Herskerinden og slaven

Oprettet den 18. april 2013

Det starter om morgen, hvor min kone fortalte mig, at jeg ikke må få tøj på i dag, derefter skal jeg sørger for morgenmad til hende ved sofabordet, imens hun spiste skulle jeg lægge vores dyner op på spisebordet.

Hun fik sin mad, og jeg ryddet ud af bordet, så fik jeg at vide at jeg først må få noget før hun fået en orgasme så jeg kan bare gå i gang. Hun sætter sig på i sofaen og siger at jeg skal ligger mig på knæ mellem hendes ben og begynde slikke hendes fisse, det ser ud til at virke, hun vrider sig i sofaen og stønner heftigt, da jeg stikker en finger op i røven på hende. Det ville hun ikke have så sparkede mig ned på gulvet og råbet “hvad fanden bilder du dig ind”. Hun vente mig om på maven og samlede mine hænder på ryggen med et sæt lædermanchetter og kommader mig op at stå, hvorefter tog hun en snor som hun bandt om min pik og pung og stramme til, hvorefter hun træk snoren op mellem mine baller og binder den til mine hænder så jeg ikke kan røre mig.

Derefter får jeg en en maske på med en kugle til at putte i munden, jeg kan slet ikke sige noget. Hun lagde mig ind over spisebordet og så fandt hun den nihalede pisk frem og så fik jeg tyve raske slag i min der til indrette røv, hun gik bag mig og lod pisken falde ind omkring mine nosser og pik. Uhhh hvor var det godt. Da hun løsnede mig, fik masken af og fik besked, på at gå over i sofaen og sætte mig. Jeg fik med nåde lov til at få en halvt skive tørt rugbrød at spise og en halv smøg til at sunde mig på.

Da jeg havde fået min halve cigaret, blev jeg igen bundet omkring min pik og pung og igen trukket snoren om på ryggen, men denne gang fik jeg et halsbånd på hvor snoren blev bundet til, jeg fik et bind for øjne så jeg intet kunne se. Jeg blev lagt over spisebordet og hun gik hen til vores anlæg og satte Meat Loaf på og skruede meget højt op så jeg ikke kunne høre, hvor hun gik. Og der stod jeg så, og hvor lang tid vidste jeg ikke, men gud hvor var det pirrede. Hun gik ud i køkkenet og fandt nogle isterninger frem og tog dem med ind i stuen, pludselig fik jeg et par slag i røven af pisken, og så et andet redskabet, som sener viste sig at være en fluesmækker til min røv var helt rød og hed, så tog hun en isterning og kørte den rundt på mine baller og ned omkring min pung hvorefter hun tog pisken og gav mig ti raske slag. Hvorefter hun forlod mig igen, pludselig stoppede hun et jordbær i munden på mig og endnu engang forlod hun mig igen dette stod på et par gange og pludselig havde hun noget helt trejde redskab som jeg ikke kunne finde ud af hvad var, og den dag i dag vil hun ikke fortælle mig det. Der stod jeg så uden at vide om tid og sted.

Efter et stykke tid, skruede hun ned for anlægget og rejste hun mig, hun sprude om jeg havde nogle ide om hvor jeg stod i stuen, hvilket jeg ingen andeles havde. Jeg blev løsnede total og fik lov til at gå over i sofaen og jeg fik et glas saft og en smøg sammen med hende.

Jeg blev atter kommanderet hen til spisebordet, men denne gang skulle jeg op og ligge på det, så blev jeg bundet til det, hun gav mig bind for øjne igen, derefter skruede hun op for musikken igen, hun satte sig over mit hoved og så skulle jeg igen til at slikke hende til min tunge faldt af det føles som en evighed blandt andet fordi jeg ingen tidsfornemmelse havde på grund af musikkens og bindet. Efter nogle tid hoppede hun af og begyndte at slikke min pik og hun havde taget en isterning med som hun kørte rundt om nosserne imens, så med et ramte pisken min mave, ben og omkring pikken, det gav en spænding i hele kroppen så jeg troede at jeg skulle sprænges, igen forlod hun mig men kom til bage med et stykke fersken og stoppede det ind i min mund, dette gjorde hun også en del gange, så det var bare at tro på, at hun ikke stoppede noget ind som jeg ikke kunne lide. Da jeg havde ligget i et stykke tid, stoppe hun gummipikken i munden på mig og fortalte mig, at det var på tide, at jeg lærte, hvordan man slikkede en pik, og hun kørte bare løs med den. Det var ikke fordi den smagte særlig godt, men hun befalet det og ligesom jeg var bundet til bordet kunne jeg ikke gøre ret meget andet end at adlyde.

Jeg blev løsnede og blev befalet til at gå ud at lave hende en kande te, som jeg skulle servere for hende, imens hun nød denne skulle jeg tage et forklæde på og begynde at lave aftensmad og dække bord ved sofaen, da vi skulle spise fik jeg bind for øjne og blev placeret i sofaen. Musikken blev atter skruet op og vi begyndte at spise, OG JEG MENER VI, for vi havde fået gæster, hvem det var vidste jeg ikke og jeg var både ophidset og ilde til mode ved situationen, for jeg havde ingen ide om hvad der skulle forgå.

Det viser sig at min kone har hørt om nogle af mine fantasier og fået kontakt med en ung dame (Helle) som gerne ville hjælpe med min fantasi, det bedste ved det hele var at jeg vidste intet om min kones planer.

Jeg blev bundet op midt i stuen, for da min kone i sin tid satte billeder op brugte hun rigtige kroge, til nogle af de fantasier som jeg havde, så jeg blev spændt ud i arme og ben så kunne jeg ikke røre mig. Min kone begyndte at koncentrere sig om mine baller, i mens en eller anden tog sig af min pik, det var endelig først der det gik op for mig at der var to af slagsen.

Jeg følte at min pik skulle sprænges da min kone begyndte at stikke en finger op i mit røvhul imens Helle slikke min pik og nosser. Jeg blev igen lagt over spisebordet og Helle satte sig under bordet og forsatte med min pik, mens min kone havde andet i hovedet, hun havde på indkøb dagen før og havde købt anal kugler og en dildo man spænder på sig, men anal kuglerne putte hun nu i ro og mag ind i mit røvhul og hold da kæft hvor var det ophidsende så jeg kom i Helles mund, det er noget min kone ikke bryder sig om, så det var ekstra krydderier på suppen.

Da jeg blev løsnede kort tid efter satte vi os over i sofaen med dæmpede musik og fik os en smøg, dog havde jeg både anal kuglerne i røven og bind for øjne. Da vi var færdig med at ryge blev jeg taget med ind i soveværelset og bundet op til vægen, bindet blev fjernet og der lå Helle, min kone slutte sig til hende og de begyndte at kæle for hinanden, slikke hinandens fisser og kneppe hinanden med en dildo som man kunne spænde fast om kroppen, det var meget ophidsende og det var noget jeg ikke troede at min kone kunne finde på, endnu en overraskelse.

Jeg blev pillede ned fra væggen og lagt i sengen over helles fisse og jeg skulle slikke den, imens min kone trak anal kuglerne ud, hun forsatte da med at lege med mit røvhul, hun stak en anal prop op (en af dem som man pumper op), og så startede hun vibratoren, mens Helle slikkede min pik og min kone slikkede mine nosser. Min kone befalet mig at kneppe Helle imens min kone pillede anal proppen ud af mit udvidet røvhul så påmonterede min kone dildoen og begyndte at kneppe mig i det. Hold da kæft hvor en orgasme vi alle fik på dette tidspunkt.

Klokken var nu hen af 10 om aften, og jeg fik med nåede lov at sove et par timer, for jeg blev ved 0,30 tiden vækket ved at Helle befalet at blive slikket, da jeg nægtede tog min kone fat i mig og bandt mig til væggen og Helle hentede pisken og så blev jeg hårdt straffede, hvorefter min kone befalede mig at slikke Helle imens hun så på, og hvis jeg ikke gjorde det ordentligt fik jeg med pisken. De forsatte ellers på samme måde resten af natten. Da klokken blev omkring 7 om morgenen fik jeg besked at hente morgenmad til dem, de skulle nok lave kaffen.

Indsendt af torben

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *