Sex i folkeskolen

Oprettet den 11. april 2013

Første dag i efterårsferien Sofie, Simon og jeg lavede en aftale om at jeg skulle komme tilbage om lørdagen. Jeg måtte fortælle mine forældre at jeg havde mødt en dreng fra 8. klasse som jeg var blevet gode venner med, og vi havde aftalt at være sammen hjemme hos ham om lørdagen. Jeg kunne ikke lide at lyve for mine forældre, så det passede mig fint at det næsten var sandheden jeg fortalte dem. Jeg undlod derimod fuldstændig at nævne Sofie og de ?lege? vi legede sammen alle tre, og jeg tror ærlig talt også mine forældre ville have haft lidt svært ved, at acceptere denne form for adspredelse vores temmeligt unge alder taget i betragtning. Når man tager i betragtning at det var en lørdag, må man sige at jeg mødte temmelig tidligt op. Jeg havde ganske enkelt ikke kunnet sove hele natten fordi jeg var så spændt på hvad dagen ville bringe. Så jeg ringede på døren hos Sofies familie kl. ca. halv ni om morgenen. Jeg syntes der gik en evighed – der gik sikkert kun 10 sekunder – før døren gik op. Jeg blev en smule forfjamsket da jeg havde glemt at Sofies forældre selvfølgelig ikke var på arbejde om lørdagen, og i netop dette øjeblik åbnede Sofies mor døren for mig. “Goddag!” fik jeg skyndt mig at sige, “Jeg har aftalt med Sof?. Øh Simon at komme herover i dag ?. Er han hjemme?” Hun smilede meget underfundigt og indforstået og det gjorde mig meget usikker. Så sagde hun: “Sofie er da hjemme, min ven. Jeg tror hun stadig ligger og snuer oppe hos sig selv. Hun er vist ikke så morgenfrisk som dig, Benny.” Hun havde gennemskuet mig lige fra begyndelsen! Hun vidste jeg kom for at være sammen med Sofie, eller i det mindste mest for at være sammen med Sofie. Jeg slog det et kort øjeblik hen med, at hun sikkert mange gange før havde oplevet drenge på min alder komme under påskud af at kende Simon for at beundre hans lillesøsters åbenlyse fortrin. Men så gik det op for mig at hun kendte mit navn! Havde Sofie fortalt sin mor om mig? Pludselig blev jeg lamslået af skræk og blodet veg fra mit hoved. Hvor meget vidste Sofies mor om mig? Hvad vidste hun om Sofie OG mig?(!) Jeg ville løbe skrigende bort, men min tankerække blev afbrudt af Sofies mor der sagde: “Du kan da få æren af at hive hende ud af fjerene. Det er sjældent nemt lørdag morgen.” Uden at mæle et ord gik jeg op ad trappen, i et forsøg på at slippe ud af den pinlige situation. Men så satte Sofies mor ind med den sidste salve. Med en lille fnisen sagde hun efter mig da jeg var halvvejs oppe ad trappen: “Jeg kan se at du kender vejen, Benny. God fornøjelse!” Jeg troede jeg skulle dø! Hvad mente hun med ?god fornøjelse!?. Hvad var det her for en familie. De var i hvert fald ikke helt almindelige, det var jeg sikker på allerede nu, og det skulle jeg snart få bekræftet. At jeg senere kom til at elske denne familie som om den var min egen er en ganske anden historie. Jeg bankede på døren til Sofies soveværelse. Der kom ingen reaktion, og efter at have ventet i 10 sekunder, bankede jeg på igen og gik ind. Sofie lå ganske rigtigt og sov. Vinduet stod på klem og der var en dejlig frisk luft fra det utrolig lune efterår i hele værelset. Jeg lukkede døren forsigtigt bag mig, og betragtede Sofie mens hun lå og sov fredeligt. Hun var virkeligt smuk. Alt hvad hun havde på var en kort natkjole i satin uden ærmer, men med snor-tynde skulderstropper. Hun lå på siden med benene trukket halvvejs op under sig med et ben på hver side af dynen. Hendes natkjole var gledet op så den hvilede over hendes hofte og afslørede at hun sov uden trusser. Jeg gjorde store øjne og mit hjerte begyndte at galopere, da mit blik fæstnedes ved hendes blottede underliv. Jeg stirrede som hypnotiseret på hendes let spredte skamlæber, som stadig kun var sparsomt behåret. Jeg erindrede for mig selv hvordan det føltes at røre ved Sofies lille lyserøde åbning når den var glinsende våd af hendes ophidselses safter. Jeg huskede hvordan det føltes når jeg lod mit stive lem begrave dybt i hendes varme skød. Jeg kunne mærke hvordan disse tanker begyndte at påvirke mig og en bule begyndte at vokse i mine bukser. Pludselig blev min tankerække afbrudt af Sofies søvndrukne stemme: “Kom her.” Jeg for sammen og så op på Sofies smilende ansigt, og blev et kort øjeblik flov ved tanken om hvor længe hun måtte have set på mig mens jeg udelukkende stirrede på hendes blottede køn. Men så kom jeg til at tænke på at hun endnu intet havde gjort for at dække sig under dynen, og derfor tænkte jeg at hun nød denne interesse fra min side lige så meget som hun plejede. Jeg gjorde som hun sagde, og satte mig hen på sengekanten bag ryggen på Sofie og lagde uden tøven min hånd på hendes hofte og begyndte at stryge hende blidt frem og tilbage over hendes perfekte runde røv, og lod for hver gang min hånd komme nærmere og nærmere revnen mellem hendes stramme kuglerunde røvbalder. Sofie lukkede øjnene og sukkede tungt, og rykkede lidt nærmere med underlivet så hendes røvhul åbnede sig og kom til syne mellem balderne. Jeg begyndte at lege forsigtigt, drillende, med området omkring åbningen til hendes stramme lille røvhul. Hun trak vejret lidt dybere og mumlede svagt klynkende. Jeg fugtede en funger i munden og førte den forsigtigt ind i Sofies snævre røvhul. Vi havde efterhånden gjort dette mange gange før og vores ?træning? fornægtede sig ikke. Sofie slappede fuldstændig af og jeg kendte vejen ind i hendes varme indre, og min finger forsvandt uhindret ind i hendes varme røvhul. Helt begravet lod jeg min finger lege lidt i hendes snævre åbning. Jeg befølte indersiden af hendes stramme kanal og det fik hende til at komme med en lille serie af ufrivillige gispelyde: “mmmmÅh!? mmmff..Ja.. ÅH! ?. Mmmm ? åååhh-ja! Det er dejligt…”, sagde hun. Jeg rykkede nærmere og satte mig på knæ bag Sofie der stadig lå på siden med røven vendt mod mig, og fortsatte med at kærtegne hendes røvhul ved at begynde en rytmisk pumpen ind og ud mens jeg lod den anden hånd forsvinde ind i ærmegabet i hendes natkjole for at kærtegne hendes vidunderlige runde bryster. Jeg fandt hurtigt den nærmeste brystvorte da den allerede var temmelig hård. Jeg lod mine finger spille frem og tilbage hen over hendes strittende brystvorte mens jeg øgede farten hvormed jeg fingerkneppede hendes glødende varme røvhul. Hendes udbrud blev højere og højere og et øjeblik frygtede jeg at nogen fra familien skulle komme brasende ind, men Sofie sagde bare: “Åhh Ja! ÅH Bliv ved! Bliv VED! Åhhh, Benny ? Åhhh Det er godt! ?. MMmm ÅHJA! ÅHH BLIV VED! Åhhhh?..” Min egen ophidselse var heller ikke længere til at tage fejl af, og det dunkede i den efterhånden noget generende bule i mine bukser. Medrevet af situationen, følte jeg mig opmuntret til at pumpe stadig hårdere i hendes snævre røvhul, og mens jeg klemte hårdt om hendes brystvorte med tommel og pegefinger og rystede hendes store bryst frem og tilbage lod jeg en finger mere glide med ind in Sofies snævre røvhul. Det gjorde hende bare endnu mere liderlig og hun næsten råbte nu: “Åhhh JA Kom Nu ? KOM NU .. BLIV VED ? ÅHHH BLIV VED! ?.Mmmmm?.. Åhhhh hurtigere ?. Jeg kommer snart ?. Hurtigere ?. Hurtigere! HURTIGERE!!! ?.” Jeg pumpede løs så hurtigt jeg kunne og hver gang lod jeg mine fingre bevæge sig næsten helt ud inden jeg igen hamrede dem dybt i bund i hendes overophedede røvhul. Hun var få sekunder fra at eksplodere, og jeg pumpede fortsat løs. Jeg kunne se hvordan safterne drev ud mellem hendes åbne skamlæber og ned over den ene balde og gennemvædede dynen som hun stadig havde mellem benene og fortsatte ned i en glinsende sø på lagnet under hendes runde røv. Anstrengelserne havde fået små perler af fugt til at dannes overalt på hendes glatte røv og fik den til at glinse i solstrålerne der skinnede ind gennem vinduet bag mig. Hendes røvbalde dirrede hver gang jeg hamrede mine fingre helt i bund i hende. Pludselig kom orgasmen skyllende ind over Sofie. “ÅHHHHHHHH??.. ÅHHHHHHHJA ÅH ÅHJA! JEG KOMMER. Åh det var skønt. Tusind tak!” “Det var så lidt!” svarede jeg. Jeg nød at betragte Sofies ansigt under hendes orgasmer. Hun starter altid med at lukke øjnene og åbne munden og stønne højt. Hendes mundvand løber ukontrolleret ned over hendes kind og hage. Så begynder hun med sine kraftige udbrud med vidt åbne øjne, som dog er fuldstændig fjerne i blikket, og det er tydligt at hun befinder sig i en helt anden verden, på et andet plan. Jeg har sjældent set en pige der i den grad er i stand til at overgive sig fuldstændig til ekstasen og nyde den helt uden hæmninger.

Indsendt af Torben

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *