Mig og min kammerat

Oprettet den 10. april 2013

Jeg vil gerne fortælle om en fed oplevelse jeg havde sammen med en af mine venner. Og tro mig, dette er en sand historie. Jeg hedder selv Mike, og min ven hedder Jesper. Vi havde aftalt at sove sammen en lørdag aften hjemme hos mig. Han havde sovet hjemme hos mig to gange tidligere. Nummer to gang var der sket det, at vi filmede os selv mens vi onanerede. Jeg syntes, at han havde en lækker pik (den er vist lidt større end min i stiv tilstand). Ikke fordi jeg er bøsse, men syntes, at det var fedt at se på en anden dreng, der onanerede. Min plan var, når mine forældre var gået i seng, at spørge, om han ville være med til at spille strippoker med terninger. Jeg havde selv fundet på legen, og det gik ud på, at hver gang man slog en sekser, skulle man tage noget tøj af den anden. Når man så var nøgen, skulle man gokke den af, mens den anden filmede det. Så da klokken nærmede sig 22 og han faktisk havde lagt sig på drømmesengen, spurgte jeg ham. Jeg havde indtryk af, at han var helt vild sexgal (vi er begge to jomfruer), så jeg regnede ikke med, at han ville sige nej. Men det gjorde han. Jeg prøvede derefter på andre måder, men han ville ikke. Jeg ved ikke hvordan, men på en eller anden måde lykkedes det for mig at få ham til at filme mig, mens jeg først dansede, derefter smed tøjet indtil underbukserne, derefter vendte mig om og viste min røv. Derefter gjorde han, til min store begejstring, det samme. Bagefter blev vi enige om at gøre det på samme tid. Jeg fik ham til at gå med på, at vi skulle trække tøjet af hinanden indtil underbukserne.

Derefter skulle vi vise røv og derefter vores halvstive pik (min var stiv, men han fortalte senere, at han kun havde total ståpik, når han vågnede om morgenen). Senere blev vi mere vovede. Vi onanerede og stønnede mens den anden filmede. Så skete der pludselig noget fedt. Han lå og hev i dyret på min seng, da jeg lagde mig ved siden af ham. Jeg gav ham kameraet, så han kunne filme mig hive den af. Jeg havde ståpik på (vi var begge 14 og min pik er 13 cm i stiv tilstand, hans er vist 15-16 cm). Så fik jeg pludselig en idé. “Saml dine ben!” sagde jeg. Han gjorde det, og jeg satte mig over skrævs på ham, stadig onanerende. Jeg sad sådan, at hans skinneben rørte mine nøgne baller. Han kunne derfor både filme sin egen og min pik. Han sagde noget med, at det kunne være fedt, hvis en af os pludselig spermede. “Det gør jeg nu!” sagde jeg, lidt flov. Jeg havde jo aldrig vist det til nogen før nu. Jeg mærkede væsken ramme min mave lige så stille. Jeg havde nemlig holdt pikhovedet helt tæt til kroppen, så han ikke rigtig kunne se det. Først troede han ikke på det, men bagefter, da han så en hvid plet på lagenet, gjorde han. Han syntes, at det var sejt, at jeg sådan sprøjtede. En time gik, hvor vi bare filmede hinanden, og vi blev mere og mere ligeglade med at se hinandens pik. Så foreslog han, at vi holdt “gokkekonkurrence”. Altså, vi filmede os selv, mens vi så, hvem der kunne komme hurtigst. Vi væddede en femmer!

Jeg havde på fornemmelsen, at han ville vinde, for der skal jo gå lidt tid, når man – som jeg – allerede havde sprøjtet!
Der gik syv et halvt minut. Så faldt han pludselig tilbage i sengen og stønnede helt vildt. Derefter sprøjtede det op af pikhovedet på ham. Det så skidegodt ud, men han var mest træt af, at han ikke havde noget at tørre fingrene i. Men han vandt altså den femmer!

Indsendt af  BØSSEN

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *