Min største kærlighed

Oprettet den 6. maj 2013

Da jeg var mindre, og når mine forældre skulle ud, sendte de mig over til den anden ende af det boligkvarter, hvor vi boede, for at blive passet af nogen bekendte. Min far arbejde sammen med manden i familien på kontoret. Her ville jeg så blive passet af deres datter Lisa, som, til min store beundring, brugte megen tid på mig. Måske fordi hun fik at vide af sine forældre, at hun skulle.

Lisa var vel omkring ti år ældre end mig og jeg elskede, at blive passet af hende. Jeg blev sendt derover efter aftensmaden og fik altid at vide, jeg skulle opføre mig ordentligt og sige tak. Derefter fandt jeg ind på Lisas store værelse. Hendes duft hang altid i rummet og jeg kunne sidde på hendes seng i timevis og indsnuse duften, imens jeg kiggede rundt på alle de dimser og dibbedutter hun havde stillet op i nydelig orden på reoler, hylder og skabe. Det var ting fra hendes barndom. Hun havde blandt andet mange små plastic figurer, som jeg elskede at lege med. Så ville jeg sidde og lege på gulvet imens Lisa lå på sengen og læste. Ind imellem legede hun med og det var hun god til. Jeg fatter den dag i dag ikke, at hun gad spilde tid på en lille møgunge som mig.

Når det så blev sengetid, hoppede jeg i min pyjamas og fandt den eventyrbog frem, som min far havde givet mig med. Lisa sov altid i trusser og en stor hvid satinskjorte. Selvfølgelig kunne jeg ikke lade være med kigge, når hun klædte om. Så krøb vi i seng og Lisa læste godnathistorie for mig, imens jeg hvilede mit hoved på hendes ene bryst og flød helt væk i hendes parfume og lyden af hendes monotone stemme, der summede søvndyssende i mit hoved. Bag det hele trængte hendes hjertebanken igennem og det varede sjældent længe før jeg sov dybt. Jeg sov natten igennem og krammede mig til Lisas bløde krop. Sådan havde jeg mange lykkelige nætter i Lisas favn.

Efterhånden blev hun mit store forbillede, mit idol og min store kærlighed, men dengang havde jeg endnu ikke fået rigtig styr på det med kærlighed og forelskelse. Jeg vidste bare, at Lisa var helt vidunderlig.

På et tidspunkt, da jeg var blevet ti, skulle mine forældre endnu en gang ud fredag aften. I mit tiende år, var jeg blevet en smule mere selvbevidst. Jeg havde opdaget, at hvis jeg stimulerede mig selv, ville jeg til sidst opnå en behagelig lystfølelse, men jeg havde ingen anelse om, hvad det var jeg foretog mig.

Da jeg kom ind på Lisas velkendte værelse satte jeg mig på sengen, som jeg havde gjort så mange gange før og så mig omkring. Nu kendte jeg alle de små ting, men alligevel kunne jeg aldrig blive træt af, at betragte værelset. Se på de mønstrede dybblå gardiner. Stirre mig blind på uroen i vinduet. Eller lege med nogen af de mange bamser, der altid lå i hendes seng.

Lisa havde lejet en Dinseytegnefilm og lavede popcorn. Vi grinte begge højlydt af tegnefilmen og jeg krøb helt ind til min kære veninde. Efter vi havde ryddet op, sagde Lisa, at jeg bare kunne børste tænder og klæde om, så ville hun komme lige om lidt. Jeg børstede tænder, var lige kommet i nattøjet og krøbet op under dynen, da Lisa kom ind. Hun åbnede skabet og spejlede sig kort i det spejl, der hang på indersiden af skabslågen. Derpå begyndte hun at tage tøjet af og som altid stirrede jeg fascineret på hendes nøgne krop.

Jeg ved så men ikke om Lisa var særlig smuk, men i min erindring vil hun altid fremstå billedskøn. Pludselig fangede hun mit blik i spejlet og jeg skyndte mig at kigge væk. ”Kasper,” sagde hun og jeg troede, at nu vankede der en irettesættelse, fordi jeg ikke havde opført mig ordentligt. I stedet forsatte hun: ”du må gerne kigge.” Da jeg vendte ansigtet mod hende stod hun med fronten imod mig, hænderne på hofterne og vægten hvilende på det ene ben. Og jeg kiggede. For første gang studerede jeg anden kvinde, end min mor, fuldstændig nøgen. Og jeg kiggede. Jo mere jeg kiggede, jo flere sommerfugle fik jeg i maven. Til sidst kom Lisa hen og satte sig på hjørnet af sengen. Jeg stirrede på hendes duvende bryster. ”Du må genre rører ved dem.” sagde hun med et overbærende smil på læberne. Forsigtigt rakte jeg en hånd ud og lagde den til det ene bryst. Det var silkeblødt og vuggede, hver gang jeg rørte det. Da jeg lagde begge hænder til hendes bryster sendte det en kilderne fornemmelse ned i underlivet på mig og jeg kunne mærke mine bukser begyndte at blive stramme.

Lisa holdt opmærksomt øje med mig, imens jeg udforskede hendes bare bryster.
”Ved du hvad sex er?” spurgte hun mig pludseligt. Jeg rystede på hovedet. Jeg vidste det var sådan noget man kunne få børn af, men jeg kendte ikke noget til det egentlige omstændigheder. ”Hvor gammel er du egentlig, Kasper?” Jeg skyndte mig at sige ti og prøvede, at få det til at lyde af mere end det var. Lisa så ud som om hun tænkte sig om et øjeblik, hvorefter hun slukkede loftslysnet og lagde sig op ved siden af mig med let spredte ben. ”Okay, kom her. Læg dig oven på mig.” sagde hun i et stille tonefald. Jeg krøb tøvende op og lagde mig på hendes mave. Lisa tog dynen og lagde den hen over ryggen på mig, så den dækkede os begge. ”Fryser du?” spurgte hun bekymret. Jeg rystede på hovedet. ”Ligger du godt?” Jeg nikkede. Sådan lå vi nogen tid i stilhed. Jeg nød fornemmelsen af hendes blødhed. Så stak hun hånden ned imellem os og jeg kunne mærke hun lirkede pyjamas bukserne ned om lårene på mig. Så tog hun fat omkring mig, som jeg selv plejede at gøre.

Hun spredte benene noget mere og flyttede sig lidt under mig. Selv lå jeg med tilbage holdt åndedræt og stirrede på hendes blanke øjne i halvmørket. Pludselig kunne jeg mærke en blødhed og en umådelig hede omslutte mig og med det samme skyllede lystfølelsen igennem mig. Stærkere end jeg nogensinde havde oplevet det før. Jeg udstødte et højt suk og igennem mørket kunne jeg se Lisa smile. Lystfølelsen blev hurtigt erstattet af en overvældende udmattelse. Jeg lagde hovedet til hendes bryst og lukkede øjnene. ”Det er sex.” kunne jeg hører Lisa sige. ”Var det ikke dejligt?” spurgte hun omsorgsfuldt. ”Jo…” hviskede jeg svagt. Således faldt jeg i søvn liggende oven på min drømmepige, imens hun strøg mig blidt over håret.

Det var sidste gang jeg blev passet af Lisa, da mine forældre mente jeg nu var blevet gammel nok til at være alene. Jeg blev stadig ved med at besøge hende, men det var sjældent vi legede sammen. Jeg sad bare på gulvet imens hun læste i vigtige bøger. Jeg kunne ikke holde op med at elske hende. I hvert fald troede jeg, at jeg elskede hende, for det havde jeg hørt far og mor sige til hinanden, en gang i mellem. Jeg prøvede, at være så tit i hendes nærvær, som muligt, men det var tit, jeg måtte gå slukøret hjem, efter at have været over og spørge om Lisa var hjemme.

Så en dag fik jeg at vide, Lisas familie skulle flytte, fordi hendes far havde fået et job på Sjælland og Lisa skulle studere videre i København. Jeg blev fuldstændig ude af mig selv. Af bar desperation bestemte jeg mig for, at nu ville jeg fortælle hende hvad jeg følte. Jeg blev lukket ind af hendes mor og hilste på hendes far, der sad mageligt i køkkenet og læste søndagsavisen skønt klokken var ved at være et. ”Hej, Kasper.” sagde Lisa muntert, hun sad med ryggen til mig, da jeg kom ind i det fredfyldte værelse. Jeg gengældte hendes hilsen uden at afsløre hvorfor jeg var kommet. Pludselig blev det hele for meget for mig og jeg kunne ikke finde ud af, hvordan jeg skulle få det sagt, så jeg sagde: ”Jeg kan godt li´ dig!” Det fór ud af mig og det var slet ikke meningen det skulle lyde så voldsomt.

Lisa drejede sig på kontorstolen og kiggede på mig. Hun kunne godt se der var noget galt.
”Jeg kan også godt lide dig, Kasper.” sagde hun venligt. ”Jeg elsker dig!” udbrød jeg desperat. ”Og…og jeg er også forelsket i dig!” skyndte jeg at tilføje. Hun kluklo, rejste sig og satte sig på gulvet foran mig. ”Jamen, lille Kasper dog…” sagde hun og kyssede mig på panden. Jeg tog hende om skulderne og gjorde det, de altid gjorde på film. Jeg kyssede hende på munden. Et kort øjeblik lod hun mig kysse hende, så befriede hun sig fra mit greb. Hun tog mit hoved i sine hænder og så mig dybt i øjnene og forklarede mig, at de altså var nødt til at flytte, da hendes far havde fået nyt job. Jeg forstod ikke meget af den lange forklaring, men det næste hun sagde forstod jeg. Alt for godt. Hun sagde: ”Kasper, jeg har jo en kæreste!” Den tanke var slet ikke faldet mig ind. Jeg troede slet ikke det kunne lade sig gøre for Lisa, at have andre bekendtskaber end mig. Med et havde var mit lille hjerte blevet knust. ”Hvad hedder han…?” spurgte jeg tørt. ”Han hedder Henrik.” Jeg begyndte med det samme at hade alle dem der hed Henrik. ”Det kunne jo heller ikke gå med os to. Jeg er jo alt for gammel til dig, lille ven.” Det kunne jeg heller ikke forstå.

Det var da gået med os to indtil nu. ”Ved du hvad, Kasper?” Nej, jeg vidste ingenting mere. Det hele kunne også bare være lige meget, tænkte jeg. ”Når du vokser op, så vil alle pigerne rende efter
dig. Du er en køn dreng.” sagde hun og strøg mig kærligt over kinden.

Det var sidste gang jeg så hende. Bagefter sendte hun mig hjem. Hun sagde hun skulle til at
pakke. Jeg græd som pisket da de rejste. Jeg ville slet ingenting og jeg nægtede at snakke med
mine forældre om det. Jeg trak mig tilbage til mit værelse og bare græd og græd. Langsomt
kom jeg mig. Der gik lang tid før jeg begyndte at finde nye kammerater i skolen.

Selv efter så mange år, savner jeg stadig Lisa. Jeg har tænkt på at opsøge hende. Jeg kunne godt tænke mig, at møde hende igen, som voksen. Jeg er sikker på jeg ville forelske mig i hende endnu en gang og derpå gifte mig med hende…

Indsendt af Drengen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *