Sexhistorie fra Biografturen

Oprettet den 12. august 2013

For et stykke tid siden havde jeg en skøn kæreste som jeg dog kun nåede at have en hed måned sammen med. Hun var langt fra samme type som dem jeg tidligere har været sammen med, hvilket nok kun var sundt for mig. Afveksling skulle være godt har jeg hørt.

Hun var/er en skøn blondine på ca. 177 cm., dejlige lange særdeles smukke ben, skønne bløde c-skåls bryster og generelt bare en krop og en udstråling som kunne få det “værste” frem i mig.

Det viste sig at hun ikke var sååå meget for min hang til at jeg gerne så hende i de lækreste nylon strømper, men hun gjorde et ihærdigt forsøg må jeg sige.
Et glimrende eksempel kom en aften, hvor vi tog i biffen sammen med hendes søn på 11 år.

Jeg havde ikke set hende hele ugen pga. hendes arbejde, så havde virkeligt set frem til en skøn weekend sammen med hende helt alene.
Da hun så dukker op lørdag formiddag, så har hun sin søn med. Han var en skøn knægt, men jeg havde jo sat næsen op efter en god weekend med biftur og massere af sex og alenetid sammen med hende, så sådan skulle det åbenbart ikke være, eller skulle det?

Da hun kom op og låste sig ind, stod jeg ude i køkkenet og var ved at lave mad til os. Hun kom ud til mig og gav mig et dejligt vådt kys, mens knægten styrrede direkte ind i stuen og satte sig foran ps2’en.
Hun kiggede mig dybt i øjnene og spurgte om det var ok hun havde taget ham med ind. Jeg svarede hende at det selvfølgelig var ok, men hun kunne nu alligevel godt se på mig at jeg var lidt skuffet. Hun tog min hånd “Kom skat…” og trak mig med ind i soveværelset og lukkede døren bag os. Hun bad mig sætte mig ned på sengen.
Ugen før havde jeg bestil en masse lækre nylon strømper til hende på nettet, og jeg havde ikke hørt om hun havde modtaget dem endnu, så blev da lidt overrasket, da hun hev pakken med nylon strømper frem fra tasken.
“Jeg har noget du skal se skat” sagde hun mens hev de frækkeste høje sandaler med lange bånd frem fra sin taske.
“Jeg ved godt vi havde planlagt en masse i denne weekend, men jeg kunne altså ikke få ham passet, så jeg har sørget for lidt ekstra godt til dig skat” sagde hun men hun samtidig hev en hofteholder og en ny flot halvlang nederdel frem fra tasken sammen med resten af hendes tøj.
Hun vendte sig om og satte sig overskrævs på mig, mens hun langede ud efter pakken med nylon strømper.
“Du må selv vælge skat, hvilke af dem syns du jeg skal have på i aften når vi skal i biffen?”
sagde hun med en kælen stemme mens hun tømte indholdet af pakken ud på sengen.
Jeg havde godt nok lidt svært ved at vælge imellem alle de lækre strømper, men valget faldt på et par lækre tynde hudfarvede strømper til hofteholder.
Jeg viste hende hvilke jeg syns hun skulle have på og hun kvitterede med et skønt vådt kys. Mens hun nappede lidt i mit ene øre, begyndte hun at bevæge underlivet og spurgte om jeg glæde mig til at se hende i dem. Dumt spørgsmål, for hun kunne sagtens mærke mit lem begynde at dunke under hende. Hun grinte og rejste sig og jeg lod mig falde tilbage på sengen.
“Fuck skat du er da tarvelig”
“Hvorfor det?” sagde hun mens hun begyndte at tage tøjet af så hun kunne tage sig et bad.
“Fordi du sådan gejler mig op og så bare hopper af” sagde jeg med et glimt i øjet.
Hun grinte og satte sig på sengen ved siden af mig. “Det havde da været værerer hvis jeg havde gjort det her…” sagde hun mens hun langsomt åbnede min bukser og trak mit dunkende lem frem og gav sig til at lade tungen spille hen over hovedet et par gange, tog den i munden og tog den til roden, hvorefter hun med det frækkeste smil, trak mine bukser op over den og sagde at hun vist hellere måtte tage det bad, eller nåede vi vist ikke den film, og så havde jeg jo også noget at glæde mig til når vi kom hjem.
Endnu en gang lod jeg mig falde tilbage på senge og prøvede at tænke på alt muligt andet, så jeg kunne gå ud i køkkenet igen og fortsætte madlavningen.
Hun gik i bad og min rejsning forsvandt langsomt så jeg kunne efterhånden få bukserne rigtig på og komme ud i køkkenet igen.
Der gik kun små 20 min. før jeg hørte hende kalde inde fra soveværelset igen.
“Har ikke tid skat” svarede jeg, hvortil hun svarede at jeg kun lige skulle checke noget.
Jeg smed forklædet på bordet og gik ind til hende i soveværelset.
Synet der mødte mig glemmer jeg ikke lige med det samme.
Hun sad på en stol, med hendes nylonbeklædte ben godt spredt, kun iført sine nye sko, nye lækre nylon strømper, hofteholder, en hvid blonde bh og nederdelen trukket godt op om livet. Hun kiggede op på mig og sendte mig de frækkeste tændte øjne jeg længe havde set.
“Kan du ikke lige mærke efter med din tunge om jeg har fået barberet mig ordentligt skat?”
Det skulle hun da ikke sige 2 gange, så jeg smækkede døren bag mig og låste den så vi ikke blev forstyrret af knægten.
Jeg lagde mig på knæ foran hende og lod min tunge gå på opdagelse i hendes skød.
Jeg lod tungen køre op og ned af de ydre skamlæber nogle gange hvorefter jeg et par gange strejfede hendes varme klit. Hun nød det og jeg kunne høre små klynke lyde undslippe hendes læber. Jeg kyssede hendes klit og lod som om det var en lille tunge jeg legede med og hendes vejrtrækning blev dybere og dybere, men, som hun havde gjort før, så rejste jeg mig op, kyssede hende og sagde, at hun havde hun noget at glæde sig til senere, hvorpå vi begge begyndte at grine så højt, at knægten kom farende og bankede på og spurgte til hvad vi dog lavde som var så sjovt.
Hun rejste sig og lod sin nederdel falde ned og tog en hvid halvgennemsigtig skjorte på, men jeg febrilsk prøvede at få min rejsning til at lægge sig igen så jeg kunne komme tilbage til kødgryderne og begynde at anrette.
Efter lidt tid kunne jeg gå ud og blive færdig så vi kunne få lidt mad.
Middagen blev hurtigt spist da vi efterhånden var ved at være lidt små sent på den.
Vi tog bilen over til biografen, selv om der var mindre end 1 km der over, men ville ikke byde hende at skulle gå en km. i de høje hæle, selvom jeg dog allerhelst ville have gået og nydt hende. Bare nyde hendes vuggende gang og nyde synet af hende i hendes nye frække høje sandaler og lækre outfit, men hun ville nok ikke syns om det, så lidt galant er man vel.

Velankommet til biografen, så skal der jo købes slik og popcorn ind, og mens vi står i køen kysser hun mig flere gange i nakken mens hun lader sine hænder kærtegne mine øre. Pludselig hvisker hun sagte til mig: “Jeg har en overraskelse til dig skat, men du får den først når vi kommer ind og ser filmen”
Det slog mig lidt ud af kurs midt i min bestilling, så vi fik 4 gange popcorn i stedet for de 3 vi egentlig havde brug for, hvilket hun kun grinte af. Knægten var fint tilfreds, for nu fik han jo dobbelt portion, så alle var glade.
Vi gik ind i biografsalen og satte os tilrette. Desværre kunne knægten ikke se så meget for ham lige foran sig, så han satte sig nogle rækker ned foran, så hende og jeg ar de eneste på vores række. For at kunne sidde ordentligt, havde hun trukket nederdelen lidt op så hun kunne sidde med let spredte ben eller benene over kors uden problemer.
Under reklamerne tog hun min hånd over til sig og lagde den på hendes knæ, så jeg kunne mærke de tynde strømper, hvilket hun vidste tændte mig meget. Hun kiggede på mig, og sagde at jeg endelig skulle nyde filmen, hvilket jeg allerede havde pænt svært ved. Hun lagde sin hånd oven på min, så jeg ikke sådan uden videre kunne flytte den.
Mørket havde kun lige sænket sig, da hun langsomt begyndte at føre min hånd ned over hendes knæ, tilbage igen og op af låret så jeg til sidst kunne mærke det nøgne stykke hud over hendes strømpe kant. Her lod hun min hånd ligge et øjeblik hvorefter hun førte den ned mod hendes mis så jeg kunne mærke, at hun havde ladet sine trusser blive der hjemme, hvilket gjorde i bar befippelse tabte mine popcorn ned på gulvet. Jeg kiggede over på hende og kunne se at hun sad om smilte stort. Jeg tog bægeret op og satte det i skødet på mig så jeg kunne skjule min begejstring hvis nogen skulle finde på at kigge på os.
Nu tog min hånd og begyndte at massere sin klit med den, lod et par af mine fingre køre op igennem hendes revne mens hun stadig havde sin egen hånd på min. Sådan sad hun og legede den første halve time af filmen, mens jeg bare kunne sidde og se til mens min hånd blev misbrugt. Hun sad mere og mere uroligt i sædet og jeg kunne høre hende stønne sagte når der var et stille øjeblik i filmen. Jeg kunne mærke hun blev meget våd og syns bestemt jeg kunne høre lidt “smaske” lyde indimellem, men det er nok bare indbildning. Pludselig samler hun sine ben og lader min hånd blive klemt mens hun stadig har et par fingre oppe i sig. Jeg hører et svagt suk, og hun slipper langsomt sit greb, men hun holder stadig fast i min hånd og fører den op til hendes mund, hvor hun langsomt begynder at slikke på mine fingre så de bliver helt rene igen. Hun ved hvor meget også det tænder mig, så hun behandler hver af mine fingre som var de en tynd pik.
Da hun efter et stykke tid har fået dem slikket helt rene, så tager jeg hendes hånd over og lægger den i mit skød, så hun kan mærke hvilken effekt hendes show har haft på mig. Hun mærker straks min bankende lem igennem mine bukser og hun giver sig med det samme til at klemme og massere blidt og det tager hende ikke mange sekunder at få lynet ned og hevet den frem, så hun nu sidder og giver mig en spiller mens jeg stadig forsøger at følge lidt med i filmen, hvilket på nuværende tidspunkt er pænt umuligt. Hendes kyndige hånd arbejder sig lystigt op og ned af min nu godt våde pik og jeg kan mærke at klimakset nærmer sig, hvilket hun tilsyneladende også kan mærke på mig, for pludselig “taber” hun sine popcorn, og dykker ned mod mit skød, og tager den i munden, og det er mere end jeg kan klare så jeg kommer voldsomt, og kan mærke at hun ikke helt kan følge med, så jeg kan mærke noget af min sæd løber ned af min pik. Det havde hun dog opdaget, for hun slikker alt i sig og efterladen min pik næsten ren og helt glinsende. Hun kysser den forsigtigt på hovedet og forsøger at pakke den væk igen, men den er stadig stiv så det kan ikke lige umiddelbart lade sig gøre. Hun sætter sig tilbage i sit sæde og retter på nederdelen så den falder på plads igen og kysser mig på kinden mens hun spørgende hvisker “Kunne du lide overraskelsen skat?” hvilket igen var et dumt spørgsmål, men hun er jo trods alt også blondine Jeg smiler skælmsk til hende og kysser hende igen.

Desværre er filmen ved at være slut, så jeg er nød til med vold og magt at få gemt den væk så ingen opdager noget.
Lige præcis da rulleteksterne begynder har jeg langt om længe fået pakket den væk og der er nu ingen spor at “showet”. Vi tager vores jakker på og får fat i knægten og begiver os ud til bilen og triller hjemad. På vejen derud stopper hun op og kysser mig dybt og siger så “Håber du nød det skat, og du er vel ikke for træt til mere når vi har lagt ham i seng vel?

Indsendt af Tonny

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *