Min første sexhistorie

Oprettet den 6. august 2013

Dette er min første sexhistorie og jeg håber at i tager godt imod den – den starter sådan.

Vi kender godt hinanden. Vi har mødt hinanden før. Flere gange. Vi vil lege og prøve andre roller. Vi aftaler at mødes på det offentlige toilet inde i byen. Sidste toiletbås. Du ved ikke, at jeg også har andre planer, men jeg ved, at du vil kunne lide den.

Da jeg kommer derind og banker ”koden” på døren, sidder du som aftalt på hug. Et blindfold fratager dig synet. Din åbenstående frakke afslører, at du kun har undertøj på som aftalt.

Jeg går straks hen til dig, lukker døren bag mig, tager selv min pik frem. Dine hænder famler og finder den. Du begynder at spille den, så den hurtigt vokser mellem dine bløde hænder. Snart finder din mund den også, og din tunge leger med spidsen, mens dine hænder fortsat masserer den ved roden.

Med ét tager du den helt ind i munden. Jeg mærker modstand, da den kommer helt ned i halsen. Det er ikke uden besvær for dig, men du ved, jeg kan lide det sådan. Dine halvkvalte lyde tænder mig. Jeg begynder selv at støde hårdt til.

Savlet begynder at drive ned til mit mellemkød. Du kan ikke styre mundvandet. Du styrer ikke noget. Jeg knepper din mund hårdt. Du gisper efter vejret.

Pludselig går den yderste dør ud til op. Vi kan høre de forsigtige trin. De nærmer sig. Døren til båsen ved siden af gå op og i. Jeg kan se, at de nysgerrige øjne fra naboen har kigget gennem hullet i væggen.

En stor og halvstiv pik stikkes igennem hullet. Du kan ikke se den. Du ved ikke, den er der. Ikke før jeg fører din ene hånd hen til den og hvisker, du skal lege med den. Men jeg stopper ikke med at kneppe din hals. Din anden hånd har fundet vej ned mellem dine ben.

Jeg trækker mig ud og lader dig få luft. Du er stakåndet, og dit mundvand løber ned ad hagen på dig. Din hånd har godt fat om den store stive pik fra naboen. Jeg kan tydeligt høre på din tunge ånde, at du er liderlig. Du vil have mere. Du skal nok få mere.

Jeg trækker dit hoved hen til naboens pik. Jeg behøver ikke at sige noget. Som en anden dukke åbner du bare munden og begynder at sutte ham begærligt. Jeg sætter mig på hug sammen med dig og hvisker dig øret, hvor meget du tænder mig… At jeg nyder at se dig sutte på en stor stiv pik… At jeg nyder at høre, du er ved at eksplodere at liderlighed.

Jeg har lyst til at tage dit blindfold af dig, bare for at kigge dybt ind i dine liderlige og slørede øjne. Jeg kender dem. Så jeg gør det ikke.

I stedet tager jeg fat i dit hår og trækker dig langsomt tilbage. Dine klynkelyde fortæller mig, at du ikke er færdig med at sutte ham. Men jeg ved, hvor meget det pirrer dig, da jeg kysser dig. Vores tunger leger med hinanden. Jeg holder dit hoved fast lige præcis ud for hans dunkende pikhoved.

Du er helt bevidst om det, da jeg tager hans pik i min mund. Jeg lader dit hoved og mund følge med helt ind til roden. Du klynker. Du vil virkelig gerne se mig have en stor og stiv pik i munden. Men du får ikke lov. Jeg nyder at pirre dig. Det er nok, at du bare ved, hvad der sker.

Jeg trækker mig tilbage og presser dit hoved ind over hans pik, så den kommer helt ned i halsen på dig. Vi kan begge høre på hans vejrtrækning, at han nærmer sig en udløsning. Jeg holder dig fast med munden lig ud for hans sprængklare pikhoved. Jeg leder din hånd op til hans pik, så du kan spille ham. Du forstår. Du onanerer ham i voldsomt tempo.

Og så kommer han! Selvom din mund står på vid gab, lander de første store sprøjt midt i dit ansigt. Du forsøger at sætte din mund helt hen til pikken, men jeg holder dig hårdt fat. Du bliver ved med at spille hans dunkende pik, og mere varm sperm rammer rundt om din mund og din hage.

Da han trækker sig tilbage, rejser jeg mig igen op og begynder uden varsel at kneppe dig langt ned i halsen. Dine hænder famler og slår mig på hoften, men jeg er tændt af dine lyde. Du må vente med at få ordentligt luft, til jeg er færdig. Det er jeg snart.

Da jeg trækker mig ud, er din vejrtrækning meget stakåndet. Du hiver efter vejret, og du er lige ved at føre en hånd op til dit blindfold, men jeg når lige nøjagtigt at fange den og holde den fast over dit hoved. Jeg skubber dig rundt, så du sidder på hug og ad væggen. Jeg holder begge dine hænder i et stramt greb over dit hoved med den ene hånd.

Min anden hånd onanerer med pikken halvvejs inde i din mund. Pludselig eksploderer jeg. Den varme sperm fylder din mund. Du prøver at synke, men kan ikke helt følge med. Sperm løber ud af mundvigene på dig, mens du med gurglende lyde prøver at få styr på både sperm og vejrtrækning. Du hoster. Jeg ved, at dine øjne er fyldte med tårer nu.

Jeg slipper grebet om dine hænder. De falder slapt ned. Det giver et gib i dig, da jeg tager et fast greb om din hals og presser dit hoved tilbage mod væggen. Jeg bukker mig ned og kysser dig liderligt og intenst men blidt. Du vil kysse mere. Men i stedet for hvisker jeg til dig, at vi ses…

Indsendt af Lotte A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *