Min store stivert

Oprettet den 9. maj 2013

Det hele startede da jeg satte en kontakt-annonce i Avisen. Jeg skrev følgende: Veludrustet fyr samt ejer søger en gift kvinde til timelang kneppeleg. Billetmrk. 6666. Jeg skrev veludrustet fordi at min pik er omkring 28 cm og rimelig tyk. Jeg har ikke mødt en kvinde endnu som ikke er vild med når man gennempuler hende med fuld kraft. Grunden til at jeg skrev gift kvinde er at jeg tænder på at danse horisontal polka med gifte kvinder. Det er måske lidt umoralsk og forkasteligt, men hvis mændene behandlede deres kvinder ordentlig så ville der ikke være brug for mig. Desuden så er der ikke noget bedre end når en gift kvinde tigger om at få ens dejlige store pik, som hendes mand ikke har. Uhh jeg bliver helt tændt ved tanken på den oplevelse?

Nå jeg må hellere se at komme i gang. Jeg fik 10 svar på den annonce hvilket er rigtig godt, normalt får man ikke mere end 3-4 på den slags annoncer. 8 af dem var ikke seriøse. De sidste to var bedre. Den ene var en 19 årig pige som var blevet træt af hendes fyr og ville have et sidespring. Hun var lidt for ung og det lugtede lidt af problemer. Man skal bruge sin sunde fornuft i den slags sager da man nemt kan ende i seriøse problemer som for eks. et trekantsdrama.

Den som blev valgt var en dame på 35 som havde opdaget at hendes mand havde været hende utro. Hun var opsat på at hævne det og havde sagt til hendes mand at hvis han ikke gjorde som hun sagde så skulle de skilles. Han skulle ydmyges til den store guldmedalje. Desuden skrev hun i det forholdsvis korte brev at hun var lidt tændt på at få min pik godt og grundigt op i hendes dejlige hul.

Endelig kom dagen hvor vi skulle mødes. Efter en mindre transport-tur kom jeg til deres hus. Hun vidste ikke mit navn og sådan vil det forblive. Anonymitet er vigtig. Da jeg ikke gider have jaloux ægtemand rendende. Jeg kom til deres fordør i huset som lod i et pænt villakvarter. Ding dong, og så blev døren lukket op af et par som stod i døren. Manden så underkuet ud og var ikke særlig stor af størrelse. Kvinden var ca. 180 og på højde med mig. Hun havde pænt tøj på, hendes øjne var brune og vægten så ud til at være perfekt.

Hun sagde: ?Hej med dig. Jeg hedder Mia og det er min latterlige og særdeles underudrustede mand Kim. Du skal bare behandle Kim som et dumt svin. For det er han?. Kim kiggede på hans kone og skulle til at sige noget men Mia sagde bare ? hold din kæft.

Mia gik derefter ind i deres stue og satte sig i deres sofa og åbnede en flaske vin. ?Kom endelig ind og sæt dig til rette, Hvilken af disse film har du lyst til at se?. Mia viste mig en stak af film og titlerne var: Knep og Klip -sjov title faktisk nu hvor jeg tænker over det, Bedstemor og Bedstefar uncut ..den her var IKKE min stil, og den som blev valgt hed Utro kvinder? meget apropos?
Mia sagde?det var godt valgt måske kan vi jo lære nogle dejlige ting?. Så sagde jeg: ?hvad skal vi da lære jeg ved sgu godt hvor min pik skal ind?. Mia grinte og tog mig let i skridtet. Uhh den er ved at vokse hva? Så kom Kim ind i stuen og satte sig i en læderstol ved siden af. Filmen startede og 2 mænd var i gang med at tilfredstille en kvinde. Så kyssede Mia mig og sagde? Skal vi ikke lige have noget sjovt at grine af? Jeg svarede? Jo, har du nogen forslag??? Mia sagde? Kim, tag lige dine bukser af og vis mig din latterlige tissemand, for den kan sgu aldrig kaldes for en pik?. Kim begyndte at tage sine bukser af selvom han så ud til at ville være et helt andet sted. Derefter røg underbukserne. Ja, meget var der jo ikke. Den var omkring 5cm i slap tilstand og desuden meget tynd. Mia skreg af grin? lad os sammenligne den med din?. Jeg gik over til Kim og sagde samtidig med at jeg tog bukserne af – Det var sgu da en latterlig lille tissemand du har? Derefter var mit undertøj også af. Jeg var omkring det dobbelte i størrelse og tykkelse. Mia kiggede med store øjne på mit lem og udbrød samtidig med at hun tog sit tøj af? Sikke en dejlig pik, mon ikke den vil gøre godt i min fisse, Hvad siger du til det Kim, din slap Svans..? Kim så bare mindre og mindre glad ud nu begyndte hans humør at nærme sig tårer. Kim svarede ikke. Jeg sagde? Kan du ikke lige kæle lidt med dig selv så jeg kan blive tændt. Kim satte sig ned i hans lænestol og jeg gik over mod sofaen men slukkede fjernsynet med ordene? Mia, Det er der kan vi da gøre meget bedre, mens en mand i fjernsynet råbollede en kvinde som skreg min man er så lille, åh så lille og du så stor?

Mia begyndte og lege med hendes dejlige fisse som i øvrigt var glatbarberet. Mia sagde? Som du kan se så har jeg glatbarberet min fisse til ære for dig, Kim får aldrig lov til at prøve mig i denne tilstand.?

Jeg gik så over i sofaen og satte mig ved siden af Mia samtidig med at jeg begyndte at røre hende på brysterne. Hun var vild med det. Vi var alle nøgne og Kim sad bare og så på med nærmest tårer i øjnene. Jeg placerede mig sådan at hun kunne ?arbejde? på min pik med munden. Mia sagde?uhh lad mig lige smage den?. Så begyndte hun at slikke det bedste hun havde lært. Det var dejligt og resultatet begyndte da også langsomt at vise sig. 15-16-17-28 cm var den nået og stod i fuld størrelse men jeg trak den derefter ud af hendes mund.. Desuden så havde hun svært ved at have den i munden. Mia sagde?åhh Gud hvor er den stor, Jeg glæder mig sådan til at den skal bankes ind i min kærligheds hule?.? Jeg kiggede over på Kim og vendte mig om så han kunne se den ved høje mast og sagde? Se Kim din svagpisser dette er en ordentlig pik?lige om lidt så vil jeg banke den ind i din kone og fremover så vil hun slet ikke kunne mærke din micro tissemand?ha ha? Jeg grinede af ham for han var virkelig latterlig. Han begyndte at snøfte og Mia var bare mere vild af det.
Mia sagde? kommer Du ikke lige over og slikker min dejlige fisse????
Jeg sprang over og begyndte at slikke på livet løs. Normalt skal man starte langsomt og holde sig fra klitoris før til sidst men hun ville have at jeg slikkede den fra starten af. Så den blev slikket i et godt stykke tid.
Mia sagde: Åhh ja, Åhhhh jaaaaaaaee, Jeg kommer nu, åhhhhh lige nuuuuuuu????. Så var det endelig tid til at kneppe. Mia sagde? Jeg vil gerne kneppe med din dejlige tykke pik, den skal så langt ind som muligt?

Jeg ved at hvis man tager kvindens ben over skulderne og læner sig frem så kommer den ekstra dybt ind så det blev den vi startede med i sofaen. Mia sagde? langsomt den er jo lidt større end Kims?åhh hvor er det godt sådan yes yes, bliv ved , åhhhh hvor går den dybt ind ?. Hun begyndte at skrige og jeg satte farten op og kneppede bare derudaf. I skulle prøve den stilling den er utrolig. Derefter ville hun ride en god lang tur mens hun så over på kim og ydmygede ham. Som sagt så gjort. Mia sagde? Kim, prøv at se den åhh store pik i mig, det føles meget bedre /jaaaeee lige der/ end du nogensinde kan gøre det er bare sååååååå åhhhhhhhhhhh godt?.

Vi havde nu kneppet i 10 minutter og skulle til den 3 stilling?.ja jeg elsker sexede stillinger. Det blev doggy-stillingen som også er god, da den går dybt. Mia var total vild med den og vi fortsatte et god stykke tid. Kim sad faktisk og græd men vi var alt for optaget til at tage sig af sådan en bagatel?..

Efterhånden var jeg tæt på at komme og det skete da også med en stor og lang ladning – jeg fyldte hendes fisse helt op så det sprøjtede ud af hendes fisse. Mia nød det og sagde: Åhh hvor er det godt??så dejligt?.?

Jeg havde sådan set lyst til mere men Mia sagde? Jeg kan se på min mand at det er på tide at stoppe, din pik er bare SÅ dejligt men han har vist lært sin lektie?.Jeg ringer til dig hvis det bliver nødvendigt at kneppe lidt mere.?

Så hurtig sluttede aftenen og jeg var på vej hjem?..Det havde været en dejlig aften?.jeg var faktisk øm men lidt massage skulle nok kunne klare det. Det var faktisk en god oplevelse I skulle prøve det?..

Indsendt af John A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *