Sex med lægen

Oprettet den 10. april 2013

Da jeg for nogle år siden arbejdede på et større sygehus (jeg er sygeplejerske) var der en af lægerne, som vi alle sukkede efter. Han var høj, bredskuldret, havde mørkt hår og de dejligste blå øjne, som man kunne svømme helt væk i. Han var virkelig en drømmefyr og var som taget lige ud af en lægeroman. Han var altid frisk for en kvik bemærkning til os “piger” og vi kredsede altid om ham; når han var på afdelingen var det lige før vi glemte vores patienter!! Ole – som han hed var gift, men det gjorde os ikke noget, for han var jo vores uopnåelige “gud”.

Jeg tror han nød vores åbenlyse flirt med ham, men der var endnu ingen, der havde fået mere end flirt tilbage fra ham. En aften ved 23-tiden, hvor jeg var på vej hjem fra en vagt skulle jeg som sædvanligt ned i kælderen og skifte til mit eget tøj. Ole havde døgnvagt og havde lige tilset en patient på min afdeling og skulle med samme elevator som jeg. Vi smilede til hinanden og gik ind i elevatoren.

Han kiggede spørgende på mig og satte en finger på knappen til kælderetagen. Jeg nikkede og han trykkede for mig, hvorefter han trykkede på knappen for 9 etage. Da vi var på 7 etage og han havde trykket på kælderknappen først måtte han altså med hele vejen derned før han selv kunne komme af på 9’ende. Jeg skulle lige til at sige noget, men inden jeg nåede det gik elevatoren i stå og lyset gik ud. Jeg har lidt af en fobi med lukkede rum, det er ok at tage elevatoren, men ligefrem at sidde fast!!!!! Jeg begyndte at hyperventilere og panikken begyndte at indtage min krop.

Det blålige nødlys blev tændt og Ole kunne se min paniske tilstand. Jeg følte det som om jeg ikke kunne få luft og nærmest rev de øverste knapper op i min uniform, så man kunne se min blonde BH, men jeg var totalt ligeglad.

I to skridt var Ole henne ved mig. Han smed sine papirer på gulvet og tog fast om mine kinder. “Sille – kig på mig, der sker ingenting” sagde han, men jeg hev stadig efter vejret og følte det, som om jeg var ved atbesvime. Så bøjede han hovedet ned og kyssede mig hårdt og krævende. Til at begynde med registrerede jeg ingenting, men da han borede sin tunge ind i min mund blev jeg mere nærværende. Jeg kyssede desperat igen og panikken slap sit tag i mig. Vi stod længe og kyssede og vores hænder begyndte at kærtegne hinanden. Hans hænder gled indenfor uniformen og æltede mine bryster udenpå BH’en, fandt min brystvorte og nuldrede den til den blev stiv. Jeg kunne ikke lade være med at stønne mod hans mund.

Hans anden hånd gled ned på mit lår og løftede samtidig op i min uniformskjole, så han nåede trussekanten. Samtidig pressede han sit underliv mod mit og jeg kunne mærke hans stive pik gennem vores tøj. Jeg havde mine fingre filtret ind i hans skulderlange mørke hår og vi var begge meget stakåndede.

Pludselig gik elevatoren i gang igen og begyndte at køre ned. Da vi nåede kælderen udvekslede vi underforståede blikke og steg begge ud. Jeg ordnede hurtigt mit tøj, så hele sygehuset ikke skulle sladre om os, hvis vi nu skulle møde nogen, selvom man nok godt kunne se på mig, at jeg var meget tændt!

Jeg er ret barmfager og har en rimelig pæn skikkelse. Jeg har langt krøllet kastanjerødt hår fra naturens side og grønne øjne, som bliver helt mørke, når jeg er ophidset. Mit hår er på arbejdet sat op i en lille løs knold og jeg kunne mærke, at den var ved at løsne sig.

Forude kunne vi høre stemmer, så jeg gik noget i forvejen, så det ikke så ud som om vi fulgtes ad. Nogle kollegaer der også havde fri på dette tidspunkt kom omklædte forbi, men de havde ikke tid til at se på mig, de var helt væk i Ole, der gik med sine papirer foran sig for ikke at afsløre sin bule.

Vi fortsatte med at gå med samme afstand og jeg sørgede for at vrikke godt med bagdelen, så Ole havde en god udsigt. Da jeg kom til sengedepotet kiggede jeg mig omkring og smuttede uset indenfor. Det er sjældent der bliver hentet senge om natten, da der er et nøddepot tættere på sengeafdelingerne. Der var lyscensor på dette depot, dvs lyset bliver tændt når man træder ind i lokalet, så alt var badet i lys, men det havde jeg ikke noget imod.

Ole kom ind ad døren og jeg bakkede over mod en af de fjerneste senge mens vi så hinanden i øjnene. Da han kom hen til mig greb han nærmest brutalt fat i mig og kyssede mig igen krævende, mens hans hænder rev min uniform med trykknapper op i én bevægelse, så jeg stod i trusser og blonde BH foran ham.

Jeg havde ligeså travlt med at få hans kittel og skjorte af og kunne mærke, at han ikke var mindre stiv end før. Han nærmest flåede mine trusser af og løftede mig lidt op at sidde på kanten af sengen. Han spredte mine ben og stillede sig imellem mine lår og begyndte at kæle for min klitoris og stak så en finger op i mig.

Turen gennem tunellerne i kælderen havde hidset os begge yderligere op, og jeg var drivende våd. Jeg rakte ned og lukkede hans bukser op og trak dem samt hans underbukser ned, så pikken kom frem. Den stod lige ud i luften. Jeg tog fat i den og førte den frem mod mit varme, ventende hul,
mens Ole tog om mine baller og satte mig lidt bedre til rette.

Han gled helt i bund med det samme uden problemer og begyndte at støde hårdt og i seje bevægelser, mens han stadig holdt om mine baller. Efter en tid løsnede han min BH, så mine bryster nærmest væltede ud.

Jeg lod mig falde lidt bagover og støttede på mine strakte arme. Jeg ved, at mine bryster tager sig meget godt ud på den måde – lidt tunge, men samtidig tilpas struttende.

Ole forstod hentydningen og begyndte straks at ælte dem og sutte skiftevis på mine brystvorter.

Min vejrtrækning var efterhånden som en blæsebælg, og jeg måtte bide mig i læben for ikke at skrige min lyst ud. Der var jo ingen lås på døren til depotet, hvilket gjorde det hele endnu mere liderligt.

Jeg kunne mærke på Ole, at han var tæt på at komme og jeg kunne heller ikke holde mig tilbage mere. Vi kom begge to på samme tid og Ole måtte holde et brøl tilbage. Han væltede frem over mig, jeg lod mig falde bagover på sengen og lagde armene om halsen på ham, slyngede mine ben omkring ham og lod mine skedemuskler malke det sidste ud af ham.
Sådan lå vi i lang tid og fik vores vejr igen. Så løftede Ole hovedet og kyssede mig blidt mens han smilede til mig.

“Jeg har altid vidst der var krudt i dig” sagde han drillende og begyndte at nappe mig på halsen og på mine bryster.

Jeg smilede bare og strøg ham dovent over ryggen. “Og jeg har altid vidst at du var lidt af en tyr” tænkte jeg.

Jeg havde ikke lyst til at stoppe her, så jeg spurgte ham frækt om han ikke skulle have sine bukser og sko af, mens jeg gjorde mig fri og lagde mig på langs op i sengen. Han kiggede ned på mig og jeg kunne ikke lade være med at massere mine bryster for at lokke ham lidt.

“Hmmmm, du er vist en vild én Sille” sagde han smilende, mens han gjorde som jeg sagde.

Nu lå vi begge ved siden af hinanden – godt hospitalssenge er rimeligt brede – og vores hænder gik på opdagelse. Jeg kravlede ned og kælede for hans slappe pik og tog den i munden, mens jeg satte mig over hans hoved, så han kunne slikke mig. Og det var han virkelig god til! Men han må jo som læge kende alt til den kvindelige anatomi!

Han blev snart stiv igen og hans pik var af en god kaliber – lang ogtyk! Jeg kunne mærke, at jeg nærmede mig en orgasme, så jeg slap pikken og bare nød følelsen da den kom rullende.
Så vendte jeg mig om og satte mig på pikken, der straks gled ind i varmen. Dejligt at mærke en pik, som kunne fylde mig ud. Jeg bevægede mig langsomt op og ned, mens jeg bøjede mig forover, så han havde en god udsigt til mine bryster og også kunne lege lidt med dem. Indimellem bøjede jeg mig ned og kyssede ham, og vores tunger legede tagfat.

Da jeg igen nærmede mig klimaks rettede jeg mig op og red ham vildt og hurtigt. Hans hænder fulgte med og krammede mine bryster.

Vi stønnede begge vildt. Pludselig kunne vi høre nogen snakke lige udenfor døren til depotet. Hold op hvor var det vildt. Jeg var så langt, at jeg ikke kunne holde mig tilbage, så jeg fortsatte, mens jeg bed mig selv i knoen for ikke at lave støj da jeg kom.

Ole var ikke færdig endnu, så han vendte mig om og tog mig bagfra. Han stødte hårdt til og jeg kunne høre hans nosser klaske mod mine lår. Vi var begge stakåndede, men vi holdt os tilbage, for der var stadig nogen der snakkede udenfor, hvilket var med til at gøre det hele endnu mere liderligt for os begge.

Ole satte tempoet op og styrede mig ved at holde om mine hofter. Det var ret vildt og jeg var ved at komme igen. Jeg kørte på min klitoris med den ene hånd for at kunne komme samtidig med ham, men fordi han var så voldsom mistede jeg balancen og faldt forover og rev ham med i faldet. Vi kom begge til at grine, men måtte dæmpe os for at de ikke skulle høre os udenfor.

Ole var stadig ikke kommet, så vi vendte os om, så han nu lå ovenpå mig og han kneppede os begge til en orgasme igen. Han faldt tungt sammen over mig og jeg nød fornemmelsen af hans tyngde. Jeg havde snoet mine ben omkring ham og lå og kærtegnede ham på ryggen og ballerne – jeg ville nyde det her så meget som muligt. Jeg havde gået og haft hemmelige drømme om ham i flere år, og nu havde han givet mig 4 orgasmer.

Hvor længe vi lå sådan ved jeg ikke, men stemmerne udenfor var på et tidspunkt forsvundet. Ole kyssede mig og sagde tak for en dejlig oplevelse, hvilket jeg jo kun kunne kvittere for.
Pludselig bippede hans personlige bipper, så han måtte forlade mig. Jeg lå dovent og kiggede på, at han tog sit tøj på og fik et hastigt, men varmt kys inden han smuttede op til en patient.
Jeg trak selv i min uniform igen og gik hen for at skifte til mit eget tøj. Klokken var over 1, da jeg gik ud på parkeringspladsen. Jeg smilede ved mig selv ved tanken om hvad portøren ville tænke, når han skulle hente den rodede seng fra depotet.

Indsendt af Linda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *