Mine frække lege

Oprettet den 19. april 2013

På Vesterbrogade fandt vi et lille snedigt sted, sad og småsludrede en stund, og kunne efterhånden ikke snakke i fred, flere fyre omkring os skulle absolut deltage i vores snak, og jeg fandt det da ganske fornøjeligt, især fordi vi blev overøst med komplimenter og tilbud om drinks og øl i en uendelighed, men vi var ret kostbare, og forsøgte at drikke og snakke i fred, men jeg konstaterede mange “sultne” blikke på både ben og krop, hvad der bestemt ikke generede mig det mindste.

Efter en times tid brød vi op, og kørte så hver til sit. Jeg luskede lidt rundt i kvarteret, både ad Vesterbrogade, og osse i et par sidegader, hvor jeg især bemærkede indtil flere massage klinikker, ganske spændende at opleve. Jeg tog mig så i nakken, og styrede mine skridt imod butikken. Stod lidt udenfor og kiggede vinduer. Der var nu ikke ændret meget i udstillingen siden sidst jeg havde været der, men det var alligevel ret godt at stå der i solen og drømme lidt, der var dildoer i mange størrelser, en del film og blade, og i det ene vindue især en bunke spanskrør, som satte fantasien i gang, og fik mig til at længes mod en “fjern” fortid, hvor en sådan havde gjort underværker på mine balder.

Jeg sank en klump og gik ind. Der var halvmørkt, og det varede lidt inden jeg rigtig kunne se. Der var en del mænd i butikken, og i hvert fald 2 ekspedienter en mand og en kvinde, ingen af dem nogen jeg før havde set.

Jeg kiggede mig lidt omkring, så på lidt forskellige blade, lidt på film, men var ret nervøs og temmelig ukoncentreret om det jeg så. Længere inde i butikken var der udstillinger af S/M udstyr i montere, det var ret spændende at se på. Især i den ende af butikken var der ret fredeligt, et par mænd kom forbi på vej ind til de videokabiner som findes der. Jeg fik et par blikke, og et enkelt tilbud om at gå med ind og se en film, jeg afslog høfligt. Tilbage til den egentlige butik og hen til disken. Jeg blev spurgt om der var noget den kvindelige ekspedient kunne hjælpe mig med, og jeg fremførte mit ærinde så naturligt som det var mig muligt: En naturtro dildo, gerne lidt stor. Hun nikke og dykkede ned under disken og fremtog forskellige modeller.

Jeg følte mig blussende og meget koncentreret, forsøgte at ignorere de øvrige tilstedeværende hvoraf i hvert fald en mand stod lige ved siden af mig.

Ekspedienten forklarede om materiale og hastigheder og fremhævede hver enkelt fortrin, og lod mig mærke på kvaliteten. Virkelig en stærk oplevelse, hun var så pokkers naturlig, og alle måtte kunne se, at jeg var særdeles pinlig berørt, og samtidig absolut ikke upåvirket.

Jeg spurgte lidt til pris og hvad man nu ellers gør, og var – synes jeg selv – lidt længe om at bestemme mig, til sidst fik jeg dog den geniale ide, at købe en af disse dobbelte, som kan bruges af 2 piger på en gang, og som jeg fandt ret lækker. Den føltes ret naturlig at mærke på, og konsistensen af den var heller ikke ulig den rigtige vare. Den var ganske vist uden vibrationer, men til det brug jeg forventede at få for den var det heller ikke det vigtigste.

Efter købet gik jeg igen lidt rundt og kiggede, og var nu mere i stand til at registrere det der skete omkring mig, og mine egne følelser. Jeg blev iagttaget, det var tydeligt, hele tiden stod der en eller anden ved siden af mig, men ingen sagde noget. De kiggede bare, og osse på mig. Jeg var helt overstrømmende ved tanken om hvad de havde i tankerne, når de havde set hvad jeg havde købt, og nu gik rundt med i min taske, det var en særdeles oplivende fornemmelse. Efterhånden blev det næsten pinligt at gå der, jeg syntes det var pinligt både for dem og for mig, og jeg gik ud. Tog min cykel, men trak hen ad gaden, jeg var for oprørt til at cykle, og besluttede mig for at gå ind og få nok en øl, inden jeg kørte hjem. Den nærmeste pub var en lille kælderbeværtning, hvor jeg droppede ned. Osse her var der temmelig mange fyre, og jeg måtte nærmest presse mig frem til baren, hvor jeg dog fandt en ledig stol. Jeg bestilte en øl, og satte mig fordybet i tanker til at nyde den. Omkring mig fortsatte snakken, jeg kiggede ikke op, og blev derfor ikke helt bevidst om hvilken virkning min tilstedeværelse gjorde (om nogen).

Efter nogle minutter skiftedes min sidemand ud, og jeg opdagede, at den nytilkomne var en af dem, som jeg havde stået side om side med ved kassen i butikken. Han nikkede genkendende til mig, og skålede. Jeg sank en klump, og forberedte mig på det værste.

Han var bestemt ikke af de værste at se på, lidt yngre end mig, slank, lyshåret lille overskæg og blå øjne, ganske nydelig fyr.

Efter nogle minutters stilhed bøjede han sig hen over mig, og spurgte, og det var en veninde der skulle være med til at nyde den indkøbte genstand. Jeg sagde nej, skønt, hvem ved, og han spurgte så videre om det kun var til mig selv. Jeg svarede igen nej, og han sagde stille: Heldige fyr.

Det får vi at se, håber jeg, jeg fik mere og mere mod, han var jo ganske høflig, trods emnet.
Hvordan har du tænkt dig?

Det vil vise sig, jeg ville ikke til at fortælle ham om vores ide, selv om jeg havde enorm lyst til det.

Han begyndte at kommentere mit udseende, meget høflig, hviskende, og jeg slugte hvert et ord.
Hvordan er det at gå ind og købe sådan en i overværelse af så mange mænd?
Særdeles frækt.
Så er du godt liderlig?
Et lille forsigtigt ja, og jeg skal snart hjem.
Venter han derhjemme nu?
Jeg løj og sagde ja.
Bare det var mig.

Jeg takkede for snakken, og tømte mit glas, takkede nej til en frisk, og bevægede mig videre.

Hjemme var der tomt, så jeg pakkede ud og gav mig til at lave mad. Det skulle være klar når John kom ved 7-tiden, og jeg skulle osse nå at komme i bad.

Jeg var meget grundig i badet, og måtte tvinge mig selv til ikke at give mig selv udløsning med bruseren, og da jeg tørrede mig, var der et bestemt sted der absolut ikke ville blive tørt. Jeg fattede skraberen, og gav skamlæberne en tur, det skulle være lækkert for John, selv om det var mig der skulle bestemme takten.

Jeg nåede at blive færdig inden han kom, og modtog ham iført en særdeles kort rød kjole, som dårligt kunne skjule, at det var selvsiddende strømper jeg havde på, inden under havde jeg det sorte lakundertøj, som jeg i sin tid havde fået af M. Det havde jeg aldrig fortalt John, men jeg vidste at han kunne lide det, og jeg nyder at have det på, det kradser ligesom lidt på brystvorterne, og sidder ret tæt til i skridtet, ligesom man hele tiden tydeligt kan mærke snoren bagi.
Han var smilende og glad, og kyssede mig og holdt om mig.
Han smuttede i bad, og klædte sig pænt på, som han ved jeg godt kan li’.
Da han kom ud af badeværelset kyssede han mig igen. Jeg sad ved køkkenbordet og han stod foran mig og spurgte om der var noget jeg ville have, jatak, et glas vin.
Jeg kunne allerede se på ham, at han ville give mig alt hvad jeg ville ønske mig, et blik i hans øjne fortalte mig, at han ville efterkomme mine ordrer i dag.
Så vil jeg gerne have en cigaret!
Han fandt en og gav mig ild, havde endnu ikke selv taget vin, og jeg sagde ligesom prøvende, du må da osse gerne tage dig et glas.
Tak!
Hvad det lille ord ikke sagde mig er det svært at sige, men det gav mig fortsat indtrykket af, at han var min opvarter i dag, og jeg fortsatte, da han havde skænket: Sæt dig der, og pegede på stolen overfor.
Jeg lagde en fod op på hans skød: Hent min neglelak.
Han lagde forsigtigt min fod ned og rejste sig. Da han kom tilbage satte han sig som før, og løftede min fod på plads. Jeg skal have neglelak på tæerne, sagde jeg. Ja, sagde han stille og gned min fod, men så blir jeg nødt til at tage dine strømper af. Så gør det.

Han bøjede sig frem, og tog meget forsigtigt min ene strømpe af, anbragte foden i sit skød, og tog flasken. Han var slet ikke dårlig til at lakere, og det var en stærk fornemmelse at sidde der og lade sig opvarte. Det var heller ikke uden virkning på ham, kunne jeg mærke med foden.

Da lakken var tør byttede han fødderne om, og processen gentog sig. Forsigtigt og omhyggeligt lakerede han mine tånegle bedre end jeg selv kunne have gjort
det. Da den var støvtør byttede han om igen, og trak strømpen på, ventede lidt inden han gjorde det med det andet ben, og jeg trykkede foden mod hans stive pik.
Jeg tror minsandten din pik er stiv, kan det passe?
Ja, det er den.
Hvorfor det?
Fordi det er dejligt at sidde og kæle for dine fødder.

Han gav mig den anden strømpe på igen, og jeg sagde, at nu var maden vist osse færdig.

Han rejste sig og serverede den for os, og vi spiste i næsten tavshed. Kun de mest nødvendige bemærkninger blev sagt, men vi vidste begge hvad vi hver især havde i tankerne, og stemningen blev mere og mere intens. Da vi var færdige med maden rejste han sig, gav mig ild på min cigaret, og tog af bordet og vaskede op, jeg sad bare og nød min vin, og John var der som et søm, og skænkede op, hver gang mit glas var bare halvtomt. På min befaling tog
han osse selv et glas.

John lavede kaffe, og satte kop og glas frem i stuen, så jeg bare skulle lette mig fra køkkenet og kaste mig i sofaen. Jeg bestille en cognac, og da han havde serveret den og kaffe, bad jeg ham tage et glas selv, hvilket han takkede for. Han satte sig ikke i sofaen, men satte sig på gulvet ved mine fødder, og bad om lov til at kæle for mine fødder. Jeg gav ham lov, og nød at blive kælet for på fødder og lægge, hans hoved hvilede mod mit knæ.

Vi sad tavse lidt, hvorefter jeg sagde:
Det er rart at se, at du kender din plads. Husk på, at indtil søndag aften er jeg din herre, og du gør for mig hvad jeg forlanger. Selvfølgelig, jeg vil nyde at behage dig, var hans svar.

Der var nu kommet ord på vores spil, og derfor var der osse mere frit slag for hvordan spillet kunne udvikle sig. Og der var ingen tvivl om, at vi begge nød situationen.
Vi så en film, og John vartede mig op, hver gang min kop eller mit glas var tomt fyldte han op, hver gang jeg så mig søgende om efter en cigaret eller andet var han der som et søm, og hver gang satte han sig tilbage på sin plads ved mine fødder. Udover hans kælne hånd på mine ben var det intet sex mellem om, mens hele stemningen var ladet af seksuelle undertoner, og vi fornemmede det begge utrolig stærkt.

Da filmen var slut, meddelte, jeg, at nu ville jeg i seng, og at han godt kunne begynde at gøre klar. Han foretog sig alle de ting vi i fællesskab plejer at gøre inden vi går i seng, rydde op, rullede gardinerne for osv. Jeg blev bare siddende, og da han var ved at være færdig gik jeg på badeværelset og børstede tænder og ellers hvad man nu gør. Han sad på en stol i køkkenet da jeg var færdig. Jeg havde endnu tøj på, for det plejer jeg at lægge i soveværelset. Jeg sagde til ham, at nu kunne han godt klæde sig af og gøre sig klar.

Han gik på badeværelset, og da jeg kunne høre, at han var ved at være færdig gik jeg ud til ham. Han var ved at tørre sine hænder, helt nøgen, og med en pik, som jeg tydelig kunne se havde været temmelig stor det meste af aftenen, og endnu ikke havde fået lov at komme.

Læg dig på gulvet, jeg skal tisse.

Han lagde sig uden et ord, fladt på ryggen, og jeg stillede mig overskrævs over hans krop. Jeg løftede min nederdel op, trak trusserne lidt til side med den ene hånd, og gned mig lidt på skamlæberne med den anden, jeg så ned på ham, han lå helt afslappet og med et meget behageligt og forventningsfuldt udtryk i ansigtet, men hans øjne var helt klart fæstede på mit skød. Så spredte jeg de ydre skamlæber og slappede af. Der gik et øjeblik inden de første dråber kom, og plaskede ned på hans brystkasse, men snart blev dråberne til en koncentreret stråle, som jeg kunne styre lidt ved at bevæge kroppen.

Jeg havde helt bevidst ikke været på toilettet hele aftenen, skønt jeg havde drukket temmelig meget både vin og kaffe, så der var virkelig tryk på. Han fik strålen ud over kroppen, på sin pik, som rejste sig, og nu stod stiv og hård op ad hans mave. og osse i ansigtet fik han en stråle, hvilket fik ham til at gabe og stikke tungen frem. Der var en vidunderlig fornemmelse, at lade vandet løbe ud over ham, på en gang befriende og meget ophidsende. Han nød det helt tydeligt, vred sig i den sø der efterhånden dannedes under ham, og gned med hænderne urinen rundt over hele kroppen. Jeg nød synet, og havde den vildeste lyst til at kaste mig ned over ham, ihukommende de andre gange jeg har tisset på ham, hvor det ofte er endt i, at vi begge ruller rundt og gnider vore våde kroppe mod hinanden, men jeg beherskede mig, det var ikke det, der var dagens tema.

Da jeg var færdig bad jeg ham tørre sit ansigt, og så slikke de sidste dråber af mig. Han adlød, og slikkede forsigtigt enkelte dråber af mine lår, og især af mine skamlæber. Jeg lod nederdelen falde på plads, beordrede ham til at gå
i bad, og forlod badeværelset.

Mens han badede fandt jeg et reb frem, lagde det ved siden af sengen, og tog en del af mit tøj af. dog beholdt jeg undertøjet og strømperne på. Jeg tog osse et par højhælede sorte sko på, og anbragte dildoen i min natskuffe. Så satte jeg mig til at vente på en køkkenstol. Mens jeg sad der, kunne jeg ikke lade være med at lege lidt med mig selv, jegklemte mine bryster, pirrede vorterne, så de stod strunk og stive bag lak-BH’en, og listede et par fingre ned under trussekanten, der skulle stor beherskelse til for ikke at give mig selv den orgasme min krop skreg på, men jeg var besluttet på at det skulle vente. Tisseseances og ikke mindst Johns åbenlyse nydelse af situationen, gjorde min ophidselse til noget nær enorm.

Ventetiden forekom uendelig lang, men endelig gik døren op og John kom ud.

Vort køkken er et stort køkken/alrum, og han kom lige ud imod mig, og kunne ikke undgå at se, at jeg både krammede mit ene bryst og legede med min fisse, hvilket fik hans ansigtsudtryk til at ændres fra det neutrale til det meget forventningsfulde.

Gå ind og tag dynen af sengen, og læg dig på tværs. du skal bindes!!

Han forstod min ordre, og allerede på vej ind i soveværelset så jeg hans pik atter begyndte at rejse sig. Jeg frydede mig over min magt, og rejste mig langsomt og drømmende og gik ind til ham.

Han lå som jeg havde forlangt det, på tværs, og med arme og ben strittende ud til siderne.
Jeg trak ham lidt op, så hans hoved kom til at hænge lidt ud over kanten på sengen, jeg kunne se på vinklen, at en pik ville kunne trænge endog særdeles dybt ned i hans hals i den stilling. (jeg kendte jo teknikken fra lignende seancer sammen med M, men der med mig i den bundnes rolle).

Først et reb om hans ene håndled, dernæst under sengen op i den anden ende og rundt om det andet, en særdeles effektiv fiksering af armene. Bagefter bandt jeg fødderne med hver sit reb til sengebenene, og vupti, slaven var til fuld disposition.

Jeg startede med at vimse lidt rundt om ham, daskede lidt til hans pik, kælede lidt for hans nosser og hans lår, som jeg ved er ret følsomme. Gik om til hans hoved, og stillede mig over skrævs på ham, og lod ham snuse til mit skød. Jeg havde stadig trusserne på, og jeg kørte det glatte lak hen over hans næse og læber. Han stak sin tunge frem, og slikkede mig uden på trusserne, jeg bøjede i knæene og trykkede mit skamben mod hans ansigt. rejste mig igen og vendte mig rundt, så jeg stod med ryggen imod ham, sænkede mig igen, og gned mine balder mod hans ansigt, jeg nød dette meget, da han stak tungen frem igen, og jeg kunne selv, ved hjælp af hans tunge få slikket hele min røv, selv om jeg stadig havde trusserne på. Jeg kunne mærke på ham, at han havde stor lyst til at slikke mere intenst, men når han kom for tæt på, rejste jeg mig lidt op, så han mistede kontakten. Sådan som han lå kunne han ikke se hvad jeg ellers foretog mig, og jeg åbnede skuffen mens han slikkede, og jeg nærmest sad på hans ansigt. fiskede dildoen frem, og rejste mig pludselig, så han nærmest slikkede videre ud i luften, liderligheden lyste ud af ham, og hans pik var stiv som et bræt.

Jeg steg op i sengen og stillede mig over ham, så han kunne se lige op på mig, jeg havde dildoen i hånden, og gav mig til at lege med den. Lod den løbe hen over mine bryster og min hals, lod den dykke ned i mine trusser, og hev den langsomt op igen. Smøg mine trusser af, og kastede dem i ansigtet på ham, han kunne dog stadig se, og jeg lod dem bare ligge. Skilte mine skamlæber, og viste ham hvor våd jeg var. Tog dildoen, og lod spidsen af den køre op og ned i spalte, og lod den blive godt våd. Det meste af tiden holdt jeg nøje øje med hans ansigt, og nød til fulde at se ham vride sig af ophidselse, virkelig lækkert at stå der helt cool og se ham lide, for det indtryk fik jeg.

Jeg lod den nu meget våde dildo køre forsigtigt ind i min svømmende fisse, en vanvittig lækker fornemmelse, I stående tilstand klemte den virkelig, og den kom længere og længere ind i små ryk, når jeg lod den gå ind og ud. John var ved at sprænges.

Jeg kneppede mig selv voldsomt med den store pik, og gjorde intet for at John ikke skulle kunne se at jeg nød den, og den var faktisk ret lækker, lige så lang man kunne ønske sig, og ganske tyk, og når den kom udad var den tydelig sjaskende våd. Jeg vendte mig om, og lod den anden ende gnide op og ned ad min ende, og pressede lidt på. Lidt efter bevægede jeg mig igen ned og gik om og stillede mig over hans ansigt. Kørte stadig den kunstige pik ind og ud, indtil jeg lige over Johns øjne trak den helt ud, og lod den falde ned på hans ansigt. Jeg holdt jo fast på midten, og havde helt kontrol over den, Jeg vidste at John lige nu kunne se hvad jeg ved er et af de bedste syn han kan se, min fisse helt åben og sjaskende, 5 cm fra sit ansigt.

Jeg pressede pikken mod hans mund, og han forstod og åbnede lidt. lik!

Jeg forsøgte virkelig med ordre i stemmen, selv om det var svært, og ud kom hans tunge, gled langsomt hen over det kunstige pikhoved og fortsatte rundt.

Luk mere op!
Han gabte lidt mere, og jeg holdt pikken, så den kunne trænge ind mellem hans tænder. Han lagde tungen tilbage og åbnede tilstrækkeligt, og pikken trængte ind i hans mund. Han havde forstået budskabet, og lukkede munden om den.

Sugede tydeligt, og jeg begyndte ganske langsomt at bevæge pikken ind og ud af hans mund. Liderligt syn, meget liderligt. Der lå min mand lige under mig, og var vild for at få lov at slikke på mig, og i stedet fik han en kunstig sjaskvåd pik i munden, og måtte sutte på den.
Jeg gav ordrer: lad tungen køre rundt om hovedet, sig den længere ind, lad tungen kæle for spidsen. Og han adlød, lå stille med lukkede øjne, og koncentrerede sig tydeligt om at slikke pik, dejligt syn.

Du skal jo lære det, tænk hvis den var ægte, tænk på hvordan det føles at få slikket sin pik, så ved du selv hvad du skal gøre, ikke bruge tænderne.
Jeg slap pikken og den lå nu og hvilede på hans bryst med den ene ende, mens han sugede for at holde den i sig.
Du er jo dygtig, du sutter jo som en engel.
Pludselig hev jeg den fra ham, og pressede den igen op i mit svømmende våde hul, langt op, så langt den kunne komme, og stillede mig igen over ham. Lod den anden ende glide ind i hans mund, og kunne nu styre den med min fisse, og han kunne se mig op bagi, hvis han havde åbne øjne. Jeg lænede mig langt frem, og kunne her kæle for hans pik. Den var stenhård og pludselig alt for behåret, den var jo næsten helt væk i alle de hår, og tanken slog mig, at nu skulle han barberes.
Jeg trak mig langsom af “min” ende, og gik ud på badeværelset, hentede saks, skraber, barberskum, håndklæder og en skål med vand, jeg kendte jo proceduren,
og jeg glædede mig til synet.

Hans øjne afslørede både overraskelse og frygt, da mit ærinde gik op for ham, men ufortrødent tog jeg fat med saksen, og fjernede hurtigt de største totter.
Så vædede jeg hele området med vand, og sprøjtede barberskum ud over det.

Denne indsæbning, som uvilkårligt kom til osse at omfatte staven, bragte ham på grænsen af en orgasme, men jeg fortalte ham, at han skulle tænk på noget andet, for det var strengt forbudt ham at få udløsning før jeg gav min tilladelse. Ikke et ord kom over hans læber, og jeg tog fat med skraberen.
Han blev flot, meget flot, og inden jeg var tilfreds, var der ikke et hår tilbage på hans underkrop. Både pik og nosser var så glatte som en barnenumse, og lige til at bide i, hvad jeg gjorde med stor fryd. Han vred sig ved behandlingen, men var artig og beherskede sig.

Jeg vimsede nu atter rundt omkring ham, beundrede mit værk fra alle sider, og kommenterede hans udseende: nej hvor flot, du ser lækker ud, ligner en nyfødt, den ser meget større ud nu osv.

Jeg kælede lidt for hans pik igen, hev min BH af og lod ham snappe lidt i mine meget stive brystvorter med sin mund, jeg blev atter vild af ophidselse, men ønskede stadig at trække tiden, så jeg satte mig ind i stuen. Fandt en pornofilm og proppede den i videoen, skruede op for lyden, så jeg vidste at han kunne høre hvad jeg så. Det var temmelig stærkt. Ganske almindelig kneppefilm, men min tilstand var virkelig befordrende for at nyde det. Jeg opdagede pludselig, at jeg sad og pillede ved mig selv. En lille halv times tid tror jeg jeg sad der og bare lod mig ophidse mere og mere.

Så gik jeg igen ind til ham, hans rejsning havde ikke lagt sig, den var enorm, han havde lyttet til hvad der kom af lyde fra filmen. Jeg var nu klar over, at nu skulle det snart være. Jeg satte mig op på hans mave, hans stive pik trykkede mod mine skamlæber, og jeg skubbede mig frem og tilbage over den, ganske specielt, og et flot syn, når hele stangen kan ses i sin fulde længde. Jeg vendte mig om, pressede min dyngvåde fisse ned over hans ansigt, og beordrede ham til at slikke, og til at gøre det ordentligt, og ikke stoppe før jeg kom. Det sidste var unødvendigt, for det tog nok under 2 minutter, før krampetrækninger løb fra min klitoris og op til min hjerne, og undervejs fik hele kroppen til at ryste, og siden krampagtigt trække sig sammen og slappe af i mange rytmiske rystelser, jeg var helt væk et kort øjeblik, fuldstændig fra bevidstheden, og kom til mig selv igen med kinden liggende mod Johns pik, og en kildende tunge omkring mit bageste hul, jeg rettede mig lidt op for at han bedre kunne komme til. Jeg lå/sad sådan lit for at sunde mig, selv om min fisse stadig skreg på pik, så vendte jeg hastigt omkring, og satte mig overskrævs på ham, dennegang med pikken lang oppe i mig. Straks gentog orgasmen sig, og jeg klappede helt sammen over ham. Løftede mig lidt af igen, og lod ham kysse og suge mine brystvorter. Det elsker jeg vildt samtidig med en orgasme. Kort efter besteg jeg atter pikken, atter en orgasme efter bare få stød, John kunne nu heller ikke ligge stille, og jeg brølede til ham, at nu ville jeg have hans sperm op i mig. Jeg red som en gal, og orgasmerne løb i en kontinuerlig strøm gennem min krop, sjældent har jeg dirret og rystet så vildt, men trangen til at mærke pikken sprøjte fik mig til at blive ved.

Pludselig rejste John sit underliv om mod mig. Stødte vildt dybt, og sprøjtede ind i mig med et brøl. Vi faldt fuldstændig sammen, og lå længe inden jeg var i stand til at flytte mig, og endnu længere inden jeg kunne befri John for de efterhånden ret snærende reb.

Vi væltede lidt rundt i sengen, fiskede et par puder, og John rejste sig, som han ved jeg gere vil have det, for at hente et stykke papir jeg kan “tørre lidt efter” med.
Da han kom med det var jeg kommet så meget til hægterne igen, at jeg atter var “inde” i spillet.
Hvad skal du med det?
Trænger du ikke til at tørres?
Jo, men ikke med det der, det kradser, men det gør din tunge ikke. slik mig ren!

Ufortrødent kastede han papiret, og lagde sig mellem mine spredte ben. Han slikkede grundigt, først udvendig, og siden dybere, og labbede tydeligt den våde blanding af safter og sæd i sig. Efter nogle minutter rejste han sig, og spurgte om jeg var tilfreds. Jeg stak prøvende en finger ind, nej, det er ikke nok endnu. videre.

Atter dykkede han ned, og dennegang fik han det hele med, stak tungen så langt ind han kunne, løftede mine ben højt op, så han osse kunne slikke revnen om til min røv, og gjorde virkelig et flot stykke arbejde. Jeg sagde tak, og roste ham for indsatsen.

Så beordrede jeg ham ud efter 2 øl, som vi lå i tavshed og drak. Jeg med beundrende blikke, han med forundret blik på sin nybarberede manddom.
Jeg havde en behage snurrende og dirrende fornemmelse i kroppen stadigvæk, jeg havde fået voldsomme og lange orgasmer, men en ting savnede jeg stadig, fornemmelsen af virkelig at være blevet gennem bollet, en fornemmelse, som måske ikke altid har noget med en orgasme at gøre, men som jeg elsker at kunne fornemme, og vide, at mit køn virkelig er blevet brugt til det som det er beregnet til. Jeg tog en beslutning, jeg ville have mere, og han skulle blive klar til at give mig det. Det fortalte jeg ham i utvetydige vendinger.

Du skal se at få den der pik op at stå, for jeg vil have den op i mig, hårdt og længe, forstået.

Han nikkede, og spurgte, om han så måtte tage sig nogle friheder med min krop, hvilket han mente hurtigt ville bringe han i stand til at efterkomme min befaling.
Jeg gav lov.

Først lå han tæt ved siden af mig, og kælede for min krop, gned mine lår og ben, kyssede min mave, og lod hænderne søge op til mine bryster. Han nulrede og trak lidt i mine brystvorter, og søgte dem med munden. Sugede sig fast til det ene, og trak let og forsigtigt i det andet. Han klemte sin pik mod mit lår, og jeg kunne mærke, at der var en begyndende liv i pikken. Han gled med ansigtet ned over min mave, og lod stille tungen glide ind mellem skamlæberne, noget han er eminent dygtig til, og virkningen udeblev bestemt heller ikke, jeg gav mig lidt og sukkede. En enkelt finger hjalp til, og han begyndte at finger kneppe mig i stadig større tempo, jeg svømmede hen, og nød situationen overmåde. Han lå nu på knæ ved siden af mig, og jeg strakte en arm ud, og kælede for hans pik, den blev til stadighed tykkere og mere fast. Jeg følte trang til at mærke ham bagfra, så jeg vendte mig om på ryggen, stadig med hans finger i min fisse.

Kys min røv!
Han adlød, og kyssede inderligt og vådt på mine balder, skilte dem let, og lod sin tunge danse over min roset. Trykkede sig let imod, og jeg kunne mærke, at han fugtede kraftigt med spyt. Lod tungen rotere på kanten af min anus, og frembragte en vidunderlig kildende og samtidig meget erotisk fornemmelse, hans finger kørte stadig hurtigt ind og ud af min fisse. Jeg onanerede ham blidt, og trak ham op til mig, fik ham til at sidde på knæ og underben, og jeg sugede mig fast til hans pik. sugede den langt ned i min hals og nød at lægge næsen mod den glatte rod. Det havde den tilsigtede virkning. Da jeg følte den havde den rette konsistent gav jeg ordren: Knep mig så!

Han trængte dybt ind i mig bagfra, og den eftertragtede fornemmelse af at være fyldt ud indfandt sig. Han gav sig til at kneppe mig rytmisk og dybt, først langsomt, senere med stigende hastighed, jeg vidste at han i anden omgang kan holde længe, og det havde jeg kalkuleret med. Jeg blev virkelig råbollet, dybe dybe stød, som hver for sig sendte kaskader af nerveimpulser fra bunden af min skede og videre til min hjerne. jeg koblede helt fra, og lå blot og nærmest brølede, at det var dejligt, og at han skulle blive ved. Længe længe red han mig i den stilling, min ophidselse og nydelse steg og faldt, men da jeg listede en hånd ind under min mave, og fandt min lille tap med en finger, steg ophidselsen så brat, at jeg følte orgasmen nærme sig, jeg spillede løs som en gal, og han kneppede som en tyr. Jeg sagde: Nu kommer du – forstået?

Han øgede tempoet til det uudholdelige, og jeg kunne føle at han var på vej, pludselig spiddede han mig med et ekstra dybt stød, og sprøjtede ind i mig med et brøl. Hans reaktion fik mig til at komme omgående, og jeg fladede helt ud, og lå meget slap under ham.

Hans pik blev hurtigt meget slap, og gled ud af mig. Belært af tidligere gled han uopfordret ned til mit skød, og labbede den overskydende væske i sig. Det var ikke let at komme til i den stilling, så han vendte mig blidt, og gjorde arbejdet til min største tilfredshed. Så godt, at han allernådigst fik lov at sove i sengen ved siden af mig.

Inden vi faldt i søvn skulle jeg dog lige tisse. Tanken om at tisse på ham igen strejfede mig, men fandt, at tiden måske ikke var til det, det var efterhånden langt ud på natten. Men da jeg sad på toilettet fandt jeg dog på, at han osse her skulle gøre det ud for kradsende papir og sørge for at holde mig ren, så jeg kaldte på ham.
Papiret kradser ved du, slik mig ren!

Han lagde sig på knæ, og jeg rejste mig. Han adlød, og fjernede de sidste dråber fra mine skamlæber, samt hvad der ellers var rendt ud af min skede ved at sidde på toilettet. Han kiggede taknemmelig op på mig bagefter, og sagde spontant tak.

Indsendt af  Tulle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *