Lone – en ekshibitionist

Oprettet den 10. april 2013

Jeg er en mand på 30 år, min kone, Lone, er 28 år. Hun er en rigtig flot pige med lange, slanke ben. Brysterne er faste og struttende, og så har hun en lækker lille pariserrøv. Vi har endnu ingen børn, så Lones krop har stadig “ungpigefacon”.

For ca. ½ år siden holdt Lone op med at spise p-piller, fordi hun trængte til en pause, så jeg har siden været nødt til at anvende kondom, men det er da gået udmærket. Lone er en spændende pige, som efterhånden afslører, at hun gerne vil udleve nogle af sine sexfantasier. En af de mest pikante ting, jeg har lagt mærke til hos Lone er, at hun godt ville have, der bliver kommanderet med hende, også selv om det indebærer, at hun bliver ydmyget
.
De fleste af fantasierne kan vi praktisere i vores soveværelse, men Lone har dog på det seneste afsløret, at hun er ikke så lidt af en ekshibitionist. Nå, ja, jeg skal ikke gøre mig bedre end jeg er, for der er også lidt af en ekshibitionist i mig, men dog ikke i samme grad som Lone.

I begyndelsen praktiserede vi det ved stranden om sommeren, men det var ligesom ikke nok, for der var det jo mere eller mindre “tilladt” at færdes uden tøj på kroppen. Vi bor i en større by i Nordjylland og begyndte at lede efter et passende sted, hvor Lone kunne dyrke sine ekshibitionistiske tilbøjeligheder. I vores søgen fandt vi en skov i Himmerland, som var egnet til formålet. Den var tilpas i størrelse, ca. 3 – 4 km på hver led og ikke overrendt af folk. Vi har foreløbig prøvet det 3 gange, og det er den sidste gang, som foregik tidligere i dag, jeg vil fortælle om.

Inden vi startede på det første gang, sagde jeg til Lone, at hun jo kunne risikere, at møde en mand, som ville voldtage hende. Hertil svarede hun, at hun nok kunne løbe fra ham. “Jamen, hvad så hvis han indhenter dig?” spurgte jeg, “og du kan nok ikke forvente at han bruger kondom.” “Tja, så vil han jo nok voldtage mig, og hvis han boller mig tyk, må jeg så vælge, om mit første barns far skal være en vildfremmed mand, jeg har mødt i en skov, eller det skal blive til en abort,” sagde hun med et skælmsk glimt i øjet.

Hver gang er vi startet på samme måde. Jeg kører Lone om til den ene ende af skoven. Her klæder hun sig af og giver mig sit tøj, så hun kan gå nøgen tværs gennem skoven. Jeg kører så i en bue uden om skoven, sætter bilen på en parkeringsplads langs vejen – vi må jo ikke kører i bil i skoven – og går ind til et aftalt sted, hvor jeg klæder mig af. Tøjet gemmer jeg af vejen under nogle grene, hvorefter jeg nøgen går i den retning, jeg formoder Lone kommer fra. Kun jeg ved, hvor vores tøj er, så hvis vi ikke møder hinanden inde i skoven, vil Lone være nødsaget til at skulle gå splitternøgen ud til parkeringspladsen og vente på at jeg dukker op med bilnøglen. Det er altså også en del at spillet, at hun ikke kan være helt sikker på at hun møder mig – og hun kan jo ikke bare vende om, for jeg er jo kørt fra det sted, hvor jeg satte hende af.

Første gang Lone gik gennem skoven så eller mødte hun ingen. Den anden gang, vi skulle lege vores lille ekshibitionistleg, syntes hun, der skulle lidt mere pikanteri med i spillet, så hun “var iført” sko med høje hæle og selvsiddende, sorte strømper, men var ellers helt splitternøgen, da hun gik af sted.

På denne tur mødte hun en ældre mand, der var ude at lufte sin hund. Da hun nærmede sig ham, var han standset op og havde gloet helt uhæmmet på hende. Hun kunne se, at hans øjne først og fremmest hang ved hendes bryster og området omkring hendes fisse. Hun nød fornemmelse af at blive kigget på, og skød brysterne frem, da hun gik hen mod ham. Han havde stillet sig sådan på skovstien, at der ikke var megen plads til at gå forbi ham, og da de var helt tæt på hinanden, var Lone standset op. Manden havde taget hende på brysterne, og gramset og nulret dem. Hun var blevet stående og havde ladet ham gøre det, men da han også havde stukket fingrene op i hendes fisse, var hun blevet bange og havde skyndt sig videre.  Han var blevet stående længe og havde set efter hende, og hun syntes, det havde været utrolig frækt og pirrende at blive “afsløret” som ekshibitionist.

Hun overvandt tilsyneladende den generthed, hun havde følt, da manden ville tage hende i fissen, for hun sagde et par dage efter, at inden hun skulle i skoven næste gang, skulle jeg barbere hendes kussehår af, så hun kunne føle sig endnu mere nøgen og udstillet.

De to første gange vi havde været i skoven, havde været i forbindelse med week-ender, men tredje gang havde vi begge to taget fri et par hverdage fra vores arbejde.

Lige før vi tog af sted, barberede jeg Lones mis, så den var blød og helt nybarberet. Lones kilder og de indre skamlæber er ret store, så da hun stillede sig med let spredte ben, kunne man derfor tydelig se de røde skamlæber og kilderen titte frem – det lignede en lille rød mund, der ville kysse – det var et ret frækt syn. Inden vi kørte, gik Lone i bad og lagde bagefter en diskret makeup – hun så smaddergodt ud.

Da vi kom til det sædvanlige sted og havde sikret os, at der ikke var mennesker i umiddelbar nærhed, gik Lone om bag nogle buske og klædte sig at. Da hun viste sig igen, havde hun kun sko og de selvsiddende strømper på. Det nybarberede området omkring fissen tiltrak sig uvilkårlig opmærksomheden, så enhver som så hende ville få lyst til at gramse på hende.

Jeg fik det tøj, hun var trukket af, lagde det ind i bilen og gav hende et lidenskabeligt kys på munden. Jeg kunne mærke, at hun sitrede let af ophidselse. Lone var lige midt mellem to menstruationer, og så bliver hun let ophidset og liderlig. Jeg stod og kiggede efter hende, da hun langsomt begyndte at gå ind i skoven. Det var et virkelig lækkert og frækt syn.

Jeg satte mig ind i bilen og kørte om på den anden side af skoven. Her stillede jeg bilen på parkeringspladsen og begav mig ind til det aftalte mødested.

Jeg klædte mig af og gemte mit tøj sammen med Lones i et net under nogle grene. Jeg sad lidt og ventede, for at give Lone tid til sin tur, for jeg havde erfaret, at sidste gang hun gik i skoven iført sko med høje hæle, skulle hun bruge mere tid til turen, men efter en stund begav jeg mig nøgen af sted i den retning, Lone ville komme fra. Jeg vil tro, den strækning, Lone skulle gå, var ca. 3 kilometer, så jeg gik kun langsomt, også fordi jeg hele tiden kiggede mig omkring, for at se, om der var nogen.

På et tidspunkt nærmede jeg mig et sted, hvor to skovveje krydser hinanden. Her skulle jeg til venstre, men inden jeg havde rundet hjørnet helt, stoppede jeg brat, for — meter henne af skovvejen stod der en skurvogn af den slags, skovarbejdere bruger når de skal holde pause eller søge ly. I skovkanten stod to biler parkeret, men de ville ikke kunne ses, hvis man kom fra den modsatte side. Der var en dør, men ingen vinduer i den side der vendte mod mig, så jeg gik ud fra, at der nok var vinduer til den side, Lone ville komme fra. Jeg listede forsigtigt nærmere og kiggede forbi vognen og hen ad skovvejen. Den slog et lille sving et stykke henne, og nu så jeg Lone komme gående rundt i svinget. Hun stoppede op, da hun fik øje på skurvognen, men hun kunne som sagt ikke se de parkerede biler, så hun ville måske tro, skurvognen var tom. Desuden var Lone nødt til at gå forbi vognen for at komme hen til vores aftalte sted.

Pludselig kunne jeg inde fra vognen høre lyden at stole, der blev skubbet hen over gulvet. Jeg skyndte mig at søge skjul bag nogle buske, det var ikke spor for tidlig, for nu blev døren stille lukket op, og en mand skyndte sig hen til en af bilerne. Han tog et videokamera frem, og skyndte sig ind i skurvognen med det.

Jeg var klar over, at han måtte have fået øje på Lone, og det var hende, han ville filme. Jeg så, at Lone nu gik frem mod skurvognen i langsomt tempo. Hun havde tilsyneladende ikke bemærket, at der var folk i skurvognen, men jeg var ude af stand til at nå at advare hende, for nu dukkede der 4 mænd frem fra vognen – to helt unge og to midaldrende mænd.

De stillede sig i skjul af den, og da Lone var næsten helt henne ved den, gik de frem og stillede sig på tværs af skovvejen. Manden med kameraet var allerede i gang med at filme og rettede det mod Lone. Hun stoppede forskrækket op ved synet af de 4 mænd.

En af de midaldrende mænd spurgte brysk :”Hvad hedder du?”  Og Lone svarede i ren befippelse, at hun, som sandt var, hed Lone. “Kom nærmere, Lone, så vi kan se dig”, sagde manden og Lone gik nogle skridt, så hun nu kun var ca. 4-5 meter fra dem. Hun stod med hænderne ned foran sig og prøvede ligesom på den måde at dække sig, men nu sagde den samme mand fra før: “Hvis det er meningen, at du vil vise dig frem, lille skat, skal du folde hænderne bag nakken og stille dig med spredte ben. For resten hedder jeg Flemming – det er mig, der er formand her, så nu vil jeg også bestemme over dig.”

Lone stillede sig, som han forlangte og stod nu med strittende bryster og spredte ben. Hun havde spredt benene så meget, at man tydeligt kunne se skamlæberne og kilderen titte frem i revnen. To af mændene skyndte sig hen på hver side af hende og begyndte at gramse hende på brysterne og sutte på dem. Deres fingre fandt også vej til hendes fisse.
Lone stod stille og lod dem gøre det. Den ene af mændene stak et par fingre op i hendes fisse og udbrød begejstret :” Sikken en dejlig blød, glatbarberet fisse, du har. Og jeg tror da, du er ude på at få noget af det frække, for du er helt våd.” Og henvendt til de andre mænd sagde han :” Prøv at mærke hvor dejlig blød og våd en fisse, hun har. Hun er lige til at kneppe.”
Mændene flokkedes om hende, overgramsede hendes bryster og krop og stak efter tur fingrene langt op i hendes fisse.
“Nu skal du se, hvad vi har til sådan en sød pige som dig”, sagde Flemming og tog bukserne af. De andre mænd gjorde det samme og stod nu nøgne med halvstive pikke omkring Lone.
“Fald på i knæ, min pige, og slik og sut vores jern store og stive”, sagde Flemming. Lone gjorde, som han sagde og tog prøvende om et par af pikkene. “Du skal bruge både hænder og mund,” sagde Flemming, og Lone begyndte at sutte, slikke og massere pikkene så de efter kort tids forløb stod stive og strittende.

Jeg stod bag busken og fulgte optrinnet på tæt hold. Jeg havde ikke nogen mulighed for at gribe ind. Jeg var selv lige så nøgen som Lone og havde ikke en chance overfor 4 mænd.
De ville hurtigt få overtaget, hvis jeg blandede mig. Jeg havde heller ikke mulighed for at snige mig tilbage til vores tøj eller bilen, og hvem skulle jeg i grunden få hjælp fra, så der var ikke andet for mig at gøre end at vente og se, hvad der ville ske.

“Hvad vil I gøre med mig?” spurgte Lone.
“Det skal jeg sige dig, min pige”, svarede Flemming, “når du har varmet os rigtig godt op alle fire, så gennemknepper vi dig. Så hvis du kan lide at kneppe, har du virkelig noget at glæde dig til. På den anden side – hvis du ikke er så meget for at kneppe, så gør vi det alligevel, så du kan lige så godt affinde dig med din skæbne.”

Under hele forløbet havde mændene ikke kunnet holde fingrene fra Lone. De havde gramset på hende lige så meget, de kunne komme til. Da hun rejste sig op efter at have suttet pik på dem, fik hun med det samme stukket et par fingre op i fissen.

De fire mænd trak Lone med ind i skurvognen og lukkede døren efter sig. Jeg listede mig nærmere og gik om til den side, hvor der var vinduer. Jeg kiggede forsigtigt ind og så nu, at den ene af de midaldrende mænd lå på ryggen på en madras på gulvet. Under hele forløbet havde videokameraet været tændt og optaget det hele, og det gjorde det fortsat. Lone fik besked på at stille sig over manden på gulvet med et ben på hver side af madrassen. To andre mænd stod ved hendes side, de greb nu fat om hendes skuldre og arme, og pressede hende langsomt ned mod manden på gulvet. Selv om han sikkert var mindst – år, behøvede han absolut ikke at skamme sig over sin pik, den var både stor, tyk og meget stiv. Han styrede med hånden sin pik mod hendes fisse, og mens de to mænd pressede hende nedad, gled pikken op i hendes våde fisse. Da den var helt i bund, fik hun besked om at begynde at kneppe. Lone begyndte at bevæge underkroppen op og ned, og efter kort tids forløb kørte pikken rytmisk ud og ind af Lones fisse. “Jeg tror, du skal have en sut”, sagde Flemming og stillede sig foran hende. “Sut på min pik,” sagde han og Lone åbnede pligtskyldig munden og gav sig til at sutte pik på ham.

Jeg kender Lone så godt, at jeg ved, at den situation, hun nu var havnet i, var noget, hun af og til havde haft fantasier om. Den tredje af mændene var i gang med at kærtegne Lone balder og på et tidspunkt bøjede han sig ned og gav sig til at slikke hendes numsehul. Han stak prøvende en finger ind, slikkede hende derefter lidt mere og stak to fingre op i hendes numsehul.
Han var åbenbart ved at gøre hende klar til analsex, og da han mente, hendes numsehul var smidigt nok og smurt tilstrækkeligt ind i spyt, spyttede han på fingrene og gned pikken ind i det. Han gik ned i knæ og placerede pikken lige ved indgangen til hendes bageste hul. Nu ved jeg af erfaring, at Lones numsehul er ret stramt, så vi har hidtil ikke dyrket ret meget analsex, men det var tilsyneladende det, han ville til med Lone. Ikke bare skulle hun nu have en omgang analsex, hun skulle også have en sandwich og det havde hun i hvert fald aldrig prøvet før.

Manden blev ved med at presse pikken mod numsehullet og Lone gav sig højlydt og prøvede at trække sig væk fra pikken. Manden rejste sig, spyttede på fingrene og gned spyttet rundt omkring numsehullet. Han gik igen ned i knæ, placerede pikken i hullets åbning, tog fat om Lones hofter og holdt hende fast, mens han med voldsom kraft igen pressede pikken mod numsehullet. Lone prøvede at trække sig væk fra pikken, men hun blev holdt fast i et jerngreb. Det vedvarende pres på lukkemusklen resulterede i, at den langsomt gav efter og åbnede sig lidt, og da pikken samtidig blev presset hårdt mod hullet, gled den i én lang bevægelse helt i bund og forsvandt langt op i hendes endetarm. Lone udstødte et skrig af overraskelse og smerte, da det skete.

“Så, så, min pige, det skal gøre ondt i begyndelsen, men du kan være sikker på, at du efterhånden vil nyde også at blive kneppet i det hul, og så bliver du helt vild efter at have to pikke inde i dig på én gang,” sagde Flemming.

Jeg havde aldrig set Lone bolle med en anden mand, men jeg har godt nok fantaseret om det. Da det nu skete, må jeg indrømme, at det var en meget liderlig oplevelse for mig at se hende blive gennemkneppet af ikke bare en, men to veludrustede mænd på en gang og da jeg i næste nu greb om min egen pik, mærkede jeg at den var meget stor og stiv.

Da Lone fik presset pikken op i endetarmen, slap hun taget om den pik, hun hidtil havde suttet på. Hun prøvede jamrende og klynkende at trække sig bort fra pikken, der lige var trængt op i hende, men hun blev holdt fast i et jerngreb. “Hov, du tabte sutten, den bliver du nødt til at have, ellers klynker du bare”, sagde Flemming. “Tag den så igen.”

Lone åbnede munden og fik stukket pikken så langt ind, at den forhindrede hende i at jamre og stønne så højlydt, som hun ellers ville have gjort.

Manden holdt fortsat Lone fast, og hans pik var fortsat trykket helt i bund og befandt sig langt oppe i hendes endetarm. Langsomt slappede hendes lukkemuskel af og hun holdt op med at stønne. Langsomt begyndte pikken at køre ud og ind i hendes numsehul og ham, der lå nederst og fortsat havde sin pik oppe i hendes fisse kørte nu også sin pik ud og ind. Der kom efterhånden mere rytme over knepperiet, og da Lone lidt efter igen begyndte at stønne, kunne jeg høre, at det nu var af liderlighed. Jeg må sige, at Flemming havde ret, da han sagde, at de ville gennemkneppe hende. Pikkene blev hamret rytmisk ud og ind af såvel fisse som numsehul, mens Lone ihærdigt suttede på Flemmings pik. Hun så helt henført ud og var både meget ophidset og liderlig, så det var åbenbart rigtigt, det Flemming havde sagt for lidt siden om, at hun efter et stykke tid ville elske at få pik i begge sine huller på én gang.
Tempoet blev efterhånden vildere og vildere, og mændene kneppede Lone med en kraft og styrke, så jeg var bange for, at hun skulle flække.

Lone stønnede, jamrede og jublede højlydt og tryglede dem om at kneppe sig hårdere og hårdere. Pludselig kastede hun hovedet vildt frem og tilbage, og mens hun råbte, stønnede og jamrede skyllede en række voldsomme orgasmer gennem hendes krop. Samtidig kunne jeg høre, at de to mænd fik udløsning og sprøjtede deres sperm op i hende. Uden at jeg egentlig tænkte nærmere over det, havde jeg stået og masseret min pik, men da Lone fik sin kæmpeorgasme, tog jeg fat for alvor, og mens jeg stod og så på at hun kneppede med mændene inde i vognen, onanerede jeg, så spermen sprøjtede ud af pikken og ned ad vognens sider.

De to mænd, der lige havde pumpet deres sperm op i Lone, rejste sig og gav hende besked på at sætte sig på knæ. De gik hen foran hende, og ham, der havde haft pikken i hendes fisse, sagde at hun skulle sutte hans endnu halvstive jern ren for sperm, og hun skulle sluge den sæd, hun fik i munden, for som manden sagde – det var sundt og meget proteinrigt. Hun gjorde, som han sagde, og da den var slikket ren for sperm, overtog ham, der havde haft pikken i hendes numsehul pladsen. Hans pik var også halvstiv, men den bar desuden tydeligt præg af, at den lige havde været oppe i Lones endetarm, for der sad afføring på den.

Da hun blev klar over at han også ville have hende til at sutte sin pik ren, kiggede hun måbende op på ham, men han sagde bare :”Ja, det hjælper ikke noget at protestere, for så tvinger vi dig bare, for du skal altså gøre rent efter dig, og slikke min pik ren. Og synk du bare det, du får i munden, der er nok stadig lidt næring i det.”

Lone sank sit mundvand et par gange, men hun turde ikke gøre andet end det, hun fik besked på, så hun åbnede munden og gav sig til at sutte pikken ren for sperm og afføring. Hun sank flere gange undervejs, mens hun skar grimasser. Til sidst var pikken helt ren, men da havde Lone også slugt både spermen og den afføring, der havde siddet på pikken. “Ja, det er stærk kost. Jeg tror, du trænger til en tår ovenpå den omgang.” sagde den mand, hun først slikkede pikken ren på, “luk munden helt op.” Lone gjorde, som han sagde, og et øjeblik efter pissede han ind i hendes mund. Den første stråle ramte lidt ved siden af, så det plaskede ud over hendes ansigt. “Du skal synke det, for du har godt af det.”
Og mens han tømte sin blære i hendes mund, drak hun hans pis i store slurke.

“Du trænger vist til noget stærkt ovenpå den omgang,” sagde Flemming og stillede sig sammen med kameramanden hen til hendes ansigt. “Luk munden op igen” befalede han, og mens de høvlede løs på deres pikke, sad Lone med åben mund som en anden fugleunge, der venter på mad. Efter kort tids forløb, sprøjtede de begge deres sperm ud over Lones ansigt. Hun fik noget i munden, men det meste af det ramte hende i ansigtet og på brystet. Da de var færdige med at sprøjte på hende, stak de pikkene ind i munden på hende, så hun kunne sutte de sidste dråber ud af dem og slikke dem helt rene for sperm. Videokameraet kørte stadig og var rettet mod Lone, der nu sad der med urin løbende ned ad sig og med spermklatter over det meste af kroppen.

Flemming havde åbenbart fået en idé, for han gav nu manden med kameraet besked på at stoppe optagelserne. Han bøjede sig ned over Lone og sagde noget til hende med så lav stemme, at jeg ikke kunne høre det. Hun rystede på hovedet og sagde: “Nej, det vil jeg altså ikke sige.”

“Så må vi jo tvinge dig til det,” sagde Flemming, og fortsatte, “vend dig om og stil dig op på alle fire.” Hun gjorde, som han sagde, og stod nu på hænder og knæ med enden strittende bagud.
“Hold lige hendes arme”, sagde Flemming til et par af fyrene.  Han tog en tynd bambusstok, som stod i hjørnet, gik hen til Lone og tog mål efter hvor meget plads, han behøvede.
Han svingede stokken, og to hårde slag ramte Lone lige midt på hendes bare numse. Hun skreg af smerte, og da det tredje slag faldt, jamrede hun : “Jeg skal nok!”

Flemming holdt inde med at slå og spurgte hende, om hun var sikker. “Ja, ja”, jamrede hun. Da hun var kommet lidt til hægterne over på slagene, fik hun besked på at sætte sig op på knæ, sprede benene og læne sig bagover. Manden med kameraet stillede sig lige foran Lone og startede igen optagelserne.

Lones ansigt var helt strimet af sperm og pis. Kinderne og området omkring munden og hagen var desuden helt glaseret af sperm, som også hang i lange dråber ned fra hendes hage. Lone begyndte at smøre de spermklatter, der var landet på overkroppen ud over brysterne.

Hun kærtegnede dem kælent, smilede et rigtigt forførende smil og sagde med ansigtet direkte mod kameraet :
“Jeg hedder Lone, og du ved nu, at jeg er en rigtig liderlig og meget, meget villig pige, som elsker at vise mig nøgen frem for fremmede mænd.
Du ved også, at jeg elsker at sutte pik og gerne vil kneppe med flere på én gang”.

Nu kiggede hun lige ind i kameraet, smilede igen og sagde med sukkersød stemme, mens hun pressede sine bryster frem mod kameraet: “Jeg vil også gerne vise mig nøgen for dig og sutte pik på dig og kneppe med dig, så hvis du ser mig på gaden eller andre steder, så husk, at jeg bliver liderlig, hvis du går hen til mig og tager mig på brysterne og balderne.” Hun kørte nu sine fingre ned til fissen, trak skamlæberne helt ud til siden, så man kunne se langt op i hendes klistrede, tilspermede fisse og fortsatte :
” Jeg vil også gerne have, at du stikker en hånd op under min kjole og gramser på mig.  Og jeg bliver rigtig glad, hvis du stikker fingrene langt op i min fisse.”

Jeg var chokeret over det, jeg havde set, samtidig med at jeg var meget liderlig. Tænk, hvis videooptagelserne blev vist for nogen, der genkendte Lone. Så ville hun ikke kunne vise sig offentligt, uden at blive gramset på. Manden med kameraet stoppede optagelserne. Jeg var klar over, at de vist var ved at være færdige, så jeg sneg mig hen til vores mødested og afventede, at Lone skulle dukke op.

Hun kom efter nogen tid. Hun så ud, som det hun var, nemlig en pige, som lige er blevet gennemkneppet af flere mænd. Ansigtet var strimet at pis og delvis indtørret sperm. På underansigtet og hagen sad spermen som en glinsede glasur, og omkring munden sad der noget afføring, som hun ikke havde fået slikket i sig. Hendes bryster skinnede endnu af den våde sperm, hun havde smurt ud over dem og trak løbende striber ned over maven. På indersiden af benene løb bække af sperm fra hendes fisse. Da hun kom helt hen til mig, kunne jeg også lugte, at hun lige var blevet gennemkneppet af en flok brunstige mænd, for der var en umiskendelig lugt af noget landligt over hende – hun lugtede af afføring, urin og svedige mænd..

“Som du dog ser ud,” sagde jeg, “hvad er der sket?”
“Jeg blev voldtaget af 4 mænd.”
Nu fortalte hun mig, hvad der var sket. Det svarede ganske nøje til det, jeg selv havde set, men hun undlod dog at fortælle om sin egen kæmpeorgasme. Nå, ja, jeg fortalte hende heller ikke, at jeg havde set det hele og tilmed onaneret, mens jeg så på, at hun kneppede med mændene. “Vi må have fat i politiet, for at anmelde det,” sagde jeg. “Det skal vi i hvert fald ikke. Tværtimod skal det hele gentages i morgen.”

Og nu fortalte hun mig, at de havde sagt, at hun godt kunne glemme alt om at anmelde dem, for videooptagelserne viste klart, at hun selv havde lagt op til, ja ligefrem ønsket at blive kneppet. Nej, de gav hende tværtimod besked om, at hun skulle komme igen i morgen. De havde nemlig et hold arbejdskammerater, som arbejdede i en nærliggende skov og de skulle også have lejlighed til at kneppe med hende. Så hun kunne godt være forberedt på, at de ville være 8 mænd om hende næste dag.

Da hun fortalte dem, at hun ikke brugte p-piller for tiden og derfor gerne ville have dem til at bruge kondom, havde de moret sig højlydt og sagt, at det ville de i hvert fald ikke, for de ville da hellere end gerne bolle hende tyk. Men så må vi hellere være en 5-6 stykker, der bollede dig i fissen, så der er mange flere sædceller at vælge mellem, havde de sagt, og de andre 2-3 af os kan så kneppe dit røvhul imens, for det har du vel fået smag for nu. De havde direkte sagt til hende, at hun lige kunne vove på at forsøge at beskytte sig mod at blive gravid.

Hvis ikke hun dukkede op, som de havde givet hende besked på, ville de lave kopier af videooptagelserne og begynde at sælge dem som en privatoptaget pornofilm med titlen
” Lone – en nordjysk ekshibitionist”. Så der er ikke andet for hende at gøre end at møde op i skoven i morgen, men jeg tror ikke, de vil lade hende slippe med kun at komme i morgen, så det skal såmænd nok lykkes for dem at bolle hende tyk.

Faktisk tror jeg ikke, de vil lade hende slippe for jævnligt at skulle møde op og kneppe med dem, før de tydeligt kan se på hende, at hun er blevet bollet tyk.

Mændene har nu virkelig magten over Lone og kan både udnytte og ydmyge hende, men sådan som tingene har udviklet sig, er hun nødt til at adlyde og lystrer. Jeg tror ikke, jeg kan få Lone til at indrømme det, men jeg er overbevist om, at hun bliver meget liderlig ved tanken om, at hun ikke har noget valg. Min mistanke om, at det forholder sig sådan, blev yderligere bekræftet her til aften, lige før vi skulle i seng.

Lone gik nøgen rundt i stuen, da telefonen ringede. Hun løftede røret. Hun talte længe med vedkommende, der havde ringet og svarede kun med enstavelsesord.
Det lyd nærmest, som om hun tog mod ordre.

Det sidste Lone sagde, inden hun lagde røret var : “Ja, ja, jeg skal nok være der i morgen, og ja, jeg skal nok lade være med at beskytte mig.”

Hun stod med ryggen til mig, mens hun talte i telefon. Hun var gået i bad kort tid efter, at vi var kommet hjem, så bortset fra 3 røde striber, som stadig tydeligt kunne ses på hendes balder, var der ingen synlige spor efter det, hun havde været ude for i skoven tidligere på dagen.

Da hun havde lagt røret, stod hun længe uden at sige noget. Endelig sagde hun:
“Det var Flemming. Han var fulgt efter os i bil, da vi kørte hjem, og ved nu, hvem vi er, og hvor vi bor. Han ville lige minde mig om aftalen i morgen. Han havde snakket med de andre 4 mænd, og fortalt dem, hvad der var sket i skoven i dag. De ville alle sammen – alle 8 – meget gerne være med til at kneppe mig i morgen, så jeg skulle regne med, at jeg ville være temmelig øm i fissen bagefter. Han sagde også, at jeg virkelig har noget at glæde mig til, for 2 af de nye mænd har ord for at være endog særdeles godt udrustede – og ingen af de 8 mænd er steriliseret!”

Jeg gik hen og tog om Lone. Hun sitrede let. Jeg strøg hånden over hendes bryster. Brystvorterne var hårde og strittende! Jeg lod mine hænder glide ned over hendes krop, og ned til hendes fisse. Jeg stak et par fingre op i den. Den var drivende våd af fissesmørelse!

Indsendt af Manden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *