Sex og chatten

Oprettet den 3. maj 2013

Mit navn er Camilla og jeg er 15 år. Jeg vil gerne fortælle om en utrolig oplevelse jeg havde på chatten og senere. Det var i søndags det skete, jeg skulle være alene hjemme, min mor skulle i byen med nogle veninder. Jeg bor alene sammen med min mor. Hun tog af sted kort efter frokost. Da hun var gået, loggede jeg mig på nettet. Vi havde næstet lige fået det og jeg brugte noget tid på at surfe rundt og lære det hele at kende. En af mine veninder havde fortalt om et chat sted, der hed Forum. Jeg prøvede mig lidt frem og til sidst fandt jeg stedet. Jeg loggede mig ind i rummet for unge på 15-20. Der skete ikke så meget et stykke tid, men så var der en der skrev: Hej.

Det var en der kaldte sig ’moden mand s. pige’

Hej. Svarede jeg

Hvem er du?

Jeg fortalte ham at jeg var 15 år og boede i midten af Århus.

Han svarede at han også boede i midten af Århus

Hvor gammel. er du? Spurgte jeg

Nu må du ikke blive forskrækket, siger han, men jeg er 59 år

Jeg tænker lidt over det og siger så at det gør ikke noget, og jeg vil da gerne
chatte med dig

Det er dejligt søde, siger han, hvordan ser du ud?

Jeg er 161 høj, vejer 52 kg og har lyst hår til skuldrene, blå øjne små bryster

Det lyder godt, siger han. Kan du godt li at chatte med en moden mand?

Jeg svarer at det kan jeg godt.

Er du alene hjemme?, spørger han, og hvad har du på?

Ja, jeg er alene hjemme. Og jeg har jeans shorts på, trusser og bh. En hvid bluse med korte ærmer.

Lyder lækkert skriver han. Har du lyst til at chatte lidt frækt Camilla?

Jeg sidder og tænker lidt over det. Jeg kunne mærke at jeg var ved at blive lidt ophidset, af at vide at jeg chattede med en mand på 59 år.

Jeg skriver, at det vil jeg gerne.

Dejligt søde Camilla. Hvad kan du li?

Jeg skriver at jeg kan li at kysse og kæle. Ligge tæt. Jeg kan li at være nøgen

Det lyder dejligt Camilla.. kan du li at få din fisse slikket, jeg er vild med at slikke en ung piges fisse.

Jeg har ikke prøvet sådan noget endnu, men jeg kunne godt tænke mig at få slikket min fisse

Du har noget at glæde dig til Camilla. Jeg kunne godt tænke mig at se din dejlige fisse, kæle for den, slikke den.

Mmmmmm ja det ku være dejligt, svarer jeg.

Er du liderlig? Min tøs

Jeg skriver til ham at jeg er blevet liderlig,

Tag dine shorts og trusser af, så din fisse kan få luft

Ok svarer jeg

Jeg sad lidt og spekulerede på om jeg også skulle gøre det rigtigt. Det var jo ikke løgn, da jeg fortalte ham at jeg var liderlig, for det var jeg. Jeg havde lyst til at lege med min fisse. Så jeg smed trusser og shorts. Det var dejligt.

Jeg kælede lidt inden jeg skrev: Jeg sidder nu med spredte ben uden trusser og shorts, kun iført bluse og bh. Du har gjort mig liderlig.

Han svarer at jeg også gjorde ham liderlig og han havde lyst til at side mellem mine ben nu og slikke min våde fisse.

Åh ja, du skal slikke min våde fisse. Jeg sidder og kæler for min våde fisse

Kæl for dine bryster uden på blusen skriver han.

Ja det har jeg lyst, men jeg tror ikke jeg tør, jeg sidder ved vinduet og dem der bor i lejligheden overfor, kan se det øverste af mig, svarer jeg.

Lækkert, svarer han, en liderlig pige der sidder ved et vindue.

Ja, svarede jeg mens jeg kælede for min fisse,, en finger gled ud og ind. Jeg sad med spredte ben.

Er det ikke lidt liderligt, at tænke på, at der måske er en der lurer på dig, mens du leger. Spørger han.

Jeg tøvede lidt med at svarer, jeg vidste ikke helt om jeg turde fortsætte. Men jeg var ved at være meget liderlig nu og alle mine hæmninger synes at forsvinde.

Jeg skrev at det var meget liderligt at tænke på

Det er dejligt Camilla. Svarer han, jeg synes du skal løfte op i din bluse og kæle for dine bryster uden på din bh.

Jeg kiggede over til lejligheden, men jeg så ikke nogen, så jeg løftede op i blusen og begyndte at kæle og klemme mine bryster, jeg kunne mærke mine stive vorter gennem bh’en

Jeg skriver til ham at jeg sad og kælede for mine bryster.

Det er dejligt, jeg skal lige på wc. Bliv ved med at kæle for dine bryster til jeg kommer tilbage, Camilla.

Ok. Jeg sad og kælede for mine bryster og nød det. Jeg gned mine lår mod hinanden, jeg havde sådan en lyst til at kæle for min fisse, men jeg havde fundet ud af, at det er meget liderligt, at gøre som han sagde. Så jeg sad og kælede for mine bryster.

Pludselig så jeg en mand gå forbi i lejligheden overfor, jeg skyndte at trække ned i min bluse.

Så er jeg tilbage skriver han, kæler du stadig for dine bryster? min søde

Nej svarer jeg, der gik en mand forbi i lejligheden overfor, så jeg turde ikke rigtigt fortsætte.

Tror du han så noget?

Jeg ved det ikke, men det er lidt frækt at tænke på. Svarede jeg.

Han skrev ikke noget et stykke tid. Pludselig spørger han, hvordan så manden ud, du så?

Det var en moden mand, svarede jeg, lidt tyk og næsten skaldet, han havde rød skjorte og jeans på. Hvorfor det?

Nåååå, svarede han, ikke for noget. Kan du se nogen i lejligheden nu?

Nej det kan jeg ikke.

Så løft op i din bluse og kæle for dine bryster.

Jeg løftede op i blusen og begyndte at klemme mine bryster og kæle for dem., jeg var meget liderlig nu. Jeg kunne se gardinet bevæge sig overfor. Jeg fortsatte med at kæle og vendte mig mod vinduet.

Jeg skrev til ham at der var en der kiggede nu

Er det ikke dejligt liderligt?

Jo svarede jeg

Du kan li at blotte dig, ikke også, min liderlige tøs.

Jo jeg kan li at blotte mig

Så skal du vende dig mod vinduet igen og krænge din bh ned, så dine bryster er blottede. Kæl for dine bryster og nuller dine vorter, lad manden se, at du er en liderlig tøs.

Da jeg vendte mig mod vinduet, kunne jeg se gardinet blafre lidt. Jeg trak min bluse af og krængede min bh ned, så mine bryster blev løftet lidt op. Jeg begyndte at kæle for mine bryster, kramme dem. Nulre mine vorter. Hvor var jeg liderlig, jeg lod en hånd glide ned mod min fisse og begyndte at kæle.

Camilla rejs dig op, skriver han, lad manden se din liderlige fisse, leg med den mens han ser på.

Jeg rejste mig og gik helt hen til vinduet, spredte mine ben. Med den ene hånd gned jeg min fisse, mens den anden kælede for mine bryster. Mens jeg lod en finger glide ind og ud af min våde fisse, kom manden frem og stillede sig helt hen til vinduet. Hvor var det liderligt, at han stod og så på mig. Pludselig kom jeg i en kæmpe orgasme, min krop rystede vildt og sveden brød ud. Det rullede gennem kroppen på mig. Da jeg var kommet til mig selv igen. Skrev jeg til ham At jeg var kommet i en kæmpeorgasme, mens manden stod og så på.

Det er dejligt min liderlige tøs

Ja det er det, jeg er stadig liderlig, svarer jeg ham.

Det er jeg også, svarer han, kunne du tænke dig at ringe til mig jeg hedder Ole?

Jeg svarer at det vil jeg godt, jeg har mobiltelefon.

Han gav mig sit nummer. Jeg fandt min telefon og ringede numret.

Der var en dyb stemme der sagde, Hej, det er Ole

Hej, det er Camilla., vi har chattet.

Ja det har vi. Det er dejligt at høre din stemme, er du liderlig endnu Camilla?

Ja det er jeg.

Har du lyst til at vise dig frem igen for manden

Ja det har jeg.

Så gå hen til vinduet og kæl for din fisse. Lad et par fingre glide ind og ud.

Jeg gik hen til vinduet og spredte mine ben og begyndte at finger kneppe min fisse med 2 fingre, mens jeg stønnede i telefonen.

Luk øjnene og bliv ved med at kæle Camilla.

Jeg lukkede mine øjne og stønnede sagte. Han begyndte at fortælle om hvad han vil gøre sammen med mig. Hvordan han ville slikke min våde fisse. Hvordan jeg skulle slikke hans pik og hvordan han ville bolle mig længe og grundigt.

Han siger så, at han har en stor overraskelse til mig. Om lidt åbner du øjnene og uanset hvad du ser, så fortsætter du med at kæle, ikke også, min søde tøs.

Jo det skal jeg nok.

Jeg åbner min øjne og i lejligheden overfor står manden og snakker i telefon.

Er det ikke utroligt siger han, vi bor overfor hinanden

Jo stønner jeg i telefonen og fortsætter med at kæle, jeg er så liderlig Ole.

Det er jeg også Camilla. Jeg har en ide, har du ikke lyst til at komme og besøge mig nu, min kone er ikke hjemme.

Jo det vil jeg gerne Ole

Så tag din bh af og find en kort kjole og kom over til mig

Ok svarer jeg og vi lægger begge på, jeg vinker til ham og går ind på mit værelse, mine ben ryster af spænding jeg tager min bh af og finder en hvid kjole, der er blevet for lille til mig. Den dækkede lige min numse og trammede om mine bryster. Jeg tog en regnfrakke på og med rystende ben gik jeg over til ham. Da jeg stod foran hans dør var jeg ved at fortryde. Men ringede på døren. Døren blev hurtigt åbnet og der stod Ole så. Han er ret kraftig og næsten skaldet. Han smilede til mig og bød mig indenfor

Vi snakkede først lidt om det helt utrolige at vi skulle bo så tæt ved hinanden. Han gik hen bag mig og trak min regnfrakke af og hængte den ud, så omfavnede han mig bagfra og pressede mig imod ham, jeg kunne mærke hans tykke mave mod min ryg. Hans ene hånd gled op og kærtegnede mine bryster, den anden trak min kjole op og han begyndte at kæle for min fisse. Jeg lagde mit hoved mod hans skuldre og nød at hans finger begyndte at glide ind og ud af min fisse.

Han slap mig igen. Og jeg vendte mig rundt og kyssede ham på munden. Vore tunger gik på opdagelse. Jeg pressede mig ind mod ham og jeg kunne mærke hans hænder løfte op i min kjole og han kærtegnede mine baller. Vi stod sådan et stykke tid og nød det, vi var begge meget liderlige nu. Vi slap hinanden og han førte mig ind i soveværelset. Han tog min kjole af og jeg lagde mig på sengen med spredte ben, så mine skamlæber var let adskilte, mine fisse var våd og jeg begyndte at kæle for min klit. Han kunne li det han så., Jeg kunne se at han havde fået en stor bule i bukserne. Han satte sig på gulvet mellem mine ben og fjernede min hånd. Han begyndte at kærtegne mine lår og de gled ned mod min fisse. Han lagde sin ene hånd fladt på min fisse og begyndte at gnide på den. Det var dejligt, jeg lå og stønnede og kunne ikke ligge stille. Han fjernede hånden og begyndte at slikke min fisse. Først med lange slik op og ned ad min skamlæber. Han skilte mine skamlæber helt med hænderne, så min fisse var helt åben for ham. Hans tunge gled helt ind i min fisse og han fandt min klit som han begyndte at bearbejde med sin tunge. Han slikkede længe og hans tunge og mund var overalt på og i min fisse. Jeg lå og stønnede højt og da jeg kom i en æmpeorgasme. Jeg næsten skreg i liderlighed.

Han rejste sig og tog alt sit tøj af nu stod han nøgen over mig. Jeg kunne se hans store stive pik. Stritte lige ud i luften under hans tykke mave. Det var utroligt liderligt at ligge og se på. Jeg ville sutte på hans store pik. Jeg satte mig op i sengen og tog om hans pik med den ene hånd og begyndte at kæle for den. Jeg trak forhuden tilbage og hans pik hoved var helt glinsende af hans safter. Jeg bøjede mig frem og kyssede forsigtigt pik hovedet. Jeg begyndte at lade min tunge glide rundt på pikken. Det smagte slet ikke så dårligt. Jeg åbnede munden og lod min læber glide ned over pikken, mens min tunge slikkede. Pikken var heldigvis ikke kæmpestor, så pludselig havde jeg hele Oles pik i munden. Han tog om mit hoved med begge hænder og begyndte at bevæge pikken frem og tilbage. Han kneppede min mund. Det var utroligt liderligt at mærke pikken glide ind og ud af min mund. Han trak pikken ud af min mund og lagde sig på sengen.

Sæt dig og rid min pik Camilla, siger han.

Jeg sætter mig over hans store stive pik med et ben på hver side af ham. Jeg bøjede mig lidt ned og kunne mærke hans pik mod min revne og med et dybt suk sætter jeg mig helt ned. Pikken glider helt ind i min fisse. Jeg begyndte at bevæge mit underliv op og ned og rotere med det. Jeg kunne mærke hans stive pik glide frem og tilbage i min fisse, det var meget dejligt. Vi bollede et stykke tid og jeg kunne mærke han stødte sin pik ind i mig hurtigere og hurtigere. Indtil han med et brøl begyndte at sprøjte oppe i mig. Han stødte hårdt ind i mig og sprøjtede sin varme sperm.. jeg red videre på hans pik indtil han igen lå stille på sengen. Jeg bøjede mig frem og kyssede ham på munden. Hans pik gled ud af min fisse og jeg lagde mig ved siden af ham. Vi prøvede begge at komme til os selv igen. Det havde været utroligt vidunderligt. Aldrig havde jeg i mit unge liv oplevet noget lignende.

Indsendt af  Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *