Lærerinden Voldtog Mig

Oprettet den 19. april 2013

Jeg gik i 8. klasse og var lige blevet 14, jeg havde ekstra engelsk hver onsdag, da jeg ikke var så god til det. Min lærerinde var en rødhåret dame, der altid kig med en stor kjole på. Hun var midt i halvtredserne og var single. Jeg havde fået nogen lektier for som jeg skulle kunne, men den onsdag havde jeg ikke lige fået læst på tingene. Hun blev lidt sur over jeg kunne kunne mine ting, hun rejste sig op og gik hen og låste døren, så spurgte hun hvorfor jeg ikke kunne mine ting, og det vidste jeg selvfølgelig ikke. Hun så på og sagde jeg skulle skamme mig og så fik jeg en lussing. Hun sagde at det ville jeg blive straffet for og trak gardinerne for. Jeg blev lidt bange for hende, da hun gav mig en lussing til, tag dine bukser af sagde hun og det gjorde jeg, tag også din bluse af, blev jeg befalet, samtidig tog hun sin kjole af. Jeg stod og kiggede på hende, da hun kun stod i bh og trusser, hun gik hen til mig og kyssede mig, hun tog mig samtidig på pikken. Pludselig sagde hun lig dig op på bordet, hun smed trusserne og bh`en og gik op på bordet og satte sig over mit ansigt, slik mig sagde hun, jeg slikkede det bedste jeg kunne og safterne løb ud af hendes fisse, hun satte sig ned over min pik og begyndte og voldtage mig, kan du så huske at lave dine ting når du får besked på sagde hun, mens hun gav mig den ene lussing efter den anden, det gjorde ondt, så jeg sagde det gjorde ondt, jeg fik af vide jeg ikke skulle svare igen og nu skulle hun nok vaske min mund, hun satte sig op til mit ansigt sagde jeg skulle åbne munden, og hun tissede mig i munden og over hele ansigtet. Hun suttede min pik til jeg kom og sendte for første gang sæd ud af min pik, hun gav mig en flad og sagde jeg godt kunne gå. Fremover lavede jeg altid lektier.

Indsendt af Anders

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *