Louise får stor pik

Oprettet den 29. april 2013

Hej jeg hedder Louise

Nu ska´ du læse en rigtig liderlig historie fra det virkelige liv 🙂

Jeg er en flot langbenet pige på 23 år, har langt lyst hår – og er meget feminin. Jeg har store faste bryster og elsker liderlige mænd.

Nu til historien – Du skal høre om den første gang jeg fik pik og rigtig stor en.

Jeg er født og opvokset på landet og vores nabo havde en søn som hed Jens der var meget varm på mig. Han stod tit og lurede gennem sprækker i plankeværket for at få et glimt af min velformede krop.

En dag da jeg var alene hjemme – jeg var lige fyldt 16 år, havde jeg besluttede mig for at solbade i vores gård.

Jeg var ophidset ved tanken om – at Jens måske ville komme og lure.

Jeg iførte mig en kort nederdel og en T-shirt – ingen trusser og bh

Jeg gik ud i gården og rumsterede lidt og pludselig kunne jeg høre at Jens var på den anden side af hegnet – han stod og lurede.

Jeg gik nu hen til det sted – hvor jens stod på den anden side af hegnet – vendte mig om og bukkede mig ned så nederdelen gled op, Jens havde nu frit udsyn til min nøgne numse – jeg stod og vrikkede lidt med numsen – så vendte jeg mig om – hev min T-shirt af – så mine store faste bryster kom til syne.

Jeg tog min nederdel af – og var nu helt nøgen – jeg kunne nu høre, at Jens rumsterede – mere end han plejede – gu ved hvad han laver – tænkte jeg

jeg tog fat i hegnet – og sprang op til toppen – kikkede ned på den anden side af hegnet og her sad Jens med bukserne nede – med en kæmpe stor pik i hånden.

Han blev helt forvirret da han så mig og mine store bryster – som lå henover plankeværket

han rejste sig op – hev sine bukser op – han var ildrød i hoved – “det må du undskyld sagde han”

“Jeg kan se du har stor liderlig pik – kan du lide at kikke på mine store bryster – ku du tænke dig at rører ved dem “

“ku du tænke dig at stikke dig pik op i min varme kusse – jeg kunne du godt tænke mig at du kom over til mig Jens – så skal jeg få din store liderlige pik til at sprøjte”
Jens sprang over hegnet, jeg bad ham om at ligge sig på ryggen på en drømmeseng – jeg hev hans bukser af – og frem sprang hans kæmpe pik.

Jeg begyndte at gnide på den – frem og tilbage – frem og tilbage – den blev hurtig stiv – stiv som en jernstang – og stor som en kølle.

Safterne løb nu ud af min våde kusse – jeg kunne næsten ikke vente med at få pikken op i mig – men jeg var lidt nervøs – for pikken var stor – og måske gjorde det ondt i min kusse.

Jeg satte mig op på Jens og gjorde mig klar til at føre kæmpe pikken ind i mit våde indre – jeg bevægede mig stille og roligt ned, men måtte stoppe da halvdelen af pikken var inde i mig.

Jeg bevægede mig op og ned – op og ned – ååå det var dejligt, og imens jeg sad og red på hans store lange stive pik – masserede han mine bryster.

Jeg lænede mig mere fremover og mine store bryster bankede nu ind i hoved på ham – hver gang jeg bevægede frem og tilbage.

Det var rigtig liderligt at bolle med Jens – liderligt at mærke hans store lange stive pik – bore sig ind og ud – af min stramme våde kusse, jeg kom i en stor orgasme – jeg var lige ved at besvime, jeg tog den store pik ud af min våde og ømme kusse og jeg lagde mig imellem Jensses ben og tog hans pik i munden – jeg kunne lige gabe over den – og hans pikhoved fyldte hele min mund, gud hvor var den stor og stiv.

Jeg tog fat om hans nosser med den ene hånd – og masserede hans pik med den anden hånd – frem og tilbage – frem og tilbage.

Pludselig begyndte det at rykke i hans store pik og så sprøjtede den inde i min mund – jeg tog pikhoved halvt ud af min mund – mens jeg holdt om pikken med begge mine hænder.

Jens forsøgte at rive pikken til sig – men jeg holdt fast i den – jeg ville ikke gå glip af den varme saft som sprøjte ud af pikken.

Det var en hel utrolig oplevelse at have det store sprøjtende pikhoved i munden, imens begge mine hænder kørte op og ned af hans lange store liderlige pik.

Til sidst stoppede jeg og Jens åndede lettet op. Vi sad og snakkede i kort tid – så tog jeg fat om hans pik igen – den blev hurtig hård.

Jeg satte mig på knæ på en bænk, som var i vores have – jeg havde ikke fået nok – jeg var plask våd i mellem benene.

“jeg vil have mere pik Jens – kom og kneb mig å jeg er så liderlig”

Jens kom sprængende – hen til bænken hvor jeg lå med numsen i været – han stak sin store liderlige pik langsomt ind i min våde kusse å hvor liderligt.

Han kneppede mig helt vildt men stadig med kun halvdelen af den store pik, min kusse var for lille til hans store monstre pik.

Safterne flød ud af min kusse, aldrig har min kusse sprøjtet så meget – Jens stak nu en finger op i min røv imens han kneppede løs, det var så lækkert at mærker hans store tykke pik fylde mig ud til bristepunktet.

Pludselig hev han sin store pik ud af min kusse – stak pikhoved op i min røv – og i et langt stød bankede han den store lange pik helt i bund så jeg kunne mærke hans store nosser ramme min kusse.

Jeg var lige ved at besvime af den blanding af smerte og vellyst der kom fra mit indre – jeg vred mig og skreg som en stukken gris – imens Jens holdt fast om mine hofter og kørte den lange tykke pik frem og tilbage i mit stramme røvhul, han kneppede mig som en kanin.

Gud hvor var det liderligt at mærke den store pik – drønede ind og ud af mit snævre numse hul

Jeg tog en hånd ned mellem mine ben – ned til min våde kusse og jeg kom i en ordentlig orgasme – min krop rystede – som var den ved at springe.

Kort efter sprøjte Jens oppe i min røv det var som om at jeg blev spulet i røven med en vanslange da han tømte de store nosser ud gennem monstre pikken – å hvor var det dog liderligt.

Han trak pikke ud af mit meget ømme røvhul, den var stadig stiv, jeg tog fat om den med begge hænder – jeg kunne simpelt hen ikke lade vær med at pille ved denne kæmpe store lange pik, bare synet af den gjorde mig liderlig og Jens nød mit pilleri – så meget at han lagde mig ned på ryggen tog mine ben og placerede dem på hans skuldre – førte hans pik mod min plaskvåde kusse og stak den langt op i mig. Han kneppede mig i meget voldsomme bevægelser og støtte pikke i bund flere gange så jeg troede jeg skulle sprænges.

Efter et par minutter trak han den store pik ud af min nu meget ømme kusse og lagde den på min mave. Han pressede mine bryster samme om hans pik og så sprøjtede han igen, så mine bryster og mit hoved var klistret godt til. Jeg rejste mig op og suttede hans store pik ren for den varme sperm og derefter forlod jeg ham.

Mvh. Louise
Indsendt af Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *