Min kæreste og 2 stive pikke

Oprettet den 9. april 2013

Det var tidligt om morgenen, Linda lå og suttede pik på mig, efter et stykke tid kunne jeg ikke holde mig længere og sendte min ladning af i munden på hinde. Hun suttede lidt videre og kiggede så op på mig med et frækt glimt i øjende, hun åbnede sin mund og viste mig at hun havde samlet det meste af min sæd i hindes mund. Så bevægede hun sig op til mig og lagde sine læber på mine, jeg vidste hvad hun havde aftenen før spurgt hinde hvordan sæd smagte, og nu ville hun vise mig det. Jeg åbnede forsigtigt mine læber, og straks pressede hun sin tunge ind i min hund og en blanding af min sæd og hindes spyt løb ned i min mund, hun begyndte at kysse mig helt vild og jeg blev nød til at synke det hele. Det smagte ikke grimt, og den måde hun kyssede mig på gjorde at jeg ikke tænkte meget over det.

Bagefter spurgte hun så hvordan det så var, jeg sagde at det var ok. Derpå svarede hun at det var bedre lige fra pikken men det var jo ikke så nemt, medmindre jeg selv suttede på en anden mand. Min pik rørte på sig ved tanken, og Linda bemærkede det, så hun spurgte om jeg da godt kunne tænke mig det. Jeg måtte indrømme at tanken tændte mig lidt, og inden jeg vidste af det havde vi aftalt at det skulle prøves. Så vi satte en annonce på Internettet, hvor vi efterlyste en biseksuel fyr. Vi fik utrolig mange svar, nogle var bedre end andre og mange var med billeder.

En af annoncerne var fra to fyre, som mente at efter vi var to der kendte hinanden så var det også rimeligt at de var to som kendte hinanden. Vi blev enige om at det skulle være dem. Vi aftalte at mødes med dem, og efter at havde snakket lidt med dem, var vi enige om at de var de rigtige, så vi inviterede dem med hjem til os, den ene var mørkhåret og hed Niels den anden havde lyst hård og hed Jens. Vi snakkede om hvordan vi skulle gribe det an, og den ene af de to fyre foreslog at Linda og jeg klædte hinanden af og begyndte af lege lidt med hinanden, så ville de to kigge lidt på i starten og være med senere. Inden længe lå Linda og jeg nøgne på gulvet og kyssede mens vi legede lidt med hinanden. Jens sagde at jeg skulle sætte mig op af sofaen og at Linda skulle ligge på ryggen, men hovedet hvilende på mit lår, jeg bøjede min pik ned mod hindes mund, og hun tog den ind. Jens lagde sig så mellem hindes ben og begyndte at slikke hinde, Niels smed sit tøj, og satte sig på gulvet ud for hindes bryster, som han begyndte at kærtegne. Linda rakte ud efter hans pik, og begyndte at onanere ham, min pik smuttede ud af hindes mund flere gange men hun fik hurtigt fat på den igen og suttede videre på den mens hun stønnede svagt. Pludselig tog Linda om min hånd og førte den ned til den pik hun havde været i gang med at spille af, hun lukkede min hånd om hans pik, det gav stød gennem hele min krop da jeg mærkede hans pik i min hånd. Jeg begyndte at spille ham forsigtigt, mens hun legede med hans nosser. Nu tog Jens om Lindas hofter og løftede hinde lidt i vejret, og så stak han sin pik ind i hindes kusse, hun bed i min pik idet han førte sin pik i bund. Efter en 10 minutters tid i denne stilling, satte Niels sig op på brystet af Linda og sagde at jeg skulle spille ham af i hindes mund.

Linda slap min pik, og jeg tog om hans pik og førte den mod hindes åbne mund, jeg tog om hans pik så min tommelfinger lå op af hans pikhoved og blev ført med ind og ud af hindes mund mens jeg spillede ham. Jens bollede stadig Linda stille og roligt, da jeg mærkede det begyndte at pulse i Pikken på Niels, jeg tog pikken ud af hendes hund for at se om han kom, og det gjorde han, han sprøjtede hinde i hinden og på læberne og resten rendte ned over min hånd. Jeg rejste mig for at hente en håndklæde til at tørre min hånd af med, imens stak Niels sin pik ind i munden på Linda igen til hun havde suttet ham ren. Så sagde han at jeg skulle ligge mig i en 69 med hinde og slikke hinde mens hun blev bollet til hun kom. Imens jeg slikkede hinde suttede hun mig, Niels slikkede mig i røven. Flere gange hvor Linda var ved at komme, trak Jens sin pik ud og gav mig den i munden, jeg suttede lidt, og så blev den ført tilbage til hindes kusse, og jeg fortsatte sutteriet. Men den behandling jeg fik på min pik og mit røvhul, var jeg i tvivl om det var hinde eller mig der ville komme først, men så kom hun i en stor orgasme, mens hun kom bollede Jens videre og jeg slikkede videre, selv om hun forsøgte at vride os af, og inden længe kom hun igen, hun skreg så højt af denne orgasme, at det måtte kunne høres helt ud på gaden. Nu trak Jens sig ud, og Niels holdt op med at slikke mig, men jeg fortsatte med at slikke hinde, men pludselig væltede hun mig om, så jeg kom til at ligge på ryggen og hun oven på mig. Så vendte hun sig om og kyssede mig det bedste hun kunne, hun smagte lidt af sæd, men hun kyssede enormt godt. En af fyrende tog min pik og førte den ind i Lindas Kusse, som var sjask våd, og så lagde han sig mellem vores ben og begyndte at slikke mine nosser og mit røvhul, mens Linda bevægede sit underliv op og ned over min pik. Det varede ikke længe inden jeg fik en enorm orgasme og tømte alt min sæd op i hindes kusse. Vi fik os line en øl, mens vil holde en lille pause, da vi havde drukket øllet, sagde Jens at nu var det min tur til at få pik. Jeg fik besked på at ligge mig på alle fire med røven i vejret, Jens lagde sig under mig og pegede sin pik mod min mund, han sagde at nu kunne jeg selv sutte og spille ham som jeg havde lyst. Niels stak nu en finger i røven på mig, så tog han noget creme og smurte det op i min røv, Linda satte sig ved siden af, og tog om min pik med den ene hånd, mens hun kærtegnede min krop med den anden. Nu mærkede jeg at Niels pressede sin pik mod hit røvhul, jeg holdt op med at spille Jens imens, men kort efter var Niels inde i mig, og jeg tog nul Jens pik i munden og suttede mens jeg blev bollet. Det var en vild oplevelse og Linda sagde at det var ophidsende at se på, mens hun spillede min pik. Efter et stykke tid, begyndte Niels at bolle hurtigere og hurtigere, Linda lagde sig under mig og jeg mærkede hindes læber om min pik. Så sagde hun at hun ville se om jeg kunne få Jens til at komme inden hun fik mig til at komme, jeg sagde ok og begyndte at sutte det bedste jeg kunne mens jeg masserede hans nosser. Efter nogle minutter kunne jeg mærke at han var ved at være det, jeg overvejede om jeg skulle lade ham komme i munden på mig eller ej, men inden jeg havde tænkt til ende, sprøjtede hans sæd ind i min mund, så jeg blev nød til at synke det hele.

Så trak han sig ud og sagde til Linda at jeg vist havde vundet. Linda kravlede nu længere ind under mig, og tog Nilses nosser i munden og så varede det heller ikke længe inden han sprøjtede sin ladning op i min røv, da han var kommet trak han sig ud, og jeg vendte mig udmattet om på ryggen. Linda sagde til de to fyre at hun nok skulle klare resten, og de sagde tak for i dag og gik. Så lagde hun sig oven på mig, kyssede min mund, og begyndte så at slikke mit bryst mens hun bevægede sig ned af mod min pik, da hun kom til pikken tog hun den hurtigt ind i munden, men fortsatte så ned af mine lår og ned til mine føder som hun kyssede og så lagde hun sig mellem mine ben og tog min pik i munden, hun suttede lidt og tog så mine nosser i munden mens hun spille min pik, det var rigtig dejligt, og jeg lå længe og slappede at men, så kunne jeg ikke holde mig længere og da jeg skulle til at komme satte hun læberne om min pik og sugede hver dråbe sæd ud af min pik. Bagefter lå vi længe og snakkede om det vi havde oplevet inden vi faldt i søvn.

Indsendt af BØSSEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *