Mit nye hjem

Oprettet den 10. april 2013

Jeg boede til jeg var 15 år hjemme hos min mor og mine 2 søstre på 13 og 16 år som jeg delte værelse med, da vi kun havde 2 værelser. Det var lidt svært for man kunne aldrig være alene.

Min mor foreslog så at hvis jeg fandt et billigt værelse til mig, ville hun betale det, da det ville så være lettere for mine søstre at dele værelset.
Det lød sejt så kunne jeg jo gøre næsten hvad jeg ville.

Vi ledte i avisen men der var ikke rigtig noget. En dag prøvede jeg for sjovt på chatten at efterlyse et billigt værelse og der gik ikke ret lang tid før der var en mand i 40’er der sagde han hed Jens. Han fortalte at jeg kunne bo hos ham, og hvis jeg hjalp til med at gøre rent, købe ind og ordne have kunne jeg bo gratis hos ham, og skulle kun betale for kosten og vask af mit tøj.
Jeg fik hans adresse og snakkede med min mor der synes vi skulle tage ud og snakke med ham.

Han boede lidt uden for København, i et stort hus, og han fortalte at han boede alene og trængte til lidt selskab og liv i huset, og jeg kunne få et værelse på 14 m2 til mig selv.

Vi synes godt om ham og værelset og jeg flyttede ud til ham.

Den første dag sad vi og snakkede og han viste mig rundt i huset og fortalte at jeg hver dag skulle vaske op, og gå i byen, skulle gøre rent én gang om ugen og slå græsset hver weekend og hvis jeg havde lyst kunne vi snakke og hygge os lidt om aftenen.

Jeg kunne komme og gå og bruge haven som jeg ville. Det var vildt sejt.
Jeg flyttede ind og det var vildt sejt ikke at skulle tage hensyn til mine søstre mere. Da det var varmt gik jeg mest rundt kun i shorts eller underbukser og ordnede de ting jeg skulle.

En fredag hvor jeg gik og støvsugede, i underbukser, kom han tidligt hjem med en af sine venner, og de satte sig ud i haven. Han kaldte på mig og spurgte om jeg ville hente 2 øl i køleskabet og så kunne jeg tage en sodavand til mig selv, da han var sikker på at jeg sagtens kunne drikke en.

Jeg hentede dem og han sagde jeg kunne sætte mig sammen med dem hvis jeg ville.

Jeg satte mig over for dem og vi skålede. De sad og snakkede lidt og kiggede nogen gange over på mig. Carsten som hans ven hed, kiggede over på og sagde:

Rejs dig op knægt så jeg kan se dig rigtigt

Jeg rejste mig op og han kiggede igen, det er en rigtig sød lille housboy du har fundet dig smilede han. men der mangler da lige det sidste fortsatte han og blinkede til Jens.

Jens smilede ja det er rigtigt men det har vi ikke snakket om endnu Jeg kiggede lidt forvirret på dem.

hvad så med at snakke med ham om det nu fortsatte carsten.

ved du hvad en housboy laver spurgte han.

Næ svarede jeg forsigtigt, og kunne mærke jeg fik lidt sommerfugle i maven.

Han laver bl.a. det du laver for jens, men han er bare altid nøgen og gør alt hvad han bliver bedt om, og hvis han ikke er artig får han smæk i sin numse smilede han.

Jeg kunne mærke jeg blev helt rød i hovedet og kiggede ned. Det lød lidt frækt og jeg kunne se min pik bevægede sig lidt.

Kunne du ikke tænke dig at blive rigtig housboy hos Jens ? spurgte han.
Jeg blev blussende rød i hovedet.

Det ved jeg ikke jeg kunne mærke at jeg blev tør i halsen og skyndte mig at tage en tår af min sodavand.

Du har en flot slank krop sagde carsten, han. Hvor høj er du i grunden? fort-satte han.

167 cm hviskede jeg stadig rød i hovedet ville det ikke være dejligt, bare at rende nøgen rundt hele tiden lokkede han.

Jeg tror du ville gøre Jens meget glad hvis du sagde ja, han har ikke snakket om andet end dig og hvor sød du var de sidste 14 dage. jo det ville det vel nok hviskede jeg.

Det lyder da dejligt skyndte sig at indskyde, så kan vi jo lave den aftale at de penge din mor betaler til mig, kan vi sætte i banken til dig i stedet for, hvad siger du til det.

Jeg stod og vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige, det lød til at kunne blive vildt frækt selv om jeg aldrig havde prøvet at gå nøgen rundt hele tiden, og pengene ville jeg gerne ha, da jeg så var fri for at tage sommerferiejob som jeg ellers havde planlagt.

vi kan jo lave en prøvetid din skolesom-merferie og hvis du når den tid er forbi ikke har lyst mere, er vi lige gode venner af den grund sagde han.
Inden du svarer må du være klar over at jeg vil så frem over bestemme alt og at jeg og måske også carsten rører ved dig og du ved os, og du vil komme til at prøve ting du sikkert ikke har prøvet før og måske ikke kan li i starten, men jeg lover dig at du vil komme til at li det smilede han. Tør du prøve det, det er ikke farligt og jeg skal nok passe på dig.

Jeg stod lidt og vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige, det var helt nyt for mig, det tror jeg nok jeg tør hviskede jeg. Drik din sodavand så kan du fortælle mig om det er et ja eller nej, når du får lyst, smilede han. Jeg satte mig om drak lidt af en sodavand, mens tankerne for rundt i mit hoved.

De snakkede videre om noget andet, jeg tog mod til mig. Det er ok, svarede jeg hæst.

det var en hurtig beslutning smilede Jens og du er helt sikker ja svarede jeg. det lyder dejligt, du vil fremover kun blive kaldt Chrissie sagde han.

Det betyder så at du fra nu af, at du hele døgnet skal være nøgen inde som ude i haven, og jeg bestemmer hvad du skal have på når du skal i byen eller jeg tager dig med nogen steder, så rejs dig op og tag dine underbukser af, så vi kan se dig rigtig.

Jeg rejste mig og trak mine underbukser af, og stod nu nøgen foran dem.
Du ser jo rigtig sød og dejlig ud, smilede han.

kom her hen sagde han

Jeg gik hen og stillede mig foran ham, han tog fat om min halvstive pik og gned den lidt så den blev helt stiv.

Vend dig om buk dig fremad og spred dine balder kommanderede han.

Jeg gjorde lydigt som han sagde og mærkede nu hans ene hånd på mine nosser og fingrene på den anden hånd glide ned i revnen og leget lidt med mit bagerste hul. Det kildede dejligt og jeg begyndte at stønne lidt.

Han stoppede og slap mine nosser.

Det er vist rigtig noget du kan li, knægt
smilede han.

Det er fint, rejs dig og vend dig om igen da jag stod med front mod dem, tog Jens igen fat i min pik gned den lidt, bukkede sig og slikkede lidt på mit pikhoved, jeg stønnede højlydt, dette havde jeg aldrig prøvet, kun hørt om, det var helt vildt dejligt. Så tog han den helt ind i munden suttede og sugede mens han masserede mine nosser og det varede ikke ret længe før jeg sprøjtede min varme sperm i hans mund. Han sank det hele og slikkede den ren.

Det er en sød og dejlig lille drengepik du har, det er da synd du skjuler den bag dette smilede han, og trak i den lille tot hår der sad over pikken.

Det må vi have væk, så du altid fremover er helt glat sagde han.

hent en balje vand, min skraber og skum og kom herud igen.

Jeg skyndte mig ind efter det og kom hurtigt tilbage.

Det var hurtigt, læg dig op på bordet, på ryggen og spred dine ben

Jeg gjorde som han sagde og lå nu med hovedet henne ved Carsten.

Må jeg prøve spurgte han Jens.

ja, han skal jo lære det smilede han.

Carsten rejste sig knappede sine bukser op og tog sin pik frem, den virkede stor så tæt på. Han tog min hånd og førte den hen til pikken.

Leg lidt med den, knægt sagde han.

Jeg tog om hans pik og begyndte at gnide den til den blev helt stiv.

Åben munden knægt sagde han.

Jeg åbnede munden og han stak sin pik ind, så kan du øve dig i at sutte, det skal du ha lært stønnede han.

Det var underligt men alligevel dejligt at sutte på en pik og jeg kunne mærke at min egen blev stiv igen.

Mens jeg suttede kunne jeg mærke at jens havde travlt med skraberen på min pik og nosser.

Løft dine ben sagde jens

Jeg gjorde som han sagde men åbenbart ikke højt nok.

Helt op til dit hoved, knægt sagde han og gav mig et klask på hver balde. Jeg løftede hurtigt benene.

Carsten var i mellemtiden kravlet op på bordet og sad nu på knæ med et ben på hver side af mit hoved, stadig med pikken i min mund. Han tog fat i mine ben trak den helt op til sig og spredte dem, så min numse var helt blottet. Jeg mærkede nu Jens smøre den ind i skum og begynde at barbere revnen så den blev helt glat.

Han tørrede mig og begyndte nu at slikke min revne og omkring hullet mens han legede med mine nosser. Jeg stønnede da han prøvende stak tungen op i mit hul, denne blev hurtigt efterfulgt af en finger der langsomt blev presset op. Han begyndte nu at fingerkneppe mig i røven, mens han gned min pik. Da han kunne mærke det var lige før jeg kom stoppede han og kiggede på Carsten.

Kan han bruges til noget spurgte han

Han skal nok lære det, stønnede Carsten han får hele ladningen om et øjeblik.

Han havde ikke mere end lige sagt det, da han sendte en stor ladning sperm lige ned i min hals, han holdt mit hoved så jeg blev nød til at synke det. Det smagte ikke grimt men lidt salt. Han trak sin pik ud og hoppede ned.

Sæt dig så pænt hen og slik Carstens pik ren efter dig og sig pænt tak fordi du måtte slikke den sagde jens.

Jeg rejste mig og hoppede ned fra bordet satte mig på knæ mellem hans ben og slikkede pikken helt ren.

Tak fordi jeg måtte slikke din pik, Carsten sagde jeg da jeg var færdig.

Det var en fin debut knægt smilede Carsten, og du ser jo helt fin ud nu, ligner en rigtig lille dreng.

Rejs dig op og stil dig foran os sagde Jens.

Lydigt rejste jeg mig og stod med min strittende pik foran dem.

Jeg ved du onanere mindst én gang om dagen, Chrissie, vis os hvordan du gør sagde han.

Jeg tog om min nu helt glatte pik og begyndte langsomt at spille pik, men satte hurtigt tempoet op. Det vare ikke ret længe før jeg fik min anden udløsning på en 1/2 time. Carsten holdt en underkop for og samlede spermen op. Så holdt han den hen foran mig.

Slik det op Chrissie, du kan lige så godt lære det med det samme sagde han.

Jeg slikkede min sperm op, den smagte lidt anderledes end Carstens.

Fremover onanere du ikke med mindre jeg giver dig besked på sagde Jens, opdager jeg at du gør det alligevel, vil din dejlige faste numse blive meget rød. kom så i gang med at rydde op. Så du kan blive færdig sagde han.

Mens jeg ryddede og støvsugede færdigt snurrede det rundt i mit hoved, dette var noget at det frækkeste og vildeste jeg nogen sinde havde oplevet.

Indsendt af  Anders

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *