Misbrugt i Naturen

Oprettet den 19. april 2013

Vi har aftalt at han henter mig her omkring hvor jeg bor. Han kommer og samler mig op og vi kører derudaf. Noget tid efter kommer vi ud til noget øde skov område. Vi aftaler når vi stiger ud af bilen så sker det. Da jeg stiger ud af bilen giver han mig ordre på at smide tøjet der på forsædet. Alt jeg har på bliver smidt på forsædet. Nu er jeg ude midt i naturen total nøgen. Han binder mine hænder sammen omme på ryggen. Bukserne ryger ned og han tvinger mig i knæ. Pikken ryger i min mund og han begynder at mundbolle mig grundigt. Den bliver efterhånden stiv og det kniber snart med pladsen men han fortsætter bare. Det er lidt ubehageligt, men jeg tænder på tanken om at jeg intet kan gøre. Da den er blevet godt suttet ligger han mig på jorden tæt op ad siden på bilen. Hænderne bliver bundet til hver sin side ved hjulene. Benene bliver hevet op og spredt og bundet til de samme steder. En dildo bliver fundet frem og bliver stukket i anus sammen med noget kold glidecreme. Han kommer hen og sidder på min brystkasse, hiver hovedet op og jeg skal sutte hans pik endnu engang. Den for hele armen. Da den igen er godt stiv glider han ned og tager dildoen ud. Fingeren kører lidt ind og ud. Han stopper hans pik op og lader den sidde lidt helt inde. Dildoen tager han og stopper i min mund. Han kører lidt med dildoen og lader mig ellers slikke den ren. Han begynder at bolle mig grundigt. Først langsomt og godt ind og efterhånden bliver det hårdere og hurtigere. Først gør det lidt ondt men efterhånden tænder det mig og jeg nyder det når han støder så hårdt han kan. Da han er ved at komme glider han hurtig op til mit hoved, hiver dildoen ud og mundboller mig. Han kommer i min mund og lader mig slikke den ren bagefter. Min pik er ret stiv og han ser det og begynder at spille og slikke den. den kommer ret hurtig og han lader den komme ud over mig. Herefter bliver jeg løsnet, vi får os gjort lidt rene og tager tøj på. Så kører han mig hjem igen og aftaler det må vi prøve igen.

Indsendt af Bøssen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *