Lars spiller pik til jeg spermede

Oprettet den 10. april 2013

Jeg havde aftalt med Lars at han skulle hente mig kl. 8 fredag morgen, jeg havde pakket en stor sportstaske med tøj, selv om jeg vidste at jeg ikke ville få brug for det. Det var et værre lortevejr, men alligevel havde jeg kun shorts og en T-shirts på som Lars havde forlangt.

Lars kom præcis kl. 8, han hilste på min mor og lovede at passe godt på mig.
-Denne må jeg hellere give din mor, sagde han og rakte hende en bankbog i mit navn med 15.000 kr. på. Min mor protesterede og sagde det var alt for meget og jeg ikke tog skade af at lave noget, men Lars var bestemt og sagde at en aftale var en aftale og jeg nok skulle komme til at arbejde for hver krone.
Min mor kom med mange formaninger om at jeg skulle opføre mig ordentligt og gøre hvad Lars sagde, hvortil Lars grinende svarede at hvis jeg ikke opførte mig ordentligt kom jeg bare over knæet. Det pjattede de lidt med og endelig kom vi af sted, jeg havde lidt sommerfugle i maven, men Lars fik hurtigt beroliget mig.
Da vi var kommet lidt udenfor byen sagde han.
-Nu husker du at det er mig der bestemmer og dig der adlyder, ikke Jesper.
-Ja, svarede jeg bare og mærkede sommerfuglene i maven begyndte at flyve.
-Godt sagde han, og husk at din mor faktisk synes det var en god idé at give dig smæk, hvis du ikke opførte dig ordentligt. Så tag dit tøj af og smid det om på bagsædet, du kan ligeså godt begynde at vende dig til at være nøgen, for du vil ikke i den næste måned få lov til at have tøj med mindre vi skal i byen og så er det mig der bestemmer hvad du må ha på.
-Øøøhhhh ja hviskede jeg og tog helt tomatrød i hovedet min T-shirt og mine shorts af.
Da jeg sad nøgen, kiggede han på mig. Jeg forsøgte at skjule at min pik havde det lystigt og strittede helt vildt,
-flyt dine hænder og spred dine ben så jeg kan se hvad du gemmer på, sagde og tog fat om min pik og gned den lidt.
-Det er en sød og dejlig lille pik du har det ville da være synd at skjule den for mig eller andre for den sags skyld, smilede han og han gav den et klem og slap den.
-Du bliver rigtig sød og dejlig at se på når alt det der kommer væk sagde han og hev i en lille tot hår. – du skal være jo helt glat på kroppen.
-Okay var det eneste jeg kunne få frem.
Jeg vænnede mig hurtigt til at være nøgen og min pik slappede lidt af selv om Lars ind i mellem legede lidt med den.
Endelig kom vi til hans sommerhus, det var mega stort og lå lidt for sig selv, der var en lækker ugenert gård-have og der var indendørs svømmepøl m sauna og spabad. Der var en mega stue, med B&O anlæg og et stort soveværelse med en mega vandseng, et mega badeværelse med nedsænket badekar og spejle på væggen.
Vi tømte vognen, og jeg fik besked på at lægge min tandbørste ud på toilettet, det ville være det eneste jeg fik brug for, min taske og resten af mit tøj satte han ind i bunden af et skab.
-Vi burde nok tage lidt at spise og drikke nu, men jeg vil gerne have dig klar inden, så jeg har noget lækkert at se på sagde han.
Så gik han ud på badeværelset og fyldte vand i karret.
-hop ned i karret og gør dig våd, smilede han
Jeg dyppede mig i karret, det var vildt stort tror der kunne sidde 3 personer, så rejste jeg mig og han begyndte at vaske mig grundigt overalt, da jeg havde skyllet sæben af smurte han hele min krop, arme og ben ind i barberskum og barberede alle hårene af min krop så jeg til sidst var helt glat.
-så mangler vi bare at skylle din lille numse så du er helt ren, smilede han, læn dig frem og tag fat i håndtaget på væggen.
Jeg gjorde som han sagde og han bad mig sprede mine ben. Så skidte han bruseren ad og satte en dims på som han stak lidt op i mig. Han tændte for vandet og jeg kunne mærke det helt op i maven.
Han trak den ud og jeg fik besked på at klemme sammen og sætte mig over på wc?et og trykke så det kunne komme ud. Han gentog dette 4 gange før han var tilfreds. Så tørrede han mig og smurte hele min krop ind i solcreme, gav mig et klask på den ene balde og sendte mig ud i haven, mens han tømte karret.
Da han var færdig kaldte han og jeg skulle dække bord og sætte mad ud så vi kunne få noget at spise.
Mens vi spiste hygge snakkede vi, og han fortalte at jeg nu så rigtig sød og dejlig ud, men at jeg skulle til frisøren for min frisure var alt for ?voksen?.
Mens vi ryddede af tog han flere gange på mine balder og legede med min pik mens han fortalte at der hver formiddag kom en ældre dame og gjorde rent, og jeg selvfølgelig skulle hjælpe hende hvis hun bad mig om noget. Jeg blev helt rød i hovedet ved en oplysning – et er at chatte frækt om det, noget andet er når det sker i virkeligheden.
-her tag det på vi skal til frisøren, sagde han og gav mig nogen shorts og en T-shirt.
Jeg tog shortsene på, de var i noget tyndt hvidt stræk-stof, og lidt for små, så sad meget stramt og gled ind i revnen mellem mine balder, foran kunne man tydelig se min pik så jeg måtte passe på den ikke blev stiv det ville være vildt flovt. T-shirten var også hvid og for lille så den sad stramt og gik til lidt over navlen. Iført dette tøj tog vi til byen, det var vild flovt. Inde hos frisøren kiggede damen først undersøgende på mig, så smilede hun og gav Lars et knus, inden hun spurgte Lars om hvad hun kunne hjælpe med.
Lars fortalte hende at jeg skulle klippes i en frisure det ikke var så voksen men passede til min alder. Jeg skal lige nævne at jeg har, eller havde, halvlangt lyst hår, og selv om jeg er ca. 170 cm høj, er jeg lidt spinkel og ligner ikke en på 16 år.
-det kan jeg sagtens Lars, smilede hun og gik rundt om mig, sød dreng du har med dig fortsatte hun og lod sin hånd glide ned over mine balder, hvilket bevirkede at min pik straks reagerede.
-Sikke han kan grinede hun da en tydelig bule afslørede mig.
-Nå op i stolen dreng, sagde hun.
Jeg satte mig og fik et lagen over mig og så gik hun ellers i gang med kam og saks.
I løbet af kort tid havde jeg fået en kort drenge-frisure med skildning, der hurtig kunne ændres til en pigefrisure, hun viste Lars hvordan. Lars var tilfreds og sagde at hun kunne komme lørdag når hun havde lukket forretningen og få en kølig drink på terrassen. Hun svarede straks ja og vi forlod forretningen og kørte hjem.
Da vi kom hjem igen måtte jeg pænt aflevere tøjet, som Lars gemte, og var igen helt nøgen.
Jeg fik lov til ude på terrassen at stå foran Lars og spille pik til jeg spermede. Da jeg havde tørret det op sagde Lars at det var sidste gang min sperm gik til spilede, da jeg selvfølgelig skulle slikke det i mig, men det skulle han nok lære mig.
Der skete ikke mere den dag ud over at jeg gik rundt, skulle indtage forskellige stillinger når Lars ville kigge nærmere og pille lidt.

Indsendt af LL

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *