Naboens sexet datter

Oprettet den 9. maj 2013

Da Mette havde overstået sin sidste skriftlige eksamen fredag middag, tog vi af sted, og ankom til campingpladsen midt på eftermiddagen. Denne plads var en af dem med bl.a. et vandland og stor legeplads, så der var underholdning for både Mette og Simon. Da vi havde fået alt på plads i teltet, ville de en tur i vandland, og omklædningen foregik i teltets sovekabine. Jeg havde fået indrettet sovekabinen således at Simon lå mellem Gitte og mig, og Mette lå på min den anden side. Normalt som jeg kun iført en T-shirt og ikke andet, men denne nat beholdt jeg mine trusser på af flere grunde.

Lørdag morgen skulle vi alle i bad, og da vi havde samlet alt hvad vi skulle bruge, fulgtes vi ad op til baderummene. Pludselig kom Mette i tanke om at hun havde glemt mønter til bruseren, vi havde ikke flere end vi skulle bruge til det store familiebaderum, så Gitte sagde at enten kunne hun gå tilbage for at hente nogle mønter, eller gå med os andre ind i det store rum, der var jo plads nok med både to brusere og to håndvaske. Jeg tror at Gitte blev temmelig overrasket, da Mette sagde ja tak for tilbuddet om at gå med os andre. Jeg må tilstå at jeg blev helt vild indvendig, for nu ville et af mine ønsker gå i opfyldelse, nemlig se Mette uden tøj. Jeg havde meget svært ved at skjule min begejstring, men Gitte var vandt til at se mig med stiv pik når jeg gik i bad, da jeg næsten altid havde rejsning når jeg ikke havde tøj på. Mette havde selvfølgelig bemærket det, samtidig med at hun havde set at jeg studerede hende meget nøje. Hun havde halvlangt lyst hår, faste ungepigebryster, en god fast røv og en smal stribe hår på kussen. Jeg havde en enorm lyst til at spille pikken af, som jeg ofte gjorde når jeg var i bad, men det blev selvfølgelig ikke til mere, da både Gitte og Simon var der. Da vi kom tilbage til teltet, kunne jeg næsten ikke tænke på andet end faste ungepigebryster og en smal stribe kussehår. Så kort efter måtte jeg en tur på “tønden”, det var nu ikke et normalt toiletbesøg, men jeg måtte altså spille pikken af inden den ville sprænges.

Efter frokost skulle Gitte op på toilettet, og Mette og Simon ville i badeland. Jeg havde sat mig godt tilrette i en stol uden for teltet med et blad, for at nyde solen. Det blev dog noget andet jeg kom til at nyde, da også denne gang foregik omklædningen i teltet, men nu var det UDENFOR sovekabinen. Simon var hurtigt færdig, men Mette stod med fronten mod mig, og lod tilsyneladende som om hun ikke havde set mig, men jeg kunne se alt gennem den åbne teltdør. Først gled hendes shorts ganske langsomt ned om knæene, for at afsløre et par lækre små tangatrusser. Dernæst trak hun forsigtigt soltoppen op over hovedet, og jeg kunne se at hun ikke havde en bh på. De faste bryster, med de nu stive vorter, kom til syne, og min pik var efterhånden vokset så meget at jeg måtte skjule bulen i mine bukser med bladet. Næsten som en professionel lod hun trusserne falde, og jeg så endnu en gang hele hendes skønne krop uden en trevl. Hun iførte sig desværre sin badedragt, og de forlod begge teltet. Da vi den aften skulle sove, gik jeg i seng som den sidst, og jeg undlod at tage mine trusser på, i håb om at Mette ville opdage det. Der var gået temmelig lang tid, og jeg lå nu med ryggen til hende, da jeg hørte at hun vendte sig med fronten imod mig. Jeg troede at hun som, men pludselig mærkede jeg en hånd liste sig ind under min dyne, for til sidst at holde om min nu stive pik. Igen skete der desværre ikke mere, så i denne position faldt vi i søvn.

Næste morgen da jeg vågnede, sov Simon stadig, så Gitte sagde at hun blev liggende lidt længere. Jeg ville starte dagen med et bad, så jeg fandt nogle mønter, og var klar til at gå, da Mette også stod op. Hun ville også i bad, hun fandt sine ting frem, og Gitte mindede hende om at tage mønter med, så det gjorde hun selvfølgelig. Vi fulgtes ad op mod baderummene, men der var kø både hos herrerne og damerne. Som ofte var der ingen kø ved familiebaderummene, så jeg spurgte, med megen håb i stemmen, om hun ville med. Jeg kunne ikke skjule min glæde, da hun sagde ja, og vi gik indenfor sammen. Da vi begge stod nøgne ved hver sin håndvask, kom jeg, næsten, tilfældig til at strejfe hendes baller med min stive pik. Hun førte dog hurtigt hendes hånd bagud, og greb fat i pikken, vendte sig om, og trak mig helt tæt på. Jeg stod nu så tæt på, at jeg kunne mærke kussehårene mod spidsen af pikken, og de stive brystvorter mod mit bryst. Uden et ord, bøjede hun i knæene, så min pik gled langsomt fra hendes kusse, over hendes mave, bryster og hals, for til sidst at ende i hendes mund. Hun begyndte at gøre skønne ting med munden, så jeg så både sol, måne og stjerner. Dette var noget jeg ikke var vandt til, for efter mere end 10 års ægteskab, kan sexlivet blive lidt af en rutine, og oralsex var ikke noget vi havde prøvet. Inden længe fik jeg en skøn orgasme, og sendte en stor ladning ud over hendes bryster. Jeg løftede hende op på bordet og begyndte at smøre spermen rundt på både bryster og mave. Vi mødtes i et dejligt kys, og jeg bevægede mig med tungen langsomt ned over hendes krop, for til sidst at ende mellem benene, hvor jeg arbejdede det bedste jeg kunne. Det gav hurtige et resultat, og hun kom også i en langtrukken orgasme. Vi fik hældt nogle mønter i bruseautomaten, og nød det varme vand mod vores nøgne kroppe. Jeg stod helt tæt ind til hende, så jeg ganske ubesværet kunne kærtegne brysterne og kussen. Pikken voksede igen, og den kravlede ind mellem hendes ben, og hun begyndte med små lette samlejebevægelser. Det var mere end jeg kunne klare, så jeg vendte hende om, og hun styrede min dunkende pik ind i hendes meget varme kusse. Vi var så ophidsede, at vi inden længe begge kom i endnu en orgasme, der sendte os op i den syvende himmel. Vi afsluttede badet, ved at vaske hinanden meget grundigt, inden vi gik tilbage til teltet. Gitte lod en bemærkning falde om at det var vi lidt længe om, men ellers var der ikke nogen der sagde noget. Resten af formiddagen gik med at pakke sammen, og tage hjem til os selv igen. Jeg blev enig med mig selv om, at det var den bedste campingtur, jeg nogen sinde havde været på.

Da vi dagen efter snakkede med Mettes forældre, fortalte de at hun virkelig havde nydt at være med på camping. Gitte sagde at hun også havde nydt at have hende med, og vi nok kunde finde en anden gang, hvor hun kunne komme med – jeg jublede for mig selv, og glædede mig allerede til næste gang, vi hun skulle med på camping.

Indsendt af Anders

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *