Min liderlige onkel

Oprettet den 17. april 2013

Jeg er en meget liderlig pige på 15 år, der har et forhold til min onkel. Altså min mors kødelige bror. Han er ungkarl, midt i fyrrerne og ser godt ud. Vi har altid følt os tiltrukket af hinanden, og inden jeg fyldte 15, var vi ikke begyndt at bolle, kun røre og kæle. Det havde vi til gengæld også dyrket i flere år, lige fra jeg var 12. Min mor havde ingen anelse, men det skal hun heller ikke have, det vil gøre hende for ondt. Ingen kan imidlertid stoppe os, for han er dødlækker.

Den første gang, han rørte mig, var, da mor blev 35. Vi havde havefest, jeg var lige fyldt 12 og havde en lille tynd kjole på, rumpekort og rød. Jeg havde allerede den gang små stritte bryster og veludviklede lår. Mor syntes, kjolen var for kort, jeg spurgte far:

– Tøsen ser da sød ud, sagde han, hun er kun en unge. Men onkel så anderledes på det. Han hældte vin på mig, og vi gik tur i vores store have. Nederst i haven er der en bænk, hvor vi satte os.
– Ved du, at du ser meget voksen og fristende ud i aften, sagde han. Jeg blev glad.

– Jeg har altid syntes, du var så kær, sagde han så og lagde en stor varm hånd på mit bare lår.
– Så silkeblød, sagde han og strøg frem og tilbage, og jeg kunne pludselig ikke tænke klart. Jeg lukkede svimmelt mine øjne og lod hans hænder fortsætte.
Det var lækkert, det kildede, og jeg blev liderlig.
Det var nu ikke noget nyt, for jeg havde for flere år siden opdaget den lille knap mellem mine lår, og jeg benyttede mig flittigt af den.
Det var i den, min liderlighed samlede sig nu, og jeg var helt vild, da hans fingre søgte op under mine korte skørter.
– Men du er jo helt væk, sagde onkel, er du sådan en lille liderlig unge?
– Vis mig, hvordan du gør, sagde han og fjernede i hast sin hånd.
Det kunne jeg ikke få mig til, men jeg var tung af sødme, og jeg ville have en udløsning.
– Vil, æh, vil du ikke nok gøre det, onkel? Jeg gemte genert mit ansigt ved hans jakke.
Pludselig rejste han sig:

– Hvad fanden er det, vi laver, sagde han, lad os gå hen til de andre, jeg må være skør.
Jeg var grædefærdig, men fulgte ham, for straks efter at gå ind på badeværelset og pirre min kilder, til jeg kom.
Der gik nogle uger, før jeg så onkel igen, jeg havde ikke bestilt andet end at onanere og tænke på ham.
Næste gang vi var alene i huset, var mor og far var til fest. Jeg lavede kaffe til ham og smøg mig om hans hals. Jeg kunne mærke hans stive hårde pik mod min mave.

– Vil du ikke nok gøre det med mig, tiggede jeg, men han sagde, at det, der var sket sidste gang, ikke måtte hænde igen. Jeg tog et bad, og da jeg stod med telefonbruseren, kaldte jeg på ham. Han kom ud, og jeg kunne se, han næsten fik et chock, da han så min nøgne krop.
– I guder, sagde han, hvor er du lækker.
Jeg lod brusestrålen lege hen over min krop og tiere og tiere holdt jeg den mod min kusse. Han stod som hypnotiseret og så, hvordan strålen nu legede mellem mine skilte ben.
Det føltes som altid vidunderligt, og lidt efter kom jeg i en forrygende lækker orgasme.

– Jeg må gøre vold på mig selv for ikke at kaste mig over dig, sagde han, du frister ad helvede til.

Sådan listede årene sig af sted. Onkel dukkede op af og til, han boede i en anden ende af landet. Hver gang pirrede jeg ham, og på flere måder viste jeg ham, at jeg begærede ham.

Men han gav sig ikke før til min 15 års fødselsdag. Mor og far holdt et party for mig, og jeg fyrede godt op under onkel.

Da alle var gået i seng godt fulde, listede jeg mig ind i gæsteværelset, hvor han lod som om han sov.

Gæsteværelset ligger heldigvis i en anden fløj af huset, så ingen ville kunne høre os.

Jeg satte mig på sengekanten og stak en hånd ind på hans mave. Jeg mødte en stor lang tyk stiv pik, der dunkede i min hånd. Han lå helt stille og lod mig røre sig.
– Jeg er 15 nu, hviskede jeg, vil du ikke nok tage mig?

Jeg var drivvåd i min lille kusse, da han hev mig ned under dynen i et snuptag.

Han stønnede som et vildt dyr, da hans fingre gik på opdagelse på min nøgne krop.

Mine efterhånden store bryster fik en ordentlig tur, og da hans fingre nærmede sig min grotte, var jeg helt vild. Han kyssede mig, suttede på mine bryster. Han kælede for min klit, det var skønt at mærke en anden hånd end sin egen der.

Nu kravlede han ned mellem mine lår og slikkede forsigtigt hele min kusse. Hans tunge banede sig vej ind i den behårede dal og fandt min strittende tap. Nogle få strøg på den med hans tunge gjorde det af med mig. Så liderlig var jeg.

Under min orgasme borede han et par fingre op i min skede. Det føltes dejligt, gjorde slet ikke ondt.

Lidt efter mærkede jeg, at han pressede sit pikhoved mod min jomfru-indgang. Nu gjorde det ondt, men han var forsigtig. Jeg syntes, hans pik var kæmpestor og den gled langsomt op i min fisse til jeg kunne mærke den var i bund, så gled den langsomt ud og ind, og han stønnede og stønnede og eksploderede i en fart.

– Jeg kunne ikke holde mig, sukkede han, du er så snæver.

Bagefter slikkede han mig over hele kroppen og nærmede sig igen min kusse.

Han skilte mine skamlæber og bearbejdede mine klit igen og igen.

Jeg hang næsten oppe under loftet til sidst, og da jeg var kommet og kommet, tog han mig igen. Det var dejligt med hans store tunge behårede mande krop ovenpå min.

Jeg nød det, men først flere måneder senere lærte jeg at få orgasme med hans store pik i skeden.

Han har gjort mig til kvinde, ganske langsomt.

Han siger, jeg er pokkers lærenem.

Indsendt af Jomfruen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *