Jeg var 15 år

Oprettet den 11. april 2013

Jeg vil fortælle jer om min første gang, som skete for nogle år siden. Jeg var 15 år og meget udviklet af min alder. Jeg havde pæne bryster – C-skål – og havde også allerede fået mine flotte kvindelige former. Jeg havde langt kastanjerødt hår med ægte krøller i, grønne øjne og pæn lydefri hud. Dengang kunne jeg ikke forstå at fyrene kredsede omkring mig. Selvom jeg var tidlig fysisk udviklet, var jeg først nu begyndt at interessere mig for det modsatte køn, men mine erfaringer havde ikke givet mig blod på tanden – endnu.

Min bedste veninde Britt snakkede næsten ikke om andet end drengene, og vi havde også været sammen med flere af dem, hver for sig altså!
Jeg syntes det hele var noget opreklameret stads, for når jeg sad sammen med en fyr på et ugenert sted, var det eneste han gjorde at kramme og klemme mine bryster og stikke sin tunge langt ned i halsen på mig. Jeg følte ingenting ved det, men jeg måtte jo gøre som alle de andre, ellers ville jeg føle mig udenfor. De fleste andre piger fra klassen havde allerede været i seng med en fyr, så jeg følte mig håbløst bagefter, selvom jeg egentlig ikke havde lyst til at fortsætte ud over krammeriet.

Et par måneder efter jeg var fyldt 15 kom jeg for første gang fast sammen med en fyr – Martin. Han var noget så flot og jeg var vildt imponeret over, at han ville have MIG!! Jeg solede mig vist også i de andre pigers beundring af ham og deres misundelse på mig selv. Han var 16 år og kørte på knallert, og det var jo fedt – dengang!

Når vi kunne se vores snit til det kyssede og krammede vi, selvom jeg stadig ikke følte det helt store ved det. Det blev mere og mere intens fra Martins side, og da vi havde kommet sammen i 2 mdr. ville han noget mere end krammeriet. Han stak sin hånd ned i mine bukser og kælede for mig i skridtet, men det var temmelig klodset gjort og det gjorde ondt på mig, så jeg sagde fra. Så ville han have mig til at onanere på ham og/eller sutte den af på ham, men det ville jeg ikke, for jeg syntes bare det var ulækkert. Den diskussion havde vi jævnligt over 14 dage og så slog han op med mig. Jeg tror det var min sårede forfængelighed der led mest, for jeg var egentlig bare lettet over, at jeg ikke længere skulle “finde mig i” hans gramserier.

Tænk hvis jeg var fortsat med at være sådan!!! Men det skulle heldigvis snart ændre sig. Jeg havde igen masser af tid, nu jeg ikke var sammen med Martin, så en lørdag lige over middag gik jeg over til min veninde Britt for at sludre lidt med hende. Der var ingen der lukkede op da jeg ringede på, så jeg gik som sædvanlig udenom huset over i deres dejlige ugenerte have. Der lå hendes far og solede sig – nøgen som Gud havde skabt ham. Han lå udstrakt på ryggen med armene ud til siden.

Britt’s far Holger var/er en stor mand – både i højde og i drøjde. Han havde et stort uglet hår og et stort uglet fuldskæg. Jeg blev helt forskrækket over at se ham sådan – selvom Britt altid har sagt, at de render nøgne rundt når de er alene i hendes familie. Det var for sent at vende om og stikke af, for han havde set mig.
– Hej Sille, hyggeligt at se dig.
– øh..dav….er Britt hjemme?
Han sagde, at hun og moderen var taget til stranden og at broderen var på weekend hos en kammerat, men at jeg da bare kunne slå mig ned lidt, samtidig med at han slog på tæppet ved siden af sig, samtidig med at han tog et håndklæde over sine ædlere dele.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg satte mig ned på tæppet og undgik at se på ham. Jeg følte jeg brændte i mine kinder, som måtte være meget røde.

Britt’s far havde altid været god at snakke med, han var lidt af en gammel flipper og spurgte meget til ens følelser, noget jeg ikke var vant til hjemmefra, og han tog sig altid tid til at høre ordentligt efter uden at moralisere og komme med dumme råd. Han lod altid én selv om at finde frem til en løsning.

Han hentede en sodavand til mig og spurgte til hvordan jeg havde det, efter at Martin havde slået op med mig. Han havde hensynsfuldt taget håndklædet om livet.

Jeg fortalte hvor træls jeg syntes det var, at jeg ikke længere var med i “kliken”, men at jeg da var fri for at blive gramset på hele tiden.
– Hvad mener du med at blive gramset på?

Jeg fortalte ham at jeg ikke kunne forstå hvorfor alle snakkede om hvor fedt det var at være sammen med én, for jeg kunne altså ikke se det helt store ved det. Jeg følte mig lidt genert og flov over at sidde og diskutere dette emne med en næsten afklædt mand, men det var kun fordi det var ham at jeg overhovedet gjorde det.
– Jammen hvordan gør han eller skulle man sig I det så?

Hvor pinligt! Men jeg fortalte ham hvordan jeg havde oplevet det.
– Hm… det er lidt synd for dig, at du ikke kan nyde det, for det er faktisk noget af de skønneste der kan ske mellem to mennesker der holder af hinanden. Jeg tror du har været ude for nogle knægte, som ikke vidste hvad de havde med at gøre. Det er bedre at prøve med én der er lidt mere erfaren den første gang.
– Nå!….jammen så må jeg jo bare ud at finde en erfaren fyr sagde jeg ironisk.

Holger sad og grinede lidt i skægget af min bemærkning og vi drak begge af vores sodavand.
– Det er sgu synd og skam sad han og mumlede for sig selv.
– Hvad? Spurgte jeg undrende.

Han vendte hovedet mod mig og så mig ind i øjnene: – jeg mener det er synd og skam, at her sidder en fandens flot pige og siger hun ikke føler en skid ved sex, bare fordi hun ikke har prøvet det med et ordentligt mandfolk, der kan vække hende!
Jeg spærrede øjnene op. Godt nok plejer han at være endog meget bramfri, men …
– Jeg vil godt gøre det, hvis du er interesseret, sagde han lidt efter.
– Hvad for NOGET?? Spurgte jeg.

Han grinede lidt af mit forfærdede udtryk, men han var helt alvorlig da han sagde: – jeg vil godt vise dig hvor dejligt det kan være når to mennesker er sammen. Men kun det du selv har lyst til, og kun denne ene gang. Hvad siger du til det?

Jeg var endnu mere rød i hovedet og havde helt kvalme af flovhed, men på den anden side var der også noget fristende i hans forslag. Jeg havde i flere år kun hørt om hvor skønt det var at være sammen med en fyr og set henførte blikke hos mine veninder når de snakkede om det. Jeg følte mig totalt udenfor og ville gerne indenfor i varmen igen efter bruddet med Martin. Kald det gruppepres eller hvad I vil, men sådan havde jeg det. Det ville være dejligt hvis jeg kunne føle på samme måde som veninderne, men det var altså lidt uvirkeligt at forestille sig, at det skulle være med Britt’s far. Han var den sidste mand man ville sukke efter, syntes jeg.

Han gav mig tid til at tænke og jeg tror jeg blev skiftevis rød og bleg, men efter en evighed – sådan føltes det – sagde jeg ja til hans forslag.

Han tog mig om kinderne med begge hænder og så mig dybt i øjnene: – Jeg vil prøve at gøre det rigtig godt for dig, men du må også slappe af og give dig selv lov til at nyde det. Hvis der er noget du føler er forkert må du sige til. Er det OK?
Jeg nikkede. Jeg havde en kæmpeklump i halsen af bare nervøsitet, så jeg kunne ikke have sagt noget.
– En anden ting. Jeg er steriliseret, så der kan ikke ske noget, så det skal du ikke være nervøs over.
Jeg nikkede igen.

Så kunne jeg se hans hoved kom nærmere og han kyssede mig blidt på munden. Det blev han ved med et stykke tid. Han lod sin tunge køre hen over mine læber. Jeg åbnede munden, vant til hvad der måtte komme, men han blev bare ved med at lege med mine læber og “beholdt” sin tunge.

Så kyssede han mig på kinden – som stadig brændte af flovhed – og kyssede mig ned på halsen, samtidig med han slikkede og bed mig blidt. Hans skæg kildede, det var en anderledes fornemmelse, men ikke ubehageligt.

Jeg sad helt stille på tæppet. Jeg havde en soltop på der stumpede, så man kunne se min navle, en nederdel og trusser. Mine sandaler havde jeg allerede smidt da jeg satte mig ned. Holger skubbede mig ned at ligge og fandt mine brystvorter gennem stoffet i toppen. Han nuldrede dem i hænderne, samtidig med at han så smilende ned på mig. Okay, jeg kunne mærke de blev hårde, men jeg følte stadig ikke andet end at det her var helt i skoven, at ligge her i min venindes have og skulle til at bolle med hendes far!!

Nå, men nu skubbede han min soltop op over brysterne, så de strittede op i luften. Nu kyssede han det ene bryst mens han nulrede brystvorten på det andet bryst mellem fingrene. Han nappede og bed – uden det gjorde ondt – og skiftede mellem de to bryster. Hele tiden kildrede hans store skæg mig. Det gjorde han i lang tid. Indimellem kom der en let vind hen over os og det kølede mine bryster hvor de var våde efter han havde slikket dem. Langsomt begyndte det at “krildre” i mine brystvorter. De blev mere hårde og mere følsomme.

Efterhånden begyndte denne skønne fornemmelse at forplante sig videre ned i mit skød, og jeg begyndte at nyde det og slappede endelig af. Og så holdt han op! Jeg løftede hovedet og kiggede spørgende på ham, men han smilede bare frækt til mig mens han lod sig glide ned mellem mine lår. Han lod sine hænder glide op af mine lår, så han samtidig løftede op i min nederdel, så mine trusser kom til syne. Han kiggede mig stadig ind i øjnene, mens han spredte mine lår ud til siden og begyndte at kysse og nappe indersiden af mine lår.

Jeg var som hypnotiseret og kiggede bare igen. Det var faktisk dejligt. Der løb skønne følelser fra mine lår op til mit skød. Han nærmede sig trussekanten ved det ene lår og med et snuptag havde han skubbet trusserne til side, så han kunne slikke mig lige op i skridtet. Det gav et helt spjæt i mig da han gjorde det. Han kiggede mig stadig ind i øjnene, men jeg kunne ikke holde blikket og lod med lukkede øjne hovedet falde tilbage på tæppet.

Han trak trusserne af mig og nederdelen med, hvorefter han begyndte at slikke min fisse så jeg troede det var løgn. Jeg var jo begyndt at føle nydelse, men det var ingenting mod hvad jeg nu oplevede. Jeg kunne mærke hans tunge mod min klitoris, han suttede mine skamlæber og stak tungen op i min skede og slikkede mig også bagud. Jeg vred og vendte mig og kom med nogle halvkvalte lyde. Nu havde jeg jo aldrig prøvet andet, men det var en himmelsk følelse at mærke hvordan hans store fuldskæg kildede og prikkede dernede.

Pludselig kunne jeg mærke en lystfølelse så stærk koncentrere sig omkring min klitoris og da han forsigtig stak en finger ind i mig i begge huller samtidig med at han slikkede mig lige på klitoris, ja så kunne jeg ikke holde et skrig tilbage og spændte mig op mod hans mund. Jeg havde oplevet min første orgasme og det var en ret voldsom oplevelse for mig.

Mens mine muskelsammentrækninger klingede af, lå han stadig mellem mine ben og slikkede og kyssede mig på indersiden af mine lår. Da han fornemmede at jeg var klar igen, begyndte han atter at slikke og fingerkneppe mig. Det gjorde han indtil jeg var ved at komme igen, så bevægede hans mund sig op ad over min mave, legede med min navle, og op til mine bryster, som han gav endnu en omgang. Denne gang var de ekstremt følsomme med det samme. Jeg kunne mærke varmen mellem mine ben, og at jeg blev mere og mere våd dernede og ligesom længtes efter at få udløsning igen. Jeg var ved at blive utålmodig og måtte bede ham om han ikke snart ville give mig sin pik, men han blev bare ved med at kysse og suge mine brystvorter mens hans ene hånd kærtegnede mig på det ene inderlår – uden at røre min fisse.

Endelig kom han helt op til mig. Han lå mellem mine vidt spredte ben, og denne gang kyssede han mig krævende med tungen langt ned i halsen. Men til forskel fra de andre gange, syntes jeg nu det var superlækkert og kunne næsten ikke få nok. Jeg kyssede igen som gjaldt det livet og lagde mine arme rundt om halsen på ham og trak ham ned til mig.

Han kærtegnede stadig mit ene inderlår, men samtidig fik han kørt pikken i stilling og trængte ind i mig – uden jeg blev klar over hvad han var i færd med. Først var der en let modstand, men så pressede han på og i et eneste stød gik han helt i bund. Det gjorde voldsomt ondt. Jeg var næsten ved at miste bevidstheden og hvis det ikke var fordi han fortsatte med det dybe tungekys, så havde jeg skreget højt.

Nu kunne jeg kun komme med en halvkvalt klynken. Tårnene løb ned ad mine kinder og ned i ørerne på mig, og jeg prøvede at slippe fri, men han fortsatte med at kysse mig, og jeg lå fuldstændig spiddet af denne kæmpe store mand, der hvilede tungt på mig, og jeg følte det som skulle jeg mases.

Han kyssede tårerne af mine kinder og efterhånden veg smerten for lystfølelsen og han begyndte forsigtigt at bevæge sig inden i mig. Jeg var jo godt våd i forvejen, så snart fandt vi en fælles rytme mens han hele tiden kyssede og nappede mig på halsen, brysterne og munden. Jeg følte det som om hans mund og hænder var overalt og jeg følte mig helt fyldt ud af ham og det var en dejlig følelse. Jeg stønnede og sukkede og kunne mærke, at jeg var ved at komme igen og bare nød det.

Vi kom samtidig i et brag af en orgasme. Jeg kunne mærke, at mine skedemuskler klemte sammen om hans pik. Han brølede som et såret dyr, og faldt tungt sammen over mig. Lidt senere kyssede han mig på kinden og spurgte om han havde været for hård ved mig. – ja det gjorde vildt ondt i starten, men det var MEGET dejligt til sidst sagde jeg og strøg ham dovent over ryggen med begge hænderne.

Sådan lå vi lidt, så rullede han ned af mig. Vi lå nu begge på siden og kiggede lidt på hinanden, hans ene hånd gled hele tiden hen over min krop, fra brysterne og ned til mine lår og til min klitoris. Min generthed vendte lidt tilbage.
– Tak hviskede jeg, men han sagde, at vi ikke var færdige endnu, for jeg manglede endnu at prøve noget.
– Hvad? Spurgte jeg undrende, for jeg syntes jo det havde været vældig rart allerede.
– Du har endnu ikke holdt en pik i hånden, endsige i munden smilede han frækt til mig.
Jeg blev lidt rød og tænkte “det bliver over mit lig”, men på den anden side havde han jo lige slikket mig, og det var jo dejligt, så jeg ville også gerne gøre det rart for ham.
– Men så må du vise mig hvordan man gør sagde jeg, og det var han helt med på.

Han lagde sig ned på ryggen med armene under hovedet og sagde, at nu måtte jeg pille alt det ved ham jeg ville, så jeg kunne lære noget om en pik, så jeg ikke skulle fumle med det en anden gang!

Hm, han var meget bramfri. Men jeg kravlede hen og tog fat i fyren, der lå slapt ned til den ene side. Det var lidt underligt at sidde her med den slappe pik i hånden og tænke på, at den lille fyr kunne give så meget smerte, men på den anden side havde jeg jo heller aldrig set den i stiv tilstand! Jeg kiggede på den fra alle vinkler og sad og nulrede lidt med den og Holger sagde, at jeg også skulle nulre hans nosser, men at jeg skulle gøre det forsigtigt og uden at sætte negle, eller tænder i. Jeg gjorde som han sagde, men kunne ikke rigtig få mig selv til at tage den i munden. Den begyndte at blive lidt stiv mellem mine fingre og Holger opfordrede mig til at tage den i munden. Jeg trak vejret dybt ind og gjorde det! Det føltes ikke ubehageligt. Han sagde jeg skulle lade min tunge køre rundt om pikhovedet. Det gjorde jeg så og faktisk var det en ganske skøn fornemmelse at mærke, at den blev stiv i munden på mig. Jeg kørte læberne op og ned af den og tog mere og mere i munden, mens jeg nulrede hans nosser og kørte med den anden hånd på skaftet af pikken. Jeg blev helt forskrækket over hvor stor og tyk den blev. Holger stønnede saligt og det gav mig endnu mere blod på tanden. Han fik mig drejet så jeg næsten sad hen over hans ansigt, så han samtidig kunne slikke mig og jeg blev våd igen med det samme.

På et tidspunkt stoppede han mig og sagde, at hvis han skulle holde bare lidt længere, så måtte jeg stoppe nu. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg nu skulle gøre, men Holger sagde, at jeg skulle vende mig om og sætte mig ovenpå ham, så jeg kunne ride på ham. Han hjalp mig med at føre pikken ind i fissen og guidede mig til at ride ham. Jeg var lidt nervøs, fordi det havde gjort så ondt første gang, men den gled forholdsvis let ind. Han tog nu et fast tag om mine hofter og styrede mig på denne måde op og ned af hans pik. Det svuppede når jeg red ham, så våd var jeg.

Da jeg havde fundet rytmen æltede han mine bryster og begyndte også at nulre min klitoris. Ret hurtigt kom jeg igen og faldt helt sammen ned på hans bryst mens orgasmen rullede igennem mig. Indimellem stødte Holger op i mig for at holde rejsningen, men det forstærkede blot min orgasme.

Da jeg igen var kommet til mig selv sagde Holger, at jeg skulle kravle ned fra ham og stille mig på alle 4 så ville han tage mig bagfra.

Jeg kravlede frem og lidt efter kunne jeg mærke, at han spredte mine skamlæber og lagde pikken til rette ved min skedeåbning. Så tog han fat om mine hofter og trængte i bund i første stød. Denne gang virkede det ikke så voldsomt som første gang, hvor han stødte så hurtigt i bund. Faktisk var det enormt lækkert at føle en pik fylde mig helt ud. Jeg kunne mærke hvordan den ramte skedevæggen når han pressede den i bund.

Han begyndte at køre i en jævn rytme. Pludselig blev jeg opmærksom på sceneriet i haven.

Her lå jeg på alle 4 på et tæppe og blev taget bagfra af min venindes fars pik. Man kunne høre fuglekvidder og en svag susen af biler i det fjerne, men man kunne også høre en rytmisk lyd af hans nosser der klaskede imod det nederste af mine baller og lår. Og man kunne høre mig stønne sagte for hvert kraftige stød han sendte ind i mig og hans grynt ved det samme.

Han opfordrede mig til at massere min klitoris med den ene hånd, så jeg kunne komme hurtigere. På et tidspunkt hvor det var lige før måtte jeg dog bruge hånden til støtte igen – ellers ville jeg i min liderlighed have mistet balancen – men han lænede sig bare frem og rakte hånden ind foran mig og begyndte at massere mig foran.

Lidt efter kom jeg med et skrig og faldt ned på albuerne. Han pumpede stadig løs i mig og jeg måtte bede ham holde igen, ellers ville jeg ikke klare det. Jeg rystede og dirrede og det føltes som om alle musklerne i hele kroppen krampede sammen.

Mens jeg lå der og stønnede og mærkede orgasmen klinge af blev jeg opmærksom på at der var nogen, der pillede ved mit bagerste hul. Faktisk var der allerede to fingre derinde når jeg nu mærkede efter.
– Hvad er det lige du laver? Spurgte jeg
– Jeg syntes også lige du skulle prøve det her også, når du nu ikke kan holde til mere i det andet hul grinede Holger.
Ok, tænkte jeg, jeg kan jo prøve, vi kan jo altid stoppe igen. Så jeg prøvede at slappe af mens jeg kunne mærke, at han udvidede mit røvhul med sine to fingre. Jeg lå med røven lige i vejret, for jeg lå stadig på knæ og albuer.

Jeg kunne mærke, at han nu med fingrene tog lidt af kussesaften og førte den op til røvhullet, og at han lige dyppede pikken i fissen igen før han forsigtigt lod den glide ind.

Jeg ved ikke hvad jeg ventede, for jeg havde egentlig ikke hørt om analsex før, men det gjorde næsten lige så ondt som da han tog min mødom. Jeg begyndte at stramme i ringmusklen for at afvise ham, men han var allerede kommet så langt ind, at jeg ikke kunne stoppe ham. Jeg prøvede at læne mig fremefter for at slippe fri, men han havde igen taget om mine hofter og holdt mig i en skruestik, så jeg ikke kunne slippe. Jeg hulkede og stønnede, men pludselig var han inde og smerten fortog sig ret hurtigt.

Han begyndte at køre langsomt frem og tilbage og nu kunne jeg igen høre hans nosser klaske mod mine baller. Min stønnen var lidt højere denne gang, for selvom det ikke gjorde meget ondt, så kunne jeg alligevel mærke det.

Jeg begyndte at køre på min klitoris igen og det varede ikke lang tid før vi begge kom igen.

Holger faldt sammen ovenpå mig og under hans tunge vægt faldt jeg helt ned at ligge på maven, med ham ovenpå. Sådan lå vi længe også efter hans slappe pik lige så stille gled ud af mit røvhul.

Til sidst rullede han ned fra mig og vendte mig om, så han kunne kysse mig på munden. Vi lå lidt og tungekyssede og han aede mig på halsen og den ene arm.

Vi gjorde kun dette én gang og jeg er ham evig taknemmelig for at han åbnede mine øjne for sexlivets glæder. Jeg var øm i skridtet, skeden og røvhullet i flere dage, men derefter var jeg klar til at gå ud og møde alle fyrene. Det var lidt akavet det første lange stykke tid, når jeg mødte Britt’s far, men han var altid enorm sød og kom aldrig med hentydninger til det vi havde lavet eller andet. Britt skulle bare lige vide, at det var hendes far, der lærte mig om sex, men det vil jeg aldrig fortælle hende.

Indsendt af Den Frække Veninde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *