Min første sex oplevelser

Oprettet den 11. april 2013

Jeg er nu en ung kvinde 19 år, mens jeg, da historien fandt sted, var 16 år. Jeg gik i 10. klasse, og vi skulle allesammen i praktik i en uge ligesom alle andre folkeskoleelever. Da jeg altid har drømt om at blive gartner, men ikke kunne komme i praktik hos en gartner, kom jeg i praktik, som graver, ved en af de nærliggende sognekirker.

Da jeg mødte den første dag, blev jeg temmelig forvirret, for graveren ved kirken var ikke mere end ca. 23 år gammel, og han så skide godt ud. Det viste sig, at Peter var uddannet gartner, men havde søgt jobbet som graver, hvilket han var meget glad for. Jeg blev straks fascineret af ham, og var godt tilfreds med min praktikplads. Han fortalte mig, hvad jeg skulle lave, og jeg gik i gang.

Jeg har altid udforsket min seksuelle side, og har derfor også oparbejdet en stor trang til at tilfredsstille mig selv, så jeg måtte derfor også fortrække til toilettet for at onanere – især når jeg skulle arbejde sammen med sådan en lækker fyr.

På andendagen bad Peter mig om at gøre rent i kirken – altså tørre bænkene af o.l. Jeg fik en spand af ham, og idet han rakte mig den, strejfede vores hænder hinanden, og der gik et sus igennem kroppen på mig. Vi kiggede i det samme på hinanden, og jeg opdagede de flotteste brune øjne, jeg nogensinde havde set i mit liv. Jeg blev rød i hovedet og skyndte mig ind i kirken. Mens jeg gik og gjorde rent inde i kirken, kunne jeg ikke få Peter ud af tankerne, og jeg blev mere og mere ophidset. Til sidst blev det for meget, og jeg kiggede efter et sted, hvor jeg kunne få lettet presset. Det endte med, at jeg lagde mig ned mellem to af bænkene, og hvor var det skønt. Jeg kunne ikke lade være med at stønne Peters navn lidt, for det var jo ham, som havde været skyld i det.

– Er det mig du tænker på, lød det pludselig bag fra mig, og jeg for sammen. Jeg vendte hovedet og så på ham – han stod med et stort smil på læben.
– Du må vist hellere lige rejse dig op, sagde Peter, og jeg gjorde, som han sagde, mens han gik et skridt nærmere. Han løftede hånden og kørte den ned ad min kind, igennem mit lange hår og om bag min nakke. Så førte han sine læber hen til mine og kyssede mig forsigtig. Så kyssede han mig igen – denne gang blev det til et hedt tungekys, og jeg sitrede over hele kroppen.
– Det er da lige godt fandens, så godt du ser ud Laura. Jeg tænder totalt på dig, det er fandme svært at koncentrere sig om arbejdet, men nu går den ikke længere, vi må videre med arbejdet.

Da han var gået, stod jeg fuldstændig lamslået efter det hede tungekys – aldrig havde jeg oplevet noget lignende. Vi fortsatte vores arbejde, og der skete ikke mere den dag – desværre.
Næste morgen mødte jeg igen, og vi startede med morgenkaffe. Vi opførte os, som om intet var hændt, men pludselig spurgte Peter:

– Kunne du tænke dig at prøve at ringe med klokken oppe i tårnet?
Jeg nikkede, og han gav mig et af sine vidunderlige smil. Vi gik ind i kirken, og han åbnede den lille dør til trappen op til klokken. Jeg gik først op ad trappen med Peter lige bagefter. Jeg vidste at han havde god udsigt til min veldrejede numse, og det ophidsede mig.

– Først viser jeg dig lige teknikken i det, så kan du prøve bagefter, sagde Peter, da vi var nået op i tårnet.
Da det blev min tur, var jeg temmelig nervøs, hvilket han åbenbart kunne se, så han stillede sig bag mig, og greb om mine hænder, som holdt fast i rebet. Sammen fik vi klokken til at ringe, og da han gav slip på mine hænder, strejfede hans hænder begge mine bryster på ydersiden. Mine brystvorter stivnede med det samme, og jeg vendte mig om, og kyssede Peter inderligt.

Hans hænder kørte op og ned af min ryg og balder, og jeg greb om hans lille faste røv. Så kørte han sine hænder ind under min T-shirt, og berørte ganske let mine bryster. Jeg var nu fuldstændig liderlig, og jeg kunne mærke, at det var Peter også. Han trak min T-shirt over hovedet på mig, og jeg gjorde det samme på ham. Så løsnede han min BH og nød synet af mine flotte bryster.
– Waauhh, lød det fra ham.

Vi kyssede igen, mens han nulrede mine brystvorter, og jeg begyndte at løsne hans bukser op. Så satte jeg mig på knæ og trak også hans boxershorts ned. Hans store pik strittede ud i luften, og jeg tog den i munden. Jeg havde aldrig prøvet det før, men vidste godt, hvordan jeg skulle gøre. Peter stønnede, og efter kort tid kom han i munden på mig, og jeg slugte hver en dråbe.

– Nu er det din tur, nu skal jeg slikke dig, min kære, sagde Peter dernæst. Jeg lagde mig ned på gulvet, og Peter trak bukserne ned på mig, og frem kom min mørke kusse. Jeg spredte benene, og han stak hovedet ned mellem mine ben, og han fandt lynhurtigt min lille klit, som hungrede efter at blive kærtegnet. Han suttede og slikkede min klit, og hans tunge fandt også vejen ned til min skedeindgang. Det varede ikke ret lang tid før min krop spændtes i en bue, og jeg kom i et brag af en orgasme. Jeg så nu, at Peters pik igen havde rejst sig.
– Laura, svar mig ærligt. Har du nogensinde haft samleje før?
– Neeeej, det har jeg ikke, men en gang skal jo være den første.

– Er du sikker på dét Laura, skal det være nu?
Jeg nikkede, og kyssede ham inderligt. Han fandt et kondom frem, og lynhurtigt satte han det på. Så lagde han sig oven på mig og kyssede mig. Vi var begge lidt forpustede, og vi svedte også lidt. Peter suttede på mine brystvorter, mens jeg krammede hans røv. Så tog han fat om sin pik, og spurgte:

– Er du sikker Laura?
– JA, svarede jeg.

Så førte han sin pik ned til min skede, og forsigtigt førte han den ind. Det var en vidunderlig følelse, og det gjorde kun en smule ondt. Da han var nået helt i bund, lå vi sådan i nogle sekunder, inden han begyndte at kneppe mig. Vi var begge utrolig ophidsede, og det gik stærkere og stærkere, og jeg kunne mærke Peters pik vokse inden i mig.
– Jeg kommer, jeg kommer, åååhhh.

Sammen kom vi i en forrygende og orgasme, og jeg kunne mærke spermen sprøjte i kondommet. Vi var begge udkørte, og vi lå lidt og omfavnede og kyssede hinanden.

Praktikugen gik, og vi fik prøvet en del på den uge. Jeg kunne nævne: alteret, prædikestolen, orgeltangenterne osv. Der var ikke det sted, hvor vi ikke kneppede. Det var en fantastisk uge, og vi så da også noget til hinanden, da ugen var slut, altså når jeg kunne slippe væk fra efterskolen.

Indsendt af LR

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *