Min seje herskerinde

Oprettet den 17. april 2013

Hun er 25 år og jeg er 30 år. Vi bor i nordjylland i en lille by på ca. 500 søvnige indbygger. Vi selv er knap så søvnige, når det gælder vores sex liv. Vi kan nemlig godt lide at udforske og prøve grænser af. Det gælder både det almindelige sex og S.M.-betonede sex. I S.M.-legen er det mig, der er masochisten og hende, der er sadisten med stort S.

Det startede som så mange gange før, hvor vi gik og ophidsede hinanden med, hvad vi godt kunne tænke os , der skulle ske under den næste S.M.-leg. Jeg sagde at jeg godt kunne tænke mig at vi skulle lege noget med bondage eller påklædningstvang, hvor jeg skulle klædes ud som pige, og hun skulle kneppe mig med hendes påspændningsdildo. Men hun sagde, at denne gang blev det, som hun ville, bare så jeg vidste, hvad der var i vente.

Der gik nogle dage, før vi kommer til dagen, jeg vil fortælle om. Lady, som jeg vil kalde min kone, for at ingen skal kunne genkende os, gav mig ordre om at gå på toilet og få tømt mine tarme. Når du er tømt, skal du gå i brusebad og vaske dig grundigt, og du skal ikke prøve på at lege med dig selv, da dit sæd skal bruges til noget andet end bare at løbe ud i kloakken, som hun sagde og Gud nåde og trøste dig, hvis du kommer ind, før jeg henter dig,.

Da jeg var færdig med mit ærende på toilettet, gik jeg i brusebad, hvor jeg næsten ikke kunne vente på, at lady skulle hente mig. Min pik var stiv bare af tanken om, hvad hun ville gøre ved mig. Jeg havde lyst til at lege med mig selv, men det turde jeg ikke, når hun var i dette hjørne, så kunne alt ske.

Tiden kom hvor lady kom. Du kan godt få fingeren ud af røven og indfinde dig i soveværelset med det samme . Jeg følte mig som en lille dreng, der skulle have skæld ud . Inde i soveværelset var der tændt stearinlys rundt omkring sengen. Jeg kunne se, at kæderne, som vi bruger til bondage, var sat fast til sengestolperne og ned fra loftbjælkerne hang taljen, hvori bensprederen sad. I det er der et stykke jernrør på ca. 1 meter med kroge i begge ender til benene, samt en i midten til hænderne eller hvad man nu kan finde på . Der var fundet manchetter til arme og ben henne på vores kommode med diverse sex hjælpemidler, som jeg fik ordre om at tage på. Så tager du også denne her på. Det var en ansigtsmaske med indbygget udvendig og indvendig dildo. Så naboen ikke kan høre dig. Jeg gispede af ophidselse. Læg dig ned, sagde hun, hvorefter jeg blev låst fast til de fire stolper i sengen, hvorpå lady sagde, at nu var det hende, der bestemte, hvad der skulle ske og det var ikke småting hun havde tænkt sig. Derpå gav hun mig bind for mine øjne og sagde, at nu ville hun gå i bad og så måtte jeg da håbe på, at der ikke kom nogle imens og så, hvor ynkelig jeg så ud i den situation .

Jeg kunne høre vandet blive tændt, imens jeg tænkte på, om jeg skulle melde fra. Vi plejer at aftale et kodeord, men det havde vi ikke denne gang, så der var ikke noget at gøre. Denne gang havde lady bestemt, at det skulle forsætte til den bitter ende med alt, hvad det indebar.

Med et jag kom jeg til mig selv. Det var lady, der havde slået mine ædle dele med hendes pisk. Jeg fik et par slag mere, hvorefter hun tog fat i mine brystvorter og hev og sled i dem, mens hun spurgte om jeg var klar til at udleve mine og hendes fantasier helt ud for herefter kunne jeg godt indstille mig på dette, for nu var der ingen vej tilbage, hvorpå hun satte klemmer i brysterne og satte sig mellem mine ben og begynde at smøre barberskum på. Hun gav sig til at barbere min røv / pik / nosser til de var helt fri for hår. Hun tørrede det sidste væk og smurte mig ind i olie og begyndte at lege med mit røvhul først ved at gnide med hånden op og ned mellem mine lår, hvorpå hun pressede en finger op i mig i ny og næ samtidig med at hun krassede mig fra min hals og ned til mine ædlere dele. Derpå pressede hun en analplug op i mit røvhul og spurgte om det var dejligt, og det kunne jeg kun nikke ja til. Lady rejste sig for at sætte sig på min pik, som hun begyndte at ride på det varde ikke længe, før jeg var ved at komme, men hun stoppede for at lade sig glide ned over ansigtmasken med dildoen og begynde at ride mit ansigt. Hun kom hurtigt og steg af. Lady sagde, at nu skulle jeg lære, hvordan en slave skulle være, hvorpå hun låste kæderne op og sagde, at jeg skulle fjerne bindet fra mine øjne og så kan du godt spænde dine ben fast til bensprederne, så skal jeg låse dine arme fast, hvorefter hun begyndte at talje mig op, så det kun var min ryg der rørte sengen.

Jeg lå der med sprætte ben og kunne ikke gøre noget, da hun sagde, at hun havde købt noget til min videre udvikling, hvorefter hun tog en stor dildo op fra skuffen, og det var ikke en almindelig dildo. Den kunne pumpes op til det utrolige. Lady tog analplugen ud og pressede den store dildo op i røven på mig og begyndte at pumpe den op. Det føltes, som om jeg skulle sprænges, men hun gav den lidt mere og tog pisken og begyndte at slå mine røvballer og lår.

Jeg kunne ikke gøre noget modstand, jeg var i hendes magt, og det vidste hun fuldt ud. Mine baller begyndte at blive meget varme af de mange slag. Hun strøg med sine hænder på mine lår og baller, hvorpå hun gik hen til kommoden og tog gummihandsker på hænderne og fandt en flaske kokosolie.

Lady satte sig bag ved mig og hældte olien ud over pikken, som også løb ned omkring røvhullet med dildoen. Hun masserede pikken og kørte dildoen ud og ind, mens hun sagde at nu skulle jeg slappe helt af for nu skulle jeg rigtig fyldes ud. Lady sagde, at hun ville bolle mig i røven med hendes hånd, hvorpå hun tog dildoen ud af mig og satte sig på hug ved mig og begynde at håndkneppe mig med 3 finger. Langsomt pressede hun nr. 4 op i mig og begyndte at dreje hånden op i mig. Det gjorde ondt, men samtidig var det også en dejlig fornemmelse at blive håndbollet af sin kæreste, som jeg viste kun ville mig det bedste og ikke nedgøre mig, når vi var færdig med legen. Smerten forsvandt lige så stille, mens hun sagde, at nu havde jeg hele hånden oppe i mig .

Lady begyndte skiftevis at knytte og åbne hånden oppe i min endetarm. Det var en helt vild oplevelse at være fyldt så meget ud. Hun begyndte langsomt at lade hånden glide ud af mig. Det føltes som om jeg var ved at skide den største lort i mit liv. Da hånden var ude, tog lady gummihanskerne af og sagde, at nu ville hun havde pik og det skulle være nu, og jeg skulle ikke prøve på at komme med det samme. Hun løsnede mig fra bensprederen og lagde sig på alle fire. Jeg fjernede ansigtsmasken og kravlede hen til hendes bagdel og begyndte at slikke hendes kusse og røvhul. Lady vente sig sur om og sagde, at hun ville have pik nu.

Jeg løftede pikken ind i hendes grotte jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne holde mig længe, selvom jeg gjorde alt, hvad jeg havde lært, men det nyttede ikke noget. Jeg kom i et brøl op i hende og lod mig synke ind over hende. Lady blev sur og skubbede mig bagover og satte sin sæddryppende kusse ned over mit ansigt og sagde, slik mig så ren din usle hanslave. Jeg slikkede alt, hvad jeg kunne. Det smagte både af sæd og kussesaft. Hun gav sig til at lege med min pik. Den begyndte at blive stiv igen. Hun ville have den igen. Jeg kneppede hende hårdt. Det kunne hun lide. Det varede ikke længe før, vi kom sammen i en brøl af en orgasme, hvorefter vi sak sammen om i sengen.

Det næste jeg huskede var, at jeg kom til mig selv ved, at lady sagde, at nu skulle jeg op før gæsterne kom. Jeg havde glemt at vores forældre skulle komme til eftermiddagskaffe. Skynd dig at gå i bad, så skal jeg rydde op efter dette her og børst lige dine tænder, du lugter og smager af sæd og kussesaft. På toilettet kunne jeg se, at mine røvballer var meget røde , jeg skyndte mig i bad og kom i noget tøj inden de kom. Da vi skulle til bords, måtte det have set noget underlig ud, for de spurgte, om der var noget i vejen. Jeg sagde, at jeg havde forstrukket en muskel i min bagdel. Det kan jo ske for enhver. De skulle bare vide, hvad der var skyld i dette, men det er kun min kone og mig, der ved dette, og nu ved I det også.

Indsendt af SL

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *