Mit frække sommerjob

Oprettet den 10. april 2013

Hej jeg hedder Jesper og er 16 år. For 14 dage siden sad jeg og chattede på forum og fik kontakt med en der hedder Lars. Da vi havde chattet lidt frækt i et stykke tid spurgte han om jeg ville tjene 15.000 kr. ved at hjælpe ham i hans sommerhus som han var ved at sætte i stand. Det lå ved vestkysten i Jylland. Jeg skulle så være der i hele juli måned, og samtidig ville han opdrage mig til at være hans lydige houseboy.

Det lød meget frækt og fristende, selv min pik strittede ved tanken men jeg skulle jo også ha lov af min mor.
Jeg fik tid til næste dag til at beslutte mig, og sagde jeg ja skulle han nok overtale min mor.

Jeg var ikke længe om at beslutte mig, da min pik blev stiv hver gang jeg tænkte på det. Jeg kontaktede Lars, og sagde ja men gjorde ham samtidig opmærksom på at det nok var et problem at overtale min mor. Han foreslog at vi skulle mødes et helt neutralt sted, og sammen finde ud af hvordan vi løste dette problem.
Samtidig skulle vi snakke om min fremtid som houseboy og hvad han forlangte og hvor langt jeg ville gå.

Han gav mig navnet på en café på strøget og sagde at jeg skulle møde op i shorts og T-shirt så han kunne fornemme hvordan jeg så ud.

Jeg kom til den aftalte til og Lars fandt mig hurtig – han var 48 år, høj og slank med lidt gråt hår og meget solbrændt. Han gav mig et knus og et klem på balderne, inden vi satte os. Han kaldte på tjeneren og bestilte en kop kaffe og en cola til mig.
-Du ser rigtig dejlig og slank ud, meget bedre end din beskrivelse, smilede han og gav mit lår et klem
-Inden vi går i gang skal jeg lige sikre mig at du stadig er indforstået med at jeg bestemmer alt – dog vil du ikke komme ud for noget du ikke selv vil.
-Ja det er okay, svarede jeg og kunne mærke at min pik mente det samme,
-Glimrende smilede han, vi kan jo lige så godt starte, i den måned i er i sommerhuset skal du være nøgen, også selv om der kommer gæster, og din krop vil blive barberet helt glat
-Ja det er okay, jeg kunne mærke jeg blev tør i halsen og skyndte mig at tage lidt cola.
-Og du er indforstået med at mine gæster rør ved dig hvor de vil og du vil få smæk hvis du ikke lystre.
-Ja svarede jeg igen
-Godt – nu kan du jo ikke sidde nøgen her, jeg kan se det er fodboldshorts du har på, hvad har du under ?
-Underbukser svarede jeg.
-Hmmmm er der ikke en indertrusse i ?
-Joooo svarede jeg.
-Gå ud og tag dine underbukser af, det må du ikke bruge mere, lige meget hvad du har på.
-ja, okay svarede jeg og rejste mig.
-Og, fortsatte han og rakte mig en lille lommesaks,, du fjerner indertrussen også og giver mig begge dele, hvis du snyder er vores aftale annulleret.
-Ja skal nok gøre det hviskede jeg lidt hæst og rejste mig og gik ud på toilettet.

Det var en vildt dejlig fornemmelse at mærke det glatte stof gnide mod pikken når jeg gik. Jeg rakte ham saksen, sammen med mine underbukser og indertrusserne. Inden han tog i mod det lod han hurtigt hånden gide op i mit bukseben og gav pikken et klem.
– dejligt at du allerede lystre smilede han.

Vi gik så i gang med at finde en plan. Det endte med at jeg skulle nævnte det for min mor, og fortælle at jeg havde chattet med ham gennem meget lang tid. Lars ville så støtte den forklaring jeg havde givet og ville gerne komme så min mor kunne hilse på ham og på den måde fik jeg endelig lov.
Jeg har så af Lars fået besked på at skrive og sende historien helst hver dag og det er så den der kommer her. Jeg må lige sige at Lars læser den igennem og retter – er den ikke godt nok må jeg begynde forfra.

Indsendt af LL

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *