Marie 16 år

Oprettet den 11. april 2013

Mit navn er Marie. Jeg er seksten år. Jeg havde mit første samleje for cirka en måned siden. Det var med min kæreste gennem ½ år. Han går i min klasse. Jeg har kendt ham i et par år. Siden fjerde hvor han kom ind i klassen. Han var ikke en af de andre “seje” gutter fra min klasse som havde lagt op til mig utallige gange. Han var af den type der holder sig for sig selv.
Samlejet skete til en fest som en af drengene fra klassen holdt. Der var masser af øl og jeg var blevet lidt snalret. Du må ikke misforstå mig, jeg var ikke meget fuld, og jeg kunne sagtens kontrollere hvad jeg lavede. Måske alligevel ikke helt.

Jeg er overbevidst om, at han ikke havde drukket overhovedet. Hvad han skulle præstere den aften krævede stor koncentration. Han kom over til det bord jeg sad ved, og satte sig overfor mig. Han havde siddet en fem minutters tid og prøvet at få øjenkontakt med mig men jeg havde bevidst undgået hans blik for at drille ham. Han er rigtig sød og han har en god krop og det var ikke så mærkeligt at jeg faldt for ham.

Efter ti minutters nedstirren af mig, besluttede jeg at kigge ham i øjnene. Jeg dreje hovedet og så ham i lige ind i de brune øjne. Jeg spurgte hvad han ville, da jeg kunne mærke, at han havde noget på hjerte. Han reagerede ikke, og jeg tænkte at han ikke havde hørt mig gennem larmen fra musikken, så jeg gentog mig selv. Han rejste sig og bad mig følge med. Det var en chance at tage. Hvis nogen lagde mærke til at jeg gik med ham hjem, ville der ikke gå længe, før at de fleste ville begynde på noget barnligt pis med: “Marie og Lars knepper”. Men han var jo min kæreste så jeg tog chancen og gik med ham.

Vi gik udenfor i Januar kulden og vores ånde lavede små skyer. Jeg sagde ikke noget men stod bare op af døren og ventede på hans træk. Han tog en dyb indånding og gik i gang. Jeg vil ikke gå i detaljer men han sagde en masse om hvor smuk og klog han syntes at jeg var. Og en masse andre rosende ord. Han sluttede af med at sige, at han troede han elskede mig. Jeg ved ikke hvad der skete ordet elsker havde vi aldrig sagt til hinanden før.

Men hans smukke ord til mig og det faktum at jeg var meget varm på ham, gjorde at jeg sagde, at jeg også elskede ham (øllen har nok også haft en vis indflydelse). Da jeg stod og sagde de ord følte jeg mig pludselig meget tiltrukket af ham. Han tog min hånd og spurgte om han måtte være min kæreste. Alt det han havde sagt var kommet som en overraskelse for mig. Jeg var vant til alle de andre drenges sjofle kommentarer om min krop og deres tilbud om at komme med hjem og ride en tur i kanen. Dette havde jeg aldrig været ude for før. Jeg sagde “ja” til ham og han spurgte om vi skulle tage hjem til ham. Jeg sagde ja igen og gik ind for at hente min jakke i huset.

Han boede i kælderen af et stort hus. Han havde egen indgang via den udendørs kældertrappe. Til min store overraskelse var der ryddet op på hans værelse. Det plejer der ellers aldrig at være. Han måtte virkelig have tænkt længe over hvad der skulle ske. Jeg satte mig på hans seng og lænede mig tilbage op af væggen. Han stod midt i værelset og kiggede på mig og pludselig sagde han: “Marie, du er så smuk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg elsker dig” Så gik han over til skuffen i sit skrivebord og hentede en æske. Han sagde at den skulle jeg have. Før jeg åbnede den vidste jeg hvad det var. En meget smuk halskæde.

Inden jeg kunne nå at sige noget havde han bukket sig ind over mig og kysset mig. Jeg gled langsomt ned på ryggen i hans seng og han lå halvvejs indover mig stadig kyssende. Det var lidt fjoget men alligevel dejligt. Vi kyssede længe før han tog mod til sig og begyndte at åbne mine bukser. Jeg afbrød vores kysseri og satte mig op. Det var ikke fordi Lars ikke havde set mig nøgen før, det havde han skam. Han havde da også rørt mig mellem benene, og på mine bryster og jeg havde givet ham orgasme. De gange vi havde “leget” med hinanden, var vi startet på samme måde som den dag. Men i modsætning til de andre gange, vidste jeg også at han den aften var opsat på at gå længere end at røre, og det var ikke rigtigt noget jeg havde tænkt meget over. Selvfølgelig vidste jeg at han på et tidspunkt nok ville tage emnet op.

Mit hjerte pumpede hurtigt på grund af den ophidsede stemning og jeg havde svært ved at få ordene frem. Uendeligt langsomt fik jeg sagt, at jeg ikke følte mig klar endnu. Så blev han meget vred på sig selv. Han slog i bordet og bandede over at han kunne være så dum. Da han faldt lidt mere til ro begyndte han at undskylde. Jeg fortalte ham at der ingen grund var til undskylde. Han satte sig ved siden af mig og kiggede mig i øjnene. Så trak jeg blusen over hovedet og åbnede Bh?en som jeg lod falde til jorden. Han rakte den ene hånd op til mit højre bryst og klemte det let. Han lod en pegefinger rotere om brystvorten til den var helt stiv så gentog han processen med den anden vorte. Langsomt røg jeg igen ned på ryggen, med ham oven på mig. Vi kyssede længe og jeg begyndte at føle mig varm indeni. Og inden der var gået ret lang tid var jeg også blevet våd. Jeg følte mig alligevel klar til at have sex for første gang, og det sagde jeg til ham.

Han blev mægtig glad og begyndte at tage sine bukser af. Da han havde dem nede om anklerne afslørede han et kønsorgan der var mindst ligeså tændt som mit. Jeg krøb ud af de i forvejen åbne bukser og listede også trusserne af ved samme lejlighed. Så lagde jeg mig ned på ryggen på hans seng. I mellemtiden havde Lars fundet et kondom, i en skuffe som han nu prøvede at få på. Det gik yderst smertefrit og nemt.

Så lagde han sig oven på mig. Jeg kunne mærke hans pik mod mit højre lår. Jeg må have ligget med samlede ben for pludselig hviskede han tæt ved mit øre, at jeg skulle sprede benene så han kunne komme til. Jeg lystrede og bøjede begge ben op mod mit hoved samtidigt med at jeg spredte dem. Det betød at han nu havde frit udsyn til min skede og skamlæber. Jeg holdt min dusk nede med en trimmer så jeg kun havde en stribe hår over tissekonen. Dette havde ophidset ham meget lige siden han så mig nøgen for første gang.

Han lænede sig ind mellem mine løftede, spredte ben og pressede sin pik ind mod mine skamlæber. Den gled ikke ind, skønt jeg stadig var rimelig våd. Men jeg kunne også mærke at han ikke ramte skedeåbningen helt rigtigt, så jeg assisterede med en hånd. Med et par fingre fik jeg spredt læberne, så han kunne stikke pikken indenfor. Han pressede den kun nogle få centimeter op så standsede han og ventede. Jeg var blevet mere og mere nervøs jo tættere på samlejet vi kom, for jeg var bange for at det ville gøre afsindigt ondt når han “punkterede” mig. Det gjorde det faktisk ikke.

Han stødte lemmet længere op indtil han stødte på mødommen. Så spurgte han om jeg var klar, og jeg nikkede. Sekundet efter pressede han sig igennem og det blødte lidt. Han ventede lidt før han begyndt at lave bollebevægelser i mig.

Jeg mærkede gummiet gnide mod indersiden af skeden uden at føle noget særligt dejligt. Og efter hvad der måtte have været cirka ti minutter kom han. Han stødte hårdt til de sidste par gange, og så gjorde det ondt. Men jeg ville ikke ødelægge oplevelsen for ham og derfor bed jeg smerten i mig. Efter han havde trukket sig ud og fået kondomet smidt væk, kom han tilbage og lagde sig under dynen med mig.

Han lagde en hånd på min tissekone og gnubbede den blidt. Skamlæberne var stadig blodfyldte og større and de plejede at være, skeden var en lille smule våd. Så spurgte han om jeg var ok. Jeg sagde at det var jeg, selvom det stadig gjorde ondt. Inden han faldt i søvn med en hånd på vulva, sagde han at han elskede mig.

Dagen efter havde jeg stadig ondt et sted i skeden, men jeg tænkte at det nok var sådan for alle piger den første gang så jeg tog i skole alligevel. Men i klassen blev smerterne værre, og til sidst kunne jeg ikke sidde ordentligt på stolen, på grund af mine smerter. Så til sidst besluttede jeg mig for at tage hjem. Da jeg endelig nåede hjem gik jeg op på mit værelse og fandt et spejl. Jeg tog mine bukser af og placerede spejlet mellem mine ben for at tage et nærmere blik på min skede men jeg kunne ikke få øje på noget mærkværdigt. Jeg kunne jo selvfølgelig heller ikke kigge op i mig selv.

Så efter en tids overvejen besluttede jeg at tage til min læge.  Jeg ville ikke have overvejet det så længe, hvis ikke det var fordi at min læge er en mand. Jeg ringede efter en tid og kørte så derop i bus da jeg ikke kunne holde ud at køre på cykel. Da jeg kom ind var der ingen, bortset fra hans sekretær. Hun sad og læste et ugeblad og sagde at jeg bare kunne gå ind.

Min læge, Dr. David Johansen sad og læste i en bog, da jeg trådte ind i værelset til ham så han lukkede den skyndsomt og smilede til mig. Han bad mig tage plads på den anden side af bordet og fortælle hvad der var galt.

Det tog mig lang tid at komme i gang men jeg fik så endeligt fortalt, at jeg havde haft sex for første gang dagen før. Lægen nikkede opmærksomt da jeg fortalte at jeg havde ondt i min tissekone. Så bad han mig om at rejse mig op trække ned i buksekanten så han kunne trykke mig forskellige steder. Han bad mig trække bukserne lidt længere ned og så lidt længere til man lige kunne ane mine kønshår.

– “Nej” sagde han “jeg kan ikke mærke noget her, du må lige smide bukserne, og ligge dig op på briksen, så jeg kan kigge op i dig”

Jeg frøs til is indvendigt. Jeg havde ikke regnet med at jeg blev nød til at smide tøjet, men jeg gjorde som der blev sagt. Langsomt smed jeg mine bukser og endnu langsommere smed jeg trusserne.

– “Du barberer dig nok hva?? Det kan da også være meget rart at slippe af med noget af det hår ikke?” sagde han uden at jeg opfattede noget udtryk i stemmen. Han sagde til mig at jeg ikke skulle være nervøs. For hvis der var noget i vejen, så skulle fejlen findes. Jeg nikkede bare bekræftende. Han lagde en hånd på min hofte og skubbede mig blidt hen mod briksen.
Jeg satte mig på kanten af briksen med krydsede ben. Han satte sig på en skammel med hjul så han sad i højde med min vulva.

Han sagde at jeg skulle ligge mig ned og sprede benene så meget jeg kunne. Men jeg reagerede ikke. Han lagde hænderne på mine lår og kiggede mig i øjnene med et beroligende blik. Tag det helt roligt og slap af, sagde han til mig. Men det var ikke bare helt ligetil. Så fortalte han, at han havde set mange tissekoner i sin tid som læge, og bad mig så igen om at ligge mig ned. Anden gang gjorde jeg som der blev sagt.

Jeg lænede mig baglæns ned på briksen og spredte benene men det var hårdt at holde dem løftede så han sagde at jeg kunne lægge dem på hans skuldre og det gjorde jeg.
Så mærkede jeg hans fingre mod mine skamlæber, og jeg lå helt stille uden at sige en lyd. Langsomt spredte han dem og stak en finger op i mig.
– “Ja, du er ikke jomfru længere kan jeg mærke!” Det bekræftede jeg med et nik. Så spurgte han hvordan det havde været sammen med Lars. Jeg tvivlede lidt på om det var sådan nogle spørgsmål han skulle stille, men jeg valgte at fortælle ham om samlejet.

Han spurgte om jeg havde været ophidset og våd og jeg måtte ærligt svare, at jeg ikke havde været særligt våd. Pludselig mærkede jeg en finger på min klitoris, det gav et lille ryk i mig og til det spurgte han:
– “Gnubbede Lars dig her, inden i bollede??” Jeg rystede på hovedet. Han begyndte at nulre den med to fingre og mit åndedrag blev at tungere. Det var så dejligt, at det næsten gjorde ondt. Og uden at jeg ville det, begyndte jeg at blive våd på lægens finger. Jeg skammede mig og ville hellere end gerne bare væk, men noget fik mig til at blive liggende. Han trak sin finger ud og tørrede den af i sin kittel.
– “Nej, intet hernede fejler noget. Du er såmænd bare øm efter din første gang, hvilket er helt normalt, hvis man ikke er drivvåd. Men jeg kan se du bliver våd ved seksuel berøring så det er jo ikke noget problem. Du kan godt have sex med ham Lars. Men næste gang så bed ham gøre dig godt våd først, sådan som jeg gjorde”

Jeg åndede lettet op, før at han sagde at jeg skulle smide bluse og BH. Men jeg tænkte at han jo havde set mine skamlæber og det hele, så hvorfor ikke mine bryster.

Han fortalte at det naturligvis ikke havde noget at gøre med min ømhed, men at han gerne lige ville checke at alt var som det skulle være. Jeg gjorde som han bad mig om og tog tøjet af, så jeg nu sad helt nøgen foran ham. Så rakte han hænderne ud og rørte mit ene bryst. Mine ben var stadig på hans skuldre så hans arme var mellem mine knæ. Han masserede brystet og kælede for brystvorten så også den blev stiv. Efter en tid startede han på det andet bryst og det fik samme tur. Min skede producerede mere sekret, som løb ned og lagde sig på briksen.

Jeg kiggede derned og fik så pludselig øje på en stor bule i hans bukser. Jeg skulle til at protestere, men så røg hans ene hånd ned til min klit igen og begyndte at nulre den. En kraftig følelse bredte sig i hele mit underliv og jeg kunne ikke tale, men i stedet svingede jeg per refleks hovedet tilbage, pressede brystet frem mod ham og stønnede. Jeg prøvede at begrænse lyden, men jeg kunne ikke.
– “Bare roligt, rummet er lydisoleret” sagde han.

Så mærkede jeg igen en finger i skeden, der var så våd som den aldrig havde været før. Jeg følte mig tiltrukket af ham. Jeg følte mig nød til at have ham i mig, selvom han var mindst ti år ældre end mig. En mærkelig følelse, som jeg skammer mig lidt over i dag. Men da jeg sad der på briksen med hans fingre i mig, vidste jeg at han ville give mig, min første fantastiske sexoplevelse. Jeg fik ret.

Han blev ved med at gnide på min klit og jeg kunne slet ikke forholde mig roligt på briksen. Den varme følelse fra mit underliv, vældede gennem hele min tændte krop. I starten kæmpede jeg imod, men jeg endte med at måtte overgive mig til hans erfarenhed. Hele tiden syntes han at finde nye steder rundt omkring klitoris der gav forskellige følelser bedre og kraftigere end de sidste. Jeg begyndte at lave samlejebevægelser med mine hofter, så hans finger gled frem og tilbage i mig. En gang i mellem tog han den ud og førte den op til min mund, men jeg ville ikke have mine egne sekreter i munden. Så jeg lukkede den, og han førte i stedet væsken fra min mund til mine bryster, som han smurte ind.

Efter vi havde siddet sådan i et kvarter, blev alle disse store følelser for meget og jeg kom. Orgasmen var utrolig intens og varede ikke særlig længe, højest 6-8 sekunder. Men den var meget kraftig. Jeg havde ikke prøvet at komme før. Jeg troede jeg havde haft orgasme når jeg onanerede men det havde jeg ikke. Til gengæld havde jeg heller aldrig onaneret på den rigtige måder med klitoris. Jeg havde altid bare siddet og gnubbet på mine skamlæber og jeg blev meget sjældent naturligt våd.

Da jeg kom stak han et stort antal fingre op i min skede for at jeg rigtigt kunne mærke den trække sig sammen i kramper. Efter orgasmen var jeg stadig liderlig, det var jeg, jeg tror ikke noget andet ord ellers kan beskrive min tilstand. Jeg var stadig våd og klar til mere.

Han satte tungen mod min varme kusse og skilte læberne med den. Han varme tunge var som en våd drøm. Han stak den så højt i mig som han kunne og følte sig frem i min skede. Så trak han den ud og begyndte at slikke lige på klitten. Den vidunderlige følelse kom igen, men i knap så voldsom udgave som før.

Da jeg sad der på briksen tænkte jeg på om ikke dette var ulovligt på en eller anden måde. Hvis jeg råbte voldtægt her ville forsiden på Ekstrabladet lyde noget i retning af: “Anerkendt læge sidst i tyverne voldtager ung pige på femten”. Men jeg havde ingen intentioner om at råbe noget sådant.

Han stønnede mellem mine ben og jeg kiggede ned på ham. Han sad med sin stive pik i hånden og spillede den af mens han slikkede min klito. Han mørkerøde pikhoved forsvandt frem og tilbage under forhuden. Han stoppede med at slikke min tissekones ømmeste sted og kiggede mig i øjnene. Så spurgte han om jeg var villige til at gå videre. Jeg stønnede bare. Han gentog og spurgte om han måtte stikke sin pik i mit våde indre. Jeg nikkede med et tilbage holdt støn. Og næsten uden varsel havde han rejst sig og boret sin penis ind mellem mine skamlæber.

Han bankede den helt i bund og jeg skreg af overraskelse. Både fordi at det gjorde nas og fordi jeg havde ventet at han havde taget kondom på først. Jeg kunne godt mærke forskel i tykkelsen på lægens og Lars tissemand. Dr. Davids havde en del større diameter en min kærestes.

Han havde pludselig glemt alt om at stimulere mig og mit unge underliv, der dirrede af spænding og ophidselse. Hele tiden bankede han den i bund, mens han holdt et fast greb om mine baller, så han også rigtig kunne trække mig ned over pikken. Det smertede lidt, men det hjalp da jeg sendte en finger ned til klitoris for at onanere den.
Han lænede sig ind over mig, så jeg var nød til at ligge mig ned på briksen. Han lagde sig oven på mig og bollede igennem. Så pludselig hørte jeg hans stemme hviske: “Jeg spermer dig fuld! Jeg knepper dig gravid!”

Jeg blev meget bange men turde ikke flytte mig da han kom. Spermen slog mod min livmoder i kaskader og gjorde mig sikkert også gravid. Det var utroligt ophidsende at have hans sæd i mig men stadig lidt ulækkert. Jeg havde ikke forstillet mig at sæd kunne mærkes, men det kan det altså. Da han trak sig ud dryppede der sæd på mine baller og lår.

Jeg begyndte at græde da det gik op for mig at jeg havde lade mig bolle tyk. Men lægen havde en løsning. Ude fra sit baglokale hentede han en stribe fortrydelsespiller. Han knækkede en ud og bad mig sluge den men i starten havde jeg ikke spor lyst til at tage nogle piller. Men da jeg tænkte mig om og det gik op for mig at jeg måske ellers blev nød til at få en abort senere. Så jeg slugte pillen. Han gav mig også noget smertestillende til min tissekone, der ville blive meget øm dagen efter.

Nu er der så gået en måned og jeg har lige haft min menstruation. Jeg er meget glad for, lige at have set blodet fra min skede.

Indsendt af  Marie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *