Første SM møde

Oprettet den 18. april 2013

Vi havde mødtes på forums chat, og havde aftalt at næste gang jeg var i byen så skulle vi mødes, på en restaurant på . Hun levede allerede i et forhold og havde fået besked på at sige der hjemme at hun først kom igen dagen efter. Hun skulle være i nederdel med en stram top, naturligvis uden BH og medbringe hendes ynglings legetøj. jeg havde selv taget det nødvendige med, men havde lagt det hele på hotel værelset Vi mødtes uden for restauranten, og hun så præcis ud som jeg havde regnet med.

Jeg gav hende et kys og vi gik ind Fik et bord hvor vi sad ved samme side Vi bestilte vores mad og en flaske vin, hun fortalte at hun ikke skulle være hjemme før dagen efter, hvad hun havde fortalt hendes kæreste ved jeg ikke.

Jeg gav hende besked på at sprede benene og trække nederdelen op så jeg kunne checke hvilke trusser hun havde på, jeg lod langsomt min hånd køre op af hendes lår og kom endelig til trusserne. Hun var allerede begyndt at være våd, jeg kørte min finger frem over hende klitoris, hun havde nu problemer med at tie stille. min finger kom ind under kanten og jeg “stak” den så lang op som jeg kunne og sad så i et par minutter mens jeg legede med hende.

Tjeneren kom med forretten og jeg tog min hånd igen, men hun skulle ikke helt slippe endnu, hun fik besked på at slikke min finger som var vår at hendes safter.

Vi spiste vores forret og talte og alt mellem jorden og himlen, Efter forretten fik hun en lille gave, med en buttplug, og fik besked på at gå ud på toilettet og “tage” den på, samtidig skulle hun gøre det som der stod på den seddel som der lå i gaven. Da hun kom tilbage til bordet satte hun sig som en slave skal hun løftede nederdelen så hun sad med sine bare baller på stolen. Da hun havde sat sig tog hun sine trusser op af tasken, og lagde dem rødmende på bordet for af mig, jeg tog dem og kiggede åbenlyst på dem, der var flere gæster der kiggede efter os, og hun sad bare og kiggede ned i bordet.

Da vi forlod restauranten gik vi en tur ned til vandet, mens vi gik fik hun besked på at løsne hende nederdel så jeg kunne mærke om hun havde sat pluggen rigtigt. Det havde hun desværre, men jeg skulle nok nå at finde noget som hun skulle straffes for inden vi nåede tilbage til hotellet. Da vi kom op på værelset fik hun besked på at taget tøjet af og lægge det sammen, og binde det tørklæde som der lagde på sengen over hende øjne, mens jeg tog et hurtigt bad, da jeg var færdig kaldte jeg på hende og sagde at hun skulle tørre mig hun tog et håndklæde og begyndte med mit hoved ,ryg og bryst da hun skulle til mine baller sagde jeg STOP de skulle tørres med hendes tunge hun slikkede alt vandet af mine baller og fortsatte om til min pik der allerede var stiv. Hun begynde fra roden og kørte langsomt op. Jeg tog nu og drejede hende at jeg kunne bruge hendes mund. Der gik ikke lang tid før jeg kom i hendes mund, tøsen ville til at spytte det ud men jeg tog hende hoved og tvang hende til at sluge det hele. Jeg spurgte om hvilken straf hun syntes hun skulle have for ikke at ville sluge min sperm… Hun mente at 5 slag var nok…. Men det skulle hun naturligvis ikke bestemme. Jeg tog hende med ind i værelset igen og fandt et par reb stykker. Hun blev stillet op af de stolper der var og jeg bandt hendes hænder fast, derefter spredte jeg hende ben helt ud og bandt dem fast også.

Jeg startede med at tage pluggen langsomt ud og lade hende slikke den ren igen.

Den Nihalede lå klar i skuffen, først lod jeg den glide langsomt hen over hendes bryster og ryg. Hun fik besked på at tælle til 15 og hvis der kom den mindste lyd så ville det blive værre. De første 11 slag tog hun uden en lyd med ved den 12 komme hun ikke holde sig mere, og lod et lille av komme over hendes læber. Efter de sidste 4 slag havde endes baller den farve som en slave skal have, flot rød farve Jeg tændte for Tv’et, og tog en øl og kiggede vel i ca. 15-20 minutter mens hun stod fastspændt. Jeg havde ikke sagt en lyd siden jeg stoppede med den Nihalede. Jeg løsnede hende reb og lod hende sidde og få en halv øl.. Da jeg var færdig med min Øl fik jeg en ny idé , en tom flaske kunne vel bruges til en udblokering i hende lille bagerste hul. Hun fik besked på at stille sig og tage fat i hendes ankler så jeg rigtigt kunne komme til det bagerste hul jeg tog lidt vaseline og lod et par fingre glide op.. derefter tog jeg dem tomme flaske og stak så langt op som jeg kunne. så fik hun besked på at sætte sig på sengekanten, stadig med flasken oppe. Og hun måtte ikke støtte med hænderne. Så fik hun besked på at sprede sine baller med sine ænder og med det samme gled flasken lidt længere op. jeg satte mig på knæ foran hende og hun fik besked på at sprede sine skamlæber så jeg endelig kunne ser hende våde mis. Langsomt lod jeg min tunge køre rundt på hendes venusbjerg og ned over hendes klitoris, så fik hun igen besked på at sprede ballerne lidt mere, mens min tunge kom helt op i hende. Da jeg havde slikket hende i ca. 2 minutter kom hun, så hun rystede over hele kroppen. Men det havde hun JO ikke fået lov til….

Jeg fandt nogle tøjklemmer frem og satte dem fat i hende brystvorter og sprede derfor hendes baller så meget som jeg kunne og flasken gled så lang op at hele halsen var oppe. Hun fik nu besked på at rejse sig så meget at det kun var det øverste af flasken der var inde også sætte sig ned over den igen.. Jeg holdt flasken mens hun kneppede sig selv bag I… Da jeg var tilfreds med hende tog jeg flasken ud og begyndte at tage klemmerne af brystvorterne, efter den første fandt hun ud af at det gør mere ond når de skal af som når de bare sidder der. Jeg tog nu bindet fra hende og kiggede dybt i hendes øjne og så at de skinnede som en sol på en skyfri dag. Jeg satte hende på sengen og gav hende et lang og dybt tungekys, Jeg lod mine hænder glide ned over hende ryg, og hun begyndte at kærtegne mine baller. Jeg lagde mig på maven med spredte ben og gav besked om at hun skulle slikke mig bag i, hun spredte mine baller og lod sin tunge glide op i mig, åhh det var dejligt hun tog nu 2 fingre og kørte dem ud og ind..

Jeg vendte mig om og gav hende besked på at sætte et kondom på min stive pik Hun fik besked på sætte et kondom på min stive pik, derefter lagde jeg hende på alle fire og bandt hendes hænder sammen og fast til hovedgæret så hun lagde med hovedet nede på sengen og røven strittende op og jeg lod din pik trænge ind i hende våde og åbne og trængte helt op, kort tid efter kom et lille skrig over hendes læber og hun rystede men hende orgasme. Jeg var endnu ikke færdig og flyttede pikken op til det lille hul og lod den trænge ind, da jeg først var helt inde nåede jeg kun at køre 10 gange før jeg kom, det var så godt at mine ben rystede..

Hun lagde helt udmattet på sengen og jeg løsnede hendes hænder og kyssede hendes ansigt kort tid efter faldt vi begge i sov..

Vækkeuret ringer og han skynder sig op og slå det fra.

Hvorefter han starter på at vække hende på følgende måde ved at bruge isterninger.

Da vækkeuret ringede på Hotellet skynde jeg at slukke det for ikke at vække hende, stod op og fandt et bondagesæt som jeg stille bandt hende fast med så armene var bundet på ryggen og sammen med benene der efter fik hun tørklædet over øjnene igen. Hentede så en skål isterninger i minibaren og begyndte atkøre en terning ned over næsen, hun vågnede med et sæt og forsøget at komme fri…..

Lod nu den glide ned over læberne og tog imens på den ene bryst, klemte brystvorten og hun lod et åhh komme over sine læber. Spurgte om hun havde fået lov til at sige noget.. Nej HERRE svarede hun. Hvordan vil du straffes TØS. Hun bad om hun ikke kunne slippe men NEJ. Besluttede at Hendes straf skulle være en meget stille en. Lod nu 2 terninger køre rundt over hendes brystvorter.. de blev med det samme meget stive Tog en tøjklemme fra bordet og satte den fast i den ene vorte, jeg kunne se at det gjorde ondt, men der var ingen pardon..

Vendte hende om på siden så jeg kunne komme til længere nede. terningen gled ned over de røde baller og jeg lod den køre om til hendes dejlige mis. Fandt den terning som jeg havde lavet hjemme fra. Det var en speciel udgave hvor der var trukket en snor igennem inden den blev frosset, Spredte skamlæberne og kørte istemningen ned over hendes klitoris hun gav et gisp fra sig da puttede den op i hendes mis.. Lod den side der mens jeg bad hende om at slikke min pik, hun tog den i munden og slikkede det bedste jeg til dato har oplevet.
Denne gang slugte hun alt min sæd uden at kny. Satte mig på sengekanten og kysse hende klitoris mens jeg langsomt trak isterningen ud af den nu meget våde mis…

Da den var helt ude fik hun besked på at smage på den inden den skulle videre.. Hun anede sine bange råd og ville gøre alt for ikke at få den i det bagerste.. Men NEJ. da den ren for hendes safter lod jeg først en finger glide
op. men det var ikke nødvendig for hun var stadig udvidet efter flasken i går.

Lod terningen forsigtig glide ind i den bagerste hul mens jeg legede med klitoris.. Det var åbenbart noget der fik hende helt op, og der gik ikke 2 min før hun kom..

Fjernede nu bindet for hendes øjne og hun kigge taknemmelig på min da jeg gav et tungekys. Spurgte om hun gerne ville løsnes og hun sagde at hun ville gøre
ALT for at komme på toilettet nu. Forbarmede mig over hende og løsnede Bondagesættet fra benene men hun havde stadig armene bundet på ryggen. Inden hun gik fik hun besked på at det naturligvis med åben dør på toilettet, og at hun ikke måtte lade vandet før hun fik besked. Ja HERRE svarede hun.

Da jeg høre at hun havde sat sig stillede jeg mig i døren og kiggede på hende, gik hen foran hende og gav besked på at hun skulle sprede sine ben så jeg kunne at det gik rigtig for sig, rødmende sprede hun benene, Jeg kørte min finger over hendes klitoris og sagde at hun ikke ville kunne gå 1 hel dag før hun kunne gå hvis der kom tis på min finger. Det blev sværere og sværere for hende at kunne holde på vandet, men det lykkedes. jeg sagde at nu måtte hun lade vandet, for første gang så jeg en pige der sad og tissede mens jeg kunne se et hele. Inden hun var færdig fjernede jeg klemmen fra det venstre bryst og hun sagde højlydt AV. Jeg tørrede hende da hun var færdig, og hjalp hende op at stå. Fik besked på at gå ind på værelset og ligge sig på gulvet med kroppen ind over sengen. Løsnede nu hindes armene og bandt dem fast med et ben henover sengen til sengengavlen, benene blev spredt ud til de 2 ben der var på sengen og bundet fast til dem så hun lagde som en slave bør, på alle fire med spredte ben.

Tog nu et hurtigt bad, og tog en morgenkåbe på inden jeg ringede til roomservice og bad om at få morgenmad op til 2. Da jeg lagde røret på kunne jeg se på hendes ansigt at hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle tro, ville jeg lade hende ligge der mest tjeneren kom med morgenmaden… Jeg sagde ikke noget tændte bare for Tv’et og så de sidste nyheder fra CNN. 15 min. senere banker det på døren. hun beder igen om at jeg ikke lukker ham ind..

går hen og åbner tjeneren spørger om han skal dække op, jeg ryster på hovedet mens jeg siger ja TAK, stikker ham hans drikkepenge og tager selv maden med ind…

Som hun ligger kan hun om det er tjeneren der begynder at dække op. efter at havde dækket op tager jeg den nihalede og begynder uden varsel at give hende
de 15 slag som hun fortjener..

Det første slag havde hun slet ikke ventet og hun skriger AV i bare forbavselse.. Efter de 15 slag har hendes baller den rigtige farve og jeg får lyst til at tage hende bagfra løsner armene og giver besked på at hun skal sprede sine baller. Tager mine bukser af igen og trænger op de det bagester hul da jeg er helt oppe knepper jeg hende HÅRDT indtil jeg kommer langt op i røven. løsner nu benene og hun får besked på at slikke min PIK ren, hun lader tungen slikke den helt ren for mine safter der er bladet med smagen fra hende røv.

Vi sætter os over til bordet og spiser mens vi taler om hvordan Vi hver synesat det er gået med det første møde. Vi er helt enig om at vi skal mødes igen.

Indsendt af KIM

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *