Min første gang med en fyr

Oprettet den 10. april 2013

Jeg er en høj veltrænet fyr på 22. Jeg er vel mest til kvinder, men har haft en del tanker og fantasier om andre fyre og især deres pikke.

Nå men efter at have chatte nogle gange med en lidt ældre fyr, som også havde bi lyster, blev vi enige om at han en dag skulle komme og besøge mig. På forhånd havde vi aftalt lidt om hvordan det skulle forløbe.

Jeg skulle tage i mod i et par boxershorts og en tshirt. Han ringede på døren, jeg lukkede op og smilte frækt og han det samme, han var lidt mindre end mig i højden men var ellers meget pæn og slank. Han tog sin jakke af og bukkede sig ned for at tage sine sko af, det gjorde han med røven mod mig, jeg stillede mig tæt hen til ham og begyndte at kærtegne hans balder, langsomt lod jeg en hånd løbe om i skridtet på ham og kærtegne ham uden på bukserne.

Da han havde fået skoene af vente han sig om, og jeg fortsatte med at kærtegne ham uden på bukserne, så knappede jeg langsomt hans bukser op, og mærkede ham igennem hans underbukser, den mærkede dejlig stiv, lidt frækt at mærke en anden fyrs pik.

Han lod sine bukser falde, jeg lod hånden glide ned i hans underbukser og fik fat i hans lem, han trak så sine underbusker af. Jeg sad så der med men hans stive pik i min hånd, han havde en dejlig stor og tyk pik og så var nosserne barberede.Jeg spillede hans pik langsomt mens jeg slikke hans dejlige nosser, suttede på dem.

Jeg kunne høre på ham han nød det, så slikke jeg ham langsomt op af skaftet, trak hans forhud til bage og slikkede rundt i kanten og tog ham langsomt i munden. I starten havde jeg ham bare i munden, men langsomt begyndte han at mundkneppe mig. Det var vildt frækt.

Efter et stykke tid sådan klædte vi hinanden af og gik hen til sengen. Jeg lagde mig på ryggen og slikke min pik lidt. Men efter kort tid. Bad han mig løfte benene så han kunne komme til at smøre min røv ind. Så førte han sin pik ind til mit hul og langsomt pressede han sig op i mig det var bare dejligt, han kneppede mig langsomt men langsomt satte han farten op. Så begyndte han at spille min pik mens han kneppede mig.

Lidt efter bytte vi rundt så jeg sad på ham, og red ham langsomt mens jeg spillede min pik. Det var bare vildt dejligt at mærke hans store pik oppe i mig, (Bagefter gjorde vi den stiv igen og målte den den var 23cm lang uha)

Lidt efter hoppede jeg af ham og så hev jeg gummiet af ham og vi lagde os i en 69’er og slikkede hinanden til vi sprøjtede i hinandens munde. Det var vildt dejligt at mærke hans store pik vokse lige før han kom og så få hans sæd i min mund.

Indsendt af Dalle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *