Hun var fuld og liderlig

Oprettet den 9. april 2013

Det var fredag aften, min kone Helle skulle i byen med nogle kollegaer, jeg var lidt sur, fordi næste dag skulle vi på weekendophold med mit firma og jeg syntes det var lidt træls at jeg selv skulle pakke kufferten.

Så jeg var lidt kort for hovedet da hun skulle gå. ‘Drik nu ikke for meget, vi skal tidligt op’ sagde jeg. Jeg kunne godt selv hører jeg var urimelig, men jeg var sur!. Nej, du kender mig da, grinede Helle. Det var netop det jeg gjorde og jeg vidste at hun temmelig tit blev fuld når hun var i byen. Nå men, jeg pakkede vores kuffert og satte mig til at se fjernsyn. Da klokken var blevet over 01.00 om natten gik jeg i seng og var godt sur over at Helle endnu ikke var kommet hjem.

Jeg ved ikke hvor meget klokken var da jeg hørte hende komme ind i soveværelset. Det var mørkt, men det var måneskin og jeg kunne tydeligt se hende svaje usikkert, mens hun tog kjolen af, hun fnisede fjollet mens hun støttede sig til væggen.

Hun gik usikkert ud af soveværelset og ud på toilettet, da der var gået et stykke tid uden hun var kommet tilbage igen, besluttede jeg at jeg hellere måtte gå ud og se om hun var ok. Helle sad på toilettet med trusserne ned om hælene, hun kiggede usikkert op på mig og prøvede at fokusere på mit ansigt. ‘Er det dig bare.. , bare dig’ . Helle fnisede ‘jeg er fuld, skidefuld!!’, hun rejste sig usikkert fra toilettet og tørrede sig ugenert, trusserne sparkede hun bare af fødderne.

Så stod hun nøgen, bortset fra BH. ‘ Er du sur schat’ snøvlede hun og vaklede hen imod mig. ‘Var det nødvendigt at drikke dig så fuld?’ spurgte jeg. ‘Undsckyld, men du veed at sjeg ik ka tåle scprut’ snøvlede hun. Hun kom helt hen til mig og lod sin hånd glide ned over bulen på mine underbukser, min pik rejste sig med det samme og Helle fnisede og begyndte at gnide den hårdt. ‘Nååe hvad er det schat, ka du godt li mig alligevel’. Hun lod hånden glide ned i underbukserne og fiskede pikken frem. ‘Kom schat’ sagde hun og trak i pikken så jeg måtte følge med ind i soveværelset, hun dinglede hen til sengen og smed sig på ryggen, så hendes store bryster bølgede da hun ramte sengen. ‘Knep mig’ forlangte hun og jeg lagde en pude under hendes røv og trængte ind i hende.

‘Åh bol mig, bol mig’ snøvlede hun. Jeg kneppede hende hårdt, mens jeg kiggede på hendes store bryster, som bølgede op og ned, mens jeg kneppede hende. Synet af hendes store bryster fik mig hurtig på randen af udløsning, men inden jeg kom trak jeg mig ud og forlangte at hun skulle sutte mig af. Jeg lagde mig på ryggen og Helle lagde sig ned og tog min pik i munden, hun gumlede og suttede og det varede ikke længe inden jeg sprøjtede hende hun i ansigtet.

Hurtigt bagefter faldt hun i dyb søvn. Næste morgen ringede vækkeuret tidligt og jeg gik i bad, da jeg kom tilbage til soveværelset sov Helle stadig tungt, hun havde lidt sperm siddende i håret fra nattens udskejelser og så meget sexet ud som hun lå der. Jeg vækkede hende og ville have et hurtigt morgenknald, men hun havde store tømmermænd og ville ikke noget. Hun rejste sig fra sengen og svajede usikkert, stadig kun iført BH. ‘ Puha jeg tror sgu jeg er fuld endnu’ stønnede hun. ‘ Var jeg meget fuld da jeg kom hjem’ spurgte hun. ‘Næ, kun lidt’ løj jeg. ‘ Men skynd dig nu lidt, vi skal jo snart afsted på weekend-ophold’. ‘Jeg skal altså bare ikke ha noget som helst at drikke i aften’ sagde Helle. Det kom bare ikke til at passe, både Helle og en anden pige fra mit arbejde blev kanonfulde og det udnyttede jeg, men mere om det senere..

Indsendt af Arne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *