Konens frække veninde

Oprettet den 9. maj 2013

Da min kone Helle fyldte 30 år for nogle måneder siden skulle det fejres med en damefrokost . Jeg vidste godt hvor meget sådan en flok fulde kvinder kan larme så jeg besluttede at tilbringe aftenen hos en kammerat. Da klokken var ved at blive to om natten regnede jeg med at det værste var overstået og jeg begav mig hjemad. Da jeg kørte ind i indkørslen kunne jeg se der stadig var lys og jeg kunne se at der stadig var nogle gæster tilbage. Jeg gik ind og kunne se at der var 2 piger udover min kone tilbage, den ene var ved at tage af sted og stod i køkkenet og var ved at tage sin frakke på. Jeg kan love for de 3 piger var fulde!. Hende der var ved at tage af sted stod og svajede og prøvede forgæves at få sin arm i frakken. I samme øjeblik som jeg fik hende hjulpet i frakken, dyttede en taxa ude på gade. ‘Faarveel’ hvinede hun da hun i siksak vaklede ud til vognen. Tilbage var Helle og hendes veninde Marianne. Marianne er vel omkring de 35 år, er blevet lidt større om røven de sidste par år, men er stadig en meget sexet pige. Jeg har altid godt kunne tænke mig at bolle hende, men hun er gift og det har aldrig været på tale. Både Helle og Marianne var så fulde at det kneb for dem at holde balancen på de høje hæle. ‘Har i haft de sjovt’ spurgte jeg. Helle fnisede ‘v-vi er visct nok en lille schmule b-beruscede’. Som for at understege det vaklede hun ind i døren og måtte holde fast i dørkarmen. Marianne grinede ‘ Vi sckulle visct ik ha haft den sidscte Irish coffee’. Helle stod og svajede slemt ‘Du må h-hjælpe mig iseng schat’ snøvlede hun hjælpeløst. Jeg kunne godt se at festen var forbi for hende og Marianne og jeg hjalp hende ind i soveværelset, hvor hun dejsede om på sengen. Jeg tog hende højhælede sko af hende og trak hendes kjole over hovedet på hende, så hun bare lå i trusser og BH. Som hun lå der og sov i sin kæmpebrandert, så hun stadig meget sexet ud, hende store bryster masede sig mod BH’en og hendes lange slanke ben endte indbydende ved hendes sorte trekant som man kunne ane gennem silketrusserne. Mariann lagde åbenbart mærke til hvor jeg kikkede hen. ‘ Der bliver visct ingen scjov der iaften hva?’. Nej det måtte jeg jo indrømme, Helle ville vist ikke vågne før i morgen. ‘ kan du bruge mig’ spurgte Marianne. Jeg må have set meget overrasket ud, for hun skyndte sig at forklare at hun altid blev meget liderlig når hun var fuld og at pigernes snak i aftenes løb var blevet temmelig fræk, så hun trængte altså til noget pik, som hun sagde meget ligefremt. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg tog hende med ind i stuen og begyndte at knappe hendes skjortebluse op. Hendes bryster var næsten lige så store som Helles og blev skubbet ekstra op af en push-up BH. Jeg trak hendes nederdel ned over hende lidt brede hofter og så til min glæde at hun havde selvsiddende strømper på. Det er jeg vild med. Marianne stod let svajende på hendes højhælede sko, og hun begyndte at knappe min bukser op. Men hun var ikke særlig sikker på fingrene så jeg smed selv tøjet. Min pik stod lige ud i luften og Marianne fnisede, ‘schikken dejlig ticssemand’ Hun vaklede lidt og måtte støtte sig til mig, mens hun med let hånd begyndte at gnide på min pik, stille trak hun forhuden frem og tilbage. Så tog hun gled hun ned på knæ og fnisende tog hun min pik i munden. Hun var helt forrygende til at sutte, først lod hun tungen rotere om pikhovedet, så tog hun den så langt ind i munden hun kunne og sådan blev hun ved. Hvis jeg ikke skulle komme med det samme måtte jeg gøre noget, så jeg trak pikken ud af munden på hende og hjalp hende op at ligge på sofaen, jeg take trusserne af hende og lagde mig mellem hendes ben. Hun var allerede våd og let kunne jeg komme til hende lille tap med tungen. Hurtig begyndte hun at stønne og vride sig let, hun var åbenbart meget følsom lige der, så jeg blev ved at slikke hendes kilder og det varede ikke mange minutter før hun vred sig i en orgasme. Nu var jeg osse klar til at komme og jeg trængte ind i hendes varme fisse, allerede efter nogle få stød kunne jeg mærke de velkendte sammentrækninger i underlivet og jeg fyrede min ladning af oppe i hende. Da jeg var kommet ville hun slikke min pik ren og med blid hånd sutte dråber ud. Bagefter hjalp jeg hende tøjet på og fik hende ud i bilen. Jeg kørte hende lige hjem og fulgte hende med øjnene mens hun på usikre ben dinglede op af indkørslen. Da jeg kom hjem sov Helle heldigvis stadig. Jeg har aldrig fortalt hende hvad der skete efter hun var gået omkuld. Marianne har heller aldrig nævnt det, spørgsmålet er om hun overhovedet kan huske det?

Indsendt af Henrik A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *