Min Venindes Søn

Oprettet den 3. maj 2013

Det var fredag aften, jeg kom hjem fra arbejde, men jeg skulle af sted igen, da min bedste veninde havde fødselsdag. Der var lige tid til et hurtigt bad og lidt makeup til lejligheden.

Allerede om morgenen havde jeg fundet en kjole frem fra skabet. Den var gul med små røde blomster, og jeg fandt en under-kjole, der passede til. Underkjolens bøjle var med til, at den sad perfekt, og jeg slap på den måde også for at bruge BH. Jeg åbnede skuffen med strømper og fandt et par naturfarvede. Så manglede jeg bare en strømpeholder og et par trusser. De skulle selvfølgelig også være gule.

Jeg ringede efter en taxi og tog de højhælede sko på. Mens jeg ventede på vognen kunne jeg lige nå at checke håndtasken. Under køreturen bemærkede jeg, at min kjole gled op, så både underkjolen og strømpeoverkanten var synlige.

Min veninde tog imod mig i døren. Jeg var en af de sidste. Vi var omkring tyve gæster, så den lille stue var fyldt godt op. Jeg fik min venindes søn til bords, for at bordplanen kunne gå op. Hans kæreste havde lige slået op, og jeg havde ingen fast fyr på det tidspunkt. Selv om han kun var sytten, syntes jeg at han var en rigtig sød og lækker fyr. Jeg havde faktisk kendt ham, fra han var barn, men nu var han på vej til at blive en rigtig flot og voksen mand.

Da vi sad ved bordet, forsøgte jeg at rette kjolen, der igen var krøbet op. Vi fik en hel del vin til maden, og kom efterhånden i en løftet stemning. Han havde nok også bedst af at glemme ekskæresten. Efter middagen spurgte jeg min bordherre, om han havde lyst til at danse, og her gik det op for mig, at han vist ikke længere bare opfattede mig som sin mors veninde. Vi blev vist begge to revet lidt med af vores følelser, og efter dansen så jeg ham ikke i lang tid den aften.

På et tidspunkt blev luften i stuen lidt for tæt og røgfyldt. Jeg tænkte at jeg lige ville kigge rund, for at se hvad han blev af. Min søgen bragte mig op på første sal, hvor han sad på sit værelse. Jeg spurgte, om jeg måtte kigge ind til ham, og han smilte til mig og rejste sig op. Egentlig havde jeg mest lyst til at gå hen og tag om ham, men jeg tøvede og kiggede i stedet rundt i værelset. Det var præget af store plakater med fodboldhold, sportsvogne og nøgne piger.

Han havde igen sat sig, og jeg kiggede efter en stol, men den var fyldt med tøj. Jeg satte mig så ved siden af ham på skibs-briksen i håbet om at overtale ham til at komme med ned igen. Jeg lagde min arm om ham, og pludselig fandt
vores læber hinanden i et langt kys. “Jeg havde bare lige lyst”, udbrød han. “Det havde jeg også”, kunne jeg kun svare. Hans hånd havde fundet vej til mit knæ. Han bevægede den rundt på mit ben. “Jeg skal nok lade være med at ødelægge dine strømpebukser”, sagde han så. “Det er ikke strømpebukser”, svarede jeg ham. Han så overrasket ud, men skubbede forsigtigt min gule kjole lidt længere op af benet. Da han så strømpekanten og holderen, kunne jeg ikke lade være med at spørge, “Ka’ li se et rigtigt strømpeben”. “Ja, det ser frækt ud”, svarede han opløftet. Igen mødtes vore læber i et vådt tungekys. Jeg bemærkede at han brugte en dejlig herreduft, som jeg ikke lige kendte.

Jeg ved ikke hvor lang tid, der var gået, men pludselig blev der kaldt nedenfor trappen, at nu var der natmad. Vi blev enige om, at vi hellere måtte gå derned igen. Jeg rejste mig og rettede på kjolen, strømperne og håret. Vi omfavnede hinanden igen, og jeg sagde, “Ring til i morgen, hvis du har lyst. Jeg skal ikke noget her i weekenden”. Han lovede at ringe.

For at vi ikke lige skulle komme ned samtidigt, gik jeg lige på badeværelset, da han gik ned. Min krop skreg af lyst, men jeg følte omvendt, at vi var nød til at være diskrete og vente.

Ved natmaden satte vi os ved hver sin ende af bordet, men ofte måtte jeg lige kigge ned i den anden ende. Jeg tog hjem kort tid efter natmaden, og det var hårdt bare at give et almindeligt venneknus til ham, men hans mor stod jo der lige ved siden af.

Telefonen ringede da jeg lige var vågnet. Klokken var 11 lørdag formiddag. Med det samme tænkte jeg, at bare det var ham. Det var det heldigvis. Vi aftalte efter et par kærlige ord, at han skulle komme op til mig, lige så snart han havde fået morgenmad og været i bad.

Jeg skyndte mig at ordne sengen og få en bid brød, så jeg havde tid til at gøre mig lidt lækker for ham. I aftes havde han jo været ret interesseret i mine strømper, så det skulle han ikke snydes for. Jeg åbnede en ny pakke tynde sorte strømper og fandt en raffineret sort satinstrømpeholder. Det ville sikkert passe til min sorte silkenederdel med de høje slidser. Dertil en stram sort bluse, der krævede en egnet BH, så jeg tog den lille sorte sag, der virkelig fremhævede kavalergangen.

På vej i bad opdagede jeg, at jeg lige måtte bruge en skraber under armene, og lige trimme kanterne af trekanten. Benene var fine og glatte endnu, dem havde jeg barberet dagen før.

Jeg nød det varme vand fra bruseren og fantaserede om hvad, der måske ville ske, når han var her.

Til sidst blev der tid til lidt sminke og en frisk, men forførende duft.

Det ringede på døren. Jeg kiggede i dørspionen. Jo, det var ham. Jeg åbnede døren og sagde, “Kom indenfor”. Jeg stod bare der i strømpefødder, et par højhælede sko havde jeg ikke nået at finde.

Da vi stod overfor hinanden i gangen, gik der en kildende fornemmelse gennem kroppen. Vi mødtes i et langt varm kys, hvor vi krammede og klemte. Jeg genkendte hans dejlige duft.

Så sagde han, “Du havde da ingen BH på i går ?”. “Nej, Det skal ikke være det
samme hver dag”, svarede jeg.

Det var ikke nemt at slippe taget, men vi kunne da heller ikke bare stå her hele dagen, så jeg spurgte om han ville have en kop te eller kaffe. Vi foretrak begge te, så jeg kig ud i køkkenet og satte vand over. Mens jeg fandt tepotte og kopper, mærkede jeg hans hænder om min talje. Jeg vendte mig om, og lagde armene om hans hals, så jeg rigtigt kunne knuge hans nakke.

Vi gik ind i stuen, da teen var færdig, og jeg skænkede op i kopperne. Han satte sig i sofaen, og jeg satte mig ved siden af ham. Slidsen i nederdelen afslørede mine sorte nylonstrømper næste helt op til blondeoverkanten.
Igen måtte vi omfavne og kramme. Mine hænder gled ind under hans T-shirt, som var smuttet op af bukserne. Nu kunne jeg endnu bedre lade mine hænder køre rundt på hans ryg. Han nød det tydeligvis, men han havde alligevel ikke tålmodighed til kun at nyde. Jeg mærkede at han forsigtigt listede min bluse op.

“Vil du gerne se mig uden bluse ? “, kom det fra mig.

“ja, det har jeg stor lyst til”, svarede han med en bestemt og mandig stemme, så jeg helt glemte at han kun var 17 år.

Jeg løftede mine arme i vejret, så han nemt kunne tage blusen af mig. Så kiggede jeg på ham, som for at sige værsgo at tage den af, og det opfattede han let. Blidt kildende lod han sine hænder skubbe blusen op ad min mave og over brysterne. Hans blik fangede nu mine bryster og den lille sorte BH. Vi smilte til hinanden, og han løftede blusen det sidste stykke over mit hoved.

Så sagde jeg til ham, “Jeg vil også se dig”, og tog fat i T-shirten. Han smilte sødt, mens jeg tog den af ham.

Vi var kommet lidt væk fra hinanden, så vi rykke tæt sammen igen og omfavnede og krammede. Det var ophidsende at se og mærke hans faste unge krop.

Teen havde vi faktisk helt glemt, og den var ved at være lunken. Vi tog en mundfuld
hver.

Jeg havde lænet mig frem for at sætte tekoppen tilbage på bordet, da nederdelens slids igen gled til side. Hans øjne var straks på mine nylonstrømper, og hurtigt efter var hans hænder samme sted.

“Jeg fik bare så’en en lyst til røre ved dine ben”, bemærkede han.

“Det føles kun dejligt”, svarede jeg ham bekræftende, “Ka’ du bedre komme til, hvis jeg ta’r nederdelen af ?”

“Ja, det vil være dejligt”, lød det fra ham.

Jeg satte mig frem i sofaen, så jeg kunne lyne lynlåsen ned, og løftede så enden, så jeg kunne føre nederdelen ned over strømperne. Derefter rejste jeg mig, så den kunne falde ned til gulvet. Jeg trådte ud af nederdelen, og smed den hen over den stol, hvor min bluse og hans T-shirt lå.

Nu stod jeg foran ham kun i sort undertøj og nylonstrømper.

Han rejste sig og lod sine øjne bevæge sig rundt på min krop. Han smilte, jeg gik hen til ham igen, så vi kunne røre ved hinanden. Det var lækkert for mig at se ham kigge på min krop.

Så sagde jeg, “Er det ikke trist at kigge på en gammel kone som mig ? Jeg er femten år ældre end dig”.

Han svarede sødt, at han fandt mig lækker og forførerne, og at alder ikke betød noget i den sammenhæng.

Mine hænder havde nu søgt rundt på hans ryg, brystkasse og mave. De nåede nu til buksekanten, hvor de let som ingenting åbnede bukseknappen og skubbede lynlåsen ned.

Hans hænder var på min BH og brysterne, da jeg puffede hans bukser ned på lårene.

“Du må vist hjælpe dem af”, sagde jeg til ham. Ham tog sine sko af, så han kunne trække bukserne helt af.

Jeg lagde bukserne over stolen, da jeg mærkede hans hænder på min ryg. “Ved du hvordan man løsner en BH ?”, provokerede jeg ham.

“Ja, det tror jeg nok”, svarede han, mens jeg kunne mærke at den blev løs. Videre skubbede han stropperne ud over mine skuldre. Mine hænder greb om BH-skålene. Så vendte jeg mig om mod ham, og løftede den helt væk, så han kunne se mine bryster uden de sorte blonder.

Vi satte os tilbage i sofaen, og hans hænder måtte i et væk gramse og kærtegne mine bryster. Han nulrede brystvorterne, så de blev helt stive, og jeg mærkede, at jeg var ved at blive våd forneden. Hans underbukser var også ved at få en stor bule.

“Du glemmer din te”, sagde jeg til ham.

“Nå, ja”, sagde han og slap mine brysterne.

Da jeg havde sat tekoppen igen, lænede jeg mig tilbage i sofaen. Hans hånd var igen på mine strømper, men gled videre op på mine trusser. Her cirklede de slanke fingre rund på trussernes blanke, sorte satinstof.

Jeg skubbede trussernes blondekant ned, så hans fingre pludselig legede med mine små sorte hår. Så skubbede jeg trusserne videre ned over strømperne og løftede benene, så jeg kunne tage de små satinbukser helt af.

Hans hånd rakte ud efter trusserne, og jeg slap mit greb. Vi smilte til hinanden, og han tog mine trusser op til sin mund og kyssede dem.

Nu hvor jeg havde fået trusserne helt af, kunne jeg igen sprede mine ben lidt. Ikke så meget at dette virkede vulgært på ham, men kun så meget, at han var nød til at lægge sin hånd i mit skød igen.

Da han kælede for mig igen, udbrød han, “Det er dejligt at mærke dig uden trusser”.

“Du skal skam også ha’ dine af”, svarede jeg ham.

Jeg rejste mig på knæ i sofaen og lod mit ene ben gnide let mod hans ben, så gav jeg ham et kys på maven.

Han lagde sine hænder op på mine skuldre, og jeg tog om hans hofter og førte mine hænder videre, så jeg kunne holde om den store bule i hans underbukser. Med to fingre skubbede jeg dem langsomt ned. Hans halvstive pik vippede ud, da elastikken var gledet forbi. Jeg trak dem helt af, og sokkerne røg med ved samme lejlighed.

Atter fald vi hinanden om halsen i sofaen. Jeg mærkede igen hånd mellem mine ben, men snart glippede hans koncentration, da jeg begyndte at skubbe hans forhud blidt og langsomt frem og tilbage.

Han fik en rejsning, som kun helt unge fyre kan, og forhuden var nu gledet væk, så hans pikhoved stod bart og violet. Han havde jo tydeligvis lige været i bad, før han kom op til mig, og jeg havde en stor lyst til at gøre ham rigtig liderlig, så jeg tog den i munden og lod tungen varme og massere hans dejlige manddom. Som de fleste andre fyre, var det noget han kunne lide.

Jeg kunne høre, at han blev mere og mere stakåndet, og pikken dirrede af spænding.

Så sagde han, “Åh, det holder jeg vist ikke til ret længe”.

“Jo, det går nok”, beroligede jeg ham, da jeg løftede mit hoved væk igen.

Mine hænder kærtegnede blidt hans pik, og fingrene bevægede sig ned på pungen. Jeg kunne godt mærke, at han var tæt på udløsning, og pludselig sprøjtede han ud på sin mave.

“Øv, jeg ku’ bare ikke holde igen”, ærgrede han sig.

“Det skal du ikke være ked af”, svarede jeg med et smil, “Hvem sir’ at du kun må komme en gang”.

Jeg rakte ham servietterne fra tekopperne, og han tørrede det værste af.

“Du ka’ da også bare vaske det af ude på badeværelset”, foreslog jeg, og forsatte, “Bagefter skal du kæle for mig – rigtig dejligt og længe”.

Han liste ud i badeværelset, og jeg fulgte efter og fandt et hånd-klæde til ham. Så gik jeg ind i soveværelset og trak de tynde lyse gardiner for vinduet, der stod åbent ud i den dejlige sommer-dag.

“Kom”, viskede jeg til ham, da han stod nyvasket i badeværelsesdøren. Jeg tog hans hånd og førte ham ind til sengen. Han lagde sig ved siden af mig.

“Du har jo strømperne på endnu”, kom det overraskende fra ham.

“Ja, du må selvfølgelig gerne tage både dem og strømpeholderen af, hvis du har lyst”, svarede jeg.

“Nej, jeg ka’ vist godt kramme dig alligevel”, lød det stille fra hans mund, før han kyssede mig.

Hans hænder gramsede mine bryster, så lod han fingrene kæle for mine brystvorter. Jeg mærkede hvordan de blev stive og faste.

“Åh, du kæler bare så dejligt”, opmuntrede jeg ham.

Han smilte og kørte sin ene hånd rund i cirkler på min mave.

Jeg kiggede på hans unge spændstige krop, og mærkede følelsen af lyst bruse i kroppen. Min ene hånd fandt helt af sig selv vej til hans pik, som efter badet var svundet ind til en lille ‘rosenknop’. Langsomt skubbede jeg forhuden frem og tilbage, men den lod sig ikke påvirke.

Han lod sin hånd glide ned for at kærtegne min trekant.

Det var ikke uden effekt, at håns hånd arbejde mellem mine ben. Jeg mærkede tydeligt, hvordan jeg begyndte at blive våd og varm.

“Du må gerne trykke lidt hårdere”, bad jeg ham. Hans bearbejdning af min klit gav mig en stor nydelse. Hvis han blev ved, ville han tvinge mig ud i en orgasme allerede nu.

Han kyssede mig på munden, flyttede hovedet lidt, og kyssede så mine bryster. Videre bevægede han sig ned af min mave for at kysse strømpeholderen og til sidst at kysse min trekant.

“Har du lyst til at jeg slikker din mis ?”, spurgte han sødt.

“Nej, jeg skal helst ku’ se dig hele tiden”, måtte jeg svare ham. “Det var bare så lækker at mærke din hånd før”.

Jeg løftede det ene strømpeben op, så jeg kunne gnide det mod hans ben. Så løftede jeg benet ind mod mig selv, så jeg kunne løsne den ene strømpe fra holderne. Det var ikke let at rulle den af, mens hans hånd var dybt plantet mellem mine ben.

Med strømpen i hånden kunne jeg blidt kilde hans mave, og da han slap sit tag i mig og trillede om på ryggen, kunne jeg gå vindere til hans ventende pik.

Tydeligvis nød han at blive kildet med strømpen, så jeg rullede langsomt den anden strømpe af. Han kunne ikke skjule, at han nød synet.

“Hvad tænder du mest på ?”, kunne jeg ikke lade være med at spørge, og før han
svarede foreslog jeg, “Bryster … beføling … dufte … lyde … frækt undertøj … strømper ?”. Nu mærkede jeg tydeligt, at hans lyster var påvirket.

“Det var dejligt at se den vokse igen”, måtte jeg kommentere.

Jeg kunne slet ikke få mine fingre væk fra hans dejlige mandighed. Hele tiden måtte jeg kæle, kilde, klemme og kærtegne hans pung og pik. Forhuden gled ubesværet
op og ned, så glansen skiftevis var dækket og helt bar.

Han fik mere og mere rejsning, og den var nu for stiv til, at jeg kunne kæle
med forhuden.

Jeg satte mig op i sengen, så jeg kunne tage den sorte satin-strømpeholder af. For at lægge den over på stolen, strakte jeg mig ud over sengekanten, så vendte jeg mig om mod senge-bordet og sagde, “Jeg har noget du skal ha’ på”.

Han kiggede på mig, som om jeg havde ment et par sokker eller en trøje. Jeg tog pakken ud af skuffen og bed hul på indpakningen, så jeg kunne pille kondomet ud.

“Nå, sådan et”, sagde han konstaterende, da jeg lagde den lille gummiting på
sengekanten.

“Ska’ jeg gi’ dig den på, eller vil du helst selv ?”, spurgte jeg ham.

“Det må du gerne gøre”, svarede han.

“Jeg har ikke lyst til at lave små børn lige nu”, grinte jeg.

Så satte jeg mig overskrævs på hans lår og gav den næste helt stive pik et par faste klem, så den steg til endnu større højder. Så rullede jeg kondomet ned over hovedet og klemte et par luftbobler ud, før jeg rullede det helt ned til roden.

“Sidder den godt nok ? Der er ikke kommet hår i klemme ?”, måtte jeg lige vide.

“Nej det er fint. Det er du vist ret god til”, indrømmede han.

“Nu slipper du ikke længere”, udbrød jeg, mens jeg kiggede ham dybt i øjnene. Jeg lod mig glide lidt frem og løftede mig op, så jeg kunne lade min efterhånden drivvåde åbning sænke sig ned over hans stive lem.

“Åh, hvor er den stor og stiv”, var det eneste jeg nåede at sige, før jeg så hans salige smil. Min krop bevægede sig op og ned, uden at jeg kunne kontrollere det. Liderligheden steg op gennem min krop, så jeg måtte blive ved.

Hans hænder fandt op i et kraftigt tag i mine bryster, hvad hans smil viste at han nød.

“Jeg ka’ slet ikke si’ noget. Det er bare så dejligt”, stønnede han stakåndet, mens jeg red ham.

Jeg følte hvordan min krop så småt var ved at ryste, som optakt til en effektfuld orgasme.

“Læg dine hænder på mine balder og løft mig”, fremstammede jeg.

Hurtigt var hans hænder under mig, så han nærmest fik mig til at svæve. Jeg kunne nu strække mine ben omkring hans krop, og jeg greb om hans brede skuldre og trak hans krop nærmere. Jeg følte mig, som i ‘den syvende himmel’.

“Åh – nu tror jeg kommer !”, viskede jeg og mærkede de næsten krampene bevægelser i mit underliv.

“Det gør jeg osse”, udstødte han, mens han måtte overgive sig. Vores elskov sprang ud som en blomst.

Mine negle havde boret sig ind i hans ryg og skuldre, da jeg lod dem glide ned. Vi sad tæt omslynget, svedige og udmattede.

“Det var bare så dejligt”, viskede jeg i hans øre, før jeg igen kyssede ham.

“Du er bare så dejlig”, næsten gentog han.

“Er jeg for tung, skal jeg flytte mig igen ?”, ville jeg høre, da jeg efterhånden kunne mærke, hvordan hans pik blev mindre inde i mig.

“Jeg skal vist ha’ reddet gummiet, før det glider af”, konstaterede han. Jeg flyttede mig, og lagde mig ved siden af ham. Han holdt igen, så kondomet ikke gled helt af. Fra sengebordet tog jeg køkkenrullen og rev et par blade af.

“Nu skal jeg hjælpe dig”, sagde jeg, mens jeg tørrede ham. Jeg bandt en knude på det snaskede kondom, før det røg over i papirkurven. Mine egne safter var åbenbart også væltet ud mig i sådan en grad, at jeg var nød til at tørre mig
med et stykke køkkenrulle.

Vi lagde os tæt sammen og nød den velvære, vores kroppe havde fået.

“Du var bare så god til at gøre mig vild og liderlig”, viskede jeg til ham.

“Det var lækkert at blive bollet af dig”, viskede han tilbage.

Vi må have nydt vores samvær længe, for der var efterhånden gået mange timer.

“Jeg skal være på arbejde om en time”, sagde han ærgerligt og forsatte, “Jeg har et feriejob på et lager. Jeg sku’ jo gerne tjene lidt penge før jeg skal på Interrail”.

“Ska’ vi gå i bad sammen”, foreslog jeg.

“Det ku’ jeg vist godt trænge til”, svarede han.

Sammen gik vi ind bag bruseforhænget for at sæbe hinanden ind. Det gav mig lejlighed til endnu engang at nusse og kramme hans lækre, unge spændstige krop.

“Jeg skal nok sørge for at du bliver helt ren”, sagde jeg smilende til ham, mens jeg længe sæbede hans pik ind. Det nød han vist, den blev da stor og halvstiv igen.

Han gav mine bryster en lang indsæbning, før han gik videre mellem mine ben. Det var en fryd at mærke hans hænder arbejde på mig.

Efter afskylning kunne vi så frottere hinanden tørre med bade-håndklæderne. Han gik ind i stuen for at finde sit tøj igen. Jeg gik ind i soveværelset og fandt en tynd, hvid halvgennemsigtig neglige, så jeg lige kunne tage afsked med ham i hoveddøren. Han havde efterhånden travlt for at nå på arbejde, men det blev da lige til et par kys og klem.

Resten af den lørdag ‘svævede jeg på en lyserød sky’. I grunden viste jeg godt at det var bedst, at det her bare var en engangsfornøjelse, men tanken om at møde ham igen legede længe drillende med mig.

Jeg fik et postkort fra Paris, da han var nået dertil med Interrail, og hver gang jeg talte med min veninde, havde hun en hilsen fra ham. Hun viste da godt at vi altid havde været gode venner, men hun undrede sig alligevel over, at han huskede sin mors veninde.

Da jeg et par måneder senere havde besøg af min veninde, fortalte hun, at hendes søn nu havde fundet en sød kæreste på gymnasiet. Det var en flot og feminin pige, der holdt af at gå i kjole. Jeg var ikke ligefrem overrasket over hans smag. Den nye kæreste havde fødselsdag om nogle dage, og min veninde fortalte forbavset om, at hendes søn havde købt en strømpeholder til fødselsdagsgave. Vi grinte og blev enige om, at nu var han vist ved at blive en voksen mand.

Indsendt af June

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *