Mand og 2 piger

Oprettet den 12. april 2013

Vi havde det godt sammen min kone Sanne og jeg, også seksuelt. Hun var meget aktiv og vild med at prøve grænser af. Nogle gange overfaldt hun mig nærmest, når jeg kom hjem, andre gange spillede hun den underdanige, der opfyldte alle mine ønsker. En ting var sikkert, hun spillede altid op til mig, på den ene eller anden måde, så jeg næsten altid havde bule i bukserne.

Specielt nyder hun at spille op, når vi var til fest eller havde gæster. Så sørgede hun altid for at være klædt udfordrende på, og så vidste hun, at jeg bagefter ville være vild efter at få hende, og hun ville få et godt langt knald.

Hendes veninde Jette, var en dejlig kvinde med et par flotte bryster, som altid vippede frit under hendes bluse, og derved også altid tiltrak sig min opmærksomhed.

Det kunne Sanne ikke undgå at bemærke, og nogle gange når vi havde været sammen med Jette og vi bagefter var kommet hjem til os selv, kunne hun komme med bemærkninger som

“Kom så her, lad mig se om Jettes babser har givet dig en stor stiv pik”, eller

“Luk øjnene og drøm om Jette, så skal jeg slikke dig imens”.

Sanna og Jette kom meget sammen privat. Når Jette besøgte os, kunne jeg heller ikke holde øjnene fra hende. Sanne vidste det som sagt, men det bekymrede hende ikke, for hun vidste at bag efter var jeg altid meget liderlig, og hun kunne så få mig til alt, og hun ville få al den pik hun ønskede sig.

En aften jeg kom hjem sad begge pigerne i stuen iført kimono. De havde været på indkøb sammen og på bordet lå flere sæt lækkert undertøj, som de åbenbart havde været ved at prøve.

“Nu skal du se”, udbrød Sanne, og rejste sig. Så åbnede hun kimonoen, og viste sin dejlige krop for mig, iført en lille tanga trusse og en bh, der løftede hendes bryster op og skabte en fræk kavalergang. “Nu har jeg næsten lige så meget bryst som Jette”.

Henvendt til Jette fortsatte hun: “Han får altid stiv pik, når han tænker på dine bryster”. Jette smilte og indskød: “Det kan jeg da kun være stolt af”, og jeg kunne mærke, at jeg allerede havde stiv pik.

“Kom Jette, lad ham se hvad du har på”, fortsatte Sanne.

Med et smil rejste Jette sig, og lod kimonoen glide ned på gulvet. Hun drejede sig langsomt rundt, så jeg rigtigt kunne beundre hende. Hun havde en g-strengs trusse på, der afslørede hende runde brune baller, og en halvskåls bh, der kun lige netop dækkede hendes brystvorter. Det var helt vildt.

Så tog begge piger kimonoerne på igen, og erklærede, at showet var forbi. Jette erklærede, at hun skulle skynde sig af sted, og jeg blev sendt ud af stuen, mens hun klædte om. Sanne hviskede til mig, at jeg skulle skynde mig at tage et bad, og sætte mig ud i køkkenet. Hun havde en overraskelse til mig, og jeg måtte ikke tage tøjet på igen.

Jeg var liderlig efter at have set de dejlige piger i frækt tøj, og jeg var nysgerrig efter at se hvad Sanne havde fundet på, så hurtigt kom jeg under bruseren, og sad snart i køkkenet med pikken strittende. Jeg kunne høre pigerne snakke, og snart hørte jeg døren smække.

Sanne kom ud til mig med kimonoen på.

“Uhm, sikken en dejlig pik”, udbrød hun, og lod kimonoen glide ned på gulvet. Hun havde stadig den samme trusse og bh på.

Så satte hun sig på knæ mellem benene på mig, og begyndte at lege med mig, mens jeg havde frit udsyn til hendes dejlige kavalergang.

“Fingrene væk, ellers holder jeg op”, sagde hun, da jeg ville til at blotte hendes bryster.

Da min pik stod lige ud i luften, rejste hun sig. Hun tog et tørklæde frem og gav mig det for øjnene. “Nu kommer vi til overraskelsen”, sagde hun, og med et fast greb om min pik ledte hun mig ind til sengen, hvor hun fik mig til at ligge på ryggen. Umiddelbart efter havde hun bundet mine håndled fast til hovedgærdet.

“Nu vil jeg ride dig”, sagde hun, og jeg mærkede hendes ene lår glide ind over mine. Jeg mærkede hendes fugtige kusse gnide hen over mit lår, mens hun med fingrene kildede min pik og nosser.

Så tog hun fat om pikken, og førte den ind i kussen. Da jeg ikke kunne bruge hænderne til at lege med hendes bryster, måtte jeg nøjes med at støde opad med lænderne for at komme helt ind i kussen. Men hun løftede sig i takt med mit stød, så det fortsat kun var pikhovedet, der var inden for.

“Vil du gerne helt ind i varmen”, spurgte hun, og jeg stønnede et ja.

Så satte hun sig helt ned, og jeg mærkede, hvordan min pik gled helt ind. Hun lænede sig frem på armene og begyndte at ride mig.

“Og nu til overraskelsen, jeg tror du er ved at være klar til det”, sagde hun, og jeg mærkede hun var ved siden af mig, samtidig med at jeg stadig kunne mærke en kusse glide op og ned af min pik.

Sanne løsnede bindet fra mine øjne, og i den dæmpede belysning kunne jeg se Jette sidde oven på mig. Hun smilte til mig og lænede sig tilbage, så hendes dejlige fyldige bryster strittede ud i luften, og så begyndte hun at rotere med hofterne.

Sanne var kravlet hen bag hende, og sad og holdt om hendes bryster.

“Se så godt på dem, mens jeg ælter dem”, sagde hun, og gav sig til at lege med Jette´s bryster, så knopperne snart stivnede.

“Det her har du jo drømt om længe”, fortsatte hun, og fik nu Jette til at læne sig fremover, så brysterne svingede frit i takt med, at hun stødte ned mod mig.

Så lænede Jette sig længere fremad, så hendes bryster svingede lige for øjnene af mig, og ind imellem strejfede mine kinder.

Sanne havde sat sig, så hun kunne lege med Jette´s klitoris samtidig med at hun kildede mig på nosserne.

“Du må ikke sprøjte endnu”, sagde Sanne, “jeg har lovet Jette en god orgasme først. Bagefter skal du sprøjte på hendes bryster”.

Jeg kunne se og mærke, at Jette var tæt på, og det kunne Sanne også, så hun slap mig og koncentrerede sig om at lege med Jette. Der gik kun et øjeblik, så rystede Jette i orgasme, og faldt forover mod mig.

Hende kusse vibrerede stille om min pik, og jeg måtte anstrenge mig for at ligge stille.

Lidt efter rejste hun sig, og lagde sig ned over mig, så min stadig stive pik lå mellem hendes bryster.

“Klem brysterne sammen om ham”, hviskede Sanne, og fortsatte henvendt til mig: “Lad mig så se dig kneppe hendes bryster”.

Jette klemte brysterne sammen, og jeg stødte pikken frem og tilbage imellem dem. Hver gang jeg stødte fremad, kom pikhovedet frem øverst i kavalergangen, så Sanne lænede sig frem og slikkede mig på spidsen af pikken, når hovedet kom til syne.

Så kom jeg. I lange sprøjt stod sæden ud af mig og op af halsen på Jette. Sanne tog nu fat om pikken og malkede mig, for at få det hele med. Så gned hun sæden på Jette´s bryster, mens hun sagde: “Nu skal dine bryster glinse af sperm, og du skal dufte af mand hele vejen hjem i bussen”.

Jette fandt sig smilende i behandlingen, hvorefter hun med et fast greb om min pik og nosser, lænede sig frem og kyssede mig på munden: “Det var dejligt”, ytrede hun, og fortsatte: “Lov mig at give Sanne en ordentlig omgang, når jeg er gået”.

Så forsvandt pigerne ud af værelset, og jeg kunne kun ligge og vente. Så kom Sanne ind til mig igen: “Nå, syntes du om overraskelsen” ? spurgte hun, mens hun løste mine arme.

“Det var skønt”, svarede jeg, og lige så snart jeg var fri, hev jeg Sanne ned under mig og borede pikken ind i hendes fugtige kusse. Hun lagde armene om halsen på, spredte benene endnu mere, og tog smilende imod mine stød.

Indsendt af Jens

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *