kyssede. Så gik de hver til sit.

Indsendt af Tommy

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *