Klar til pigesex

Oprettet den 16. april 2013

Jeg var begyndt at gå til aerobic og trænede på et hold af 9 piger. Jeg kendte ingen af de andre, da jeg startede, men jeg var glad for træningen, og instruktøren var god. Hun hed Nina, og var professionel til fingerspidserne.

Jeg havde tit fantaseret om, at vi en dag alle ville træne nøgne, for holdet var alle i god træning, og jeg beundrede de andre pigers kroppe. Når jeg fantaserede, kunne jeg se deres bryster hoppe, og deres fine små misser dansede op og ned i mine drømme.

Vores hold var det sidste en torsdag i vinters. Squash-banerne var allerede lukket i centeret, og jeg ville lige høre i receptionen, om jeg kunne nå et kvarter i solen, inden jeg skulle i bad. Det kunne jeg ikke, men Nina lovede at lukke mig ud, så det gik alligevel, så jeg smuttede ind under en af solene, mens jeg kunne høre, de andre var ved at være færdige med deres bad.

Da jeg kom ud af badet, var de sidste ved at gå, og jeg gjorde klar til mit bad. Nina var ved at rydde op og sagde, at jeg skulle give mig god tid, for hun skulle nå at lave program til næste dag, så jeg skulle bare nyde det.

Som sagt så gjort, jeg tændte for 2 brusere og satte mig ned i kabinen for rigtigt at slappe af. Jeg nød det rislende vand og ensomheden og kom til at tænke på de andre piger og deres dejlige kroppe. Jeg blev lidt våd og begyndte at kærtegne mine bryster, samtidigt med at jeg fantaserede at pigerne gik frem og tilbage foran mig, mens jeg legede med mig selv.

Jeg lukkede mine øjne og var helt i drømmeland. Jeg rejste mig op, gik lidt i knæ og stod nu og legede med en finger i skødet. Jeg trak min finger ud og suttede på den for at smage mine egne safter. “Mmmmmm, hvor jeg smager dejligt”, tænkte jeg, og jeg stønnede blidt, da min hånd fandt vej til revnen igen for, at jeg kunne få mere.

Pludselig hørte jeg Nina sige: “Du hygger dig vist?!?”- Jeg blev overrasket og rettede mig op, mens jeg rødmede og flovheden kunne ikke skjules. Jeg stammede: “Ej, undskyld – orv, hvor er jeg flov!”. “Det skal du ikke være, søde” sagde Nina og tog min hånd. “Smager du godt?” spurgte hun, og mens hun kiggede mig dybt i øjnene smagte hun på min kussevåde finger.

“Mmmm, dejligt” stønnede hun og trådte et skridt frem og kyssede mig forsigtigt i badet. Vi gik et skridt baglæns – ind under bruseren så hendes aerobicdragt blev gennemblødt. Hendes tunge kom frem, og jeg trak mig lidt tilbage, da jeg ikke helt havde tjek på, hvad der skete, men hurtigt trak jeg hende til mig, for vi var jo kun os, og jeg var blevet smaskvåd nu. Vi kyssede, og tungerne smeltede sammen i munden, samtidigt med at vi holdte om hinandens hoveder. Det var meget lidenskabeligt, og jeg var ved at komme, da hun holdt hele hendes håndflade i mit skød.

Pludselig gik hun et skridt tilbage, mens hun stadig kiggede mig i øjnene. Hun trak sin dragt af, og jeg kunne nu se en perfekt krop foran mig i fri natur. Hun var umådeligt smuk. Jeg kiggede forsigtigt ned over hendes krop og betragtede de flotte bryster, som lignede 2 appelsiner og ikke et gram fedt havde sat sig på hendes perfekte krop.

Nina tog over. “Jeg ved hvad du tænker, skat – du ved ikke, om du skal kysse mig igen, slikke mig i munden, eller om du skal gå i gang med mine bryster. Mine bryster strutter efter at blive slikket, og de har ventet på dig. Du tænker på, om du skal gå direkte på knæ og smage min liderlige kusse?”, sagde Nina. “Du ryster jo, skat? – er det fordi du stirrer på min fine lille måtte og bare ønsker at slikke mig, til jeg kommer?”.

Jeg var helt færdig. Rystede over det hele og var næsten ved at tude, så liderlig var jeg. Jeg kunne ikke mere og gik et skridt frem for at tage Nina’s hoved, og vi kyssede igen, men jeg kunne ikke vente, for jeg havde aldrig set så fin en lille mis. Den var helt hvidhåret og trimmet, så der kun var en lille måtte med hår over revnen. Jeg satte mig på knæ og begyndte at kysse forsigtigt rundt omkring den velduftende kusse.

“Vent lidt!”, sagde Nina. Hun tog min hånd og trak mig ind i omklædningsrummet, hvor der hang et par skumgummimadrasser, der blev brugt til at man kunne ligge og strække ud efter træningen. Vi lagde os på 2 måtter, og Nina lagde sig med åbent skød, så jeg kunne dykke ned og lappe alle safterne i mig. Hun stønnede blidt, da jeg begyndte at køre tungen frem og tilbage i kussen, og jeg legede forsigtigt med hendes klit med min tunge.

Hun smagte virkelig godt, og jeg kunne ikke få nok. Hun var ved at komme, og jeg holdt inde for, at hun kunne smage sine egne safter på min tunge. Vi kyssede længe og drejede rundt i en 69’er. “ååhhh, hvor du kilder, skat!” stønnede jeg, og da Nina stak fingeren op i min numse efter et stykke tid, samtidigt med at hun bed i min klit, kom jeg med et gevaldigt ryk. Jeg kastede forsigtigt Nina af og måtte lige sunde mig. Nina lå på siden og legede forsigtigt med sit skød, indtil jeg kunne tage over igen.

Nina satte sig op på alle 4, og jeg kravlede hen til hende. Sikken dejlig røv – rund og fast ,og brysterne svingede fint under hende. Jeg lagde mig under hende, så hun kunne sætte sig op med mig liggende mellem hendes ben, og så begyndte jeg igen at slikke hendes dejlige kusse. Jeg skiftede med at masere hendes faste balder og hendes bryster. Jeg hev lidt i vorterne, og det hidsede Nina op.

Jeg kravlede bagud, og på min vej slikkede jeg fra revnen om imod numsen, hvor min tunge dansede om hullet. Nina kunne næsten ikke holde sig længere og vred sig af lykke. Jeg stak tungen op i numsen og trak den hurtigt ud igen. Det overraskede Nina, og da jeg hurtigt borede hovedet i hendes kusse, mens min tunge fandt hendes klit, kom hun meget voldsomt, og safterne drev af hende.

“Åååh ja” stønnede jeg – “lad mig få dine safter, skat – kom med dem”. Jeg lappede i mig, og Nina kunne ikke holde til mere, så vi lagde os på siden og kærtegnede forsigtigt hinanden, mens vi snakkede.

Nina fortalte, at hun sjældent var sammen med andre piger, men jeg havde ophidset hende i badet. Hun fortalte, at hun havde været sammen med 1 af de andre piger på holdet, men det havde været til en julefrokost, og de var begge fulde, så det var ikke blevet til mere. Vi snakkede om, hvem af de andre piger som vi kunne tænke os at elske med, og kyssede lidt igen.

Vi aftalte at mødes hemmeligt en anden gang, og i badet elskede vi endnu engang, inden vi skiltes.

Indsendt af Nynne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *