Min store fætter

Oprettet den 17. april 2013

Denne historie skete den sommer hvor jeg var 18 år, jeg plejede at tilbringe hele min sommerferie i vores sommerhus sammen med min mor og far, derudover plejede min fætter Peder at komme på besøg, han var lige fyldt blevet 15 år. Han var efterhånden blevet en flot fyr, man kunne godt se på hans krop at han dyrkede en del styrketræning. Vi hentede Peder på banegården den første uge i skoleferien, hvorefter vi kørte ud i sommerhuset. Min mor og far havde ikke ferie endnu så de skulle køre til byen få at komme på arbejde. Vi ankom til sommerhuset fredag aften, der blev hurtigt lavet noget mad, resten af aften gik med hygge. Vejret i weekenden var noget lort, så det blev til en masse indendørs aktiviteter så som tv, spil, snak og m.m. Da vi så vejrudsigten søndag, kom den gode nyhed at det ville blive rigtig varmt næste dag. Så Peder og mig bestemte at vi ville så op sammen med min mor og far for at få noget ud af dag. Så mandag morgen sad vi alle fire og spiste morgen mad sammen det var rigtig hyggeligt. Da min mor og far var kørt på arbejde lavede Peder og mig en arbejdsplan, han skulle lave saft og nogle sandwicher, mens min opgave var at finde drømmesenge og tæpper plus den uundværlig radio. Så da klokken var blevet halv ti var alt klar til en rigtig god dag. Vi gik til angreb på hver vores drømmesenge, det tog mig ikke lang tid at gøre mig klar til at nyde solen, det eneste jeg behold på var mine g-strengs trusser. Jeg lagde mig godt til rette og lå bare og nød sol. Det gik lidt mere træt få Peder at få tøjet, han lå i sine shorts. Vi lå rigtig og nød sol og musikken fra radioen. Da vi havde ligget i ca. to timer havde Peder stadig kun ligget på maven, jeg sagde til ham at det nok var bedst hvis han lagde sig på ryggen, ellers ville han blive solskoldet. Han var nu ikke så glad for at ligge på ryggen, men efter et stykke overtalelse, kunne han godt se det smarte i at ligge på ryggen. Da han vende sig om fik en straks øje på at, hans pik var helt stiv, han var meget flov over den. Jeg spurte om den var stiv p.g.a. mig, hvilket han kun kunne nikke til, jeg fortalte at det var en meget stolt over, det fik ham til at bliv glad. Resten af eftermiddagen lå vi og snakkede, men hele tiden havde han en stådreng på. Hen på eftermiddag kom min mor og far hjem, vi fik lavet noget mad, efter vi havde spist spillede vi Trivial, jeg lagde mærke til at Peder var lidt fjerne. Inden vi gik i seng blev vi enige om ikke at stå om sammen, med lige at sove lidt længere. Da jeg var kommet i seng blev jeg helt liderlig, da jeg kom i tanke om Peder der hele dagen havde haft stivpik, så jeg besluttede mig få at gøre noget ved næste dag. Jeg vågnede kl. 10, der var helt stille i sommerhuset, jeg stod ud af sengen skyndte mig ud i bad, hvor jeg ikke kunne lade være med at lade den varme vandstråle ramme midt skød, det føltes godt. Men jeg havde andre planer end at så inde under bruseren, jeg fik barberet min fisse, så den var pæn og glat, det eneste jeg tog på var min silkekimono, på den måde kunne man sagtens se at jeg ikke havde bh på. Derefter gik jeg ud og lavede morgenmad til Peder og mig, hvorefter jeg gik ind hvor Peder sov, han lå og sov sødt, så jeg gik hen og kyssende han på kinden, det tog mig ikke lang tid at vække ham, jeg fortalte at morgenmaden var klar, at spurgte om han lige kunne nå i bad. Hvilket jeg svarede ja til. Da han kom ud fra badet havde han kun shorts på, han satte sig på den ene side af bordet, mens jeg satte mig for enden. Da jeg satte mig på stolen spredte jeg benene så meget at kimonoen gled til siden, så hvis Peder kikkede ned på mit skød, ville han kunne se min ny barberet fisse. Jeg sad bare helt normalt og spiste og snakkede med Peder, med et langede jeg mærke til at Peder havde set min nøgne fisse. Han sad bare og gloede på den, jeg kunne se at hans pik stod som en flagstang i hans shorts. Lidt efter rejste jeg mig og begyndte at pakke morgenbordet sammen, jeg spurte om vi ikke skulle lige os ud at få noget sol på kroppen. Det var Peder helt med på, jeg fandt et stort tæppe frem, og spurte om det var okay at vi lå på det samme tæppe, fordi jeg ikke “gad” at finde et tæppe til. Da vi kom ud i haven, fik jeg hurtig lagt tæppet ud. Peder lagde sig først på tæppet, jeg tog min kimono af, jeg kunne se at Peder slugte mig med sine øjne. Hvilket jeg nød, jeg lagde mig ned ved siden af ham. Hans øjne gik fra mine bryster til min fisse, efter et stykke tid spurgte jeg ham om det var det tættest, han havde på en nøgen pige. Han var lidt flov over at sige det var det. Jeg fortalte ham at det skulle han ikke være, han måtte kikke ligeså meget at ville på min krop. Jeg spurte om han ikke ville have sin shorts af, det var han ikke meget få, men efter en del overtalelse tog han både sine shorts og boksershorts af. Han pik stod lige ud i luften, det var en meget stor pik han havde, så det røg ud mig at han havde en meget flot pik. Dette var en kommentar han kunne lide, jeg spurte Peder om han havde lyst til at rører min bryster, dette ville han meget gerne så han begyndte at lege med min bryster, det var lidt kloset til at starte med, men efter han havde fået lidt instruktion var han blevet rigtig god. Jeg spurte om han havde lyst til at få den slikket af, da han hørte dette, var det eneste han kunne var at nikke. Så tog hans pik i munden, og begyndte at sutte, det gik ikke længe inden han var lige ved at komme, han prøvede at få sin pik af min mund. Men det var ikke min menig, jeg ville have ham til at komme i munden på mig. Da Peder var kommet sig over sin orgasme, spurte jeg om han havde lyst til at slikke mig. Det havde han meget lyst, han var faktisk rigtig dygtig til det, og efter et stykke tid kom jeg i en orgasme. Jeg spurte om han parat til at kneppe, det kunne han kun nikke. Hans Pik stod allerede ud i luften, jeg tog et af de kondomer jeg havde puttet ned i lommen på min kimono. Jeg sagde at han skulle lige sig ned, hvorefter jeg satte kondomet på. Jeg lagde mig på ryggen og trak Peder ned over mig, jeg styrende pikken ind i min kusse. Han begyndte at støde i et meget hæsblæsende tempo, men jeg fortalte at han skulle tage det lidt mere med ro. Det gik ikke særlig længde inden han kom, jeg sagde at han skulle trække sig ud, jeg tog kondomet af, og spurte om han kunne klare en gang mere det nikkede han ja til. Jeg suttet på pikken ind til den stod igen, satte et nyt kondom på. Jeg fik Peder lagt på ryggen, over efter jeg langsomt sænkede min våde fisse ned over Peders pik, jeg rend til at jeg var ved at komme, hvorefter jeg lagde mig på alle fire, Peder førte pikken op i min kussen, der gik ca. 10 stød og vi kom i en fælles orgasme. Dette var den første gang jeg var sammen med Peder i de 14 dage vi var i sommerhus, men ikke den sidste.

Indsendt af LOTTE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *