Min ven Rasmus

Oprettet den 10. april 2013

Vi havde aftalt en tur i byen, mig og Rasmus. Det var fredag aften, jeg var taget om til ham så vi kunne varme op med et par øl først. Vi havde kendt hinanden længe, siden skolen, og ingen af os havde nogen kærester. Jeg satte mig i lædersofaen, og Rasmus hentede to pilsnere. Vi snakkede lidt om løst og fast, hørte lidt musik, så lidt fjernsyn. Vi kommenterede nogen af pigerne i fjernsynet, og blev lidt opstemte efterhånden som vi fik et par øl mere. Jeg kunne mærke på Rasmus at han virkede lidt urolig. Han spurgte om jeg ville ha’ en rom og cola. Jeg sagde ja tak og han gik ud i køkkenet for at fikse et par drinks. Jeg sad i sofaen, men mens han var i køkkenet rejste jeg mig for at gå på toilettet. Da jeg gik forbi køkkenet kunne jeg se Rasmus putte et eller andet i det ene glas.

Da jeg kom ind i stuen igen stod drinksene parat, sammen med en flaske rom og en stor cola. Vi skålede, men jeg drak næsten ingen ting. Rasmus virkede nervøs og sagde at han også lige skulle på toilettet. Jeg havde på fornemmelsen at Rasmus havde kommet noget sovemiddel i min drink, så jeg hældte indholdet ud i hans stuebirk, som stod ved siden af sofabordet. Glasset fyldte jeg op igen med noget cola, fra flasken på bordet.

Da Rasmus kom tilbage, tog jeg en ordentlig slurk af drinken, vi skålede vi igen, og snakkede lidt videre. Hurtigt havde vi begge drukket ud og Rasmus lavede to nye drinks, denne gang inde i stuen. Jeg lod som om jeg blev mere og mere træt, og sad mere og mere afslappet i sofaen. Efter et kvarters tid, begyndte jeg og gabe, og undskyldte at jeg var så søvnig. Jeg lukkede øjnene og lod som om jeg var faldet i søvn. Rasmus kom over til mig og sagde at “du er da vist blevet træt, kan du ikke tåle mosten”. Jeg svarede naturligvis ikke, og var spændt på hvad han nu ville gøre. Jeg havde før tænkt på hvordan det ville være at have sex sammen med en anden mand. Rasmus trak i min arm og sagde “Du må vist heller komme ind og hvile dig lidt”. Jeg lod som om jeg var helt væk.

Rasmus lagde min arm om hans skulder, trak mig op fra sofaen, og begyndte at slæbe mig hen mod hans soveværelse. Rasmus er forholdsvis veltrænet, og høj så han kunne lige akkurat få bugseret mig ind i hans dobbeltseng. Jeg måtte virkelig tage mig sammen for ikke at afsløre at jeg i virkeligheden var vågen.

Da han havde fået placeret mig i sengen trak han først min trøje af. Han kom med et par kommentarer som “du er godt nok helt væk var” og “det er vist godt for dig lige at hvile dig”, som om han ville være sikker på at jeg vitterlig var “helt væk”. Selvom jeg lå helt slap, lykkedes det mig at diskret at få min ene hånd ned til buksekanten. Da Rasmus begyndte at trække mine bukser af, fik jeg lige skubbet til mine underbukser, så de fulgte med af. Jeg ville godt have set Rasmus i hovedet, da min pik kom til syne, som den lå der halvstiv. Rasmus sagde ikke noget længere, men trak i stedet mine bukser, og underbukser helt af. Jeg lå nu helt nøgen på hans seng.

Der gik et øjeblik, og så kunne jeg pludselig mærke Rasmus’ hånd tage fat om min pik, som langsomt begyndte at røre på sig. Nu tog han den i munden, og begyndte at slikke. Årh det var dejligt. Jeg udtrykte en svag tilfreds stønnen. Efterhånden som han slikkede mig blev min pik helt stiv. Hans tunge kørte rundt om mit pikhoved. Rasmus drejede sin mund rundt om min pik, og hans fingre masserede min godt spændte nosser, mens han slugte mig næsten til roden. Det var fantastik dejligt. Efter lidt tid stoppede han. Jeg kunne høre han fumlede med et eller andet fra skabet i soveværelset. Han rullede et kondom på min totalt stive pik, og gned lidt på den. Det lød som om han også åbnede en tube. “Glidecreme” tænkte jeg. Rasmus moslede lidt rundt i sengen, og nu kunne jeg mærke at han sad på knæ hen over mig. Hans knæ og inderlår kunne jeg mærke på begge sider af brystkassen og maven. Nu sænkede han sig langsom ned over min pik. Med den ene hånd styrede han min pik op i røven på ham selv, langsomt, langsomt. Nu kunne jeg ikke dy mig længere, og løftede mine hænder op på hans hofter, og jeg åbnede øjnene. Rasmus stivnede et sekund “hva’ fanden sover du ikke” spurgte han forvirret, “nej jeg ligger og nyder det” svarede jeg, og blinkede med det ene øje, “jeg ville lige se hvor lang du ville gå, men fortsæt bare” tilføjede jeg.”Jeg havde ellers kommet 5 sovepiller i din drik” fortsatte Rasmus. “Ja – det havde jeg luret, men du skal ikke regne med at din stuebirk vågner de næste par dage” grinede jeg.

Det løsnede stemningen lidt igen, og Rasmus satte sig igen ned over min pik. Første gang havde han ikke fået den ret langt ind, han skulle lige vænne sig til følelsen. Han begyndte stille at ride på min pik, først ganske langsomt, men jeg havde fat om hans hofter og begyndte også at lave kneppebevægelser. Lod den ene hånd glide op ad hans mave, og begyndte at nulre hans bryst vorter, som i forvejen var helt stive, og med den anden tog jeg fat om Rasmus’ pik. Det varede ikke længe inden han kom i et kæmpe sprøjt, mens han stønnede. Hans sperm ramte mig på maven og i ansigtet. “Årh sukkede han – det var fandme dejligt” mens han langsom løftede sig fra min pik.

Jeg fik fat i noget køkkenrulle fra natbordet, og tørrede Rasmus’ sperm væk. “Nå du må det vist være min tur” sagde jeg “læg dig ned så skal jeg se om jeg få gjort dig stiv igen. Rasmus lagde sig på sengen, og jeg begyndte at slikke ham. Det var en underlig fornemmelse at have en pik i munden. Jeg havde tit fantaseret om hvordan det ville være, og det var vildt ophidsende at prøve det nu for første gang. Rasmus smagte af sperm, ikke som når jeg havde prøvet at smage min egen sperm. Efter lidt tids sutteri var hans pik ved at være klar igen.

“Du skal fandme bruge godt med glidecreme, din pik er større end min” sagde jeg til Rasmus. Jeg lagde mig på knæ i sengen, med hovedet helt nede i madrassen, og røven strittende lige op i luften. Rasmus smurte mit hul godt ind i creme, og masserede grundigt, og lod først en, så to, og til sidst en tre fire fingre op i mig. “Nu er du vist klar” sagde han, og nærmede sig mit røvhul med sin pik. Langsomt stak han pikhovedet ind, og lod mig vende mig til følelsen, lidt efter trak han pikken ud igen, for at langsom stikke den ind, og denne gang lod han den langsomt glide helt i bund. Hold kæft hvor føltes det godt, jeg “Mmmmhhhh” stønnede jeg. “Er det ikke bare dejligt ?” spurgte Rasmus. “Jo bliv ved, bliv ved” stønnede jeg. Efter lidt tid stoppede jeg Rasmus. “Jeg vil ha’ du skal ta’ mig forfra” sagde jeg, og vendte mig om på ryggen, og skubbede en pude ind under mig. Rasmus løftede op i mine ben, og trængte nu ind i mig, med mere kraft end før. Det var tydeligt at han også var godt ophidset. Jeg begyndte at spille på min egen pik, som var blevet næsten helt slap. Jeg lå med bene spredt godt ud til siden, og Rasmus’ hænder lå på indersiden af mine knæ og pressede dem godt ned.

Jeg kunne mærke at det spændte på indersiden af lårene, med den ene hånd onanerede jeg mig selv, mens jeg lod den anden hånd køre rundt på Rasmus’s mave og brystkasse. Vi nærmede os begge klimaks. Jeg kom først i et kæmpe brag af en orgasme. Mine ben rystede og stønnede højlydt ud i værelset. Meget kort tid efter trak Rasmus sin pik ud af mig, hev kondomet af og sprøjtede ud over mig for anden gang.

Rasmus lagde sig ved siden af mig. “Nå skal vi stadig ta’ ned i byen ?” spurgte han. Jeg kiggede på ham og sagde at det kunne vi vist godt udsætte til lørdag, “har vi ikke mere vi skal have udforsket” spurgte jeg drillende. “Jo et bad ville da gøre underværker nu” svarede han.

Indsendt af RASSER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *