Min lille vandmand

Oprettet den 11. april 2013

Det var sommeren 1999, og jeg var stadigvæk jomfru. Egentlig ikke den store katastrofe da jeg endnu kun var 17 år. Min veninde (der var fyldt 18) og jeg var på vej hjem fra en campingtur ude ved Vesterhavet, da vi kom til en by ca. 10 kilometer hjemme fra. Her arbejdede Simon fra vores klasse som livredder på en lille campingplads, så vi besluttede os for at tage ind og sige hej.

Simon blev utrolig glad for at se os. Simon er en høj og typisk dansk fyr, med blå øjne og lyst hår, og efter at have siddet i bar overkrop en hel sommer, for at holde øje med nogle møgunger, var han pænt brun. Da han nu var livredder var han også dejlig muskuløs. Jeg havde egentlig aldrig syntes at han var noget specielt, absolut ikke grim, men heller ikke noget specielt. Men da han kom hen til os kun iført små badebukser, som næsten intet overlod til fantasien, kunne jeg ikke undgå at blive lidt småliderlig.

Vi sad lidt og snakkede, og min veninde og jeg blev enige om at gå i vandet. Efter at have plasket lidt rundt kiggede jeg op på Simon. Han sad med et skævt smil om munden og betragtede mig. Jeg steg langsomt op af vandet, og gik hen og satte mig på ham. Vandet dryppede fra mig og gjorde ham helt våd. Jeg sad med front imod ham, og kunne mærke at noget langsomt begyndte at røre på sig i badebukserne. Da jeg altid har kunnet lide at drille ham, begyndte jeg lige så stille at køre rundt med underlivet. Hans vejrtrækning blev tungere, men pludselig skubbede han mig af, og blev nød til at løbe indenfor.

Simon overtalte os til at blive, og om aftenen satte vi os til at drikke. Min veninde blev hurtig træt, så da klokken var 24 var det kun Simon og jeg der var vågne. Det var en lun aften, og den behagelige brise førte Simon’s berusende duft af mand over imod mig. Jeg sad og legede med tanken om hvordan det ville være at kærtegne hans krop. Lade fingrene glide ned over det veltrænede bryst, indkapsle hans brystvorte med mine læber, for derefter at bide let i dem. Derefter fortsætte ned over vaskebrættet, og ende ved hans pik, som jeg ville…. “Hører du efter, Victoria?”, Jeg for op, lidt flov, for jeg havde ikke hørt et ord af hvad Simon havde sagt. “jeg spurgte om du ville med ned og bad. Jeg har nøglen?!”. Stadigvæk en smule liderlig efter dagens hændelser, gik jeg velvilligt med.

Vi sprang i vandet med det samme. Først svømmede vi bare rundt, legede lidt og plaskede vand på hinanden som et par 6-årige. Lige pludselig kunne jeg ikke se Simon, og jeg var ude i den dybe ende. Jeg fik et kæmpe sjok da et par muskuløse arme, snoede sig omkring mig, og holdt mig fast. “Nu er du på min hjemmebane” hviskede Simon i øret på mig. Kun for legens skyld prøvede jeg at vride mig løs, da jeg godt vidste at det var umuligt. Han rev min badedragt af mig, og jeg kunne mærke at han også var nøgen. Nu var der ikke noget at gøre, jeg måtte ha´ ham. Han førte sin hånd ned til mit skridt og begyndte langsomt at massere min klitoris, men satte hurtigt tempoet op og pressede hårde og hårde. Samtidig fingerkneppede han mig. Jeg var parat til at eksplodere.

Den lidt hårdhændede behandling fortsatte, da han med et godt greb om livet på mig, svømmede ind på lidt lavere grund. Han vendte mig om og pressede mig op mod bassinkanten. Han skiftevis kyssede og bed mig på halsen og i brysterne. Jeg kunne mærke hans pik der bankede stor og stiv imod mit bare maveskind. Nu måtte jeg altså have ham. Jeg viklede mine ben op omkring livet på ham, og førte hans pik op i kussen på mig. Hvilken fryd. Jeg rystede af liderlighed, da jeg mærkede hans pik fylde mig helt ud. Han smilte et frækt smil og træk sig ud. Jeg kiggede forvirret på ham og han hviskede i mit øre: “To kan lege den leg”, han mente selvfølgelig min lille “spøg” om eftermiddagen. “Gå ned på knæ og sut den af på mig”, “Under vandet” spurgte jeg, men mere fik jeg ikke sagt før han pressede mig ned under vandet. Jeg tog blidt fat omkring hans pung og masserede den blidt samtidig med at jeg tog hans enorme lem i munden. Han begyndte at kneppe min mund, hvilket var overraskende ophidsende.

Da jeg ikke havde mere luft steg jeg op til overfladen. “Okay, ikke flere lege” sagde han med et alvorligt ansigtsudtryk. Igen tog han hårdt fat i mig, og løftede mig lidt op, så jeg igen kunne vikle benene omkring ham. Efter at jeg igen havde ført hans pik op i mig, tog han mine hænder og holdt dem i et jerngreb fast til bassinkanten. Nu havde han kontrollen og han begyndte at kneppe mig i nogle lange seje hug. Hver gang stødte han helt i bund. Han satte tempoet op og vi kom næsten samtidig i en kæmpe orgasme, efterfulgt af en lang række af mindre orgasmer, hvor han kom oppe i mig. Jeg bed mig fast i halsen på ham mens han tog ved min bryster og masserede dem meget hårdt.

Udmattede, men stadigvæk liderlige, lagde vi os op på tør grund. Vi lå helt tæt ind til hinanden, med benene viklet sammen. Vi begyndte at kysse hinanden i nogle så saftige og voldsomme kys, som jeg aldrig har prøvet før eller siden. Jeg kunne mærke at hans pik havde fået samlet kræfter og atter begyndte at vokse imellem benene på mig. Jeg vendte ham om på ryggen, satte mig på ham, og begyndte at ride. Han kom hurtigt, men da hen kunne mærke at jeg var en smule utilfreds med at jeg ikke havde opnået orgasme, lagde han sig imellem benene på mig, og begyndte at slikke. Skifte vi i revnen og på klitoris, og skiftevis tungekneppede han mig. Jeg kom rimelig hurtigt, og nu var vi begge udmattede. Vi fandt vores badetøj, og gik småfnisende og tæt sammenslynget tilbage til hans hytte.

Indsendt af LOTTE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *