Kun iført trusser

Oprettet den 17. april 2013

Fredag aften. Både Maryan og jeg havde haft en hård dag på arbejde. Nu sad vi og så fjernsyn. Vi havde spist burgere, ingen af os orkede at lave mad. Som vi plejer når vi er trætte, havde vi slæbt vores dyner og hovedpuder ind i hver vores sofa, og lagt os godt til rette. De viste en god gammel klassiker. Maryan havde haft energi nok til at lave en kande te, så nu lå vi og hyggede.

Selvfølgelig ringede telefonen. Der er ikke ret mange der har vores nummer, da vi for længst har fået et hemmeligt. Vores familie og nogle få af vennerne har det selvfølgelig, resten må bruge vores e-mail, eller den normale post.

Det var min halv kusine Carmen. Hun er også født i Spanien, men til forskel fra mig, har hun boet der i mange år. Hun fortalte at hun stod i Københavns lufthavn med et par kufferter. Hun kunne ikke huske hvor jeg bor, og ville nu gerne have min adresse, så hun kunne tage en Taxa hjem til mig. Lige hvad vi manglede. Men familie er familie, så hun fik adressen. Maryan og jeg var ikke indstillet på at lave en større sag ud af denne uvelkomne afbrydelse, så vi blev enige om at modtag min kære kusine Carmen, sådan som vi så ud, og lå.

En lille time efter ankom hun så. Jeg rejste mig og åbnede for hende, hvorpå jeg omgående lagde mig tilbage under dynen.

Uden hverken at blive fornærmet eller sur, begyndte hun straks at udbrede sig om hvordan hendes mand, som hun havde været gift med i ca. 1 år, nu var blevet træt af hende. Hvis man aldrig har hørt en spansk sigøjnerkvinde brokke sig, har man virkelig noget til gode. Hun fortalte blandt andet, at hendes mand ikke længere ville have sex med hende. De var helt nede på to gange om ugen. Maryan og jeg vekslede blikke. Carmen var overbevist om, at han ikke elskede hende mere. Hun ævlede løs i et par timer på sit ret dårlige dansk.

Endelig langt om længe blev hun træt. Jeg redte op i gæsteværelset nede i kælderen, og fik gennet hende i seng.

Vores aften var ødelagt. Maryan trak sig tilbage til sit værelse og gik i seng. Jeg blev oppe en halv time mere, hvorefter jeg også gav op.

Midt på natten vågnede jeg ved at der var en på vej ned i min seng. Først troede jeg selvfølgelig at det var Maryan, men opdagede hurtigt at det var Carmen. Hun kunne ikke lide at sove i kælderen, hun følte sig ikke tryg. Jeg rykkede lidt og faldt hurtigt i søvn igen.

Næste morgen, meget tidligt, blev jeg vækket igen. Denne gang fordi der var morgenmad. Carmen havde været oppe længe, og havde nu sørget for morgenmad. Hverken Maryan eller jeg kan fordrage at stå tidligt op når vi har fri. Faktisk plejer vi ikke at stå op før klokken er hen ad elleve. Jeg iførte mig min morgen kåbe, og vaklede ud i køkkenet. Maryan sad der allerede og så bestemt ikke glad ud. Hendes lange lyse hår var uglet, og hun havde kun trusser og T-shirt på.

Carmen snakkede i et væk. Hverken Maryan eller jeg hørte efter, vi var simpelt hen ikke vågne endnu. Jeg hørte sådan halvt om halvt, at hun gerne ville ud og se på forretninger. Gårsdagens sorger og bekymringer var forsvundet som dug for solen. Maryan sad med den ene hånd under hagen og sov.

Jeg fik til sidst stoppet talestrømmen og forklaret Carmen, at der ikke var andre end bageren der var åben på denne tid af dagen, og de bagte sikkert brød endnu. Jeg forklarede hende også, at hvis hun ville undgå at blive klynget op i æbletræet ude i baghaven, så skulle hun altså lade os sove når vi havde fri. Maryan var vågnet op igen, og så taknemligt på mig. Vi lod morgenmaden stå, og gik i seng igen.

Inden jeg nåede at få lagt hovedet på puden, brød helved løs. Carmen havde tændt for radioen og for at kunne høre den mens hun støvsugede, havde hun skruet temmelig højt op. To sekunder efter kunne jeg høre Maryan overdøve både radioen og støvsugeren, og det var ikke ligefrem roser der kom ud af munden på hende. Jeg sukkede opgivende, og gik ud for at få orden på sagerne. Maryan så ret nuttet ud, sådan som hun stod, kun iført trusser, og råbte ad Carmen. Jeg slukkede både for radioen og for støvsugeren. Roligt forklarede jeg Carmen, at sådan gør man altså ikke hos os. Når der skulle gøres rent, skulle vi nok selv gøre det. Hun kunne sådan set gøre hvad hun ville, men en lyd mere fra hende, og hun ville aldrig se Spanien igen. Maryan tilføjede ondskabsfuldt, at vi allerede havde begravet tre andre ude i haven, for langt mindre. Carmen blev, med sit iltre temperament, straks fornærmet, og sagde, at hvis det skulle være på den måde, flyttede hun straks hjem til min mor. Maryan måtte gøre vold på sig selv for ikke at juble højt. Jeg nøjes med at hjælpe med at pakke og ringe efter en Taxa. Tyve minutter efter var hun væk. Jeg havde lidt ondt af min mor, men jeg vidste også, at hun meget bedre kunne takle Carmen.

Maryan og jeg så på hinanden, og brast i latter. Ved nærmere eftertanke var det en ret komisk situation. Min kusine kommer hele vejen fra Spanien, fordi hendes mand havde smidt hende ud, for mindre end tolv timer efter, praktisk taget at blive smidt ud af os. Hun havde det ikke nemt.

Maryan kom hen og stillede sig tæt op ad mig, så vores nøgne bryster berørte hinanden.

Hvor var vi onde i mod hende, var vi ikke ?

Jeg lagde armene om hendes hals og kyssede hende dybt og længe. Hun besvarede mit kys med sin dejlige levende tunge. Vi trykkede os mod hinanden, og jeg kunne mærke mine brystvorter trække sig sammen.

Jo, måske, sagde jeg, da jeg igen havde fået vejret. Men hun var da selv ude om det. Hun skal nok ringe igen, når min mor har haft hende under behandling. Carmen er god nok, hun er bare sigøjner.

Maryan stak en hånd ned i mine trusser, og aede mit venusbjerg.

Kunne du ikke tænke dig at blive barberet ? Nu gad vi ikke at tale mere om Carmen.

Vi havde før talt om det, men jeg havde ikke rigtigt lyst. Jeg var lidt genert for hvad pigerne i fitnessklubben ville sige, når vi gik i bad. Jeg havde allerede barberet meget væk, men jeg havde en sort stribe fra det øverste af mine skamlæber og nogle centimeter op.

Kom nu, lokkede Maryan. Det føles smadder godt.

Hun satte sig på hug og trak mine trusser ned til midt på lårene. Hun undersøgte mine skamlæber med fingrene.

Der er lidt stubbe, lad os i det mindste fjerne dem.

Vi havde prøvet det flere gange før. Jeg havde også barberet Maryan nogle gange, og hun foretrak at være helt glat. Det var også meget rart når vi elskede.

Hun trak mig ud i badeværelset og hev mine trusser af. Jeg kom med nogle halvhjertet protester, som hun overhørte. Jeg blev placeret i den stol vi har stående, til dette formål. Det er en træstol med lave armlæn, således at man kan sætte lårene derop. Det gør det meget nemmere, både hvis man selv skal barbere sig, eller hvis andre skal. Vi plejer at lægge nogle håndklæder over, så det er mere behageligt. En af vores venner har skruet et spejl med en svingarm fast under stolen, så man kan se hvad man laver. Det havde vi meget skæg ud af, den dag.

Maryan tog barbér grejet frem. Først blev jeg vasket med meget varmt vand. Så smurte hun barberskum ud over hele mit underliv. Hun gned det godt ind, måske mere end nødvendigt, jeg kunne mærke varmen brede sig.

Så tog hun fat med skraberen. Ganske forsigtigt blev jeg barberet hele vejen fra bag mit endehul, og næsten op til navlen. Maryan var enormt god til det, jeg mærkede overhovedet ikke noget. Ind imellem gned hun en finger op ad min klitoris, hun vidste godt at jeg faktisk var enormt liderlig.

Da hun var tilfreds med resultatet tog hun håndbruseren og skyllede mig ren. Vandet var dejligt varmt. Hun spredte mine skamlæber med et par fingre, og rettede vandstrålerne mod min klitoris. Jeg lukkede øjnene og nød det. Trætheden var som blæst bort.

Lidt efter lukkede hun for vandet. Så satte hun sig på knæ mellem mine ben og tørrede mig. Da jeg var tør trak hun spejlet frem, så jeg kunne beundre hendes værk. Der var ikke et hår at se. Min sorte stribe var også væk. Mine skamlæber var røde og opsvulmede, mellem dem tittede min klitoris frem. Maryan bøjede sig frem og lod sin tunge spille hen over den. Da jeg var ved at komme holdt hun op. Hun trak mig op ad stolen og ind på hendes værelse. Vi lagde os tæt sammen og tungekyssede mens vi legede med hinandens bryster. Vi flettede vores ben sammen og gned os op ad hinanden. Vi rullede rundt så Maryan kom til at ligge oven på mig. Hun begravede sin mund i min. Vi kyssede hinandens øjne, næser, munde, over det hele. Hun gled lidt ned og tog mine bryster under behandling. Hun slikkede, suttede og bed i mine brystvorter, samtidig med hendes hænder æltede dem.

Det ringede på døren. Vi gloede på hinanden. Hvem i alverden kunne det være.

Vi lukker ikke op, sagde jeg.

Maryan klappede mig på kinden.

Ta’ det roligt. Jeg går lige ud og kigger. Hvis det er Carmen, slår jeg hende ihjel, sagde hun sødt.

Maryan tog sin morgen kåbe på, og gik. Jeg kunne høre en svag mumlen ude fra hoveddøren. Stemmerne blev højere og nu kunne jeg høre hvem det var. For pokker da også, hvordan kunne jeg dog glemme det. Jeg havde ringet til en af mine venner for et par dage siden, for at bede ham om hjælp til nogle praktiske ting. Vi havde aftalt at han skulle komme ved ni tiden, og det var den nu. Jeg sprang ud af sengen. I farten tog jeg bare en T-shirt på.

Kenneth så på mig og smilede.

Det må jeg sige. Sikken en modtagelse. Jeg forstyrrede vel ikke noget ?

Kenneth er en af vores bolle venner, og ved godt hvordan Maryan og jeg har det. Vi har også været i seng sammen alle tre.

Bliv nu ikke forkølet, Nikita skat, sagde han med forestildt ømhed. Jeg kan se at missen har mistet sin pels.

Jeg så ned af mig. T-shirten nåede kun til lidt under mine bryster, og trusserne havde jeg glemt i farten. Maryan og jeg kiggede på hinanden og nikkede. Jeg gik hen og tog hans hånd.

Kom her, sagde jeg. Det vi var i gang med, kan du jo hjælpe os færdig med.

Vi trak ham ind på Maryan’s værelse og begyndte ivrigt at klæde ham af. Maryan kom ind og hjalp. Da vi hev underbukserne af ham var der ingen tvivl om at han var parat. Hans dejlige pik stod skråt op med blottet hoved. Vi væltede ham om i sengen. Maryan satte sig straks overskrævs på hans hoved, og jeg satte mig på hans pik. Maryan og jeg havde front mod hinanden og vi kærtegnede hinandens bryster. Det var en skøn fornemmelse at have ham oppe i mig. Jeg vendte mig om og lod ham trænge op i mit bagerste hul. Hans pik var så fedtet af mine safter, at den gled ubesværet op. Maryan kom hen og slikkede min opsvulmede røde fisse. Jeg mærkede at Kenneth skød sin ladning af langt oppe i min endetarm, det var så ophidsende at jeg også kom. Så var det Maryan’s tur. Hun fik hurtigt Kenneth’s pik klar igen med munden. Så satte hun sig også på den. Jeg hjalp hende til at komme, både med munden og med fingrene. Da hun udmattet trak sig væk, tog jeg fat i pikken og suttede ham til han kom i min mund.

Maryan og jeg sov næsten resten af dagen. Kenneth var listet af på et tidspunkt, efter at have lavet hvad han skulle.

Carmen kom ikke tilbage igen.

Indsendt af Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *