Min slave mand

Oprettet den 19. april 2013

Vi er for nylig flyttet til et lækkert hus i et stille villakvarter i Hvidovre.

For indtil 5 år siden var vores samliv almindeligt, halvkedeligt og ikke
særlig inspirerende for nogen af os, men i de seneste år har det gradvist udviklet sig.

Det begyndte med, at jeg for ca. 5 år siden fandt en elsker, som jeg havde et s/m forhold til i 3 år, jeg var M og min elsker en vidunderlig S.

Efter et lille års tid fandt John ud af hvad jeg havde kørende, eller rettere jeg fortalte ham det, og bedyrede samtidig, at jeg ikke havde i sinde at forlade mand og barn, men det var ren sex – af en type John ikke kunne honorere, han havde forsøgt sig, men havde ikke hverken lyst eller evne til at være S.

Han accepterede derfor mit forhold, og det blev simpelthen starten på et nyt liv for os, allerede mens jeg kom sammen med min elsker.

John var kærlig og meget hensynsfuld hver gang jeg kom hjem med en rødstribet numse, og tændte vildt på, at jeg var sammen med en anden.

Efter 3 år afbrød vi forholdet af mange forskellige årsager – vi var bl.a. ved at blive rigtig forelskede i hinanden, og det var jo ikke meningen.

Jeg lovede John, at jeg fremover ikke ville have nogen fast elsker, men sagde samtidig, at jeg dog ikke hverken kunne eller ville love, at jeg ikke i fremtiden ville have sex med andre. Den løsning fandt han virkelig interessant.

Siden har jeg i ny og næ haft fremmede elskere – og er hver gang blevet behandlet som en gudinde når jeg gennembollet er kommet hjem til min elskede.

Mine tilbøjeligheder i s/m sammenhæng har jeg dog ikke dyrket, det føler jeg ikke man bare kan med en tilfældig fyr, så ind imellem har jeg opfordret John til at forsøge sig, med ringe held.

En dag foreslog han, at jeg i stedet dominerede ham, dels fordi han gerne ville prøve, og dels for at give ham en indføring i, hvad det var jeg forventede af ham.

Som ønsket så udført, jeg bandt ham, jeg “pinte” ham, jeg tirrede ham og jeg ydmygede ham efter bedste evne, og manden var vild. Den rolle passede ham mere end godt, og en helt ny dimension kom ind i vort forhold.

Siden har det langsomt udviklet sig til en fast og stadig mere betydningsfuld bestanddel af vores samliv, når forholdene er til det, og nu og da kommer jeg stadig gennembollet hjem og fortæller ham om det, og beordrer ham til at “gøre rent” efter mine eskapader.

Mens vi havde ferie var vi i en længere periode alene hjemme. Det er klart at det sætter ekstra fut i vores sexliv, og vi har dyrket bindelege og meget mere i rig målestok.

En dag John kom hjem, jeg var kommet en times tid før, mødte jeg ham i en temmelig kort, nedringet kjole, det var i de dage, hvor det var rigtig varmt, og straks han var kommet inden for beordrede jeg ham til at tage sit tøj af.

Med bare et blik på mig gættede han meningen, og afførte sig sit tøj allerede på måtten i entreen, og kom nøgen ind i stuen til mig. Jeg beordrede ham ned på knæ, og gik hen og stod lige foran ham.

– Slik mig, sagde jeg bydende, og skød underlivet frem mod ham. Trusser havde jeg naturligvis ikke på.
Manden kravlede helt hen til mig, stak hovedet ind under min kjole, og efterkom min ordre.
Jeg så ned på ham, og fik et glimt af de øjne, som signalerede den fulde og totale underkastelse, jeg havde ventet legen var i gang.

Det blev nu ikke længe han fik lov at slikke, jeg havde helt andre planer, og for at føre dem ud i livet kunne det jo ikke nytte, at han gjorde mig alt for vild og ophidset allerede nu, så jeg beordrede ham snart op at stå, og noterede til min tilfredshed, at hans pik allerede havde rejst sig til en betydelig størrelse, og med en hurtig håndbevægelse også fasthed.

Jeg gik hen og satte mig ved spisebordet – vi har et stort køkken/alrum, hvor det meste af vores liv leves, det vender ud mod haven, som – ikke helt tilfældigt er temmelig ugenert.Han blev ydmygt stående, tydeligt afventende herskerindens ordrer.

– Giv mig en cigaret! Han fandt dem, kom hen og gav mig en, og måtte igen lede efter lighteren, fandt den og gav mig ild.- Sæt dig, jeg pegede på stolen overfor, og han lystrede hurtigt.

– Lav mig en drink, jeg har lyst til en gin/tonic. Han piskede ind i stuen efter gin, og ved køkkenbordet miksede han den til mig, ingen til sig selv, lagde jeg mærke til, det passede fint til spillet.Han satte sig igen overfor mig, og en tid sad jeg og nippede til den kolde drink, mens han sad og kiggede forelsket på mig, nogle øjne jeg bliver ret tændt af at se, og som i denne situation betød, at jeg kunne byde ham hvad som helst, han skulle nok opfylde mine ønsker.

– Vil du osse gerne have en?
– Ja, tak!
– Så må du først gøre dig fortjent til den.
– Ja, naturligvis
– Gå ind og gør sengen klar, jeg er sikker på vi får brug for den i dagens løb.
– Ja, det skal jeg nok. Han rejste sig, og fra stolen jeg sad på kunne jeg se ind i soveværelset og se ham tage tæppet af, folde det pænt sammen og lægge det på en stol. Så rullede han dynen sammen, og lagde den ved siden af sengen, og endelig åbnede han skabet og fandt de 4 reb med karabinhager og manchetter og fastgjorde dem til hvert sit hjørne af sengen. Så trak han gardinerne for og kom tilbage til mig. Pikken stod halvstiv ud i luften, forventningens glæde var at spore både der og i hans blik.
– Ok, så lav en drink til dig selv, og en ny til mig. Han adlød prompte.

Det er svært at forklare hvordan jeg nød situationen, men hver ordre jeg gav ham, og hver gang han adlød løb der en let kildrende fornemmelse gennem min krop, ag synet af hans nøgenhed og hans ophidselse gjorde mig varm og glad.

-Rejs dig op, og lad mig se dig. Han er en ganske pæn mand efter sin alder, slank og spændstig, kraftig behåret på hele kroppen og med et ikke helt beskedent stykke værktøj mellem benene.

– Den pik der, den bliver jo helt væk i alt det der hår, ikke sært man får hår i munden bare man vil glæde dig det mindste. Jeg virkelig synede ham, og lod mit vurderende blik hvile længe på hans nu temmelig erigerede lem.
– Lav et fad med vand og hent et håndklæde og en barbermaskine, det der gider jeg ikke se på mere.

Han adlød, hentede et fad med vand, sin skraber og et håndklæde og stod igen foran mig.
– Læg dig ind på sengen.

Han gik ind i soveværelset, stillede tingene fra sig på en kommode, og lagde sig fladt på ryggen midt på sengen. Jeg gik ind til ham. Fastgjorde manchetterne til hans håndled og ankler. Nu var han fikseret, og jeg kunne gøre med ham hvad jeg ville.

Jeg stoppede håndklædet ind under hans ende, og vimsede igen lidt rundt om ham og tog bestik af situationen.

Det var ikke første gang han var blevet barberet, men det var tydeligvis længe siden, for hårene havde igen nået en naturlig længde både omkring pikken og på hans pung.

Jeg hentede en saks, og klippede de længste af i store totter. Så pøsede jeg vand og skum på, og gav mig i kast med arbejdet, det skulle virkelig gøres grundigt.

Jeg har en vis erfaring, siden jeg startede med min s/m elsker for snart 5 år siden, har jeg selv været helt glatbarberet, en tilstand, som jo skal holdes i orden, mindst et par gange om ugen. Sker naturligvis at John får den ære, men de fleste gange er det den hurtige morgenbarbering i badet, så jeg ved nok hvordan man håndterer en Gilette Excel. Og jeg tog virkelig fat. Hans lem stod som en flagstang midt i alt det hvide, og hver lille berøring fik den til at dunke og vippe faretruende.Efter ca. 10 min vaskede jeg ham af, og beundrede resultatet. Pikken var nu helt hårfri ved roden og ca. 2 cm. Rundt om. Det så virkelig flot ud mellem alt det mørke hår uden om. Nosserne var ligeledes helt glatte, og lidt ekstra pillearbejde fjernede de sidste hår i revnen om til hans røv. Sådan. Nu kunne man virkelig se hvad han havde mellem benene.

Lysten til at kaste sig over hans stive kølle var naturligvis enorm, men jeg måtte beherske mig. Jeg tog et fast tag om den, bøjede den bagover og slap, den landede på hans maveskin med et klask, og en tydelig stønnen undslap ham.

Jeg skrævede hen over hans ansigt, og sænkede mig ned, så han netop kunne nå mig med tungen. En mere end frydefuld fornemmelse for gennem mig, da jeg mærkede læberne dernede skille sig, og tydelig fugtighed brede sig. Jeg fik nogle tiltrængte slik, hvorefter jeg atter hoppede af.
– Kom nu ikke for godt i gang, du skal nå meget endnu.

Jeg satte mig ud i køkkenet igen, på den stol hvor jeg havde overblik over sengen, og derfor kunne nyde synet af den erigerede og barberede pik. Han kunne også se mig.

Jeg røg en cigaret og nippede til min drink, og satte fødderne op på stolen ved siden af og førte hånden ned til min fisse, jeg havde virkelig vild lyst til at kæle for mig selv, og jeg vidste, at hvis noget kunne ophidse ham yderligere var det synet af det, så jeg skilte forsigtigt skamlæberne, vædede et par fingre, og kørte dem langsomt op i mig selv.

Jeg konstaterede, at John nu var om muligt mere ophidset og løftede hovedet så vidt muligt for at kunne følge med i hvad jeg lavede.

Jeg kørte langsomt fingrene frem og tilbage, og kørte nu og da osse en finger blidt hen over min klit. Det dunkede og brændte i hele kroppen. John vred sig i manchetterne, men kunne naturligvis ikke komme fri.

Dybere og dybere førte jeg 2 fingre ind og ud af mig selv, og kælede for min klit, krængede brysterne ud over nedskæringen i kjolen, og lod hænderne kuple over dem, og spille let over brystvorterne, som dog allerede var stive og strittende.

Fugtede igen 2 fingre, og suttede dem med en meget sensuel mundbevægelse, ikke bare for Johns skyld, men mest fordi jeg var uhyre ophidset af det spil der kørte.

Koncentrerede mig atter om min klit, og filede løs. 2 fingre fra den ene hånd dybt begravet i grotten, og den anden hånd stimulerende min klit, min ophidselse var bestemt både synlig og hørlig, og mit blik stift rettet mod John.

Vi fangede hinandens øjne, og med en kraftig knurren, efterfulgt af dybe suk gav jeg mig selv dagens første orgasme for øjnene af min bundne og mindst lige så ophidsede mand.

Efter et par minutter kom jeg “til mig selv” igen. Jeg fjernede fingrede, rettede på mit tøj, og gik ind til John. Løsnede hans ene arm, og beordrede ham til at rydde op efter sig.
Jeg indtog atter min plads ved bordet.

John løsnede selv de resterende manchetter, og ryddede op. Han tog fad og håndklæde med på badeværelset og skyllede af og satte på plads. Da han var ved at glatte lagenet gik jeg ind til ham.
– Der er hår over det hele, du kan godt finde støvsugeren, tror jeg gider gå rundt i dine nossehår hele dage?

Han hentede lydigt støvsugere. Sikket syn, en nøgen mand med en kraftig erigeret penis gå rundt og støvsuge, lækkert.

Jeg kunne ikke lade være med at kommentere det, og han kiggede kærligt på mig.

Da han var færdig, og støvsugeren stillet på plads kom han ud til mig.
– Sæt dig og drik din drink.
– Skal jeg lave dig en ny?
– Ja, tak. Det ville være dejligt.

Atter en kølig drink og en nøgen mand foran mig. Hvad mere kunne man forlange.

Jo, der trængte til at blive gjort rent på badeværelset, det ville jeg nyde at se.

Han fik ordre, og gik straks i gang.

Jeg sad lidt og nippede til min drink, hvorefter jeg gik ud og stillede mig i døren, jeg måtte jo hellere sikre mig, at det blev gjort tilfredsstillende. Han skurede og skrubbede, og ved et sådant arbejde må man nødvendigvis bøje sig fremover temmelig ofte, jeg nød synet af hans glatbarberede nosser dinglende mellem hans lår, Pikken stod lige ud i luften, halvstiv og lækker, men jeg konstaterede flere gange højlydt, at han og ikke mindst hans halvslatne pik så ynkeligt ud.

Et par gange kaldte jeg ham dog hen til mig, beordrede ham til at kæle for min fisse mens jeg tog et par kraftige tag i hans pik, for at få den til at stritte rigtigt. Det lykkedes hver gang.
Jeg satte mig på toilettet, jeg skulle tisse. Lod det plaske godt ned i vandet, så han ikke var i tvivl om hvad jeg lavede. Tisselege er noget af det bedste han ved, og han elsker at jeg tisser på ham. Nu skulle han høre hvad han gik glip af.
– Jeg skal tørres!
Han kom hen til mig, rev et stykke papir af rullen, og tørrede mig blidt.

Spurgte om det var tilstrækkeligt. Jeg foreslog, at det måtte han selv kunne konstatere.

Han mærkede efter med fingrene, og tørrede nok engang.
– Så kan du godt fortsætte. Min ophidselse var vendt frygtelig tilbage. Det var svært at lade være med at gribe ud efter hans pik, når den stod stiv og indbydende lige ud for mit ansigt, men han skulle ikke tro det gik så let.

Jeg rejste mig, sagde at han skulle se at blive færdig, og gik tilbage til køkkenet.

Da han meldte klar, måtte jeg ud og se om det var tilfredsstillende.Jeg var dog langt fra til freds. Skraldespanden var ikke tømt, og på min hylde var der stadig støv. Det konstaterede jeg tørt, og han udbedrede, sikkert vel vidende, at jeg dog ikke glemte det, men gemte det til senere.

Sådan fortsatte vores dag, jeg ville i solen, og kan skulle gøre den klar, den var naturligvis for højt oppe, og han måtte korrigere, inden jeg var tilfreds.
Jeg satte ham til at lave mad inden jeg lagde mig, og da jeg var færdig var maden klar.

Vi spiste, han serverede for mig, og vi nød begge helt tydeligt spillet, og der var en umiskendelig følelse af hed erotik imellem os.

Jeg får altid tør hud af solarium, og han skulle smøre mig ind. Jeg lå på sengen, først på maven, og siden på ryggen. Jeg blev masseret og kælet for, så jeg var lige ved at miste jordforbindelsen, og jeg kunne tydeligt mærke på hans hænder, at osse han havde mere end svært ved at holde sig til det jeg havde bedt om. Især mine bryster og balder blev grundigt masserede, og jeg flød helt værk i nydelse, men jeg var hård, og lod ham ikke mere end netop berøre mine allermest intime steder.

Senere ville jeg have kaffe og en lille en til, og han serverede kaffe og cognac, mens han selv sad på gulvet ved mine fødder nøgen som vor herre har skabt ham. Det meste af tiden masserede han mine fødder og lægge blidt.Jeg var temmelig imponeret over, at han ikke fadt i og f.eks. begyndte at spille sin pik, men havde han gjort det ville det bestemt osse blive straffet efter fortjeneste.

Jeg ville i seng, men først skulle han naturligvis have sin straf/belønning.Jeg beordrede ham ud på det nyrengjorte badeværelse, og bad
ham lægge sig på gulvet. Jeg ville ikke grise toilettet!

Jeg stillede mig overskrævs på ham, og lod de gyldne dråber flyde ud over hans brystkasse og hans stive og barberede pik og nosser. Han kiggede bedende på mig, og jeg satte mig over hans ansigt, og lod ham få de sidste strint, han nærmest knurrede af ophidselse.

Jeg bad ham slikke mig ren – helt ren – tørre op og vaske sig. For nu skulle vi i seng.

Imens han gjorde det, vimsede jeg lidt rundt, tændte et par stearinlys og fandt et par ting frem jeg skulle bruge. Da han kom ind til mig var ordren bare
– Læg dig!
Han adlød, og atter spændte jeg ham fast til sengen.

Jeg betragtede ham lidt, tog så et videobånd, som vi havde i skabet, og sagde, at nu ville jeg sætte mig ind i stuen og se film.

Jeg satte filmen på, skruede højt op for lyden, så han ikke var i tvivl om hvad jeg så.

Det er et bånd vi har optaget af os selv, og som jeg ved ophidser John mindst lige så meget som han ved den ophidser mig.

Jeg sad stille og nød at se mig selv blive bollet og kælede blidt for mig selv, Efter en tid slukkede jeg og gik ind til John. Atter havde jeg krænget mine bryster ud over kjolens udskæring, og jeg gik ind til ham og løftede et ben op på sengekanten, så han kunne se mig. Jeg var smaskende våd hvad der tydeligt kunne både ses og høres.

Jeg fandt en rem frem, og begyndte at opliste de ting i dagens løb, som jeg ikke havde været rigtig tilfreds med, og for hver ting jeg nævnte, lod jeg remmen klaske mod hans lår. Ikke hårdt, men dog nok til at det kunne føles.

Jeg nåede frem til, at der var 20 ting, som han måtte bøde for, og han blev løsnet, og kommanderet om på maven og atter fastgjort.

Jeg varmede langsomt op, først med hånden, små hurtige klaps, som varmer huden, og gør den bedre til at tåle hårdere slag. Jeg ydmygede ham verbalt og sagde, at jeg nu havde gået her liderlig en hel dag, og havde selv måttet gøre hvad der skulle til for at holde det ud, bebrejdede ham, at han ikke kunne læse mine lyster, og tilfredsstille min trang.
Det tændte os begge, og min stemme blev mere og mere arrig og bydende, og hans små pip mere og mere spage.

De 20 slag faldt, hårdt og kontant, han talte, og huskede at sige tak.

Atter blev han vendt, En kraftig rejsning fortalte mig, at han var mindst lige så ophidset som jeg, men det var igen min orgasme det her handlede om, slaven måtte yde først, så måske selv få en lille glæde.

Jeg satte mig på ham, først på hans ansigt, med mit ansigt vendt mod hans fødder, jeg lod ham slikke, og klamrede mig til hans pik. Kørte mit underliv rundt, for at opnå den fulde nydelse af hans tunge , både på min klit, i min revne og omkring mit bageste hul. En himmelsk fornemmelse, og en vild orgasme nærmede sig.

Jeg roterede med underlivet, pressede mig ned over ham, så han dårligt kunne ånde, men han slikkede mig fortsat det bedste han havde lært. Og jeg kom.

Orgasmen var vild, voldsom og helt ukontrollabel. Jeg kastede mig ned over ham, og klemte hans pik mod min kind. Rystede og sitrede længe, og måtte ligge helt stille i flere minutter, bare for at få det værste til at klinge af.

Jeg flyttede mig, kastede mig over hans lem, og begyndte at sutte. Det var utroligt lækkert at sutte den helt glatbarberede pik. Ikke antydning af hår kom i vejen, og jeg slugte så meget af den, som jeg overhovedet kunne, John vred og gav sig under behandlingen.

Så ville jeg ride ham. Det er den bedste stilling jeg ved, og den absolut mest praktiske, når manden ligger bundet under dig.

Laaaangsomt sænkede jeg mig ned over hans stive lem, og den frydefulde fornemmelse jeg kendte så godt rislede gennem min krop. Jeg krængede nu kjolen over hovedet, og begyndte at kæle for mine bryster samtidig med at jeg red ham langsomt og rytmisk. Han er utrolig udholdende i den situation, fordi det er mig der sætter tempoet, og så længe jeg kan styre mig, går det ikke for stærkt.

Jeg bøjede mig ned over ham, og fik ham til at bide let i mine bryster, samtidig med at jeg holdt tempoet. Dejligt, dejligt. Hans tunge spillede skiftevis på mine to brystvorter, og jeg øgede tempoet kontinuerligt. Der var virkelig lagt op til en orgasme af dimensioner, og den udeblev da heller ikke.

Jeg kunne høre på John, at det var ved at nærme sig. Jeg satte mig igen op, og begyndte at kæle for mig selv, mine bryster, min mave, mine lår og til sidt min klit. Så var den der, total og gennemsitrende for os begge. Jeg splattede helt ud over ham, rystede vildt, han løftede underlivet så meget han kunne, og lod mig få de sidste dråber i lange dybe stød. Orgasmen var total.

Jeg lå lidt i hans arm, inden jeg var i stand til at løsne ham. Han krammede mig hårdt, og sagde tak.
Jeg puttede mig ind til ham, og længe lå vi bare stille og nød vores tosomhed.
Og hvad vi lige havde givet hinanden af glæde.
– Skal jeg ikke gøre rent efter mig?

Ofte skal han slikke mig ren bagefter, men lige nu gad jeg ikke, nød på en måde at ligge og være grattet og fyldt med min elskedes sperm.
– Næh, du skal ikke, din sperm vil jeg beholde i dag. Fordi jeg elsker dig!
Den fik på hele registret.

Andre mænds sperm skal du fjerne, men ikke det du har glædet mig med. Det er forskellen.
– Spillet kørte igen, måske på en lidt anden led, men ikke mindre intenst.Han nikkede og forstod.

En lille djævel fløj i mig.
– Det er vist osse snart på tide at jeg får noget fremmed pik, det er efterhånden temmelig læge siden, synes du ikke?
Jo, det syntes han, og kyssede mig.
– Og jeg tror osse snart det er på tide at du ser hvordan det går til, indtil nu har du jo kun hørt om det.
Han nikkede igen, og kyssede mig.

Jeg lå stille og udtænkte en plan, det ville bestemt være frækt at lade min elskede se mig blive bollet af en fremmed fyr. Garanteret osse for ham, og sikkert osse for fyren, hvis man kunne finde den rette.
– Det tror jeg vi skal finde ud af, synes du ikke?
– Jo, det vil være spændende at se.
– Du skal finde fyren til mig.
– Skal jeg?
– Ja, du skal finde nogen fyre, som kunne have lyst til at bolle mig mens du kigger, så skal jeg nok vælge ham jeg helst vil have.
– Snakken gik stadig ivrigere, og vi fandt frem til en løsning.

Næste dag skulle han på et chat-sted finde nogle interesserede fyr, de skulle sende en mail til en postkasse jeg alene kunne læse, og så kunne jeg derfra vælge og vrage.
Vi planlagde længe hvordan det kunne fungere, og blev mere og mere tændt på tanken – senere om at jeg skulle binde John inden fyren ankom, så han bare var til stede, men ikke på nogen måde kunne blande sig. Hvornår det skulle foregå skulle han ikke bryde sig om, det skulle jeg nok klare selv.

Indsendt af Jette

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *