Min frække udenlandske penneveninde

Oprettet den 9. april 2013

Endelig er vi alene…Lige siden du kom på besøg har vi været omringet af mine venner, familie, bekendte og naboer. Jeg har hele dagen kikket på dig fra tid til anden for at lære hvordan du bevæger dig, smiler og ser ud, mens du er sammen med alle disse mennesker.
Jeg har længe haft lyst til at have dig for mig selv, men da der har været så mange mennesker i vores liv hele dagen, er det kun blevet til et enkelt kys på kinden, og et smil fra dine læber, men jeg kan vente..
Men nu er det endeligt muligt, gæsterne er endeligt gået og lejligheden ligger stille hen på nær af den stille musik der spiller på stereoanlægget…Klokken er blevet mange og det er tid til at gå i seng, så her bag lukkede og låste døre er vi endeligt alene sammen.

Vi står sammen ved sengen på det kolde trægulv og jeg slukker lyset og drejer mig rundt og ser din silhuet i det kølige måneskin der skinner gennem vinduet. Jeg siger uden et ord hvor smuk jeg syntes at du ser ud som du står der i dit nattøj, selv om det bare er en T-shirt og et par trusser, det samme som mig…Jeg tænker ved mig selv at du må kunne se i mine øjne hvor meget jeg elsker dig, og hvor meget jeg har savnet at have dig her hos mig.

Vi træder tættere sammen, og jeg lægger mine arme omkring dig, for at omslutte dig. Vi står der uden at bevæge os og føler hinandens varme og jeg frydes ved at have en som dig at holde i mine arme.
Ikke flere drømme knus hvor jeg vågner op og finder mig selv med armene omkring min hovedpude som om den var dig, for nu er mine arme omkring dig, og jeg ved at selvom jeg senere skulle falde i søvn vil du stadigt være der når jeg vågner op i morgen tidligt…

Vi træder en smule fra hinanden, og kikker dybt i hinandens øjnene og vore ansigter kommer tættere og tættere på hinanden til vores læber endeligt mødes i et blidt kys som var det vores første. Først blidt som er vi lidt bange for at skræmme hinanden, men i takt med at vi bliver fortrolige med hinanden, mere og mere….

Din underlæbe bævre das jeg løber min tunge over den, og du smiler og gør det samme for mig, og lader din tunge smage mine læber som var det honning, jeg føre mine læber langs din kind til dit øre hvor jeg bider forsigtigt i din øreflip og hvisker hvad jeg har ønsket at skrige af mine lungers fulde kraft hele dagen :

“Jeg elsker dig.”

Ordene og det vindstød der følger dem giver dig gåsehud, og mens jeg holder din krop ind til mig, løber en bølge af velvære gennem din krop fra dine fødder gennem hele kroppen til dine læber der igen er presset imod mine mens du holder mig tættere og tættere imod din krop. Og stadigt står vi bare der, i hinandens arme og føler kærligheden for hinanden flyde frem og tilbage som var det bølgernes sagte brusen på en sandstrand.

Dine hænder mister sit greb i min krop og jeg føler dem rejse op og ned af min ryg, mens dine fingre leger med kanten på min bluse. Jeg gøre det samme for dig og massere dine muskler der er trætte efter den lange dag, gennem din trøje. Vore muskler begynder at løsne op og mens vi står de tæt sammen begynder vi at kysse igen mens vore hænder kærtegner hinanden…

Jeg lader min ene fingertip løbe langs kanten på din T-shirt og føler den blidt røre din hud, hvorved du holder dit åndedræt tilbage et kort øjeblik.

Jeg kysser sagte dine kinder, din pande, dine læber og læner mig tilbage for at se på dit ansigt. Dine øjne stråler som stjernes mens du smiler til mig…jeg føler en underlig (men alligevel behagelig) varme brede sig i min krop og smiler tilbage.

Dine hænder kravler igen lidt op og ned af min ryg, for så pludseligt at kravler ind under min T-shirt og dine fingre danser en stille dans på min hud, denne handling får også mig til at få gåsehud, og en følelse af velvære og tryghed blander sig med varmen der er under opbygning i mit indre.

Du kysser mine læber, min kind og pande og jeg føre mit ansigt forbi dit og ind i dit hår hvor jeg tager en dyb indånding og nyder følelsen af duften der kommer ind i min næse fra dig.

Mine hænder kravler op langs din ryg mens jeg flytter mit ansigt igen for at kysse dig, og efter et enkelt kys for at løfter din T-shirt højere op ad din krop. Du løfter dine arme fra mine skuldre og lader mig trække den længere op til den er over dit hoved men endnu ikke af dine arme, hvor jeg lader den hænge, mens jeg føre mine hænder ned igen og kærtegner din krop med mine håndflader for at holde din hud varm i den kolde aften luft. Du mærker varmen fra mine hænder og føler med et at den spreder sig til dine kinder der blusser og videre til resten af kroppen og til den del der stadigt er skjult for aftenluften.

Jeg fjerner din bluse fra dine arme og du føre dem ned langs din side og mens dine hænder trækker min trøje af mig lader du dine negle løbe op og ned af min ryg for til sidst da min trøje ligger på gulvet sammen med din at putte dine arme omkring mig og trække mig med dig ned på sengen ved vores side.

Du ligger på ryggen på sengen med dine arme over dit hoved og smiler mens jeg kysser mig vej fra dine læber over din kind til din hals og videre ned til dine bryster hvor jeg begynder kysse dine brystvorter der bliver stive og hårde mellem mine læber. Jeg fortsætter efter et stykke tid med at kærtegne dine bryster med min mund og hænder, og kysser mig senere med ned af din krop og jeg mærker din krop blive spændt da jeg nærmer mig kanten på dine trusser.

Jeg overskrider kanten af trusserne, og mens jeg stadigt bliver på ydersiden af det bløde materiale, føre min underlæbe langs det svage omrids af hvad jeg ved er indenunder en så uforståelig kort distance fra mine læber og dog så langt væk. Du spreder dine ben en smule mens du føre dine knæ en smule til siden for at jeg bedre kan komme til. Min ånder varmer dig gennem dine trusser og du trækker mit ansigt tilbage til dit hvor du giver mig et dybt og langt kys.

Du føre din venstre hånd op og ned ag min ryg og jeg lukker mine øjne og nyder hvert sekundet mens mine hænder går på opdagelse på dine bryster. Din anden hånd leger med min brystkasse og du føre dine fingre i en lige linie ned over min mave og jeg føler et elektrisk chok løbe gennem min krop da dine fingre når mine boxershorts og du føre dine fingre indenfor. Jeg føler mig stiv af “skræk” da dine fingre røre “mig” men begynder at slappe mere og mere af mens din hånd begynder at kærtegne mig.

Du føre din hånd ned langs indersiden af mine lår for hurtigt at føre den op igen, og du griner smilende af mit hurtige åndedrag da du igen griber fat i min pik. Du slipper dit greb og griber fat i mit ansigt med begge hænder og føre det ned til dit hvor du igen giver mig et dybt og langt kys, som vi begge nyder for vi ved at vi har alt den tid til at udforske hinanden som vi nogensinde behøver…

Du ruller over så du nu ligger oven på mig, og kravler meget stille ned af min krop for at stoppe ved kanten på mine shorts hvor du griber fat i kanten og trækker dem ned, mens du slikker det hud der kommer til syne. Jeg buer min ryg for at komme tættere på din tunge, og du benytter lejligheden til at trække mine shorts ned fra mine hofter og til mine fødder hvor du trækker dem af.

Begyndende ved mine fødder, kysser du dig vej op af mine ben. Først langs ydersiden på det ene, så indersiden og ydersiden på det andet, for til sidst at befinde dig lige midt mellem mine ben med din indbydende mund hvor jeg altid havde ønsket at den skulle være..

Jeg kikker ned og møder dit blik og ser til min glæde/skræk at du slikker dig om munden og smiler til mig. Jeg lægger mit hoved tilbage på min pude og lukker øjnene i forventning om den snarlige kontakt mellem dine læber og min pik, men alligevel ude af stand til at vide præcist hvornår dette vil ske!!

Dine læber røre mine lår, først det venstre, så det højre, og så det venstre igen, og hver gang du skifter kan jeg mærke at du kommer et lille stykker tættere på mit skridt…Jeg længes efter at føle dine læber, men nyder alligevel at du driller mig, og holder dig tilbage præcist så længe at jeg er ved at blive sindssyg af længsel.. jeg længes og så med et er du der, din tunge løber op og ned af min pik, mens du slikker på den for at gøre den dejlig våd, og et lille suk undslipper mine læber da din tunge løber over pikhovedet.

Du føre dine hænder op og lader dine negle løbe ned langs siderne på den og du kan føre mine muskler blive spændte nær din mund…Du fortsætte ufortrødent og slikker og bider, mens du koncentrere dig om at give mig en meget langsom nydelse der får mig til at miste al fornemmelse om tid og rum, som følge af hvad du gør ved/for mig. Jeg bemærker en mærkelig følelse over det hele på min krop og det går op for mig at du er i færd med at kravle op over min krop til du ligger oven på mig med din egen.

Du føre dine lukkede læber over mine og da jeg åben min mund, lader du din tunge find en vej ind og jeg lader min tunge blive ført ind i din. Mine sanser er ved at komme til sig selv igen, og jeg lader mig kravle ned langs din krop og ned mellem dine ben, hvor jeg et kort øjeblik kysser og slikker på dine trusser, hvor efter jeg kravler helt ud fra under dig, så du nu ligger på din mave på sengen..

Mine hænder massere din ryg i store runde bevægelser og jeg lader mine hænder arbejde deres vej ned til dine hofter, hvor jeg, mens jeg stadigt massere det nederste af din ryg, begraver mit ansigt mellem dine ben og nyder følelsen af det bløde materiale fra dine trusser, mens det berøre mit ansigt.
Du føler varmen fra min ånde sprede sig gennem stoffet og kan mærke at det begynder at opvarme din hud inden under. Jeg trækker mig lidt tilbage og begynder at trække det sidste stykke tøj af din krop. Men du er ikke lige i et samarbejdsvillig humør, så jeg rækker min ene hånd ind til din mave og begynder at kilde dig, hvilket får hele din krop til at reagere ved at forsøge at slippe væk fra de kilderne fingre og jeg får dine trusser trukket af, før eftervirkningerne af kilderiet holder :o)

Jeg holder dine ankler ned mod sengen mens jeg slikker bagsiden af dine knæ, både for at sikre mig at du ikke flytter dig, og for at sikre at du ikke skulle komme til at sparke hvis nu du også skulle være kildet der :o) Jeg kysser mig vej op til det nederste af lårene, og du ryster i forventning om hvor jeg nu vil kysse dig, næste gang. Jeg kravler længere op af din krop og giver dig et kys på hver balde og slikker dig hurtigt i mellem dem, hvilket for dig til at dreje hovedet og kikke på mig (præcist som jeg havde forventet) og jeg placere mit ansigt mellem dine ben, og trækker vejret dybt ind, hvilket for luften mellem dine ben til at køle ned få øjeblikke før jeg begynder at røre dit skød, og føre mine hænder op for at holde dine hofter på plads mens jeg lægger mig tilrette….

Dit åndedræt bliver hurtigere, mens jeg gør mine læber våde, og løber dem langs din hud. Min tunge køre ind og ud af min mund, og hver gang den rør dig, giver du et lille spjæt mens jeg slikker dig som aldrig før.

Da du er blevet mere vant til den dejlige fornemmelse mellem dine ben som du modtager, siger du at jeg endeligt ikke må stoppe, men at du gerne så at jeg placerede mig sådan at du kunne komme til at røre ved min pik, og da jeg har flyttet mig lidt rundt, og du griber fat, fortsætter jeg med mit “arbejde” med fornyet entusiasme.

Du ligger der med din hånd mellem mine ben omkring min pik, og stønner tilfreds mens du føre dine fingre lidt frem og tilbage…denne uventede vibration får mig til at presse mit ansigt endnu tættere imod dit skød, og jeg suger lidt af dit kød ind i min mund, og slikker endnu hurtigere…

Vi kommer efterhånden ind i en rytme som vi begge kan klare, hvor vi giver og modtager nydelse i takt med at vi kan få tid til at nyde hvad vi får, og give hvad vi ved den anden ønsker. Jeg kan mærke at de ting jeg gør for dig, bliver reflekteret tilbage på mig selv, af dine bløde hænder og læber, hvilket får mig til at lægge endnu mere kraft i at tilfredsstille dig, for jeg ved at jeg selv vil modtage en tilsvarende tilfredsstillelse fra dig. Dine muskler trækker sig sammen, mens du nærmer dig din orgasme, og du læner dit hoved tilbage og bevæger dine hænder endnu hurtigere på min pik, mens du koncentrere dig om den snarlige udfrielse af dine længsler og lader denne følelse flyde over dig..

Jeg kærtegner dig med min tunge, mine fingre, mine negle, og alt andet jeg kan bringe i kontakt med dig, og lader mine læber løbe op og ned, mens jeg åbner munden så meget som muligt for at bringe så meget af den i kontakt med dig

Dit åndedræt, som det går op for mig har været tilbageholdt i nogle sekunder, undslipper dine læber i samme øjeblik orgasmen strømmer over dig. Du stønner mens din krop ryster voldsomt, og jeg er nødt til at sætte tempoet for mit slikkeri ned for at kunne følge din krops bevægelser, mens jeg kysser og kærtegner dig forsigtigt.

Da dine hænder har kærtegnet min pik, igennem hele denne lange seance og bliver ved med det, kan jeg føle at min egen udløsning er på vej imod et klimaks og jeg holder din krop tæt til min.
Da du er kommet dig over din udmattende orgasme, skifter dine hænder og din mund på ny plads, og du begynder at bearbejde min pik, med din tunge, mund og kæbe. Min ene hånd, påtager sit eget liv, og kravler ned til dit baghoved og fastholder dig blidt, mens mine hofter begynder at støde imod dit ansigt mens du fortsætter med at give mig nydelse med din tunge….

Dette er enden på denne historie men aftenen (der først endte efter et dejligt forfriskende bad sammen) og de to måneder hun var her indeholdt endnu flere dejlige oplevelser som jeg godt kunne overveje at skrive om, hvis jeg skulle få tid, lyst og lejlighed til det i de næste par travle uger nu er det jo heldigvis ved at blive sol og sommer og man skulle være et fjols hvis man ikke kunne finde tid til at tage en tur til stranden eller sådan noget.

Indsendt af Penneven

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *