Lisa’s liderlige drøm

Oprettet den 10. april 2013

Der gik en måned, måske endda mere inden vi igen vovede at nærme os de nye spændende veje. Og atter var det ad gevaldige omveje og ved hjælp af undskyldninger overfor os selv vi gjorde det.

Jeg må dog her indrømme, at jeg af og til lod tankerne fare til den nat, hvor jeg havde oplevet en seksuel ophidselse og udløsning som aldrig før, og når jeg gjorde det var det med en spirende nysgerrighed og spænding i kroppen, som end ikke min tilbageholdenhed og angst kunne få bugt med.

En eftermiddag, efter at vi var krøbet under dynen for at få vores efterhånden obligatoriske eftermiddagslur, lå Lars og nussede mig. Han nussede mig på numsen, blidt og behageligt som altid, og jeg kunne, som så ofte før godt fornemme, at han havde lyst til sex, men jeg var , som så ofte før, ikke specielt tændt på sex lige på det tidspunkt.

Jeg havde indstillet organismen på søvn, og blev noget overrasket og chokeret, da Lars pludselig greb fat i begge mine håndled, tvang mig om på ryggen og stirrede mig ned i øjnene med et hårdt og bistert blik. – Hvis ikke du vil godvilligt, kender jeg jo da heldigvis mine metoder, hvæsede han.

Jeg blev så befippet, at jeg ikke nåede at sige et ord før Lars rullede sig over mig og ned på gulvet på den anden side af sengen, mens han stadig holdt krampagtigt fast i mine håndled. Han rejste sig og samlede mine arme i en hånd, og åbnede skabet.

Jeg var nu ikke længere i tvivl om hans planer, og efterhånden som jeg var kommet mig over chokket, begyndte jeg spagfærdigt at protestere.
– Lad mig være. Jeg gider ikke det pjat. Hvad fanden er det du laver ?, og lignende fraser strømmede ud af min mund. Dog uden at de havde den store effekt på Lars eller på hans forehavende. Jeg strittede imod det bedste jeg formåede, men lige lidt hjalp det. Lars var den stærkeste, og i løbet af 2 minutter var jeg bundet fast til sengen på samme måde som sidst.

Forskellen var blot den, at jeg denne gang havde trusser og undertrøje på. Lars stod længe og betragtede mig i min hjælpeløse tilstand. Så vendte han sig mod mit sybord, hvor han fandt en lang saks, og med den i hånden nærmede han sig næsten truende min hjælpeløse krop.

Tankerne for rundt i mit hoved. Var han rigtig sur? Ville han klippe mit tøj i stykker eller ville han skære i mig med saksen. Jeg var ophidset og meget bange på samme tid, og mit hjerte slog, så det næsten røg ud gennem min brystkasse.

Ophidselsen tog dog overhånd, da Lars roligt satte sig ved siden af mig på sengen, mens han langsomt lod saksens spids køre ned over min brystkasse mod min mave.

Pludselig greb han om mit ene bryst og klemte til. Det gjorde vanvittigt ondt, og samtidig gled hans fingre langs med brystet og endte med kun at knibe i vorten, som blev lang og hård ved hans voldsomme berøring, selv om blusens tynde stof var imellem. Lars ruskede mit bryst kraftigt. Igen smertede det voldsomt, men samtidig rislende af ophidselse.

Han tog nu fat om trøjen, og klippede et hul som den yderste del af brystet kunne stritte ud igennem. Han gentog handlingen i den anden side, klemte hårdt, lod brystet sive ned gennem hånden, for til sidst at ruske hård i vorten, hvorefter han klippede hul i blusen.

Sluttelig klippede han de korte sidestropper i mine trusser over og flåede dem væk med en hurtig bevægelse.
Igen stod han et øjeblik og beundrede sit værk.

Jeg strittede imod af alle kræfter, men denne gang var båndene om mine hænder og fødder så stramme, at jeg dårligt nok kunne løfte mit underliv. Derfor forblev mine fysiske protester svage, hvorfor jeg stort set nøjedes med at tigge og bede for mit skind, hvilket dog tilsyneladende ikke gjorde noget indtryk på Lars.

Han tog sine cowboybukser på igen, han havde jo taget dem af da vi skulle til at gå i seng. Derefter forlod han soveværelset og gik ud i gangen.

Jeg lyttede intenst til de lyde han lavede for at finde ud af hvad der skete, men hørte kun, at han et øjeblik efter låste op døren og forsvandt ned ad trappen. Anspændt som en fjeder lå jeg og lyttede efter, om han startede bilen. Vinduet ud mod P-pladsen stod lidt på klem, så jeg kunne høre det hvis han kørte. Det skete heldigvis ikke.

Heldigvis ? Ja, måske. Men uanset hvad han gjorde, var mit sind delt mellem anspændt irritation og uforfalsket seksuel ophidselse. Dette var bedre end noget et bevis på, at Lars havde overtaget, det var ham der bestemte. Først troede jeg han ville bestemme at vi skulle bolle, og nu gik han sin vej, og lod mig ligge her fuldstændig uden at kunne røre sig, og uden at kunne gøre noget for at tilfredsstillet mit brændende begær. Og han vidste det, og vidste sikkert osse hvordan jeg havde det nu, eller gættede sig i hvert fald til min sindstilstand, tror jeg.

Og hvad tænkte så jeg på, mens jeg lå der, åben, fastspændt, hjælpeløs og ophidset.

Naturligvis holder en sådan ophidselse ikke en højde som den havde da Lars gik. Den fladede ret hurtigt ud, på en meget levende måde. Tankerne fløj jo rundt som små myg i min hjerne. –

Hvad ville der ske? – Hvor længe ville der gå inden han kom igen? – Ville der komme nogen? – døren var ikke låset. –

Ville min datter vågne i utide fra sin middagssøvn og finde sin mor sådan? –

Hvor var Lars gået hen?

Mange var tankerne men hver tankerække sluttede i et eller andet ophidsende omkring min hjælpeløshed og Lars’s magt over min krop, og resulterede uvilkårligt i, at min liderlighed vendte tilbage med fornyet styrke.

Specielt husker jeg en fantasi om at han kom tilbage med en hel flok fremmede mænd, som udelukkende stod og betragtede mig i min hjælpeløshed. Deres kølige og vurderende blikke fik en uhørt kraftig bølge af vellyst til at gennemstrømme min krop.

Inden den fantasi var helt gennemtænkt hørte jeg døren gå op og Lars komme ind i lejligheden. Han puslede lidt rundt i stuen og i køkkenet inden han pludselig stod i soveværelsesdøren.
– Ligger du godt?, Spurgte han tørt.

Jeg kunne kun nikke bekræftende, havde ikke længere lyst til at fylde ham med protester. Nu vidste han jo hvor han havde mig, og han har uden tvivl kunnet se på mit ansigt, at jeg nød situationen mere end jeg nogensinde havde troet man kunne nyde en seksuel tilstand, og slet ikke i en så lang og sammenhængende periode.

– Hvor har du været, Lars, spurgte jeg spagt.

Jeg spillede ikke ydmyg. Jeg var virkelig knækket, jeg var underlagt hans vilje, for jeg vidste jo, at han kunne gøre med min krop hvad han ville uden andet end simple protester fra min side, og selv dem vidste jeg nu ville være spage. Jeg ville være i stand til at nyde alt, blot jeg vidste det kunne behage Lars.

Var det virkelig dette jeg ønskede mig? – Var det virkelig denne situation jeg havde fantaseret om, når mine fantasier var gået i den retning? – Var det mon netop den knækkede vilje, og den totale hengivelse der var tilfredsstillelsen i sig selv, langt mere end det var de elskede fornemmelser fra min skede og min klitoris. Med andre ord, var jeg i stand til at opnå seksuel tilfredsstillelse alene ved dominans og underkastelse?

Alle disse spørgsmål kværnede i brøkdele af sekunder gennem min hjerne midt i den rus Lars havde bragt mig i. Som små fragmenter fra en fjern verden stod sådanne spørgsmål pludselig klare og lysende i min hjerne for sekunder efter at være udraderede og virke totalt irrelevante til sammenligning med den tilstand af nydelse, jeg svælgede mig i.
Selvfølgelig svarede han ikke. Jeg spejdede ivrigt for at opdage, om han havde bragt et eller andet med sig. Men forgæves, tilsyneladende havde han ingenting, og efterhånden gik det op for mig, at det nok udelukkende var for at vise mig sin magt at han var gået, kun for at give mig tid og lejlighed til at synke dybere og dybere ned i ophidselsen, at han havde overladt mig til mine egne tanker og følelser. Udelukkende for at demonstrere min totale hjælpeløshed.

Han satte sig på kanten af sengen, og tog mig på brysterne. Han nulrede mine vorter gennem hullerne i blusen, og han trak dem lange og stive. Det var en dejlig følelse. Den blanding af fryd og smerte mine bryster kan give er så vidunderlig, og gør mig så ophidset og spændt, at jeg i situationen vil give min højre arm for at den bliver ved, men selvfølgelig nej. Lars trak til sidst hårdt og langt i den ene vorte og slap derefter, så brystet faldt ned med en dump fornemmelse af smerte. Et dybt suk fra mig var resultatet. I stedet for at se på hvad han gjorde ved mine bryster forsøgte jeg at fange hans blik. Jeg granskede hans ansigt for træk, som kunne afsløre, om han nød situationen lige så meget som jeg gjorde, men hans blik undgik helt bevidst mine øjne.

Pludselig mærkede jeg en ny smerte. Ny – ikke bare nu i denne situation, men en helt ukendt, skarp smerte, i mit ene bryst, som dog hurtigt jævnede sig ud til en varm strøm af bløde varmestråler, som langsomt bredte sig ud i kroppen.

Mine øjne flyttedes til mit ene bryst, hvor jeg opdagede at Lars havde placeret en tøjklemme. Derfra stammede smerten, og i det samme øjeblik gentog smerten sig, dennegang fra det andet bryst. Jeg gjorde nok meget store øjne ved synet, og sukkede dybt nogle gange indtil smerten havde fordelt sig. Så ændrede fornemmelsen sig fra direkte skarp smerte til en varm og blød strøm af lyst og velvære ned gennem hele kroppen, og satte yderligere gang i de afsondringer, der siden jeg blev bundet næsten uophørligt havde flydt i så rigelige mængder fra mit skød.

Jeg nød synet af klemmerne, som sikrede at brysterne hele tiden stak ud af blusen, og som gav vorterne en flot og rødlilla kulør. Et kort øjeblik af kontakt med Lars’s øjne, fortalte mig, at den tilsvarende nydelse gjaldt for hans vedkommende. En bekræftelse, som varmede mit hjerte og min krop til den yderste grænse af ophidselse og attrå. Bare han ville finde på noget mere at lege med mig – eller med min krop, for det var den der skulle stå til Lars’s rådighed og ikke mig, for var det mig, indebar det osse vilje og selvstændighed fra min side, og det var netop ikke det der var tale om. Jeg ville bruges af Lars. Jeg ville være hans genstand, hans legetøj, som han skulle finde tilfredsstillelse ved at lege med.

Lars så altså osse ud som om han nød synet. Han rejste sig og stod længe og betragtede dels mine bryster og dels mit ansigt, som om han lige skulle se, om der var optræk til grimasser, eller om det nydelsesfulde ansigtsudtryk jeg vidste han så ville vare ved. Så begyndte han at interessere sig for andre dele af min krop. Han trak mig hårdt i mine pubeshår, og lod ligesom tilfældigt en finger stryge hastigt forbi min klitoris.

– Hvad fanden, lagenet er jo vådt. Han lød faktisk oprigtigt forarget. Ligger du og er så liderlig, så du snasker hele sengen til?

Jeg hverken kunne eller ønskede at svare, men jeg skammede mig i den grad over, at min ophidselse var så tydelig. Lars stak et par fingre helt hen til mine skamlæber, åbnede for mit indre, og fik drivende våde fingre. Min skam kendte ingen grænser.

Jeg plejede ikke at skamme mig over mine seksuelle lyster, men denne situation var så meget anderledes, og det vidste jeg. Selv om Lars måske heller ikke var upåvirket af situationen, var det ikke synligt. Han havde stadig sine cowboybukser på, som formåede at skjule hans eventuelle ophidselse. Aldrig før havde jeg tænkt på det som værende pinligt for en mand ikke at kunne skjule sin ophidselse, nu følte jeg hvordan en udstillingsgris på dyrskue måtte føle det. Lars fingre kørte lidt rundt i min skedeåbning, og jeg kunne se væden drive ned af dem, da han holdt dem op foran mit ansigt.

– Se hvor liderlig hun er, sagde han, og stak fingrene op til mit ansigt.

– Slik dem rene din so, tror du jeg bryder mig om at få våde fingre? -Slik!, sagde han.

Jeg reagerede tilsyneladende ikke hurtigt nok, så det sidste ord kom meget bydende, og slet ikke til at misforstå. Han mente hvad han sagde, og jeg åbnede munden og stak tungen ud efter hans fingre. Smagen var ikke afskrækkende. Den var flygtig og lidt salt. Men følelsen af at slikke sine egne safter i sig fra sin elskedes fingre var en helt anden end jeg ville have forestillet mig. Jeg elskede hver dråbe, og svælgede mig i nedværdigelsen, som jeg samtidig følte det var. Aldrig havde nogen før fået mig til at skamme mig over min egen ophidselse, endsige til at nyde smagen fra mit eget køn, men nu slikkede jeg som en kat slikker fløde, tilsyneladende til Lars store fornøjelse.

– Hun kan jo li’ det den lille so, lo Lars. Han nød osse nedværdigelsen, og fortsatte i samme skure.

– Der er da mere hvor det kommer fra, du skal ikke komme til at mangle. Han ”dyppede” fingrene i mig igen, længere inde denne gang og resultatet udeblev ikke, dennegang dryppede fingrene ned i mit ansigt inden jeg nåede at slikke dem tørre.

– Evighedskilde, er det ikke ?, han kiggede på mig med et meget drillende blik, men det kan vi da gøre noget ved. Han lagde sig på knæ ved siden af sengen, og interesserede sig intenst i mit skød. Han lod sin tunge køre langsomt men drillende ned gennem hårene, og svirpede hastigt over spidsen af min klitoris. Det gispede i mig, og mit underliv slog sig, et dybt suk med en svag stønnen udeblev ikke. Så tog han fat i mine indre skamlæber og trak dem fra hinanden, lagde dem pænt sammen og lukkede med en klemme. Det sved. smerten bed på en næsten umenneskelig måde i mit skød, men som i brysterne gled smerterne – osse fra klemme nummer to, over i en blød og behagelig stram klemmen, som føltes langt mere behagelig, end jeg ville have forestillet mig.

Lars rejste sig og betragtede mit skød på samme måde som han før iagttog mine brystvorter, med et blik som klart viste, at han nød det han så. – Men nu kan det vist være nok. Vi må finde på noget andet – god ide ikke sandt. Man skulle tro han havde læst mine tanker.

Stående ved siden af sengen tog Lars nu sit tøj af. Langsomt og uden videre dikkedarer tog han T-shirt og cowboybukser af, og afslørede en stor bule i sine underbukser. Han kiggede lige på mig i begge ender inden han smøgede dem ned og hans store stive lem svuppede hårdt op mod hans mave. Ophidselsen sås nu mere end tydeligt.
– Nu er det min tur til at nyde situationen, sagde han.

Han bøjede sig ned over mig, og tog fat i en af klemmerne i mine bryster. Han ruskede det og løsnede pludselig klemmen. Den smerte der nu opstod overgik det værste jeg endnu havde følt, det var som om klemmens tryk på vorten havde deformeret den således at udretningen som skulle ske når trykket forsvandt, tog meget længere tid end deformationen, og derfor osse gav langt mere smerte.

Højlydte suk og stønnen forlod min strube da Lars osse greb om klemme nummer to. Jeg vidste nu hvilken smerte der ventede og den venten var næsten lige så smertefuld som selve klemmens tryk. Skærende spids smerte rullede igennem min krop, suk og hørbar stønnen, og osse klemmen i den anden vorte var væk. En lille lyd kunne jeg heller ikke holde tilbage, da

Lars tog mit ene bryst i munden og sugede grådigt. Nej hvor gjorde det ondt, og nej hvor var det dejligt. Jeg sled i min bånd, og havde jeg kunnet, havde jeg klemt hans hoved endnu tættere til mit bryst. Heller ikke det andet bryst undgik hans opmærksomhed, nu var smerterne lidt på afstand, og nydelsen ved berøringen var endnu større. Men glæden var kort.

Han rejste sig igen, og satte sig nu direkte overskrævs på mit bryst, så det eneste der udfyldte mit synsfelt var nu Lars’s lem og pung. Jeg havde lyst til at sige til ham, at han skulle kneppe mig – så voldsom og ubændig var mit begær, at netop det udtryk var det rette for det jeg ønskede ville ske.

– Sut!, var Lars’s kommando.

Han bøjede sit stive lem ned mod min mund, og grådigt åbnede jeg munden for hans lem. Jeg suttede som aldrig før. Lars bøjede sig frem over mit ansigt, og hans kæp fyldte min mund med en størrelse og en stivhed jeg tror jeg aldrig havde oplevet før. Og aldrig har pik smagt så herligt og været mere behagelig at have i munden end nu. Jeg suttede og suttede, og Lars bevægede sig frem og tilbage, så lemmet i min mund kørte langsomt frem og tilbage i lange seje tag.

Jeg svømmede helt hen ved fornemmelsen og hengav mig til en liderlighed jeg aldrig havde vist jeg indeholdt. Helt væk i mit forehavende, alt hvad der eksisterede i min sfære var pik, stor stiv pik som kørte ind og ud af min mund.

Mens Lars sad sådan løste han langsomt mine hænder. Jeg kunne nu tage sagen i egen hånd, hvilket gav mig endnu bedre muligheder for at udføre suttearbejdet så godt som muligt. jeg kunne nu samtidig nulre Lars’s kugler, som slog mod min hage i takt med hans kneppebevægelser i min mund, og jeg kunne stryge hans bagdel og hans ryg, hvilket jeg vidste han yndede så meget.

Efter et par minutters sutteri, fornemmede Lars, at osse jeg havde lyst til at mærke nye fornemmelser i mit skød. Han tog kæppen ud af min mund og vendte sig om. Løsnede under dybe suk og kraftig stønnen fra min side klemmerne i mine skamlæber. Så anbragte han sit hoved mellem mine stærkt spredte ben, og begyndte at slikke. Jeg var så våd, at jeg ligefrem kunne høre Lars sutte mine safter i sig, hans tunge bevægede sig ind og ud af min udspilede fisse, og snurrede om min klitoris i et tempo, som gav mig den mest fuldendte nydelse.

Under normale omstændigheder havde jeg sikkert smækket mine ben sammen om Lars’s hoved, men det forhindrede mine bånd mig i. Fornemmelsen af ufrihed og tvang gav mig atter en gennemgribende varm fornemmelse ned gennem hele kroppen, kort sagt gjorde den mig kolossalt og enormt liderlig og spændt som en fjeder.

For at udsætte min orgasme endnu lidt, koncentrerede jeg mig lidt om Lars’s ædlere dele, han lå lidt for langt nede til at jeg kunne have hans pik i munden, men jeg kunne slikke hans store kugler, som faktisk var anbragt lige midt i mit ansigt.

Jeg elsker at slikke nosser, og af og til tog jeg så den ene og så den anden af kuglerne helt ind i munden og sugede kraftigt. En ting som havde sin tydelige virkning på Lars. Han sukkede dybt, og stak kraftigt både næse og tunge langt op i mig. Aldrig havde vi nydt hinandens kønsorganer så intenst som vi gjorde det den dag. Aldrig har vi suttet og slikket hinanden så længe og så inderligt.

Pludselig kunne jeg mærke, at jeg ikke længere kunne holde orgasmen tilbage. Mit skød trak sig sammen, og jeg mærkede i et uhyre intenst sekund Lars’s tunge sno sig dybt inde i min skede, en fornemmelse, som atter forstærkede orgasmen, og nærmest skyllede Lars ud af min fisse. Han lå dog helt stille med ansigtet begravet i mig indtil de kraftigste dønninger havde lagt sig, og jeg igen begyndte at kunne fornemme andet end min egen tilfredsstillelse.

Han trak jeg lidt bort fra mig, og jeg kunne se resultatet af min orgasme i hele hans ansigt. Han ligefrem glinsede af safter, og bare det at vide, at det var mine egne safter var med til at få mig til at flyde helt hen igen.

Jeg tiggede og bad Lars om at kneppe mig. Jeg længtes i den grad efter at mærke hans store jern i min ophovnede skede. Smørelsen var beredt, og jeg vidste, at han ville kunne stikke pikken ind i mig helt uden problemer, men han tøvede.

Atter skulle han vise sin magt og atter måtte jeg udmyge mig. Lars forlangte ubønhørligt, at jeg skulle bede ham højtideligt om at kneppe mig. – Lars! Jeg beder dig herved om at kneppe mig. Jeg var virkelig flov over at sige ordene.

– Hvad skal jeg gøre ved min sæd? spurgte han drillende.

– Den skal du sprøjte op i mig, jeg vil mærke når du kommer inden i mig.

Jeg havde nu fået hul på bylden, og ydmygelsen i at sige de uvante ord havde en klar selvforstærkende virkning. Det var ligefrem dejligt at være fræk, dejligt at give klart udtryk for mine inderste lyster.

Omsider forbarmede Lars sig over mig. Han lagde sig på knæ mellem mine fastspændte ben og stak sin store elskovskæp op i mit skød. En flod af vellyst strømmede atter gennem min krop og strømmen endte ikke før den nåede den yderste nervecelle. Jeg gennemrystedes atter og atter af orgasmer, der som kramper masserede det indtrængende lem i min skede. Resultat,

Lars måtte kapitulere allerede efter få minutters ophold i det varme fugtige element. Jeg mærkede en strammen i hans balder hvor mine hænder klemte og masserede, og følte sekundet efter den varme strøm af sperm fylde mit indre. Lars kyssede mig heftigt, og jeg kunne ikke lade være med at bemærke smagen af kvinde, som endnu hang som dråber fra Lars’s læber. Jeg slikkede ham i hele ansigtet, mens han under opbydelsen af de sidste kræfter gav mig endnu en række stød som for at fuldføre værket, og sikre sig at al den afleverede sæd blev hvor den skulle.

Lars rullede rundt og løsnede mine fødder, som efterhånden var helt følelsesløse, gav mig atter en lang række våde kys, og klemte mig ind til sig som var han bange for at jeg skulle løbe min vej nu hvor jeg ikke længere var hans fange. Det behøvede han dog ikke være bange for at jeg skulle gøre, aldrig havde jeg elsket ham så højt, og aldrig havde jeg været så glad for at Lars var af den slags som snart ville få lyst igen.

Indsendt af Tine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *