Min frække fantasi

Oprettet den 3. maj 2013

Jeg satte mig op i sengen med dunkende hjerte. Jeg havde i halvt sovende tilstand hørt en lyd som ikke skulle være der. Der var den igen! Det lød som glas der gik i stykker og et bump som når noget faldt på gulvet. Jeg så over på Mads som lå ved siden af mig. Han sov tungt med en let snorkende lyd. Irritationen vendte tilbage. Vi havde været i byen med nogle venner og var kommet lettere berusede hjem. Jeg havde set frem til varm sex med Mads når vi kom hjem, men han havde sagt godnat og var faldet i søvn øjeblikkelig. Jeg kunne mærke at følelsen af at være overset kom tilbage til mig.

Jeg sad lidt og lyttede efter flere lyde. Intet det måtte være noget at jeg havde bildt mig ind. Min fantasi var ofte livlig, og den havde nok spillet ind her.

Jeg stod nøgen ud af sengen, og kunne mærke hårene rejse sig på mine ben og arme da jeg forlod den varme dyne. Jeg blev nødt til at gå på badeværelset på grund af presset fra min blære.

På badeværelset tændte jeg lyset, og lod så de gyldne dråber risle i kummen mens jeg tænkte på mit forhold til Mads. Vi havde nu været kærester i næsten 2 år. Det første år havde været meget hedt. Mads kunne elske med mig næsten hver dag og jeg nød det. Jeg har altid haft et stort behov for sex, og desværre havde Mads ikke haft særlig stor lyst til mig i de sidste måneder. Til gengæld følte jeg at han stadig elskede mig. Når vi var i byen var han altid meget jaloux hvis jeg havde danset eller snakket for meget med andre fyre. Efter sådanne aftener var han altid meget sex-lysten når vi kom hjem. Det var som om, at alene tanken om at andre fyre ville have mig tændte ham.

Jeg så på mig selv i det store spejl på endevæggen. Jeg kunne godt være mig selv bekendt. Slanke velformede ben, en fast numse, små – men faste bryster, og endnu ingen deller de forkerte steder. Jeg lod mine hænder stryge blidt over brysterne og ned over hofterne og lårene. Jeg kunne mærke en velkendt varm fornemmelse i underlivet og lod hænderne glide op til min glatbarberede mis. SÅ SKETE DET ud af øjenkrogen fornemmede jeg noget mørkt komme hurtigt ind gennem døren til badeværelset og glide op bag mig.

Jeg tog en dyb indånding for at skrige, men nåede det ikke før en hård ru hånd lagde sig over min mund og kvalte mit skrig, samtidig med at en arm blev lagt om min hals. Jeg stod rædselsslagen og så ind i spejlet. Manden som holdt mig fast var høj og muskuløs og bar en sort hætte over hovedet. I hætten var der kun klippet huller til øjnene.

Manden hviskede nu i mit øre “hvis du skriger slår jeg dig ihjel, forstået?” Jeg nikkede stumt mens min verden stod stille. Hvad ville han, og var han alene? Det sidste fik jeg hurtigt svar på, for pludselig stod der endnu en mand foran mig. Knap så høj som den anden, men med samme type hætte over hovedet. Til manden som holdt mig fast hviskede han “der ligger en stodder og snorker derinde” og gjorde et kast med hovedet.

Han holdt en rulle tøjsnor op som jeg genkendte som den der havde ligget i bryggerset.

“Skal vi ikke hellere uskadeliggøre ham?” hviskede han. Jeg kunne føle hans øjne glide op og ned over min nøgne krop og følte panikken gribe mig. “Det er nok det bedste” svarede den anden. “Hold tøsen her tavs mens jeg ordner det, slå hende hvis hun skriger”.

Han forsvandt hurtigt ind i vores soveværelse med tøjsnoren, mens den anden mand stirrede truende på mig. Jeg turde ikke sige en lyd. “Du er da en lækker lille luder! Nu skal vi have det lidt sjovt” hviskede han hæst til mig. Jeg stirrede bare forstenet på ham.

Så stod den anden mand der igen. “Så er det OK” sagde han med almindelig stemme.

“Lad os gå ind i hyggekammeret og se til din ven”. Han tog mig hårdt i armen og trak mig med ind i soveværelset. Jeg måtte undertrykke et skrig da jeg kom derind. Lyset var tændt, og på sengen lå Mads på ryggen, kneblet og bundet, mens han stirrede på mig med store forskrækkede øjne. Hans arme var bundet op over hovedet til sengens hovedgærde og benene var snørret sammen med tøjsnor. Hans pyjamasbukser var brugt til at kneble ham med, og nu lå han der med blottet underliv. Medlidenheden med Mads skyllede ind over mig. Det måtte være enormt ydmygende for ham.

Jeg kom hurtigt tilbage til virkelighedens verden da den høje mand sagde, “nu skal vi have lidt sjov med din kønne lille luder her og se godt efter kammerat måske kan du lære noget”. Min hjerne var lige begyndt at registrere betydningen af ordene, da jeg blev skubbet ned på sengen ved siden af Mads. Jeg lå på ryggen halvt ind over Mads, mens mine fødder stadig var på gulvet. Jeg så helt lammet til, at mændene smed deres cowboybukser. En enorm stor pik med blåviolet hoved og kraftige blodårer sprang med et svirp ud af bukserne på den høje mand tanken om den forestående voldtægt havde gjort ham liderlig. Den andens pik hang lang og halvslap ned af det ene lår mens han med en hånd masserede den.

“Nej lad være” klynkede jeg desperat. Men der var ingen nåde. “Spred benene kælling, vi skal have smurt værktøjet” sagde den høje mand truende. Han satte sig på knæ foran mig og tvang, med et fast tag i knæhaserne, mine ben fra hinanden. “Luderen har sku’ barberet sig” sagde han med grødet stemme til sin kammerat. Så følte jeg en varm våd tunge i mit skridt, samtidig med at jeg kunne mærke Mads vride sig under min nakke.

Kammeraten var kommet til, og holdt mine ben fra hinanden mens manden med tungen løftede min ende og tog et fast greb om mine baller. Så lod han sin tunge løbe op og ned ad mine inderlår mens han samtidig bed mig blidt.

Uafhængigt af min hjerne reagerede min krop på disse kærtegn. Skamfuldt registrerede jeg en gysen af velvære brede sig fra mine lænder. Jeg bøjede nakken tilbage og sukkede “Åh nej, lad være!” – Jeg turde slet ikke vende hovedet for at se på Mads.

Nu havde tungen fundet frem til mit glatbarberede skød, og fugtede mine skamlæber med rytmiske slik nedefra og op. Jeg kunne mærke hvordan min klit begynde at svulme op, og mine safter begyndte at løbe. Jeg vidste at mine skamlæber nu var ildrøde og opsvulmede. Tungen fandt nu ind i min kusse med en krævende bevægelse. Her begyndte den er dreje, rundt og rundt, mens han smagte på mine safter. Kammeraten bøjede nu mine ben bagover så der var frit udsyn til begge mine huller, og pludselig mærkede jeg en finger trænge sig op i mit snævre numsehul med små ryk. “Uhh-nej” stønnede jeg og forsøgte forgæves at lukke af med ringmusklen. Det gav nogle ufrivillige ryk i mit underliv og jeg vendte skamfuldt hovedet væk for ikke at se på Mads.

Derved havde jeg frit udsyn til Mads nøgne underliv, og så til min forundring at han havde fået rejsning. Hans lem lå nu hårdt og stift op ad hans mave, og ved hvert pulsslag kunne jeg se det løfte sig lidt. Hans krop reagerede åbenbart også på situationen.

“Se – hendes fyr er sku’ blevet liderlig” sagde manden som holdt mine ben. “Skal vi lade ham få noget?” “Ja, hvorfor ikke!” sagde manden som slikkede mig og rejste sig. “Vend dig om tøs og op på knæ!” befalede han, og trak mig brutalt på benene.

Jeg lå nu på knæ i sengen med hovedet hen over Mads dunkende lem, mens de to mænd havde frit udsyn til min bagdel som strittede lige i vejret. “Begynd at sutte ham, og lad det være lidt overbevisende” befalede den høje mand.

Jeg tog med sitrende fingre om Mads svulmende lem og lod det glatte hoved forsvinde mellem mine læber. Det gav et ryk i Mads da han mærkede den velkendte fornemmelse af mine læber og tunge. Jeg lod mine læber glide op og ned over hans dunkende lem og glemte næsten de to fremmede bag mig. Det fik jeg ikke lov til ret længe – pludselig mærkede jeg et par store tommelfinge skille mine skamlæber fra hinanden , og så kunne jeg mærke noget stort trænge sig op i min kusse. Det var manden med det store lem som nu masede sig op i mig bagfra. Det var som han blev ved og ved. Jeg følte mig totalt udfyldt. Med rytmiske stød begyndte kan nu at bolle mig bagfra – han kom helt i bund ved hvert stød.

Mads kunne mærke min ophidselse, for jeg begyndte ubevist at onanere ham med hurtigere bevægelser, mens jeg udstødte tilfredse strubelyde. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at Mads have løftet hovedet og så på mig med forpinte øjne. Jeg turde ikke gengælde hans blik.

“Så er det nok!” sagde den anden mand. Han var kommet om på den anden side af sengen og stod nu med sit erigerede lem ud for mit ansigt. “Nu er det min tur! Gør det lige så godt som på din fyr, ellers….” Så greb han mig i håret og førte min mund hen til hans lem. “Op med munden, tøs – og slik !” – Jeg turde ikke gøre andet end hvad han sagde, og førte derfor hans lem ind i min våde mund mens Mads´ skuffede “stolthed” lå ensomt dunkende på hans mave. “Jaah – sådan skal det være”, gryntede han tilfreds. “Din pige er god til det her!”, sagde han grinende til Mads.

Jeg følte mig i en verden jeg ikke kendte. Pludselig befandt jeg mig med 2 fremmede pikke som voldtog mig fra hver sin ende. En pik bankede op i mig bagfra, mens en anden voldtog min mund. Jeg skammede mig over at situationen havde gjort mig så liderlig.

“Staklen kan jo ikke se hvad der forgår” sagde den ene pludselig. “Lad os vende luderen så han kan følge med!” Hvad nu? tænkte jeg panikslagent. Jeg fik ordre på at lægge mig på knæ over Mads så han havde frit udsyn til mit skød. En knælende 69’er kaldte de det. Jeg gjorde som der blev sagt, og nu havde Mads udsyn til mine opsvulmede og drivvåde skamlæber.

Manden med den store pik var kravlet op bag mig og sagde “Lad os vise din ven hvor meget du kan tage” og så stødte han igen sit alt for store lem op i min kusse. Da den forsvandt til roden, hørte jeg Mads udstøde en halvkvalt jamren. Med et fast tag om mine hofter blev jeg trukket frem og tilbage over den store pik, mens hans pung ved hvert stød klaskede mod min klit. “Fint lille røvhul!” grinede han og førte en velsmurt tommelfinger ind i mit bagerste hul, hvor det næsten kom til at fungere som et håndtag når han trak mig ind over pikken. Jeg stønnede højt og pressede min røv hårdere mod hans lem, samtidig med at jeg stadig slikkede og sugede på kammeratens lange pik. Jeg havde nu glemt alt om Mads – jeg var så liderlig at jeg følte jeg skulle eksplodere.

“Okay – nu til finalen, vi kan ikke blive hele natten” sagde manden som bollede mig bagfra. Det var lige før jeg protesterede, “de måtte da ikke stoppe nu!”

Jeg fik nu ordre til at vende mig om og føre Mads lem op i kussen, hvilket jeg meget gerne gjorde. Mads stønnede da jeg sank ned over hans dunkende lem. Jeg begynde straks at ride ham med voldsomme stød mens jeg roterede med underlivet. Mads vendte det hvide ud af øjnene – jeg kunne se at han snart ville komme.

“Ikke så hastigt, smukke” grinede den store mand. “Vi skal også være med til finalen”.

Han var blevet siddende ved Mads hoved med den store pik svævende over Mads ansigt. “Kom så – bøj dig frem og tag den i munden, befalede han” – Jeg bøjede mig ned over Mads og tog mandens kæmpe lem mellem mine læber og begyndte at slikke og suge ivrigt. Mads stirrede vildt op på mig da den enorme pik forsvandt ind i min mund.

“Nu bliver det rigtigt sjovt” lød det fra manden i fodenden af sengen. I det samme følte jeg hvad jeg troede var en finger blive boret op i mit numsehul. På den pludselige smerte som jeg i det samme følte var jeg klar over at det var noget større end en finger.

Noget MEGET større! “Nej, nej, jeg kan ikke tage den”, skreg jeg panikslagen. Men det hjalp ikke, og pludselig følte jeg at han var helt inde i mig. Smerten forsvandt og blev afløst af en fantastisk fornemmelse af at være HELT fyldt ud. Mads stødte sit lem op i mig samtidig med at manden begyndte at bolle mig i røven. Jeg hev og sled i den store pik som fyldte min mund, samtidig med jeg desperat stødte min røv bagud mod de krævende pikke. Jeg kunne høre mig selv udstøde en næsten grædende jamren af bare

lyksalighed mens jeg mumlede “Knep mig!, Knep mig!”. Og pludselig kom pikken i min mund i en eksplosion af hvidt skummende sæd. Jeg følte næsten at jeg blev kvalt, så meget kom der, og det begyndte at drive ud af mine mundvige. “Ahhh – for satan!” brølede manden foran mig mens det rykkede i hele hans krop.

Næsten samtidig kom Mads. Jeg kunne se ham fordreje ansigtet og så stødte han med al sin kraft pikken op i mig mens den kom og kom. “Åh Mads, tilgiv mig!” hviskede jeg til ham mens sæden fra mine mundvige dryppede ned på hans kind.

Så mærkede jeg hvordan det strammede i mit bageste hul da en ladning sæd blev skudt op i tarmen. Fornemmelsen var ubeskrivelig, og jeg kom nu selv i en kraftig orgasme som gennemrystede min krop. “Åhhhhhh – Ja – Ja!!!” hulkede jeg, helt ude af kontrol.

Så vågnede jeg op fra min dagdrøm – det hele havde kun været en fantasi – heldigvis!

En fantasi som jeg kender udenad – jeg bruger den igen, og igen, når jeg tænker på sex.

Indsendt af Lonni

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *