Linda får stor pik

Oprettet den 17. april 2013

Mit navn er John og jeg var 43 år gammel da jeg var til familiefødselsdag hos min bror. Som sædvanlig fik vi masser at drikke. Hans datter Linda på 16 år sad ved siden af mig ved bordet. Vi talte egentlig ikke så meget sammen. På et tidspunkt skulle jeg på toilettet. Gæstetoilettet lå i den modsatte ende af huset. Da jeg skulle til at lukke døren, masede Linda sig med der ud. “Hvad skal du ?” spurgte jeg. “Jeg skal også tisse, du er vel ikke genert ?” svarede hun. “Næh, sæt du dig bare!” sagde jeg, med grødet fuldemandsstemme.

Hun vendte front til mig, trak op i sin korte nederdel, og trak sine små trusser ned, og satte sig på toilettet. Hun sad med let spredte ben, så jeg ikke kunne undgå at se hendes lille pigefisse. Der var kun en anelse dun over revnen. En tynd gul stråle urin løb ned i toilettet. Hun så egentlig utrolig godt ud, selv om hun ikke var så veludviklet endu. Hun vejede højst 40 kilo. “Hvad kigger du på ?” sagde hun med smil i stemmen. “På din lille fisse !” svarede jeg, “Du er ved at blive en rigtig flot pige !”. Jeg kunne mærke pikken vokse i bukserne.

Det havde Linda også set, der var jo ikke meget plads på toilettet, så hendes hoved var lige ud for bulen. ” Må jeg se din pik ?” spurgte hun. Forbavset svarede jeg ja. Sprutten havde gjort at jeg overhovedet ikke tænkte på familien inde i stuen. Jeg trak den halvstive og tissetrængende pik ud af bukserne. “Nej hvor der den stor, kan den virkelig komme ind i Bitten ?” spurgte hun, Bitten var min kone. “Ork ja, selv i din lille fisse kan den være, bare man er forsigtig i starten !” sagde jeg, stadig modigere, og mere og mere liderlig. Jeg tog om pikken med højrehånd, og begyndte at spille den af lige op i hovedet på min brors 16 årige datter. Pikken blev stivere og voksede yderligere nogle centimeter, så den opnåede sin fulde længde af 28 cm, omkredsen var næsten 18 cm. Linda stirrede på uhyret. Hun rakte hånden frem og rørte ved det lilla pikhoved.

Der gik et elektrisk stød gennem pikken da hun rørte den. Jeg glemte alt omkring mig. Jeg tog om Lindas nakke med begge hænder, og pressede hendes ansigt mod pikken. Hun så forbavset op på mig. “Luk munden op ! ” beordrede jeg. Hun åbnede munden en smule. Jeg tog pikken med den ene hånd og rettede den mod hendes mund, og pressede hendes hoved frem med den anden. Langsomt fik jeg presset pikhovedet ind i hendes mund. Jeg kunne mærke hendes tænder bide i pikken, lige under hovedet. “Du må ikke bide, åben munden lidt mere!” Hun lystrede, og jeg begyndte at kneppe hendes mund.

Pikken kom længere og længere ind for hvert stød. Linda begyndte at fatte systemet. Hun tog et fast greb om pikken med den ene hånd, og med den anden, klemte hum om mine nosser. Linda hev efter vejret gennem næsen. Hver gang jeg stødte pikken ind i munden på hende, pressede jeg hårdere, jeg kunne mærke at jeg gik helt i bund, mindst 15 cm af min tykke pik var inde i hendes mund og hals. Det begyndte at snurre i nosserne, udløsningen pressede sig på og jeg gjorde intet for at holde den tilbage. Sæden pressede sig ud af pikken og ned i halsen på Linda. Forskrækket trak hun hovedet til sig, men jeg holdt fast i hendes lange lyse hår. Linda var ved at blive kvalt i sæden, så hun blev nødt til at synke. Tykke stråler af sperm stod ud af min pik. Linda vred hovedet til side, så pikken røg ud af munden. Spermklatter ramte hende på kinden og i håret. Jeg greb om skaftet og spillede på pikken så de sidste dråber blev klemt ud.

For satan hvor skulle jeg pisse !, jeg pressede den stadig stive pik nedad, og gav los. Den hvide drukurin strømmede ned i toilettet mellem benene på Linda, der stadig sad med spredte ben. Jeg ramte hendes fisse med det varme pis. Linda sad med bøjet hoved og kiggede stumt på strålen. Da jeg var færdig, løftede jeg Lindas hoved og stak den nu lidt slatne pik ind i hendes mund igen. “Slik den ren din lille tøs, det er jo dig der har svinet den til, og ikke en dråbe på mine bukser, ellers vanker der !” sagde jeg. Linda suttede lidt, men jeg var helt færdig. Ikke engang en dejlig 16 årig pige kunne sutte lidt stivelse i min slatne fuldemandspik, så jeg hev den ind i bukserne og lynede op. “Du må hellere gøre dig lidt i stand før du går ind i stuen igen !” sagde jeg og låste døren op og gik ud. Linda låste døren efter mig og jeg gik ind i stuen. Nu skulle det gøre godt med en øl.

Indsendt af Jesper

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *